Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał(a):

Ciekawe jak miłośnicy ,, ducha puszczy " teraz będą przełykać ten trunek , jakby co odkryli sporo Bimbru i zacieru na Podlasiu z robalami

Oj tam, w 80% stężeniu alkoholu etylowego mało co przeżyje ;) a robale ? Nie trzeba zagrychy, białko jest od razu xD

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Ciekawe jak miłośnicy ,, ducha puszczy " teraz będą przełykać ten trunek , jakby co odkryli sporo Bobru i zacieru na Podlasiu z robalami

Meksykańska Gusano Rojo Mezcal. też jest z robakiem i nikomu to nie przeszkadza.😅

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj, bo się Ziobro na niego uwziął, tak jak teraz Żurek na PiSowców xD Mam rację @nie ?? xD 

Tak sie uwziął, że biedak zemdlał przy aresztowaniu, a jak oprzytomniał to spierdolił za granice a na Żurka Ziobro zorganizował zamach za pomocą maszyny sprzątającej.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tak sie uwziął, że biedak zemdlał przy aresztowaniu, a jak oprzytomniał to spierdolił za granice

O Romanowskim piszesz ?? xD Jeszcze potem go pobił Kłeczek w jakiejś piwnicy xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
27 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

O Romanowskim piszesz ?? xD Jeszcze potem go pobił Kłeczek w jakiejś piwnicy xD 

Romanowski wziął przykład z Giertycha, można rzec był prekursorem, podobnie jak wszyscy zaczeli legalnke kraść pieniądze z kilometrówek gdzie przykład dał Sikorski. Z resztą kolega Giertycha.

28 minut temu, witejus napisał(a):

Zemdlał bo zjadł dwie tabletki gwałtu.

Można rzec przyjął końską dawke.

• Haha 1
Opublikowano

Ten Berkowicz jak mu tam to do polityki się nie nadaje. Taki Giertych kręci na kilkadziesiąt milionów, Nowak na co najmniej 4 bańki,  a tego łapią za 380 zł🤦‍♂️. Z czym do ludzi. Z takimi umiejętnościami to go w razie czego to do pisu, po, czy nawet pslu nie wezmą na radnego powiatowego.

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ten Berkowicz jak mu tam to do polityki się nie nadaje. Taki Giertych kręci na kilkadziesiąt milionów, Nowak na co najmniej 4 bańki,  a tego łapią za 380 zł🤦‍♂️. Z czym do ludzi. Z takimi umiejętnościami to go w razie czego to do pisu, po, czy nawet pslu nie wezmą na radnego powiatowego.

Prosta rada zawsze  można coś zmienić .

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ten Berkowicz jak mu tam to do polityki się nie nadaje.

Ale on wczoraj twierdził iz to wszystko przez słuchawki, bo nie słyszał piknięcia na samoobsłudze. A że musiał tych słuchawek używać, bo nawet na chwilę nie mógł przerwać słuchania, to wyszło jak wyszło. Czyli Pan Berkowicz posiada jedną komórkę mózgową, która właśnie była zajęta słuchaniem i nic więcej nie jarzy w tym czasie z otoczenia. 

Wczoraj taki gościu łaził koło mnie po sklepie i darł się do telefonu aż zapytałem czy może przestać, bo już nie wiem czy po śruby przyszedłem czy po gwoździe a mnie wszystko jedno nie jest.

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Ale on wczoraj twierdził iz to wszystko przez słuchawki, bo nie słyszał piknięcia na samoobsłudze. A że musiał tych słuchawek używać, bo nawet na chwilę nie mógł przerwać słuchania, to wyszło jak wyszło. Czyli Pan Berkowicz posiada jedną komórkę mózgową, która właśnie była zajęta słuchaniem i nic więcej nie jarzy w tym czasie z otoczenia. 

Wczoraj taki gościu łaził koło mnie po sklepie i darł się do telefonu aż zapytałem czy może przestać, bo już nie wiem czy po śruby przyszedłem czy po gwoździe a mnie wszystko jedno nie jest.

Masło było bardzo smaczne nie to co teraz w obecnym czasie nazywają masłem .

Może być zdjęciem przedstawiającym zapałki reklamowe i tekst

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Masło było bardzo smaczne nie to co teraz

Aaaaaa próbowałeś tym masłem posmarować chleb w stołówce z blachy falistej w lutym na poligonie Nowa Dęba? 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

W tei Ikei czy jak tam, to na pewno mają kamery przy kasach i można sprawdzić. Czy faktycznie przesuwał to po skanerze czy nie. Nie ogarniam tego.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

@nie i inne psiowskie gamonie jak tam kolejna afera. Tak za CPK? Takie hasło bo dobrze się kradło co?

Spokojnie, za tydzień to będzie wina Trzaskowskiego, bo kazał Telusowi sprzedać tą ziemię xD

Opublikowano (edytowane)

Już jest wina Tuska wg niektórych pisdzielców bo nie złapał za rękę jak kradli. Trzaskowski też winny bo Dawtona której prezes kupił ziemię na siebie wpłacała na jego kampanię 

Teraz wiadomo czemu pisdzielce krzyczały TAK dla CPK.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

W tei Ikei czy jak tam, to na pewno mają kamery przy kasach i można sprawdzić. Czy faktycznie przesuwał to po skanerze czy nie. Nie ogarniam tego.

ło Panie; komu jak komu ale Berkowiczowi aż tyle to IKEA nie pomoże nawet jeśli może ;)

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Bo nie liczyli że nie będą rządzić następnej kadencji. A jakby rządzili, to przeciez afery by nie było.

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak się płaci w kasie automatycznej to pojawia się na ekranie komunikat i dźwięk nie jest potrzebny 

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

@nie i inne psiowskie gamonie jak tam kolejna afera. Tak za CPK? Takie hasło bo dobrze się kradło co?

main_07wa_sa_dawa_100_milion_w_tego_nie_przeskoczy.jpg

już się wybudziłeś po lewatywie? :D 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

to pojawia się na ekranie komunikat i dźwięk nie jest potrzebny 

Ale gościu czekał na dźwięk, sam tak twierdzi. Baniak miał zajęty słuchaniem i jedyne bodźce jakie przyjmował, to słuchowe.Ekran odpada bo patrzył ale nie widział.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Już jest wina Tuska wg niektórych pisdzielców bo nie złapał za rękę jak kradli. Trzaskowski też winny bo Dawtona której prezes kupił ziemię na siebie wpłacała na jego kampanię 

Może być zdjęciem przedstawiającym pies i tekst

pisałem wyżej wytresowani nie przyjmują faktów kiedy ta olimpiada ?  

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, mirro napisał(a):

Bo nie liczyli że nie będą rządzić następnej kadencji. A jakby rządzili, to przeciez afery by nie było.

afery by nie było (dopiszę bo będą niedomówienia, afery by nie było odkrytej)  gdyby nie dziennikarz, bo cba kryło sponsorów trzaskowskiego

Image

Edytowane przez nie
  • Haha 2