Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał(a):

Miasto jak samo w sobie to niczym się nie różni

Yyyyyy a w którym jeszcze mieście zbudowali lotnisko , które za chwilę zepchnęły spychacze i wybudowali na nim następne potrzebne jak świni siodło?🤣

A Stocznia w Radomiu?🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał(a):

Miasto jak samo w sobie to niczym się nie różni ale ludzie już tak. 

Nie zauważyłem różnicy. Ludzie jak ludzie.

4 minuty temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy a w którym jeszcze mieście zbudowali lotnisko , które za chwilę zepchnęły spychacze i wybudowali na nim następne potrzebne jak świni siodło?🤣

A to lotnisko nie jest przypadkiem na Sadkowie w pobliżu wojskowego ? Nie wiem w czym problem.

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Nie wiem w czym problem.

Problem w tym że argumentem za jego powstaniem było to iż " z niego jest bliżej do Afryki niż z Okęcia" i to miało zapewnić sukces i pasażerów.🤣

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Problem w tym że argumentem za jego powstaniem było to iż " z niego jest bliżej do Afryki niż z Okęcia" i to miało zapewnić sukces i pasażerów.🤣

Gdyby to było miasto gdzie stacjonują wojska pancerne to może byłby problem ale w tym przypadku nie widzę. Chociaż idąc tym tokiem rozumowania to bliżej do Afryki jest z Balic czy Jasionki. Okęcie nam nie potrzebne w takim razie 🤫.

Opublikowano
37 minut temu, dsbh napisał(a):

🤣 ?

Czyli nie byłeś przy tym ? To skąd możesz wiedzieć jakie ustalenia były. Ponadto, jeżeli Pis klepnął odsetki za free a PO  teraz płaci to obie partie są frajerzy 🤣

Czegoś mi tu brakuje Screenshot_20250615-184139.Chrome.png.2ea60329fc08fea7cc78f47538afe8c3.png

Są to ogólne założenia programu wynikające z dokumentu przyjętego przez kraje członkowskie UE z 2022 roku. 

Kiedy Ukraina wystosowała taki wniosek i dlaczego tylko Polska ponosi koszty tego finansowania w ramach UE.

Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Rysio w ciągu kilku lat 6 razy okrążył ziemię. Natomiast Myrcha z żoną w ciągu roku czy półtora 2 razy. Jakiś komentarz może do tego ?

To co robił Myrcha z żoną to akurat praktykuje się w polskim sejmie ponad podziałami i w każdej partii są równie zasłużeni. Natomiast Rysio to już mega łamał prawo bo przedstawiał lipę do rozliczeń.

1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

Czegoś mi tu brakuje

Kiedy Ukraina wystosowała taki wniosek i dlaczego tylko Polska ponosi koszty tego finansowania w ramach UE.

Bo pis zadeklarował jako polski rząd, że będzie płacił to po co ujnia miała płacić. Przypomnę, że pis dał Ukraińcom 500 plus nawet jak dzieci były na UA pierwszeństwo w kolejkach do lekarza a nawet polski pesel.

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Może być.  A może " Wpuszczamy imigrantów czy nie, do k.rwy nędzy?" Wiem że jest 7 słów. 

A wystarczyło dodać jedno pytanie i byście Donalda manipulacje olali.

***** *** Tak czy Nie.

Frekwencja by była, wiążące co do pierwszych pytań i wstydu dla zmanipulowanych przez chyżego roja mniej

Opublikowano

Dodaj że frekwencja przebiła by tą oficjalną 😁.

Godzinę temu, andrzej78 napisał(a):

Czegoś mi tu brakuje

Są to ogólne założenia programu wynikające z dokumentu przyjętego przez kraje członkowskie UE z 2022 roku. 

Hubertussa należało by zapytać on był przy podpisywaniu tego kredytu :ph34r:. Powtórzę się. Jeżeli Pis bez żadnych zabezpieczeń, za free klepnął spłatę odsetek i żadna partia nie protestowała z tego powodu to są frajerami do potęgi.

56 minut temu, hubertuss napisał(a):

To co robił Myrcha z żoną to akurat praktykuje się w polskim sejmie ponad podziałami i w każdej partii są równie zasłużeni. Natomiast Rysio to już mega łamał prawo bo przedstawiał lipę do rozliczeń.

Przetłumaczę :ph34r:. Myrcha, Neuman i inni mogą robić kilometrówki i nie jest to naganne bo są z PO. Rysio nie bo jest z Pis i jego działania stanowią istotną szkodę. Kurde prawo Kalego 🤣.

Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

A kto pisał o nielegalnych wizach. Pis rozdawał tysiące wiz całkowici legalnie. Wpuszczał do Polski ludzi jak leci. Ty nie rozumiesz podstaw. Za politykę wizową odpowiada rząd. Jutro np może ogłosić, ze wizy dostają wszyscy jak leci albo, że nie dostaje nikt i jest to decyzja rządu i za tę decyzje nikt nie ponosi odpowiedzialności karnej bez względu na to kto rządzi. Pis za swoich rządów znacznie poluzował politykę wizową i zezwolił na wydawanie ich większej ilości w tym w krajach muzułmańskich Azji i Afryki. Za to nie ma odpowiedzialności karnej. Natomiast komisja i odpowiedzialność karna grozi i zajmuje się tymi którzy wzięli za takie wizy łapówki.

Ty mi nie tłumacz co rozumiem a co nie. Jako wykształcona i oświecona elyta tego narodu powinneś zrozumieć proste pytanie. Piszesz że tysiące, to znaczy konkretnie ile? tysiąc? dwa? pięć? czy może dziesięć? I konkretnie kto brał za to?

Opublikowano

@binek z całym szacunkiem do Ciebie ale ja byłem pierwszy z pytaniem chyba. Powtórzę się 🤣.

Jeżeli Pis tak ochoczo rozdawał wizy na prawo i lewo to po cholerę było przekraczać nielegalnie granicę PL ?

37 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

W skrócie politycy. Ciekawie będzie po 2027 r. widać. Tak na marginesie Ukrainy już nie ma. Nikt nie pakuje tyle kasy za darmo nie oczekując niczego w zamian.

Opublikowano
Państwo z kartonu
Nie dość że nie potrafią na czas ..to jeszcze każą płacić 🫣😅
Po kompromitacji, że ewakuacja Polaków z Iranu i Izraela organizowana przez państwo jest płatna, rząd stwierdził, że skompromituje się jeszcze bardziej.
I stwierdzili, że nie organizuje W OGÓLE ewakuacji, a cała inicjatywa to KOMERCYJNA akcja konsula.
Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „2er NEWS Radio ZET NEWS @RadioZET_NEWS Jutro lub we wtorek ma się rozpocząć ewakuacja Polaków z Izraela. Dowiaduje się Radio ZET. Organizacją transportu zajmuje się nasza ambasada i konsulat w Tel Awiwie. Polska placówka ma listę ponad 200 osób, które przebywają w Izraelu i zarejestrowały się w systemie Odyseusz. Ambasada wynajęla prywatną firmę, która autokarami przewiezie Polaków do Jordanii lub Egiptu. Tam samolotem z Ammanu lub Taby dostaną się do Europy. Konsulat informuje wszystkich, którzy zamierzają wyjechać z Izraela o konieczności dodatkowych noclegów w oczekiwaniu na połączenie lotnicze. w wiadomości SMS placówka podaje, że koszty podróży ponosi każdy indywidualnie.”

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „2ET NEWS Radio ZET NEWS @RadioZET_NEWS Polski MSZ nie organizuje ewakuacji Polaków z Iranu i Izraela. To akcja komercyjna konsula honorowego w Betlejem- przekazał reporterowi Radia ZET .@DanielWrzos rzecznik MSZ Pawel Wroński. Ewakuacja Polaków z Bliskiego Wschodu wstępnie w poniedziałek lub we wtorek. Translate post 2:54 PM Jun 15, 2025 4,045 Views”

Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Dodaj że frekwencja przebiła by tą oficjalną 😁.

Hubertussa należało by zapytać on był przy podpisywaniu tego kredytu :ph34r:. Powtórzę się. Jeżeli Pis bez żadnych zabezpieczeń, za free klepnął spłatę odsetek i żadna partia nie protestowała z tego powodu to są frajerami do potęgi.

Przetłumaczę :ph34r:. Myrcha, Neuman i inni mogą robić kilometrówki i nie jest to naganne bo są z PO. Rysio nie bo jest z Pis i jego działania stanowią istotną szkodę. Kurde prawo Kalego 🤣.

Nie rozumiesz tych dwóch spraw to szkoda czasu by ci tłumaczyć po raz któryś. 

jedyne co masz racje to to, ze pis to frajerzy do potęgi. A zwalanie winy na inne partie jest po prostu śmieszne.

58 minut temu, binek napisał(a):

Ty mi nie tłumacz co rozumiem a co nie. Jako wykształcona i oświecona elyta tego narodu powinneś zrozumieć proste pytanie. Piszesz że tysiące, to znaczy konkretnie ile? tysiąc? dwa? pięć? czy może dziesięć? I konkretnie kto brał za to?

Pytasz a nawet nie rozumiesz o co trzeci raz dzisiaj nie zamierzam tłumaczyć. Ile osób wjechało do Polski na wizach wydawanych przez pis legalnie w latach jego rządów bez trudu sprawdzisz w necie. Ile osób brało za wizy łapówki to ustalaj służby ale już widać, że takie przypadki były.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nie rozumiesz tych dwóch spraw to szkoda czasu by ci tłumaczyć po raz któryś. 

jedyne co masz racje to to, ze pis to frajerzy do potęgi. A zwalanie winy na inne partie jest po prostu śmieszne.

A co chcesz jeszcze tłumaczyć ? Pis klepnął odsetki, reszta partii nie widzi problemu i jest dobrze. Pis robi kilometrówki to skandal. Reszta robi kilometrówki, nic się nie stało. Hołownia może to ukrócić ale zasłania się demokracją. Za chwilę i tak opuści stołek także byle te pół roku jeszcze wysiedzieć a potem niech się dzieje co chce.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Tak na marginesie Ukrainy już nie ma. Nikt nie pakuje tyle kasy za darmo nie oczekując niczego w zamian.

Nigdy nie było. Oni muszą być pod czyimś butem

Opublikowano

krzysiu sa tacy-nie uwierzysz -co rano do pracy wstaja..

chlopaki w nocy naogladali sie parady i marszczyli freda do rana. a tera spia 😂

samotne przegrywy z zadupia cala niedziele siedza na af.pogoda piekna zamiast z rodzinami odpoczywac to sie paradami podniecaja ...w sumie nie maja rodzin z jakiegos powodu..

wiec jestem zwolennnikiem malzenst homo-niech i oni maja z kim pogadac,piwo czy kawe wypic,rodzinny obiad zjesc..na spacer isc.

a nie tylko klepanie w klawiature i bicie niemca po kasku.