Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Jeszcze nie spokojnie. Trudno ale trzeba z tym żyć są ważniejsze sprawy . Naród wybrał chaos i wojnę polsko polską oraz łaskę dla złodziei ok.

Nie padnie daliście mu siłę. Głupki z konfy będą ograne jak dzieciaki. CO pokazali w ostatnim tygodniu. 

Wyjecie to chyba wy. Nie jestem zadowolony to fakt ale aż tak tego nie przeżuwam. Życie bywają gorsze sytuacje.

Moja mina jest ok. Taka sama teraz jak i wieczorem.

Nie u mnie samopoczucie ok. Naród wybrał chaos wojnę polsko polską i łaskę dla złodziei trudno. Trzeba z tym żyć czas pokaże co dalej.

Coś za bardzo byłeś pewny wygranej. Czy będzie chaos ? Raczej równowaga. Konfederacja sobie poradzi. Problem ma PSL, Hołownia i Lewica. Zandberg może namieszać i w sumie dobrze. Mam do niego jakiś szacunek od wyborów.

13 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

@dsbh dzisiaj taki grunt, już chyba lepiej wygląda ;)

IMG_20250602_075007.jpg

Te wyglądają lepiej, tylko słońca im brakuje.

12 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Żadne wycie szczera prawda wróci pis a złodziei nikt nie rozliczy. A ci z konfy to najbardziej się zdziwią jak zostaną kolejną przystawką Kaczyńskiego. A to może być szybko Tusk ma prosić o wotum zaufania.

Ale ja nie twierdzę, że tacy na niego nie głosowali. Ale badania są jednoznaczne w tej wkestii/

Ale to jest prawda badania sa tu bezlitosne najwięcej ciemnoty bez wykształcenia głosowało Na Nowogrodzkiego. I to nie jest wycie to jest szczera prawda wrócą złodzieje z pisu. A ci z konfy zostaną ich przystawką. I to może bardzo szybko być Tusk ma prosić o wotum zaufania.

Wotum zaufania to jest zagranie pod publikę. Nic się nie wydarzy. Tusku powinien zrezygnować lub ogłosić nowe wybory w partii w tej chwili. Ponadto aby pokazać, że koalicjanci to partnerzy, powinien zrobić premierem na przykład Kosiniaka. Ale to też się nie wydarzy. Bo co on by robił w rządzie ? No chyba żeby został ministrem sportu :ph34r:. Także nic się nie stało. Rząd trwa nadal, przyspieszonych wyborów nie będzie.

Co do tej ciemnoty jak mówisz i badań czy opinii, mogę mieć zarówno wykształcenie podstawowe jak i podyplomowe. Kto to sprawdza ??? Papier wszystko przyjmie.

11 godzin temu, hubertuss napisał(a):

E tam bez przesady trochę w życiu przeżyłem ważniejsze problemy są tragiczniejsze sprawy i naprawdę tu nie mam nad czym płakać. Ciemnota wybrała powrót złodziei bezkarność dla nich trudno.

Dodania są warte tyle ile są warte a ty musisz wypierać się ciemnoty. Mistrzostwem to już w ogóle jest to, ze ludzie w sondażach czy w exit pool ach wypierają się na kogo głosowali bo im wstyd. Dlatego kandydat ciemnoty jest zawsze niedoszacowany. Komorowski jest wykształcony tylko on na tamte wybory lachę położył myślał, ze naród go poprosi.

No to na kogo głosowałeś w pierwszej i drugiej turze :ph34r: ?

Weź z tym Komorowskim nie rozśmieszaj.

• Haha 1
Opublikowano
52 minuty temu, Dastan napisał(a):

To nie zmiana nastrojów tylko prymitywne pranie mózgów w kościele, straszenie gejemi, imigrantami dokładnie to co w średniowieczu tylko u nas to znowu chwycilo. Ciekawa sprawa że 50% spoleczenstwa przeraziła się paroma gejami , a ci sami nic sobie nie robili z pedofili wśród kleru to się dopiero nazywa katolickie miłosierdzie.  

tak jest bo młodzi to gremialnie chodzą do kościoła i patrz pan europa się też cofa, to z miłości do migrantów jest rekordowy wynik AFD, czy formacji le penn czy melonii

39 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Z prawakami geje się nie łączą 🤔

nie ma szans tam iskrzy na gniazdku, nie ta faza pewnie, albo bolec jest a uziemienia brak🤪

1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Zandberg może namieszać i w sumie dobrze. Mam do niego jakiś szacunek od wyborów.

Do niego to nawet Duda ma szacunek jak ostatnio u Stanowskiego mówił

Opublikowano

to byka marchewka, a jak sie po nia schylili dostali ja....ale w d...e! kpo z poczatku pis nie chciał brac, ale po i cala pseudo klasa polityczna tak naskoczyli na pinokia, ze sie zgodzili. po podpisaniu , to byl w ch...j blad, zaczelismy placic odsetki i splacac te pieniadze, ale ich nie dostalismy, bo mas ujnia wystawila! a tusk im bil brawo! gdy byla ta powódź, ujnia miala nam dolozyc pieniadze na odbudowe! wiecie co zrobili, dali nam 5 miliardow z tych z kpo, powiedzieli zebysmy sobie przesunęli 5 miliardow, z tych ktorych jeszcze nie dostalismy😂 a za ktore juz spalacmy odstetki. majstersztyk i skurwysynstwo! przyznac kredyt, ale pieniedzy nie dac i kazac splacac odsetki! 😎

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, Dastan napisał(a):

To nie zmiana nastrojów tylko prymitywne pranie mózgów w kościele, straszenie gejemi, imigrantami dokładnie to co w średniowieczu tylko u nas to znowu chwycilo. Ciekawa sprawa że 50% spoleczenstwa przeraziła się paroma gejami , a ci sami nic sobie nie robili z pedofili wśród kleru to się dopiero nazywa katolickie miłosierdzie.  

Wymień w takim razie przynajmniej jeden sukces tego rządu który ułatwił życie społeczeństwu. Ściganie Pisu nie wchodzi w grę. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Coś za bardzo byłeś pewny wygranej. Czy będzie chaos ? Raczej równowaga. Konfederacja sobie poradzi. Problem ma PSL, Hołownia i Lewica. Zandberg może namieszać i w sumie dobrze. Mam do niego jakiś szacunek od wyborów.

Wotum zaufania to jest zagranie pod publikę. Nic się nie wydarzy. Tusku powinien zrezygnować lub ogłosić nowe wybory w partii w tej chwili. Ponadto aby pokazać, że koalicjanci to partnerzy, powinien zrobić premierem na przykład Kosiniaka. Ale to też się nie wydarzy. Bo co on by robił w rządzie ? No chyba żeby został ministrem sportu :ph34r:. Także nic się nie stało. Rząd trwa nadal, przyspieszonych wyborów nie będzie.

Co do tej ciemnoty jak mówisz i badań czy opinii, mogę mieć zarówno wykształcenie podstawowe jak i podyplomowe. Kto to sprawdza ??? Papier wszystko przyjmie.

to nie będzie dymisji i nowych wyborów ...o jej c za porażka ...a może rząd techniczny z naszczalnikiem na czele i mentzenem jako ministrem finansów 🤔🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
12 minut temu, dsbh napisał(a):

jak wiele jeszcze musi się zmienić, aby wszystko pozostało po staremu ...

Opublikowano
6 minut temu, Takeda napisał(a):

Do niego to nawet Duda ma szacunek jak ostatnio u Stanowskiego mówił

Bo wyraźnie powiedział kiedy wstąpi do rządu. Gdy premier zacznie spełniać jego postulaty. Nie jest przyklejony do stołka jak Czarzasty na przykład Kosiniak czy inni koalicjanci. Program wyborczy też miał przyzwoity.

5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

to byka marchewka, a jak sie po nia schylili dostali ja....ale w d...e! kpo z poczatku pis nie chciał brac, ale po i cala pseudo klasa polityczna tak naskoczyli na pinokia, ze sie zgodzili. po podpisaniu , to byl w ch...j blad, zaczelismy placic odsetki i splacac te pieniadze, ale ich nie dostalismy, bo mas ujnia wystawila! a tusk im bil brawo! gdy byla ta powódź, ujnia miala nam dolozyc pieniadze na odbudowe! wiecie co zrobili, dali nam 5 miliardow z tych z kpo, powiedzieli zebysmy sobie przesunęli 5 miliardow, z tych ktorych jeszcze nie dostalismy😂 a za ktore juz spalacmy odstetki. majstersztyk i sk***ysynstwo! przyznac kredyt, ale pieniedzy nie dac i kazac splacac odsetki! 😎

UE pomogła nam w ochronie wschodniej granicy bo może coś przegapiłem.

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

to nie będzie dymisji i nowych wyborów ...o jej c za porażka ...a może rząd techniczny z naszczalnikiem na czele i mentzenem jako ministrem finansów 🤔🤣🤣🤣🤣

Przypomnę ci że miałeś nie cytować moich wypocin. Więc w czym problem :ph34r:.

Sprawdź sobie wypowiedzi Biejat i Hołowni z Zandbergiem. Dla nich stołek ważniejszy niż ich program wyborczy.

Opublikowano

Kurła jak Pan przeżywa tą porażkę🤣

Opublikowano

kiedy pis wpadl na pomysl budowy tej zapory granicznej, po i lewaki wrzeszczeli,ze sarenki i dziki nie beda mogly sie przemieszczac. krzyczeli o kataklizmie ekologicznym itp. teraz sie chwala, ze go wzmocnili.

• Like 4
Opublikowano
37 minut temu, dsbh napisał(a):

Co do tej ciemnoty jak mówisz i badań czy opinii, mogę mieć zarówno wykształcenie podstawowe jak i podyplomowe. Kto to sprawdza ???

Nikt, te ,,badania" zestawienia ,podziały na wykształcenie, na wykonywany zawód wiek i co tam jeszcze są z d*py wzięte, robione dla takich jak huba i jemu podobni by mieli się czym pocieszać i podniecać.

• Like 2
Opublikowano

wiekopomna chwila -alfons zastapi debila..

4 godziny temu, mirro napisał(a):

Według mnie skurwysyństwem jest dzielenie wg wykształcenia. I ch*j wszystkich obchodzi kto na kogo głosował w tym kontekście. Jednakowo pomrą ci z wykształceniem i ci bez. A na co swój czas przeznaczyli w zyciu, to ich prywatna sprawa.

sprawdz dane.. jaka jest srednia zycia w wilanowie, a jak na wsi polski c ??

ile zyje czloweik po podstawowce a ile po studiach ..

4 godziny temu, Desperado napisał(a):

Jak sięgnąć tylko do historii, zawsze wszelakiego gnoju dla Polski narobili ludzie  wykształceni, panowie książęta i inna niby wykształcona hołota, a zwykły posty naród ginął i prostował wszystko za tych szmaciarzy.

magnaci wyksztalceni ?? chyba jak ty 🤣

2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Ale Jarosław wyskoczył z tym rządem technicznym .

Teraz tylko czekać na postawę PSLu i Konfy 

i znowu bedzie glinski z tabletu ??😂

Godzinę temu, bezbarwny napisał(a):

@Dastan, w większości dzisiejszych wpisów, piszesz o gejach, pedofilach itp. Masz z tym jakiś problem? Cierpisz na ów, czy podobne schorzenie? Czujesz się dyskryminowany, czy o co Ci chodzi? Przecież nie ma ustawowego zakazu pedałowania. Nie chcemy tylko tego oglądać na ulicach, czy podręcznikach szkolnych dzieci naszych dzieci. Tak trudno to pojąć? 

a gdy widzisz procesje na czele z krypto-gejami ??

niedlugo boze cialo -caly kraj bedzie maszerowal za panami ubranymi w teczowe sukienki..

wstydzisz sie przyznac skad jestes ale pewnie twoj biskup tez lawendowy jak nasz.

Godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Normalne geje nie są żadnym problemem,problemem są jak się połączy gejów z tą degrengoladą lewicową/lewacką...

a z kosciolem ??

4 minuty temu, witejus napisał(a):

Nikt, te ,,badania" zestawienia ,podziały na wykształcenie, na wykonywany zawód wiek i co tam jeszcze są z d*py wzięte, robione dla takich jak huba i jemu podobni by mieli się czym pocieszać i podniecać.

tak se tlumacz.. nawet badan nie trzeba -na forum to widac dokladnie.

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

jaka jest srednia zycia w wilanowie, a jak na wsi polski c ??

Często wyższa niż w Wilanowie

5 minut temu, jacus napisał(a):

gdy widzisz procesje na czele z krypto-gejami ?

Mimo że żonaty, podobno, dzieciaty, podobno, nie wyzbyłeś się ciągot do gejów?

7 minut temu, jacus napisał(a):

-na forum to widac dokladnie.

Szczególnie na tobie

5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

naszczalnik jest tylko jeden .

ty

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

wstydzisz sie przyznac skad jestes ale pewnie twoj biskup tez lawendowy jak nasz.

a z kosciolem ??

tak se tlumacz.. nawet badan nie trzeba -na forum to widac dokladnie.

Przecież  i Ty nie sam ujawniłeś się co do miejsca zamieszkania. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Wymień w takim razie przynajmniej jeden sukces tego rządu który ułatwił życie społeczeństwu. Ściganie Pisu nie wchodzi w grę. 

Ależ już samym sukcesem tego rządu było odsuniecie złodziejskiego pisu , który choćby samymi fundacjami drenował nasze pieniądze, całkowicie rozbroił armię za Macierewicza , skonfliktowal nas z zachodnimi krajami szczególnie z USA kiedy chciano znacjonalizowac TVN. Postawił za to na na Trumpa , który okazał się putinowska marionetka, ale to akurat było celowe zagranie ze strony pisu , który po cichu gra tak jak im w Moskwie zlecą . Odsunal nieco kler od państwowego koryta to też teraz się to odbiło kiedy księża na mszach chodzili z obrazami Nawrockiego na piersi roniąc krewkie łzyn. Jak dla mnie sporo dobrego.

• Haha 2