Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onet

Część członków komisji śledczej ds. Pegasusa chciałaby przesłuchać polityków Koalicji Obywatelskiej — Romana Giertycha i Stanisława Gawłowskiego. Ma to związek z publikacją w propisowskiej telewizji taśm z rozmów polityków, które najprawdopodobniej zostały nagrane za pomocą szpiegowskiego oprogramowania. Jednak istnieją obawy, że na nieujawnionych jeszcze nagraniach mogą być niewygodne dla rządzących rzeczy. Po prostu lepiej nie dotykać sprawy Polnordu — mówi nam jeden z członków komisji.

po-lszewia

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dobrze powiedziane między słowami demokracja to ludzie a nie politycy. Ci drudzy chcą tylko na swoje wyjść. Za nic mają obywateli którzy wybrali nie po ich myśli. Afera teraz będzie gonić aferę.  Jestem tylko ciekawa co teraz wybuchnie. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, nie napisał(a):

gdy fala uchodźców już ustała

Ukraincy uciekają ale u bram już następni czekają. Tylko wymiana się w tej chwili będzie odbywać. Nie mamy zbytnio nic jako obywatele w tej sprawie do powiedzenia. To już dawno jest zatwierdzone. 

Edytowane przez ZbuntowanyAnioł
Opublikowano

no nie mogą, choćby bardzo chcieli to nie mogą, to jest silniejsze od nich, kłamstwo mają zapisane w DNA

tusk w sejmie kłamał, że były wywłaszczenia i że cpk miało być własnością zagranicznych firm

a jego wycierus ledwo został rzecznikiem już kłamie

Image

Wypowiedź rzecznika prasowego rządu Adama Szłapki oceniamy jako fałsz.

a najgorsze jest to, że oni wierzą we własne kłamstwa

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, ZbuntowanyAnioł napisał(a):

Dobrze powiedziane między słowami demokracja to ludzie a nie politycy. Ci drudzy chcą tylko na swoje wyjść. Za nic mają obywateli którzy wybrali nie po ich myśli. Afera teraz będzie gonić aferę.  Jestem tylko ciekawa co teraz wybuchnie. 

Jest..nareszcie wróciłaś 😍😍😍

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

W jakiej komisji zasiadali?

Dalej głupka udajesz?

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

tak smoła powinien być wyjaśniony

KTO???? rozgarnięty, jak kupa gnoju na polu

3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

W jakiej komisji zasiadali?

Musieli w jakiejś komisji zasiadać?🔨🔨🤦‍♂️, #hubertussdebil

Opublikowano

Sprawa już przesądzona, umowa zostanie podpisana, o to chodziło Brukseli żeby Tusk rządził i nikt nie bruździł im  czasem. Niestety, ale to rolnicy podczas ostatnich wyborów parlamentarnych sami na siebie ukręcili bat.

https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/wiesci-rolnicze/pozostale-wiesci-rolnicze/39292-krzysztof-cieciora-rzad-oszukuje-nas-ws-umowy-z-mercosurem-nawet-kolodziejczak-sie-zorientowal

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał(a):

Jest..nareszcie wróciłaś 😍😍😍

Jacuś Ty...lowelasku jeden🙆

7 minut temu, witejus napisał(a):

Nie znęcałbyś się nad niepełnosprawną🤒

Przepraszam. Zachowałem się jak gówniarz. Więcej nie będę 🥴

• Haha 1
Opublikowano

Pachołek czerwonej gwiazdy daje popis i złote rady co wolno pracownikowi i ile ma zarabiać .

Taki Ulmano powinien dostać kilka kopniaków w d*p..o . Czy warto brudzić sobie buta na wschodniego  idiotę .

Radość jest wielka że nie udało się Rudemu sfałszować wyborów bo powiedziała mu Urszula ze ma wygrać ich człowiek . Jak Tu pisali koniec PiS teraz to będzie koniec KOKO . Niech żyje PiS .

https://www.facebook.com/watch?v=743902708165487

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, galan99 napisał(a):

Pachołek czerwonej gwiazdy daje popis i złote rady co wolno pracownikowi i ile ma zarabiać .

Taki Ulmano powinien dostać kilka kopniaków w d*p..o . Czy warto brudzić sobie buta na wschodniego  idiotę .

Radość jest wielka że nie udało się Rudemu sfałszować wyborów bo powiedziała mu Urszula ze ma wygrać ich człowiek . Jak Tu pisali koniec PiS teraz to będzie koniec KOKO . Niech żyje PiS .

https://www.facebook.com/watch?v=743902708165487

Ooooo wróciłeś galanek😄 Ciśnienie na dekiel jak widzę nie spadło? Gdzie się podziewałeś ostatnimi dniami? Zamiatanie niemieckiego podwórka miałeś?

A pracownikowi wolno tyle na ile pozwala właściciel i zarobi tyle ile z właścicielem uzgodni. Tylko socjaliści tego nie mogą zrozumieć.

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał(a):

Odkąd pamiętam to pracodawca ustala ile kto ma zarabiać. Nieraz nawet są ustalane tzw. widełki jaką może mieć pensje pracownik. Tym bardziej jest kodeks pracy regulaminy wewnętrzne który mówi co wolno a czego nie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Ooooo wróciłeś galanek😄 Ciśnienie na dekiel jak widzę nie spadło? Gdzie się podziewałeś ostatnimi dniami? Zamiatanie niemieckiego podwórka miałeś?

Nie twa sprawa pachołku . 

Opublikowano
9 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Był moment, że już zacząłem podejrzewać Pana Marszałka Seniora o kawałek przyzwoitości, ale potem wypowiedział się odnośnie swojego zaufania do Pana Premiera i, w głosowaniu nad wotum, zachował przeciwnie do tej wypowiedzi. To sprawiło, że już go nie podejrzewam🤷. On zwykle dość konkretnie argumentuje swoje stanowisko, ale to głosowanie jest tej argumentacji pozbawione

• Like 1
Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Donald Tusk @donaldtusk·7 godz. Dziesięć, dziewięć, osiem, siedem... Za chwilę ostatnie odliczanie! Mam nadzieję, że tym razem wszystko się uda. Sławoszu, Aleksandro -cała Polska trzyma kciuki! 11233k ៧ I Ewa Zajączkowska-Hernik Hernik EwaZajaczkowska Za to imigranci przerzucani przez Niemcy są liczeni w odwrotnej kolejności: 10, 11, 12,... 12,...30, 30, itd. Kiedy wprowadzicie kontrolę na granicy polsko-niemieckiej? Jak długo będziecie traktować funkcjonariuszy @Straz Graniczna jak ubera dla imigrantów?”

9 godzin temu, Ulman napisał(a):

Jak to "jestesmy"? Przecież ciągle biadolisz że wszystko sprzedane i Niemce się na nas bogacą.

serio propo powiedz mi czy np. biedronka zarobiła 60mld  ile z tego ma statystyczny Polak ? i dlaczego nasi tak pieknie sie chwalą rosnącym pkb ? tylko statystyczny Polak nie widzi z tego ani złotówki ? jak świnia niebo to dobrobyt Polaka ? 

• Like 2
Opublikowano
19 godzin temu, witejus napisał(a):

Przypadkiem w Małopolsce, Polska A to jacusiowe podwórko z przyległościami, im dalej od podwórka tym dalsza litera alfabetu.

Czyli za płotem u Jacusia kończy się Polska A 🤣 ? Teraz rozumiem :P.

18 godzin temu, Ulman napisał(a):

Oj ty chyba faktycznie uwierzyłeś we wstawanie z kolan😄

Wcale. Klękamy albo przed jednymi albo przed drugimi. Jesteśmy wyłącznie rynkiem zbytu, Chociaż nie, jesteśmy potentatem ogórkowym i czekoladowym "Prince Polo" 🤣.

16 godzin temu, nie napisał(a):

w wielu produktach jesteśmy w światowej czołówce, w produkcji

W jakich ?

11 godzin temu, jacus napisał(a):

twoj wikary moze juz byl.bo polskie chlopaki sie boja  na plebanie chodzic.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/drobin-nowe-ustalenia-ws-smierci-31-latka-na-plebanii/xg6cfvs

To że ty z proboszczem ten tego nie oznacza że wszędzie tak jest.  Mój wikary wali gorzałę z proboszczem i grają razem w karty. Na chłopaków nie patrzą bo by ich kobity z domu wygoniły także pudło.

7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

A co tu rozwijać, kłócili się przed wyborami a w kampanii np Hołownia w debatach więcej atakował Trzaskowskiego niż Nowogrodzkiego. 

A jak by podała to byś uwierzył ? Pewnie, ze byś nie uwierzył więc po co te pytania. Już za pisu Niemcy zaczęli ich zwracać do nas. I jakoś pis granicy nie zamykał bo wiedział co to za ludzie. Poszukaj sobie są o tym doniesienia w necie.

Hołownia wyraźnie odpowiedział Zandbergowi, że nie sprzeciwi się Tuskowi bo oznaczałoby to przyspieszone wybory a nie o to chodzi w tym wszystkim i to było przed pierwszą turą w której każdy chciał coś dla siebie ugrać Przed drugą turą, wszyscy popierali Trzaskowskiego jako jedynego odpowiedniego kandydata. Także bajki opowiadasz.

W co ja wierzę a w co nie to moja sprawa. Myślisz, że nie pochwalili by się takimi informacjami teraz aby dokopać Pisowi ?

7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ty jesteś upośledzony jakiś czy co>?Bo czytam i nie wierzę. Pousuwałeś jakieś słowa ze zdania i masz pretensje, ze traci sens? Serio? Pomogę ci niemoto

Po poluzowaniu polityki wizowej przez rząd pis. Masa ludzi z Afryki i Azji złożyła wnioski, ze chcą przyjechać do PL do pracy. Dostawali wizy jak leci na co wkleiłem dane. Po tym jak przyjechali do PL nie podjęli pracy bo nie mieli zamiaru pracować w PL. Pojechali do DE. Rząd DE ich łapie sprawdza czyje wizy dostali i gdzie wjechali do Schengen i wywala do PL.

@Qwazi i po co Ci to było. Mówiłem :P.

@hubertuss jak ty to mówiłeś ? Jak kończą ci się argumenty to stosujesz wyzwiska ? To chyba tobie się skończyły, skoro nazywasz kogoś upośledzonym czy niemotą, pomijam głupków i oszołomów kierowanych pod moim adresem :ph34r:. Weź może melisę na uspokojenie :ph34r:.

6 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie żebym się czepiał ale żeby były policjant głosował na gangusa to nie da się tego zrozumieć ...ja wiem że policja i gangusy to powiązana mafia ...ale czy wszyscy do cholery 😲

ja tyz mam kolegów gangusow ..ale żeby miał na gangusa głosować 🤣

Tartak Ci ochraniają 🤣 ?

6 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

PiS wydał nielegalnie setki tysięcy wiz ..czy tak trudno to pojąć ...mało tego wyłudził za to kasę ...

Po uja w takim razie nielegalnie przekraczali granice skoro mogli bez problemu dostać wizę ? 

• Haha 2