Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Ulman napisał(a):

Ale nie ma znaczenia co by było gdyby. W wieku 16 lat dorobiła się brzucha i to jest fakt z życia pierwszej damy RP

Prawdziwa patriotką , poświęca się dla ojczyzny tyle się mówi o depopulacji Polski a tu proszę , oby więcej takich , lepsza jak córka Kwaśniewskich , tamta sobie pieski kupiła 😉

Opublikowano

2 godziny temu, Agrest napisał(a):

ja tez juz po zbiorach... w dwoch wsiach zniwa sie odbyly pol godziny temu .

kukurydza przezyje,mala jest ,reszta wymlucone pewnie albo lezy na ziemi., ziemniaki moze przezyly.

2 razy grad,ledwo autem do garazu wjechalem .

kurna lata cale takich chmur granatowych chmur nie widzialem.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

To jest rower elektryczny.

Wspomaga tylko...pedałowanie...

Przy 25 na godzinę odcina się wspomaganie...

to zetora spokojnie bierzesz.

54 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

wywal to swinstwo.moja tez to oglada..

• Sad 1
Opublikowano

Cały aparat państwa był zaangażowany w wybory na rzecz Trzaskowskiego i jeszcze według hejterów PO, wybory im sfałszował PiS, trochę dziwne bo przed wyborami kombinowali jak unieważnić wybory w razie wygranej Nawrockiego, miejcie chociaż odrobinę honoru w przegrywaniu a nie słychać wycie znakomicie.

• Like 2
Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

ja tez juz po zbiorach... w dwoch wsiach zniwa sie odbyly pol godziny temu .

kukurydza przezyje,mala jest ,reszta wymlucone pewnie albo lezy na ziemi., ziemniaki moze przezyly.

2 razy grad,ledwo autem do garazu wjechalem .

kurna lata cale takich chmur granatowych chmur nie widzialem.

Dzisiaj od samego rana na TIK toku wyznawcy Trzaskowskiego nie posiadają się ze szczęścia że rolnikom grad niszczy plony, ty czasem nie ich popierasz?

Opublikowano
59 minut temu, jacor73 napisał(a):

Z tym wielbieniem, to poczekajcie chociaż z rok, niech pokarze chociaż trochę jakim będzie prezydentem

Wszystko zależy od tego czy będzie miał rok prezydentury. Zawsze może się okazać że coś tam ktoś coś wyjdzie i będą próbować go usunąć

Choć jest to długa procedura ale nie wiadomo czy się do tego nie będą zdolni 

Opublikowano

jedynie osiol na tym memi widiz muszke i garnitur ..albo swir..

druga burza .konczy to co pierwsza zaczela...

owies sie klosi a jeczmien w tym tygodniu sie wyklosil i poszlo w pis-du.

reszta tez pewnie lezy.

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Dzisiaj od samego rana na TIK toku wyznawcy Trzaskowskiego nie posiadają się ze szczęścia że rolnikom grad niszczy plony, ty czasem nie ich popierasz?

ty i oni jestesci dwoma stronami tej samej monety..

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał(a):

Cały aparat państwa był zaangażowany w wybory na rzecz Trzaskowskiego i jeszcze według hejterów PO, wybory im sfałszował PiS, trochę dziwne bo przed wyborami kombinowali jak unieważnić wybory w razie wygranej Nawrockiego, miejcie chociaż odrobinę honoru w przegrywaniu a nie słychać wycie znakomicie.

Ludzie nie mają honoru w tych czasach.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

jedynie osiol na tym memi widiz muszke i garnitur ..albo swir..

druga burza .konczy to co pierwsza zaczela...

owies sie klosi a jeczmien w tym tygodniu sie wyklosil i poszlo w pis-du.

reszta tez pewnie lezy.

ty i oni jestesci dwoma stronami tej samej monety..

No ale ty z nimi jesteś po tej samej stronie, a to różnica.

Opublikowano

w zeszlym roku traba powietrzna przeszla przez moje pola,duzo zniszczyla, ale 50 % zostalo. tutaj slysze ,ze wymlocilo wszystko. szkoda, przykre, czlowiek chodzi caly rok i wszystko w pi.....du! taki grad przeszedl przez legnice , lubin, scinawe, gore. nie wiedzilalem ze w okolicach krakowa rowniez.

Opublikowano
Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

większego ciemniaka tu niema , co do twojej info kiedyś wiekszość firm głosowało za PO teraz 50 za pisem why ?

Czarzasty🤡, Hołownia🤡 i Kosiniak🤡 z Kamyszem🥺 czekają, aż przyjdą dziennikarze, którzy ich normalnie olali i poszli czekać na Tuska... Rozumiecie to😁‼️ Mają ich w d... na ich własnej konferencji🤣! Szymuś bryluje, cwaniakuje, pajacuje, chyba nie dotarło, że są już nikim, planktonem, nikt z nich nawet by do Sejmu dziś nie wszedł!
Szczerze, cieszę się, że Polacy zrozumieli, że to "nikt"😎‼️ Żałośni ci "kapitanowie" tonących statków!

Roman a teraz weź spróbuj cos na temat a przypomnę było o podniesionej przez pis składce zdrowotnej i zus.

44 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Jak tam rządy Tuska , wszystko Ok , możesz dalej ganić PIS ,ale kompromitacji obecnego rządu nie przyjmujesz. .😁. Być może celowo został wywołany ten temat przez Tuska bo to jedna z wielu dróg do pogłębiania zapaści w służbie zdrowia.Nie tylko PIS, bo i lewica interweniowała u prezydenta sprzeciwem wobec obniżenia składki zdrowotnej. Ponadto o czym tu w ogóle mowa, średnio to ponad 150 zł miesięcznie.

Rządy Tuska wciąż lepiej niż rząd techniczny pisu którego nawet konfa nie chce. 

Co do składki oczywiście każde pieniądze do berestu są dla rządu dobre. Ale tu chodzi o to jak to wygląda ze strony przedsiębiorców muszą płacić więcej. 

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Postaraj wymyśleć coś lepszego. Stać cie na więcej 

Was też stać na więcej ale PISmo obrazkowe najlepiej do was trafia. Prosty przekaz dla prostego ludu.

Opublikowano

Robert Gwiazdowski

Czytam, że PiS-owi będącemu w opozycji udało się coś, co mu się nie udało gdy rządził - sfałszować wybory.

Najlepszym dowodem, że wybory sfałszowano jest to, że Platforma je przegrała. To niemożliwe żeby Platforma mogła przegrać uczciwe wybory. Co prawda naród jest głupi. Soplica i Chopin mu się tylko z wódką kojarzą. Ale nawet w pijackim zwidzie Platformę kocha najbardziej.

W Konstytucji (a przynajmniej w Kodeksie Wyborczym) powinien znaleźć się przepis, że na kartach do głosowania nazwisko kandydata Platformy umieszcza się na pierwszym miejscu bez względu na alfabet, żeby się najmądrzejsi na świecie wyborcy nie pomylili.

Opublikowano
9 godzin temu, jarecki napisał(a):

Jaja sobie robisz , toć to PO byly podległe farmy troli , sok z buraka i chyba jeszcze jedna 

I ten z soku z buraka chyba został zatrudniony u ,,Trzaska,,?a i jeszcze było coś przed wyborami do parlamentu jakieś 300 tys od POdla hejtera żeby źle pisał o Hołowni jak dobrze kojarzę a stypendium dla tego...Kapeli też fajne...

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, MariuszDe napisał(a):

I ten z soku z buraka chyba został zatrudniony u ,,Trzaska,,?a i jeszcze było coś przed wyborami do parlamentu jakieś 300 tys od POdla hejtera żeby źle pisał o Hołowni jak dobrze kojarzę a stypendium dla tego...Kapeli też fajne...

Był zatrudniony przez Trzaskowskiego ale jak zrobił się dym to go zwolnił. Odnalazł się dzień po wyborach zatrudniony  w spółce skarbu państwa🤣. Tak Trzaskowski walczy z hejtem.

Dla tych ludzi słowo hejt oznacza ludzi którzy coś piszą negatywnego na temat Platformy/lewicy . Inwektywy w strone PIS/prawicy to wolność słowa.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

hiszpania : francja - 5:4! mecz kosmiczny. zastanawia mnie co innego, ile nasi by dostali od takiej hiszpani? przeciez te drewna w obronie nawet nie wiedziałyby jak sie obrocic ! 😂

przy 3-0 poszedłem spać , myslałem że juz pozamiatane , JAMAL to jest wariat , Lewandowski by porozmawiał z Hiszpanami i na 2 zero by sie skończyło oni to umieją juz z Argentyną skamlali żeby wiecej nie strzelała 😆

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Może niech forumowi peowscy fachowcy wytłumaczą o co chodzi ich dziennikarskiej idolce?

To jest ,,nowa matematyka" którą dopiero muszą rozgryść najtęższe umysły.

Na razie nikt nie wie o co chodzi na czele z samą ,,dziennikarką"

9 godzin temu, hubertuss napisał(a):

konfa nie chce.

Konfa nie chce i nie będzie chciała rządzić.