Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

Tak ,bo jeżeli uzyskali wyższe wykształcenie to nie powinni " głupio głosować" i poprzeć Tuskowego kandydata. 😁😁😁Tak przynajmniej próbuje się szufladkować wyborców dzieląc ich  jakieś tam struktury . Poniekąd każdy zamęt wokół wyborów pozwala przekierować uwagę od faktycznych przyczyn porażki Trzaska. 

Przyczyna porażki Trza ... było wybranie jego jako kandydata na prezydenta. Proste jest to jak drut. Tus.. był głupi wybierając go poraz drugi. Jednak myślał że jak raz już wygrał w wyborach to pójdzie za ciosem i to samo się stanie. To było w 90% przyczyną przegrania wyborów prezydenckich.  

32 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No w sumie....

Miażdżąca przewaga...😆😆😆

Kiedy mamy takich jak nie innych kandydatów to przewaga zawsze będzie minimalna. Tego nie da się inaczej wytłumaczy

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Patrycja2 napisał(a):

Przyczyna porażki Trza ... było wybranie jego jako kandydata na prezydenta. Proste jest to jak drut. Tus.. był głupi wybierając go poraz drugi. Jednak myślał że jak raz już wygrał w wyborach to pójdzie za ciosem i to samo się stanie. To było w 90% przyczyną przegrania wyborów prezydenckich.  

Tak, jego zjadła buta i pycha jak kiedyś PiS. Zapomnieli chłopcy że to my, naród jest mocen wynagradzać i karać i to ich gubi, to są zwykli słudzy narodu, a nie panowie ani królowie jak im się wydaje.  Tak samo jak księża, zapłacą kiedyś przed Panem wysoką cenę. 

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał(a):

Każdy, większy i mniejszy gracz, już działa aktywnie na Ukrainie. A gdzie jest nasz przemysł? No nigdzie w tym momencie. 

no jak gdzie? w wagonie bagażowym

No jak gdzie? Tam gdzie go PiS ustawił. PGZ grzecznie robi swoje i wrzeszczy że zarobione jest na całego.🤣

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, DTaras napisał(a):

Czyli witajus jest sędzia

I dlaczego kłamiesz?

8 godzin temu, DTaras napisał(a):

ja se tam zostane gupi i naiwny.

Skoro tak chcesz, to niech tak zostanie.

Opublikowano
8 minut temu, GABBER85 napisał(a):

inteligencja typu  ziemniak magda sroda czy  agnieszka new holland

Czego można się innego po szczujni spodziewać? Inteligencja na poziomie tych komisji co głosy dwóch kandydatów nie potrafili policzyć i przypisać jak trzeba 😂

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Co to takiego tam mówią o tych ciałach, bo nie mam tiktoka? 

Od 6 czerwca Rosjanie w chłodniach na granicy przekazali 6tys ciał Ukraińców ale nie ma ich kto odebrać. 

Opublikowano
46 minut temu, Agrest napisał(a):

Takie kwiatki.

6tys ciał w chłodniach na granicy...

https://vm.tiktok.com/ZNdAdsRgR/

45 minut temu, witejus napisał(a):

Jeśli to prawda co on tam wygaduje, to ciarki po plecach chodzą ze zgrozy, że jemu podobni rządzą Polską.

I potem się dziwicie, że was ciemnotą nazywają  Wy we wszystko uwierzycie aby tylko pasowało do waszego światopoglądu.

26 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Że ich odebrać nie ma komu, a wydziarany facet z brudną buzia tworzy do tego teorie spiskowe.

.

Do tego z wschodnim akcentem. Kit dla ciemnoty. 

23 minuty temu, Agrest napisał(a):

Od 6 czerwca Rosjanie w chłodniach na granicy przekazali 6tys ciał Ukraińców ale nie ma ich kto odebrać. 

A ja słyszałem, że to Marsjanie byli i dlatego Zalensky nie chce brać 

• Haha 2
Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Życie by to oceniło. Jedni głosowali na jakże ambitne hasło byle nie Trzaskowski omamieni picem i bzdurami. Drudzy głosowali by dać choć szansę na rozliczenie złodziei. Za chwili jedni i drudzy będą krzyczeć, że kradną a Nawrocki ułaskawi. Ale o mentalności chłopa pańszczyźnianego już pisałem by nie pozwolicie rozliczyć waszych panów którzy was okradają  Bo oni z pisu i mogą wg was. Dlatego głosowaliście głupio i tyle.

Wybraliście łaskę dla złodziei chaos wojnę polsko polską o przeszłości kandydata nie wspominając to było mądre głosowanie? 8 milionów w domu chłop trzyma a pisiory mu łaskę wygłosowali. No bo on za pisu z Obajtkiem pracował który ma 48 nieruchomości.  Miliardy na ropę której nie ma z Orlenu wyparowały ale byle nie Trzaskowski.

Ale do kogo macie teraz pretensje ? Sami z waszymi pupilami z KO przejebaliście te wybory , pierwsze co to za kandydat był wystawiony? Żadnego kręgosłupa, pajac który aby pozyskać grupę wyborców potrafi wyprzeć się poglądów lub robić coś na pokaz, czemu tak nagle odciął się od LGBT? Bo nie opłaca się  już ,żeby pozyskać bardziej konserwatywnych wyborze trzeba zamieść pod dywan,od razu chodzenie ze święconką do kościoła i tak można by wymieniać . Drugi pajac wasz premier , w ostatnim tygodniu przekonał nie przekonanych żeby głosowali na Nawrockiego, a do tego ten  hejt całymi tygodniami. Jak on chciał na być prezydentem wszystkich Polaków jak nie miał jaj wsiąść udziału w żadnej debacie organizowanej przez inne tv , olał ludzi dla których miał być też prezydentem . I ta pycha całymi miesiącami "teraz to już wygramy" itd , a tu takiego ch*ja ,nie udało się 🤷

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
nie napisał:

Tylko w ciągu minionego tygodnia:
- Czarnogóra ogłosiła, że będzie wspólnie z USA produkować drony http://m.in. dla Ukrainy;
- Francja wraz z Ukrainą będą produkować bezzałogowce.

A to tylko wycinek z całości tego, co się dzieje naokoło. Przecież mamy jeszcze Niemców i Rheinmetall, mamy Belgię, Szwecję, Włochy, Turcję, Estonię i Niemcy, które rozpoczynają współpracę z Ukrainą, w sprawie WRE; mamy Czechów, którzy zapowiedzieli współpracę z Kijowem na rzecz produkcji amunicji 155 mm... można tak bardzo długo.

Każdy, większy i mniejszy gracz, już działa aktywnie na Ukrainie. A gdzie jest nasz przemysł? No nigdzie w tym momencie. 

no jak gdzie? w wagonie bagażowym

Gdzie byłeś jak zamiast tej współpracy patologia domagała się pospolitego ruszenia z łopatami? Nie pasowało wtedy? Nasz nowy prezydent przecież te sprawy w wywiadzie postawił na równi ze wskazaniem na archeologię - nie kłóci Ci się to?

Opublikowano

Nieustraszony1044 napisał:

Ale do kogo macie teraz pretensje ? Sami z waszymi pupilami z KO przejebaliście te wybory 

Yyyy stawiam dość śmiałą tezę że wybory przeebać może tylko wybierający...

Opublikowano

Dzisiejsza Rzeczpospolita donosi, że proces rosyjskiego szpiega Pawła Rubcowa vel Pablo Gonzaleza nie może się rozpocząć, bowiem… Kancelaria Prezesa Rady Ministrów i służby podległe Donaldowi Tuskowi blokują przekazanie Sądowi Okręgowemu w Warszawie koniecznych dokumentów.

„Polskie władze wypuściły szpiega, zanim został osądzony za szpiegostwo – w trybie nieznanym naszej procedurze karnej. Teraz blokują sądowi rozpoczęcie jego procesu, odmawiając dokumentów dotyczących sprawy. A te są kluczowe, by proces mógł się w ogóle rozpocząć”.

Rzeczpospolita wskazuje również, że Sąd bezskutecznie domaga się wyjaśnienia od strony rządowej na jakiej w ogóle podstawie i w jakim trybie przekazano Rosji szpiega prowadzącego działalność wywiadowczą na terytorium Polski.

Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale do kogo macie teraz pretensje ? Sami z waszymi pupilami z KO przejebaliście te wybory , pierwsze co to za kandydat był wystawiony? Żadnego kręgosłupa, pajac który aby pozyskać grupę wyborców potrafi wyprzeć się poglądów lub robić coś na pokaz, czemu tak nagle odciął się od LGBT? Bo nie opłaca się  już ,żeby pozyskać bardziej konserwatywnych wyborze trzeba zamieść pod dywan,od razu chodzenie ze święconką do kościoła i tak można by wymieniać . Drugi pajac wasz premier , w ostatnim tygodniu przekonał nie przekonanych żeby głosowali na Nawrockiego, a do tego ten  hejt całymi tygodniami. Jak on chciał na być prezydentem wszystkich Polaków jak nie miał jaj wsiąść udziału w żadnej debacie organizowanej przez inne tv , olał ludzi dla których miał być też prezydentem . I ta pycha całymi miesiącami "teraz to już wygramy" itd , a tu takiego ch*ja ,nie udało się 🤷

Wasz kandydat nie uważał nic i go wybraliście. O kręgosłupach też bym nie pisał sutenerstwo wyłudzenie mieszkania kłamanie w kampanii. Żaden to kręgosłup. Trzaskowski tak chciał być prezydentem wszystkich Polaków jak wasz Batyr. Po prostu Kaczyńskiemu udało się znaleźć naiwnych i oszukać, że on takim będzie. 

52 minuty temu, witejus napisał(a):

Dokładnie tak jak ty, wierzysz tylko w to co tobie pasuje.

A w co niby wierzę co mi pasuje a co nie jest prawdą? Serio myślisz, ze mam wasz poziom i uwierzę w rzeczy typu że gdzieś są jakieś kontenery z trupami bo tak mówi brudny rusek łamanym polskim?

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wasz kandydat nie uważał nic i go wybraliście. O kręgosłupach też bym nie pisał sutenerstwo wyłudzenie mieszkania kłamanie w kampanii. Żaden to kręgosłup. Trzaskowski tak chciał być prezydentem wszystkich Polaków jak wasz Batyr. Po prostu Kaczyńskiemu udało się znaleźć naiwnych i oszukać, że on takim będzie. 

A w co niby wierzę co mi pasuje a co nie jest prawdą? Serio myślisz, ze mam wasz poziom i uwierzę w rzeczy typu że gdzieś są jakieś kontenery z trupami bo tak mówi brudny rusek łamanym polskim?

Tusk i Trzask naiwnych nie potrafili przekonać 🤣 . Dwa cieniasy i tyle, kłamstwa to dopiero są po ich stronie 

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v