Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, nie napisał(a):

wielu by chciało, ale to jest dostępne tylko dla wybranych :D 

Nie wiedziałem że pracujesz jako męska dziwka na parafii w Dąbrowie xD uważaj żeby Cię nie zaruchali na śmierć xD

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A co oni mieli wtedy ukraść? Oddaliśmy im stare czołgi i inny złom. Później trzeba wszystko było dawać w kredyt jak w lombardzie ale Polak mądry po szkodzie. Pis dał d*py a teraz taki Sikorski robi im jeszcze  laske- widocznie to lubi jak sam mówił. Kiedyś tylko amerykanom a teraz jeszcze ciągnie ukraińcom.

żarcie, ciuchy, kasę samochody dostali od razu i od razu rozkradali . Co ciekawe po ok 1 miesiącu zaczeli np. okradać własne muzea. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Co ciekawe po ok 1 miesiącu zaczeli np. okradać własne muzea. 

Eeeeeee tam przecież same ruskie eksponaty były.

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał(a):

Oczywiście że zazdroszczę. Zaplecze kulturowe że mucha nie siada. Normalnie raj. I nawet ze 40 dziewic by nazbierał. Ale czy to wazne? Mogą być i te.

@mirro jakiś głupek coś ci napisał

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiedziałem że pracujesz jako męska dziwka na parafii w Dąbrowie xD uważaj żeby Cię nie zaruchali na śmierć xD

chyba, że to nie tobie chciał wysłać, tylko swojej starej i klawisze mu się pomyliły

15 minut temu, Ulman napisał(a):

Najtaniej było dogadać się z Putinem i zlikwidować ten bandycko, złodziejsko korupcyjny twór. 

żeby coś takiego wymyślić to trzeba być najmądrzejszym

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

że kradną i kraść będą było wiadomo od pierwszego dnia wojny , więc to żadne wytłumaczenie. PIS a teraz PO zmarnowali niewyobrażalne ilości sprzętu i kasy. To są tacy sami kretyni. 

jeśli ktoś uważa że PIS różni się od PO to jest wariatem. 

Najtaniej było dogadać się z Putinem i zlikwidować ten bandycko, złodziejsko korupcyjny twór. 

ja mam jeszcze lepszy pomysl  a nawet tanszy-oddac im priwislanski kraj i po wojnie.

putni sie nie wzbogaci ,my nie zbiedniejemy..

kiedys takich jak onuca nazywali pozytecznymi idiotami -teraz wystarczy idiotami...

https://pl.wikipedia.org/wiki/Pożyteczny_idiota

https://www.onet.pl/informacje/newsweek/wojna-we-wladzach-pis-morawiecki-chcial-wywrocic-stolik-mocno-przesadzil/3xmf47e,452ad802

Edytowane przez jacus
Opublikowano

Adolf Hitler ostatecznie wygrał wybory w Namibii.

59-letni polityk Adolf Hitler Uunona wygrał regionalne wybory w okręgu Ompundja już po raz piąty, informują lokalne media.

powinien pojechać z wizytą do niemców :D 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Po kolizji z udziałem służbowego samochodu, do której doszło w czerwcu, ówczesny marszałek Marcin Jabłoński podał się do dymisji, a w sierpniu został odwołany z funkcji wraz z całym zarządem. W listopadzie znalazł zatrudnienie w Wielospecjalistycznym Szpitalu Wojewódzkim w Gorzowie, którego prezesem jest związany z Koalicją Obywatelską Jerzy Ostrouch. Był on m.in. doradcą ds. gospodarczych i społecznych Marcina Jabłońskiego, kiedy ten był wojewodą.

mafia

Opublikowano

Mirosław S., były zastępca Komendanta Głównego Policji i oskarżony w aferze podkarpackiej o wykorzystanie stanowiska do własnych interesów, został nagrodzony Złotym Medalem za Zasługi dla Policji przez ministra spraw wewnętrznych. W policji nie pamiętają takiego przypadku. Mimo trwającego postępowania Mirosław S. aktywnie doradza komendantowi i ma duży wpływ na obsadę ważnych stanowisk.

Po ujawnieniu skandalu generał nie podał się jednak do dymisji. Trwał na stanowisku aż do czasu powołania nowego Komendanta Głównego Policji w grudniu 2015 roku. Później zniknął z życia publicznego.

Wrócił do aktywności wraz z dojściem do władzy Koalicji 15 Października. Sama Komenda Główna Policji przyznaje nam, że nadinsp. w st. spocz. Mirosław S. pod koniec ubiegłego roku brał „czynny udział w pracach nad tworzeniem Programu rozwoju polskiej Policji »Nowoczesna i sprawna Policja w służbie społeczeństwa«”. M.in. z tego powodu, decyzją nr 8/K/2025 Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 3 lipca 2025 r., został odznaczony Złotym Medalem za Zasługi dla Policji. O wyróżnienie wnioskował Komendant Główny Policji Marek Boroń.

Policjanci, z którymi rozmawialiśmy, nie przypominają sobie, by Złoty Medal za Zasługi dla Policji otrzymał aktywny lub emerytowany funkcjonariusz, wobec którego toczy się postępowanie karne. – Osoby, które mają być odznaczone, są sprawdzane. Wystarczy wszczęcie postępowania dyscyplinarnego i nie ma szans, by być nominowanym do takiego odznaczenia. Tutaj mamy sytuację, gdzie jest już akt oskarżenia – słyszymy od naszych rozmówców.

mafia

----------------------------------------------------------------------------------------

W Telewizji Polskiej pokazali kalendarz adwentowy z politykami PiS, którzy powinni trafić za kratki.

ci ludzie są chorzy i niestety jest to nieuleczalne

Opublikowano
16 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

To dlaczego prawaki martwią się o LGBT ?? Nie ich piaskownica i nie ich zabawki xD

Ja to się martwię że otacza mnie coraz więcej idiotów którzy wierzą że dwóch facetów może mieć dziecko. Pomimo tysięcy lat istnienia ludzkości to się nie udało. Ale lewaki tak uważają i jeszcze próbują mi wmówić że to ja jestem nienormalny bo w to nie wierzę. 

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, saszeta napisał(a):

Ja to się martwię że otacza mnie coraz więcej idiotów którzy wierzą że dwóch facetów może mieć dziecko.

A widzisz? Sprzedali Ci swój problem a teraz Ciebie boli głowa. Daj se luz. Szkoda życia.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, saszeta napisał(a):

Ja to się martwię że otacza mnie coraz więcej idiotów którzy wierzą że dwóch facetów może mieć dziecko. 

Ale ja też w to nie wierzę, bo to biologicznie niemożliwe ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

ogólnie adpocja i wychowywanie dzieci przez pary homoseksualne ciekawy temat , posłanka żukowska ma dziecko i  jest biseksualna i obenie jest w związku z kobietą zatem czy sąd na wniosek ojca dziecka mógłby odebrać jej prawa do opieki nad córką ?

Opublikowano

jednak z tymi prawami człowieka poszliśmy dużo za daleko i obecnie osobniki najbliższe optimum cech dla gatunku mają mniej tych praw niż wynaturzeńcy

szkoda że trzeba aż interwencji Natury aby to wyprostować bo tej "pani" interwencje są zawsze metodą jedyną jaką zna - naturalnej selekcji czyli okresem ponaoptymalnej śmiertelności

tak nieszczęśnicy dewianci płciowi; do was piszę, jak by nie zakłamywał praw Natury to dewiacje i tak muszą wymrzeć i czasami nawet pociągnąć za sobą w niebyt cały gatunek a zawsze grupy/stada wewn tego gatunku najbardziej skażone tymi dewiacjami

może się komu to podobać lub nie ale nie ma innej alternatywy i precedensu nie tylko w krótkiej Historii cywilizacji człowieka ale w całej Historii życia na Ziemi a zapewne i wszędzie indziej o ile takowe gdzieś jeszcze istnieje.

Opublikowano

od 24 grudnia, wszystkie ogłoszenia o pracę będą musiały być neutralne i jeśli aplikant uzna, że ogłoszenie jest dyskryminujące go, to będzie mógł, ogłoszeniodawcę pozwać do sądu o odszkodowanie za nierówne traktowanie (nawet do 5000zł)

tym zajmuje się rząd

Opublikowano (edytowane)

spokojnie; stada pod takimi rządami wymrą bezpotomnie
wystarczy poczekać :P

@nie ciekawe jak ma wyglądać aplikacja na dawców spermy? choćby dla tych lezb co se chcą "swoje" dziecko urodzić a "estetyka ich dewiacji" im nie pozwala na ... jak to było @jarecki ? - "możliwie najkrótszy łańcuch dostaw"? :D

przyszło nam żyć w "ciekawych czasach" tylko dlaczego muszą być jeszcze te czasy tak obrzydliwie ciekawe?

Może po to by mimo ryzyka jeszcze "ciekawszych" jak najszybciej nam przyszło zdecydować by te czasy zakończyć ;)?

19 minut temu, nie napisał(a):

tym zajmuje się rząd

tym się zajmuje czym potrafi a że nic potrafi to się zajmuje przysłowiowymi "du.ami Maryni"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
29 minut temu, dysydent napisał(a):

spokojnie; stada pod takimi rządami wymrą bezpotomnie
wystarczy poczekać :P

@nie ciekawe jak ma wyglądać aplikacja na dawców spermy? choćby dla tych lezb co se chcą "swoje" dziecko urodzić a "estetyka ich dewiacji" im nie pozwala na ... jak to było @jarecki ? - "możliwie najkrótszy łańcuch dostaw"? :D

przyszło nam żyć w "ciekawych czasach" tylko dlaczego muszą być jeszcze te czasy tak obrzydliwie ciekawe?

Może po to by mimo ryzyka jeszcze "ciekawszych" jak najszybciej nam przyszło zdecydować by te czasy zakończyć ;)

tym się zajmuje czym potrafi a że nic potrafi to się zajmuje przysłowiowymi "du.ami Maryni"

najgorsze jest to, że nie widać znaków zwiastujących poprawę

47 minut temu, dysydent napisał(a):

jednak z tymi prawami człowieka poszliśmy dużo za daleko i obecnie osobniki najbliższe optimum cech dla gatunku mają mniej tych praw niż wynaturzeńcy

szkoda że trzeba aż interwencji Natury aby to wyprostować bo tej "pani" interwencje są zawsze metodą jedyną jaką zna - naturalnej selekcji czyli okresem ponaoptymalnej śmiertelności

tak nieszczęśnicy dewianci płciowi; do was piszę, jak by nie zakłamywał praw Natury to dewiacje i tak muszą wymrzeć i czasami nawet pociągnąć za sobą w niebyt cały gatunek a zawsze grupy/stada wewn tego gatunku najbardziej skażone tymi dewiacjami

może się komu to podobać lub nie ale nie ma innej alternatywy i precedensu nie tylko w krótkiej Historii cywilizacji człowieka ale w całej Historii życia na Ziemi a zapewne i wszędzie indziej o ile takowe gdzieś jeszcze istnieje.

upadek moralności, który doprowadził do upadku rodziny, niszczenie kultury łacińskiej i wyrugowanie religii z życia i takie są efekty

Opublikowano
53 minuty temu, dysydent napisał(a):

a znane jest Panu miasto ,, Sodoma '' lub ,, Gomora '' ile to już tys . lat za nami a naturalna selekcje nadal nie wyprostowała 🤣😎

56 minut temu, dysydent napisał(a):

jednak z tymi prawami człowieka poszliśmy dużo za daleko

ja już dawno pisałem żę człowiek musi czuć bat nad sobą bo zdziczeje😎 

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No gdzie...

Pielgrzymki rowerowe by odpadły...

Aaa to dlatego kupiłeś elektryczny rower.

Elektryczny rower jest po to aby nie pedałować... albo pedałować ale się nie męczyć...

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

albo pedałować ale się nie męczyć...

hmm , ciekawie się robi 🤣 .  A poważnie to dopóki dajemy rade to pedałować , rower elektryczny to droga na skróty wiem żę można tylko tryb wspomagania ale .