Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A Niemcy powiedzą że nie zapłacą i w pompkę możemy ich pocałować ...

Możemy i w d*pę, ale będzie oficjalnie.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Stalin  za***rdolił wiec nadal to są ziemie Niemieckie .

Bobek bredzi i nie rozumie jednej podstawowej rzeczy. To Niemcy nazywani przez kłamliwych współczesnych historyków Nazistami rozpoczeli to wojne napadając na Polske, siejąc terror i zniszczenie, zamordowali miliony Polskich obywateli od nienarodzonych dzieci zaczynając a na chorych i niepełnosprawnych kończąc. Do tego zniszczyli i zrabowali olbrzymiej wartości mienie.

Pisanie, że jesteśmy im coś winni czy podobne, jest pluciem w twarz wszystkim którzy zgineli i doznali tych cierpień.

Ja to nawet nie ogarniam jak można pier**lić takie głupoty bo to inaczej nazwać nie można.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

wypowiedzieć wojnę?🤣

Ja bym wolał Wilno i Lwów... 

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Jak węgiel z Kolumbii może się palić bardzo dobrze, skoro tak palić może się tylko węgiel z Polski?🤣

Nie prawda Polski węgiel tak się nie pali kamień ile wrzucisz tyle wyjmiesz czyli- H...o . 

Zaś ten z Kolumbii to jest węgiel za***isty k**wa za***isty rozumiesz to i 1200 zł tona 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pisanie, że jesteśmy im coś winni czy podobne, jest pluciem w twarz wszystkim którzy zgineli indoznali tych cierpień.

Ja to nawet nie ogarniam jak można pier**lić takie głupoty bo to inaczej nazwać nie można.

Ale Krzysiu, to nie są moje słowa, ja nie uważam że coś im się od nas należy. W ramach reparacji dostaliśmy od Niemiec Mazury, Śląsk czy Pomorze i wg mnie to rozwiązuje temat, to Stalin nam zajebał ziemie wschodnie i to tam należy szukać problemu i reparacji jeżeli już ...

A te żądania Niemiec które opisuję to żądania AfD, niemieckich kolegów PiSuaru i Konfederacji ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

po prostu trzeba być k**wą

z nienawiści do kaczyńskiego są gotowi sprzedać polskę

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

to Stalin nam zajebał ziemie wschodnie i to tam należy szukać problemu i reparacji jeżeli już ...

A ja durny przez chwilę myślałem że ze wschodu tez graniczymy z Niemcami..🤣Ale żeś mnie uspokoił.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

po prostu trzeba być k**wą

Nie, wręcz przeciwnie, uważam że powinnismy żądać reparacji od twoich mocodawców z Moskwy, za Wilno, Lwów, Stanisławów i całe kresy wschodnie ...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, wręcz przeciwnie, uważam że powinnismy żądać reparacji od twoich mocodawców z Moskwy, za Wilno, Lwów, Stanisławów i całe kresy wschodnie ...

Odkopać Stalina i postawić przed Sądem .

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

Aby nienawidzieć, musiałbym się zaangażować. Wykazać emocje. A tu nic nawet powieka mi nie drgnie. A jak mi ciężarówka jadąca po buraki przejechała kota, to jednak się zaangażowałem i wyciągnąłem pojeba zza kierownicy. Czyli futrzak wzbudzał emocje i poczucie straty. Zaś Pan Prezes nie wzbudza. 

3 minuty temu, galan99 napisał(a):

To już było. Był Papież co poprzednika kazał z grobu wyjąć i jego truchło na krześle przed obliczem sądu umieścić. Zdaje się że "Trupi Sąd" się to wydarzenie nazywa.🤣

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Do wypłaty reparacji wojennych zobowiązane jest państwo, które wojnę wywołało, a następnie ją przegrało.

głupek nawet podstaw nie zna :D 

idź lizać niemiecki buty

Edytowane przez nie
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał(a):

Aby nienawidzieć, musiałbym się zaangażować. Wykazać emocje. A tu nic nawet powieka mi nie drgnie. A jak mi ciężarówka jadąca po buraki przejechała kota, to jednak się zaangażowałem i wyciągnąłem pojeba zza kierownicy. Czyli futrzak wzbudzał emocje i poczucie straty. Zaś Pan Prezes nie wzbudza. 

To już było. Był Papież co poprzednika kazał z grobu wyjąć i jego truchło na krześle przed obliczem sądu umieścić. Zdaje się że "Trupi Sąd" się to wydarzenie nazywa.🤣

Do tego się odniosłem tak się nazywa .

image.jpeg.33880b63f59b351a1e65691f8969b185.jpeg

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

Do wypłaty reparacji wojennych zobowiązane jest państwo, które wojnę wywołało, a następnie ją przegrało.

Chwila, chwila, a to nie twoi pracodawcy podpisali pakt Ribbentrop-Mołotow ?? A potem 17 września przyjechali w odwiedziny ??

Więc przepraszaj ruski psie ...

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale Krzysiu, to nie są moje słowa, ja nie uważam że coś im się od nas należy. W ramach reparacji dostaliśmy od Niemiec Mazury, Śląsk czy Pomorze i wg mnie to rozwiązuje temat, to Stalin nam zajebał ziemie wschodnie i to tam należy szukać problemu i reparacji jeżeli już ...

A te żądania Niemiec które opisuję to żądania AfD, niemieckich kolegów PiSuaru i Konfederacji ...

Ziemie zachodnie nie dostalismy w ramach reparacji po pierwsze, tylko w ramach za utracone ziemie na wschodzie i gówno mieliśmy do powiedzenia. 

Plan pierwotny był taki że oprócz tego co mamy dzisiaj  Królewiec i okręg Kaliningradzki, Grodnono i Lwów miały przypaść Polsce. 

Przeciez ostatnia korekta granic Polski byla w  51 roku.

Stalin na wniosek sługusów wydawał decyzje a "Polacy" wszystko przyklepywali.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, jacus napisał(a):

zawiodles sie na swoim lekarzu ?a ile razy twoj psychiatra sie zawiodl na ciebie ?? 

ile razy mu obiecywales ze juz nie bedziesz pisal na af ??

ciebie przerasta pare prostych zdan a skomplikowanym oprogramowaniem bedziesz sie poslugiwal.

choc pewnie i dla idiotow sa specjalne wersje..

Balon leki wez 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ziemie zachodnie nie dostalismy w ramach reparacji po pierwsze, tylko w ramach za utracone ziemie na wschodzie i gówno mieliśmy do powiedzenia. 

Ale Niemcy jako państwo utracili te ziemie, zostały nam one przekazane, a to ruscy za***ali nam kresy wschodnie i to od nich trzeba teraz wymagać reparacji ... Niemcy można powiedzieć że ponieśli w ten sposób jakąś karę ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał(a):

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szkoda że go ruscy nie nakremowali jak Lenina, by zadanie łatwiejsze było xD 

Był przecież zabalsamowany i 8 lat sobie obok Wołodzi leżał. Dopiero wtedy go zakopali pod murem, jak Chruszczow stwierdził że jednak Józek święty nie był.🤷‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

a to ruscy za***ali nam kresy wschodnie i to od nich trzeba teraz wymagać reparacji ...

Aleeee tam nic nie było , a jak coś zostało , to i tak było zepsute. To za co te reparacje?🤣

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Dopiero wtedy go zakopali pod murem, jak Chruszczow stwierdził że jednak Józek święty nie był.🤷‍♂️

No to Chruszczowa pod sąd za to że utrudnia osądzenie Stalina xD 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, nie napisał(a):

głupek nawet podstaw nie zna :D 

idź lizać niemiecki buty

a jak zinterpretować 17 wrzesnia 1939 jak nie wypowiedzenie wojny i agresja na ziemie Polski? 

to reparacje się nie należą ?

• Like 1