Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mirro napisał(a):

Bo mnie się o to rozchodzi czy ten byt jest w stanie założyć rodzinę.

rodzina jest tylko w jednym celu; by się rozmmażać
to potrafiły już robaki komputerowe w czasach DOS-a a nawet chyba jeszcze wcześniej

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 28.11.2025 o 18:33, Ulman napisał(a):

a co wiemy i zkond? Jakie masz poctawy że piszesz o wysadzeniu?

czytam Niemca mieszkam gdzie słońce nie dochodzi nie wiem ale się wypowiem 

https://filmiki.tv/jeden-z-najbardziej-absurdalnych-dialogow-z-politykiem_61147?utm_medium=social&utm_source=facebook.page&utm_campaign=simplified&utm_content=simplified5b6f9&fbclid=IwY2xjawOYJ8BleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeK60jK2ODuimDBgWsr3XwKSeP7kv9MoOsnyhwLytkYWlejGBRiXNGq9p6RAI_aem_okeXETFA0HHeXb4vJZ25Bg

7 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja z definicji nie oglądam filmików generowanych przez AI, bo jeżeli ktoś ma coś mądrego do powiedzenia to się tego nie wstydzi i nie musi się ukrywać za sztuczną inteligencją ...

Ale i coraz bardziej trzeba uważac, bo nie wszystkie te materiały AI są tak słabo zrobione jak ten tutaj udostępniony.

90% materiału od KO pochodzi z AL ...  nawet zona trzaska pracuje z jednych firm ... farma troli znajduje sie w ratuszu Wrocławiu tata Brejzy ją ma ...    nie oglądasz ale głosuje ? 

8 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):
8 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

Filmik wygenerowany przez AI, debile oglądają xD

na chuju się znasz ...   film jak najbardziej prawdziwy ... tam sztuczna inteligencja zrobiła cos innego albo filtry zastosowane na poprawę wyglądu 

żona pewnego posła z pis lubię operdalać zdjęcia na jednych zdjęciach wygląda jak peruwiańskiego serialu  a an innych jak top szon z wawy 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Proste pytanie do wszystkich tu obecnych wyznawców Tuska... Podacie mi chociaż jeden sensowny ooWÓO dlaczego oni nie wpuścili Tuska do swojego wagonu tego samego pociągu którym on jechał? รงลา TnIniTia”

Opublikowano (edytowane)

Kto teraz za Waldemara Żurka ?. Nie powiodło mu się - myśleli że mu się uda a tu takiego H...A :D Rudy nie pomoże rozliczać :D 

PiS wróci do władzy - Złe wieści dla rządzącej koalicji :D

Ponad połowa Polaków przewiduje powrót PiS do władzy w 2027 roku

Trybunał Konstytucyjny podjął decyzję w sprawie nowelizacji rozporządzenia Ministra Sprawiedliwości dotyczącego zasad przydzielania sędziów do spraw. Według TK – zmiana dokonana przez Waldemara Żurka jest niezgodna z konstytucją.

https://www.facebook.com/photo?fbid=1255964776341095&set=a.219172833353633

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „mrar MIIA Sensacyjna decyzja TK. Żurek jest bezradny ↓ LINK w KOMENTARZU”

Edytowane przez galan99
Opublikowano
32 minuty temu, Roman176 napisał(a):

na chuju się znasz ...   film jak najbardziej prawdziwy ... tam sztuczna inteligencja zrobiła cos innego albo filtry zastosowane na poprawę wyglądu 

Romus. Jeżeli uważasz że ten film nie jest wygenerowany przez AI to znaczy że masz Whiskas zamiast mózgu xD

Opublikowano

Jarka nikt nie pokona .

Polacy nie mają wątpliwości -  W nowym sondażu dla WP 52% uważa, że w 2027 roku PiS wróci do władzy .

Rolnicy też tego chcą jak to powiadają - nie było dobrze - a teraz jest H.....wo .

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 28.11.2025 o 17:50, jahooo napisał(a):

a nie przypomina ci tu nic , że rodziny wielodzietne nie miały ulg w podatku (u nas takich nie ma, po za kartą DR)

opodatkowane jest wszystko, co słyży do wyrobu papierosów, bibułki, filtry etc

tak jak za okupacji każda sztuka hodowana w gospodarstwie musi mieć kolczyk zarejestrowany w urzędzie, a za jego brak lub hodowlę wogóle bez kolczyka - wysokie kary

pedzenie bimbru nadal jest silnie ścigane, a za obecnego rządu jakby o wiele bardziej

małe gospodarstwa są bardziej opodatkowane niż duże - tu niewiele się zmieniło

a najlepsze - że to całe skur.... jest wymierzane obywatelom rękami niby polskiego rządu i polskich urzędników, mimo, że wskazówki płyną bezpośrednio z Niemiec

o tu masz trochę procentów 

https://innpoland.pl/142109,prof-robert-gwiazdowski-wypomina-ze-za-okupacji-podatki-byly-nizsze

jak zwykle tytul ma sie srednio do tresci..

ktos doczytal do konca  ?? gwiazdowski jak zwykle bzdury pisze.

W dniu 28.11.2025 o 19:46, DTaras napisał(a):

A wytrzyma to to tyle.

a po co ?? jesi poziom morz sie podniesie to zaleje nie tylko elblag..

8 godzin temu, dysydent napisał(a):

nawet nie wiesz jak fundamentalne zjawisko poruszyłeś które nie zniszczy a już zniszczyło internet
https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&channel=entpr&q=ile+internetu+to+boty

no dobra - może i wiesz

dla tych którzy w razie by nie wiedzieli zalecam natychmiast przewartościować postrzeganie otwartej sieci; koniec przydatności jakiejkolwiek sensownej neta nastąpi dużo szybciej i gwałtowniej niż trwał początek; ja coraz bardziej przychylam się do orzeczenia że już nastąpił

u nas sa tylko 2 boty -urban i bezduszna inteligencja.

46 minut temu, Roman176 napisał(a):

https://filmiki.tv/jeden-z-najbardziej-absurdalnych-dialogow-z-politykiem_61147?utm_medium=social&utm_source=facebook.page&utm_campaign=simplified&utm_content=simplified5b6f9&fbclid=IwY2xjawOYJ8BleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeK60jK2ODuimDBgWsr3XwKSeP7kv9MoOsnyhwLytkYWlejGBRiXNGq9p6RAI_aem_okeXETFA0HHeXb4vJZ25Bg

90% materiału od KO pochodzi z AL ...  nawet zona trzaska pracuje z jednych firm ... farma troli znajduje sie w ratuszu Wrocławiu tata Brejzy ją ma ...    nie oglądasz ale głosuje ? 

żona pewnego posła z pis lubię operdalać zdjęcia na jednych zdjęciach wygląda jak peruwiańskiego serialu  a an innych jak top szon z wawy 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Proste pytanie do wszystkich tu obecnych wyznawców Tuska... Podacie mi chociaż jeden sensowny ooWÓO dlaczego oni nie wpuścili Tuska do swojego wagonu tego samego pociągu którym on jechał? รงลา TnIniTia”

romus na pewno nie jest bot-em ...takich glupich nie da sie wymyslec...

wlasnie wypelnilem ankiete w panelu opinie -na temat piwa ze sola..

rozmowe prowadzil bot- zaczalem robic sobie zarty i ciagle dopytywal o co mi chodzi.

tak na poziomie romana -bo w koncu o piwie to bylo 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):

Proponuje ci żebyś:

- wytrzeźwiał

- przetłumaczył to co napisałeś na rodzimy język

- odpowiedział jakie masz poctawy by PISać że zbiornik został wysadzony. 

- .........a potem możesz dalej walić w dekiel do upadłego.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

u nas sa tylko 2 boty -urban i bezduszna inteligencja.

dobrze że choć inteligencja

bezduszność ma również swoją dobrą stronę - nie zagraża piekłem wieczności

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 godzin temu, dysydent napisał(a):

dobrze że choć inteligencja

bezduszność ma również swoją dobrą stronę - nie zagraża piekłem wieczności

Taka średnia inteligencja..filipińska 🤣

Ale się szybko uczy..

Af wchodzi w ten temat mocno.przynsjmniej tak wynika że strony firmowej

Opublikowano

PEOWCY mają zjebane łby , jakiś idiota lub cała banda idiotów postanowiła powołać nowa służbę , lub zmienić nazwe jak kto woli  , i już nie będzie ITD ale STD , może zamiast kierowców będą badać czy przydrożne prostytutki sa zdrowe może jakiś pewowiec skorzystał z ,, tirówki '' i się zaraził i do tego nawiazuje .          Sprawdzie co oznacza skrót STD 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

Taka średnia inteligencja..filipińska 🤣

Ale się szybko uczy..

Af wchodzi w ten temat mocno.przynajmniej tak wynika że strony firmowej

nie bardzo rozumiem ostatnią linijkę; zapewne o czymś nie wiem czy przegapiłem? co to, która to ta "firmowa"?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

nie bardzo rozumiem ostatnią linijkę; zapewne o czymś nie wiem czy przegapiłem? co to, która to ta "firmowa"?

Jacuś ostatnio wszędzie widzi Al...z Filipin też...☺️

Opublikowano

PiS rozdawał wozy strażackie było złem .

Obecnie kochany - Minister Rolnictwa rozdaje jest dobrem doskonałym - chwalcie Ministra .

To ogromne wsparcie dla naszych strażaków-ochotników, którzy zawsze dzielnie stają na wysokości zadania. Jestem dumny, że jako Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi mogę wspierać inicjatywy wzmacniające bezpieczeństwo mieszkańców terenów wiejskich i lokalnych wspólnot.

Gratuluję OSP Stary Laskowiec i OSP Zbrzeźnica! Niech nowe wozy służą długo, bezpiecznie i przynoszą tyle samo satysfakcji, co skuteczności w działaniach.

Dziękuję za Waszą służbę!

https://www.facebook.com/photo?fbid=1235621148379066&set=pcb.1235621518379029

Może być zdjęciem przedstawiającym karetka pogotowia i tekst „SNIAK STRAZ RrNe STRAZ”

• Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, dysydent napisał(a):

Zjedz na dół strony i tam masz adres właściciela af

Ciekawe tematy mają ..

54 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jacuś ostatnio wszędzie widzi Al...z Filipin też...☺️

A wiesz skąd byli programiści którzy robili w e wniosek na dopłaty?? 

Gdy czytasz posty bezdusznej, szczególnie te pierwsze, ti nie razi cię sztuczność, polonisto forum 🤣🤣🤣

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@jahooo - Michał pokazuje jak zwyciężyć .  https://www.facebook.com/reel/623173360824084                                                    Minister Rolnictwa jest - NAJLEPSZYM Z NAJLEPSZYCH DLA POLSKI . Niech steruje rolnictwem przez   2 lat do wyborów  .

Minister Rolnictwa prawdę powiada .

Kupuję świadomie. Zdrowy styl życia i realne wsparcie polskiego rolnika

Podczas dzisiejszej konferencji minister rolnictwa Stefan Krajewski ponownie podkreślił, że skracanie łańcuchów dostaw to nie slogan, lecz realne działania i codzienne wybory konsumentów. Wybierając produkty od polskich rolników, wspieramy lokalną gospodarkę, jakość i uczciwe ceny.

Dlaczego to działa?

Rolnicy sprzedający w modelu „od pola do stołu” mają realny wpływ na ceny, a konsumenci dostają żywność najwyższej jakości — prosto od producentów. Lokalne sery, mięso, tradycyjne przetwory? Kolejki mówią same za siebie.

Polska stawia na lokalność:

rozwój targowisk w całym kraju (ponad 200 nowych umów i 260 mln zł wsparcia),

promocja krótkich łańcuchów dostaw,

coraz większa popularność Rolniczego Handlu Detalicznego.

…ale działa też globalnie!

„Robimy, nie gadamy. Wspieramy polskich rolników lokalnie, krajowo i na rynkach światowych” — podkreślał podczas konferencji minister.

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, jacus napisał(a):

Zjedz na dół strony i tam masz adres właściciela af

Ciekawe tematy mają ..

aaa, to

to tylko marketingowo tępe buce wciskające przysłowiowy "śnieg Eskimosom"
ai jest przehajpowanym bożkiem i im kto ma mniejsze pojęcie w zagadnieniu tym bardziej się nim zachłystuje

26 minut temu, jacus napisał(a):

posty bezdusznej

chyba zdjęli z "etatu" bo coś ostatnio nie widzę?

Opublikowano
15 minut temu, galan99 napisał(a):

@jahooo - Michał pokazuje jak zwyciężyć .  https://www.facebook.com/reel/623173360824084                                                    Minister Rolnictwa jest - NAJLEPSZYM Z NAJLEPSZYCH DLA POLSKI . Niech steruje rolnictwem przez   2 lat do wyborów  .

Minister Rolnictwa prawdę powiada .

Kupuję świadomie. Zdrowy styl życia i realne wsparcie polskiego rolnika

Podczas dzisiejszej konferencji minister rolnictwa Stefan Krajewski ponownie podkreślił, że skracanie łańcuchów dostaw to nie slogan, lecz realne działania i codzienne wybory konsumentów. Wybierając produkty od polskich rolników, wspieramy lokalną gospodarkę, jakość i uczciwe ceny.

Dlaczego to działa?

Rolnicy sprzedający w modelu „od pola do stołu” mają realny wpływ na ceny, a konsumenci dostają żywność najwyższej jakości — prosto od producentów. Lokalne sery, mięso, tradycyjne przetwory? Kolejki mówią same za siebie.

Polska stawia na lokalność:

rozwój targowisk w całym kraju (ponad 200 nowych umów i 260 mln zł wsparcia),

promocja krótkich łańcuchów dostaw,

coraz większa popularność Rolniczego Handlu Detalicznego.

…ale działa też globalnie!

„Robimy, nie gadamy. Wspieramy polskich rolników lokalnie, krajowo i na rynkach światowych” — podkreślał podczas konferencji minister.

Skąd oni wzieli tego debila? 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Skąd oni wzieli tego debila? 

PSL - zna się na rolnictwie i k**wa nie debila . Jeden z najlepszych Ministrów Rolnictwa .

Robimy, nie gadamy. Wspieramy polskich rolników lokalnie, krajowo i na rynkach światowych” — podkreślał podczas konferencji minister.

• Haha 1