Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj nie chce mi się nic pisać i nie, nie dziękujcie "jak tamtym razem" ;) bo w zamian mam coś co uznałem za ciekawe i w drugiej części jest nieco gdzie chociażby takich zajączkowskopodobnych szukać

Opublikowano

46 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślisz?

Jakoś coraz bardziej nie ma na kogo...

Ostatnio najlepsze wrażenie robi na mnie Zajączkowska....

Ciekawe czy taka by robiła jak mówi ..

dziecinniejesz coraz bardziej..

24 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mentzen wydawał się ok jak czytał z kartki. Gdy trzeba wejść w dyskusje na żywo czy dać konstruktywną odpowiedź to błądzi we mgle. Ona na pewno jest od niego inteligentniejsza i stabilniejsza.

on ma spektrum autyzmu .. 

bezmozga przypomina bardzo- sztuczny jezyk frazy prosto zinternetu.

24 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A co mnie to?

Ja wedle swych odczuć...

Zajączkowska jest debeściak....

By była facetem, to, oho, ho...

...u nas nadal tak trochę ....w tyle kobiety...

ze te co zostaly na wsi, to sie nie dziwie .reszta w warszawie..

Opublikowano

Od rana w całej Polsce są problemy z dodzwonieniem się na numery alarmowe 112 i 999. MSWiA potwierdziło, że doszło do awarii.

u po-paprańców nawet numer alarmowy nie działa - to już koniec :D 

• Haha 2
Opublikowano
34 minuty temu, dysydent napisał(a):

dzisiaj nie chce mi się nic pisać i nie, nie dziękujcie "jak tamtym razem" ;) bo w zamian mam coś co uznałem za ciekawe i w drugiej części jest nieco gdzie chociażby takich zajączkowskopodobnych szukać

Tik tok jest trochę konkurencja , i dlatego jest w USA gnębiony 

Opublikowano (edytowane)

nie jest konkurencją; to szmira przy jutubie a jest gnębiony bo tacy ostatnio tam rządzą co dla nich nawet szmira wydaje się groźna bo nie są w stanie jej rozpoznać i nie mam na myśli tylko aktualnej kadencji ;)

jutub też zaczyna shorts na siłę wciskać; widocznie "docenili" i w tym jutubie bezmiar pustoty umysłów odbiorców :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał(a):

nie jest konkurencją; to szmira przy jutubie a jest gnębiony bo tacy ostatnio tam rządzą co dla nich nawet szmira wydaje się groźna bo nie są w stanie jej rozpoznać i nie mam na myśli tylko aktualnej kadencji ;)

jutub też zaczyna shorts na siłę wciskać; widocznie "docenili" i w tym jutubie bezmiar pustoty umysłów odbiorców :P

Zapytaj swoje dzieci co oglądają częściej tik tok czy you tube ? Ten amerykański wynalazek blokuje spore treści ten chiński też ale trochę innych 

Opublikowano

brd24.pl

Jednym z zaostrzeń będzie utrata prawa jazdy na 3 miesiące za przekroczenie dopuszczalnej prędkości o więcej niż 50 km/h także poza obszarem zabudowanym. Ministerstwo Infrastruktury wyłączyło jednak w zapisach autostrady i drogi ekspresowe.

Posłanka Razem (powinno być: pani poseł) Paulina Matysiak próbowała dziś przekonać posłów, że lepsze będą jednolite i proste przepisy – za tak duże przekroczenie prędkości utrata prawa jazdy na 3 miesiące na każdej drodze w Polsce.

Posłanka Matysiak zgłosiła więc poprawkę, by utrata prawa jazdy na 3 miesiące obowiązywała za taką jazdę bez względu na rodzaj drogi, na której takie bandyckie zachowanie będzie miało miejsce.

Posłowie z pirackiej koalicji
Za tą poprawką, oprócz samej Matysiak, zagłosowało tyko jeszcze dwóch posłów: Franciszek Sterczewski (KO) oraz Marcin Horała (PiS).

21 posłów głosowało za tym, by jazda 200 km/h czy nawet 300 km/h (jak sprawca głośnego wypadku na A1 Sebastian M.) karana nie była surowiej niż jak obecnie – czyli mandatem i punktami karnymi.

Oto lista tych posłów:

Andrzej Adamczyk (PiS)
Tadeusz Chrzan (PiS)
Łukasz Kmita (PiS)
Mariusz Krystian (PiS)
Grzegorz Puda (PiS)
Rafał Weber (PiS)
Agata Wojtyszek (PiS)

Piotr Kandyba (KO)
Magdalena Kołodziejczak (KO)
Stanisław Lamczyk (KO)
Karolina Pawliczak (KO)
Marek Pietrzczyk (KO)
Krystyna Sibińska (KO)
Marek Sowa (KO)
Krzysztof Truskolaski (KO)
Bartosz Zawieja (KO)

Rafał Kasprzyk (Polska 2050)
Barbara Oliwiecka (Polska 2050)
Mirosław Suchoń (Polska 2050)
Kamil Wnuk (Polska 2050)

Zbigniew Ziejewski (PSL)

Opublikowano

Jak to może być normalnie?

https://wiadomosci.wp.pl/kilometrowki-posla-szejny-prokuratura-ma-zeznania-14-swiadkow-7210711902596032a

Nie ma czasu prokuratura przesłuchać komucha. Jak babka napisała coś na Owsiaka to byli po kilku godzinach na chacie. 

Jeszcze są idioci co mówią że prokuratura nie jest upoltyczniona albo że PIS kradł. U nas to chyba nie będzie dobrze w tym kraju niezależnie kto rządzi.

• Like 2
Opublikowano
nie napisał:

21 posłów głosowało za tym, by jazda 200 km/h czy nawet 300 km/h (jak sprawca głośnego wypadku na A1

Nooo sprawca tam zapewne będzie inny ale odpowiedzialność się rozciągnie. I dobrze. Tak, że wstrzymaj się nieco - albo tego co to Ci podrzuca.

Opublikowano

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tiaaaa.

To ja się patrzę w baranie d*py i mówię że to przygoda życia....😆🤭😆

szwagier ci nie opowiadal ze redyk to najkrotsza czesc imprezy ??
przygoda zzycia ???? chyba dla ciebei bedzie gdy on cie weznie w przyszlym roku.

8 godzin temu, nie napisał(a):

Od rana w całej Polsce są problemy z dodzwonieniem się na numery alarmowe 112 i 999. MSWiA potwierdziło, że doszło do awarii.

u po-paprańców nawet numer alarmowy nie działa - to już koniec :D 

ico w koncu dotarles do tego psychiatryka ??

15 minut temu, racyl napisał(a):

gb tam najwiecej imigrantow z polski jest ..przypadek.

Opublikowano

te 200 km na A lub S nie jest zawrotna predkoscią , na drogach lokalnych , powiatowych gorsze może być przekroczenie predkosci o 30 km niz na tych dobrych o 100 .  A za kilka lat możę się okazć żę odcinkowy pomiar predkosci z warszawy -kraków możę być na całej drodze mierzony i wes sie wlecz ... już teraz na tych odcinkach z pomiarem to masakra 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jarecki napisał(a):

... już teraz na tych odcinkach z pomiarem to masakra 

Masakra bo ludzie jadą tam po 90-100km/h ... Niedaleko mam odcinkowy przy ograniczeniu do 90km/h to często się trafia taki co jedzie tam 70 ...

@jarecki 200km/h nie jest takie groźne na autostradach 3-pasmowych, ale u nas gdzie głównie są dwa pasy, a prawy pas jedzie 90km/h to taka prędkość nie jest bezpieczna ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

gb tam najwiecej imigrantow z polski jest ..przypadek.

Myślisz, że oni mają takie zboczenia jak Ty lewaku 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

chyba dla ciebei bedzie gdy on cie weznie w przyszlym roku.

Oj wolę nie....

Toż ja bym się nie odnalazł w takiej cywilizacji...gdzie kupa gnoju przed oknem, a za plot robią palety sznurkiem powiązane....

Oj nie chce ją tam...oj nieeee...🙆

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, DTaras napisał(a):

Nooo sprawca tam zapewne będzie inny ale odpowiedzialność się rozciągnie. I dobrze. Tak, że wstrzymaj się nieco - albo tego co to Ci podrzuca.

kto będzie sprawcą i kto ci zlecił próbę wyciszenia tego?

Opublikowano

pseudo-dziennikarz czyż z tvp-atologii zaprosił publiczność do programu na żywo, a gdy jeden widz chciał zadać niewygodne pytanie to peowski podnóżek zabrał mu mikrofon 

po-lszewicka wolność słowa 

15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dzisiaj ważna  rocznica. Peowskie trole świętujecie?

przygotowują się do stypy :D 

• Like 1