Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

karol trammer "przestawianie zwrotnicy- jak politycy bawią się koleją"

malepszak kolega laska z cpk

Image

Image

Image

I w taki sposób, na podstawie takich kłamstw i działań zaprzyjaźnionych mediów branżowych próbowano obrzydzić Program Przystankowy, który zwalczał wykluczenie komunikacyjne w Polsce. 

Fakty są następujące: program zlikwidowała obecna ekipa w Ministerstwie Infrastruktury- nie dając nic w zamian.

takie k**wy są kłamliwe

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, jacus napisał(a):

odkad milosciwie nam panujacy franciszek jozef kazal ja wybudowac niewiele sie zmienilo..

spora czesc trasy to jednotorowka z mijankami .

a bo tyleście warci tam w tej Polsce "a" poprzestaliście na pierwszej literze alfabetu i kolejach poaustriackich sprzed dwu wieków; ale sie Francowi spadkobiercy udały xD

jak byśmy nie rozpoczęli "Lubelskim Lipcem" w 1980r wyganiania prokacapskich "gospodarzy" i finalne samych kacapów z Polski to do dziś byście hołdy składali pomnikowi lenina.
Kraków i przysiółki jakoś nie za wiele ma wkładu w pogonieniu czy to austriaków czy kacapów a nawet i niemców bo pewnie i po generalnej guberni coś tam wam zostało czego byście sami se nie zbudowali a i teraz jeśli tam jaki przemysł to obcy a nie rodzimy lokalny oparty na polskim kapitale, nno co najwyżej państwowym.
Niskie mam mniemanie o pogalicyjskiej Polsce która miast odbudować ojcowiznę buduje Chicago a ci co się na statki za bajurę nie załapali franca józefa z sentymentem wspominają przez którego to właśnie do tego Chicago musiało się ewakuować kwiat elity tamtego zadupia :P
odwrócony syndrom tego murzyna co się dał złapać łowcom niewolników; od was nikt nie łapał i co bystrzejsi sami wyjechali xD

austro węgry z sentymentem wspominasz? co? wschód Polski od onuc ruskich wyzywasz a czy to nie przypadkiem niejaki orban putina do Europy sprowadza; tego putina którego my nazywamy zbrodniarzem wojennym i jak by tu zawitał to tiurma by go spotkała a nie negocjowanie z jakimiś trumpami i kto bardziej onucą śmierdzi? bo coś mi się zdaje że poaustriacka część xujni jest obecnie najbardziej prokacapska

jeśli ten putin się może i odważy do tego  budapesztu przylecieć to se sprawdź trasę przelotu; nad nami na pewno nie przyleci a od strony... no właśnie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

slowo klucz austro-wegry... austro....wegry...

kiedys galicja byla o polowe biedniejsza od kongresowki...kiedys..

a te wegry i orban to nie ulubiency prezesa ??? i miejsce azylu jego zlodzei ??

pamietasz jak sie spotykali na baraninie drozsej od osmiorniczek ???

wszystkie smierdzace onuce nienawidza najjasniejszego cesarza-gdyby nie jego polityka ukrainy by nie bylo ..

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Kraków przyciąga ludzi więc raczej biedy nie ma , jest sporo miast i miasteczek dość zabudowany region 

Może i okolica taka jest. Ale masz forumowy obatel Polski A to raczej najbardziej zacofany element tam reprezentuje ...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

a te wegry i orban to nie ulubiency prezesa ??? i miejsce azylu jego zlodzei ??

pamietasz jak sie spotykali na baraninie drozsej od osmiorniczek ???

no co prawda to prawda; tu masz rację
tylko że kto wie czy nie dlatego właśnie teraz już w Polsce nie rządzą te baraninojady i podobnie kończą jak ten cysorz od siedmiu boleści austriacki co trzeba mapy z małą skalą aby się można było tej austrii obecnie dopatrzeć; to też jest zasługa

2 godziny temu, jacus napisał(a):

najjasniejszego cesarza

i jeśli dla Ciebie to jasność to ... a czekaj - staram się unikać epitetów osobistych nawet jeśli za cenę dobrego dowcipu ;)

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Kraków przyciąga ludzi więc raczej biedy nie ma , jest sporo miast i miasteczek dość zabudowany region 

jakich ludzi przyciąga? co se nigdzie indziej nie dawali rady oraz takich co u siebie wyrośli na tyle że im za ciasno i roboczego "surowca" szukają tam gdzie najmniejsza konkurencja podobnych :D

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, nie napisał(a):

Rzeczniczka Białego Domu Karoline Leavitt na pytanie dziennikarza, kto zasugerował Budapeszt jako miejsce spotkania przywódców USA i Rosji, odpowiedziała:

-Twoja matka.

:D 

Administracja Trumpa schodzi na psy. Coraz częściej jest obiektem drwin i pośmiewisk. Nerwy puszczają Do tego Putin ma jakiś wpływ na Trumpa wodzi go za nos i ośmiesza i administracja amerykańska nie widzi z tego żadnego wyjścia i nerwy puszczają Jest ciekawy opis ostatniego spotkania Zalensky Trump. Nie wiadomo oczywiście czy prawdziwy ale chyba nikt by sobie ot tak tego nie wymyślał. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Administracja Trumpa schodzi na psy. Coraz częściej jest obiektem drwin i pośmiewisk.

co tam trump, zobacz jak twój idol jest jest obiektem drwin i pośmiewisk

„Cała Polska zna te 100 konkretów, cała Polska będzie nas z tego rozliczała. Nie boję się tego! W imieniu całego przyszłego rządu mogę powiedzieć: nie obawiamy się żadnej z tych obietnic, zostaną zrealizowane!”

— 
@donaldtusk
, 12 grudnia 2023

Opublikowano

Pisiory i tak powiedzo że atomu nie budujo.

@nie złapali tego gamonia co próbował nieudolnie podpalić biuro po i kawiarnie przy okazji. Okazał się nim pisowski czubek z okolic Łosic. Teaz wiesz dlaczego najwięcej pacjentów psychiatryków głosuje na pis?

9 minut temu, nie napisał(a):

co tam trump, zobacz jak twój idol jest jest obiektem drwin i pośmiewisk

„Cała Polska zna te 100 konkretów, cała Polska będzie nas z tego rozliczała. Nie boję się tego! W imieniu całego przyszłego rządu mogę powiedzieć: nie obawiamy się żadnej z tych obietnic, zostaną zrealizowane!”

— 
@donaldtusk
, 12 grudnia 2023

Ale to tylko ze strony ciemnego ludu jak was nazywa wasz Kurski ze strony gamoni co nie umieją podpalić ze strony gamoni którzy najwięcej na pis głosują w psychiatriach. A z Trumpa śmieje się cały świat.

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze odpukać nie byłem pacjentem takiego szpitala to są dane statystyczne. I tego nie zmienisz. Tak samo jak dane statystyczne mówią, że na pis głosuje najwięcej bez wykształcenia. To wiesz kogo interesuje wasze wyśmiewanie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Świadkiem zdarzenia był poseł KO Zembaczyński Witold. — Mieliśmy tutaj akt terroru. Jeden ze sprawców rzucił koktajl Mołotowa w drzwi, gdzie mieści się Biuro Krajowe Platformy Obywatelskiej, drugi próbował to podpalić — opisał w rozmowie z TVN24.

Z naszej dotychczasowej wiedzy wynika, że sprawca zdarzenia był jeden — podkreśla Kamil Sobótka z Komendy Stołecznej Policji.

coś im się zeznania rozmijają, a to świadczy o tym, że kłamią 

• Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jeszcze odpukać nie byłem pacjentem takiego szpitala to są dane statystyczne. I tego nie zmienisz. Tak samo jak dane statystyczne mówią, że na pis głosuje najwięcej bez wykształcenia. To wiesz kogo interesuje wasze wyśmiewanie.

gdzie masz masz teraz ludzi bez wykształcenia ?. już ci ludzie powymierali 

Średnie to praktycznie każdy ma .

Wszędzie głosują na pis jak i na platformę. W jednym regionie/mieście jest więcej na jednych w innym na drugich .

Taka pogarda ludzi głosujących na pis do niczego nie doprowadziło już w kilku poprzednich wyborach 

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, nie napisał(a):

Świadkiem zdarzenia był poseł KO Zembaczyński Witold. — Mieliśmy tutaj akt terroru. Jeden ze sprawców rzucił koktajl Mołotowa w drzwi, gdzie mieści się Biuro Krajowe Platformy Obywatelskiej, drugi próbował to podpalić — opisał w rozmowie z TVN24.

Z naszej dotychczasowej wiedzy wynika, że sprawca zdarzenia był jeden — podkreśla Kamil Sobótka z Komendy Stołecznej Policji.

coś im się zeznania rozmijają, a to świadczy o tym, że kłamią 

Ja tez tak myślę , pewnie sami se podpalili.😄

Opublikowano

Przyjechał pisior z pod Łosic podpalić siedzibę PO bo go poszczuli. Przy okazji obok była restauracja/kawiarnia Czytelnik. Teraz mu do klepią jakieś sprowadzenie zagrożenia na klientów restauracji czy terroryzm i pójdzie kiblować na parę lat. Nawet Batyr go nie ułaskawi i tak się kończy pisiorstwo i bycie szczutym jak pies na wszystko. Tym bardziej, ze był już karany za groźby karalne. 

Opublikowano
53 minuty temu, hubertuss napisał(a):

najwięcej na pis głosują w psychiatriach

bo głosować mogą tylko pracownicy i chorzy posiadający świadomość

a nie-po-czytalni głosować nie mogą dlatego po przegrywa

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, racyl napisał(a):

gdzie masz masz teraz ludzi bez wykształcenia ?. już ci ludzie powymierali 

No wiem wiem podstawowe to też wykształcenie takich najwięcej głosuje na pis racja.😄

1 minutę temu, nie napisał(a):

NO jak nie mogą głosować to jak przegrywa jak nikt ich o zdanie nie pyta. Oj coś się Goebbels zapętliłeś.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

podpalić siedzibę PO bo go poszczuli.

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Teraz mu do klepią jakieś sprowadzenie zagrożenia na klientów restauracji

nie ma przekazu dnia to ci się wszystko miesza :D 

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

Jemu nie musisz tłumaczyć. On zna te środowisko z autopsji.

• Haha 1