Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Napewno nie, w więżieniach mają mentalność Trzaskoskiego.Huba? to jak z tym wyciem, otarłeś już łzy?🤣

E tam bez przesady trochę w życiu przeżyłem ważniejsze problemy są tragiczniejsze sprawy i naprawdę tu nie mam nad czym płakać. Ciemnota wybrała powrót złodziei bezkarność dla nich trudno.

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tyle że ja się nie wypieram tylko napisałem jaki ma być przekaz trąbiąny przez polityków PO. Te badania to są mniej więcej warte tyle co sondaże wyborcze - przed i po.

Jeszcze przypomniał mi się prezydent elit z PO niejaki Bredzisław Komorowski🤣🤣🤣. Ten to był naprawde - wykształcony z dużego miasta.

Dodania są warte tyle ile są warte a ty musisz wypierać się ciemnoty. Mistrzostwem to już w ogóle jest to, ze ludzie w sondażach czy w exit pool ach wypierają się na kogo głosowali bo im wstyd. Dlatego kandydat ciemnoty jest zawsze niedoszacowany. Komorowski jest wykształcony tylko on na tamte wybory lachę położył myślał, ze naród go poprosi.

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Takeda napisał(a):

Jakie prawicowe media? Ten plankton? TVP,tvn,polsat prorządowe i większość portali internetowych. A ty chyba ostatnie 1,5 roku spałeś pod kamieniem. Nawrocki wygrał dzięki rządowym. A już lewica to się wybitnie z 3 drogą do tego przyłożyła. A chaos? Bodnar już taki wprowadził, że przebił ziobrę i nagle zalecenia TSUE przestał pasować. Lewica zaorała naukę, powywalali jak na nasze warunki specjalistów międzynarodowej klasy by zastąpić swoimi miernotami, no nawet pisiory nie były w tym takie głupie

A dziennikarze nie lepsi, jak kobiety głosują na konfę to styki mają popalone, jak ktoś głosuje na nawrockiego to elektorat sprzedajny i ciemny itd.

wygrał alfons ćpun i kanciarz? A według Tuska Murański to aktor i sportowiec no nieźle. Sam jesteś ofiarą propagandy i fanatykiem z wypowiedzi tylko, że drugiej strony tej parszywej monety jaką wyborcy obracają co kilka lat. 

A prymitywizm? no jest u pisdzielców, ale u popaprańców nie brakuje. A już tekst Komorowskiego, o tym dublecie kaczorów to zaiste kwintesencja inteligencji i dobrego smaku. O kierwińskim to już nawet szkoda gadać.

1,5 roku dzielenia apanaży i leżenia w wannie i efekt jest. Już jak pis rządził w pierwszej kadencji mówiłem, że kolejna władza będzie mieć ciężko, bo PiS wtedy pokazał ile ustaw i jak szybko można zrobić. Tutaj nawet jakby Duda chciał wetować to nie miał czego. Więc nie dziw się, że Trzaskowski przegrał.

Chciało się psim swędem, nie te czasy. A teraz będzie ciekawie, straszno choć śmiesznie

o widzisz, ja już nic nie muszę dopisywać na podsumowanie no może z tym że aż tak straszno to być nie musi.
Nawrocki jest bardziej prawicowy od pisdzielców a to że nie ma monopolu władzy to w demokracjach jest standard.

Korwin wyrzekał na Mentzena jakoby Ten Go zdradził a tu patrz; Mentzen potrafił wyprowadzić odłam konfy na trzecią siłę która będzie rozgrywająca dwie pozostałe większe od niej na wzór niegdysiejszego PSL-u

co by nie mówił Polska skręca w prawo i może było by straszno w kontekście faszyzującej się rosji tylko że Trump to jawny przyjaciel rosji a Nawrocki to tak naprawdę własnego zdania nie ma zwłaszcza w kwestiach międzynarodowych a sprawia wrażenie że nie ma żadnego i może właśnie widzimy przynajmniej opóźnienie końca demokracji w Polsce bo duopol władzy wprawdzie jeszcze w Polsce nie został przełamany ale znacząco już osłabł.

z Sikorskim Nawrocki nie miał by żadnych szans; ot jakie debile siedzą u popaprańców :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Teraz to TY wyjesz, i będziesz długo wył, bo dni tej ryżej bandy są policzone.

na razie nic się nie zmieniło ....fakt że szkoda ..PiS nie ma władzy bo prezydent nic nie może w tym układzie tylko blokować ,najbardziej uchronił swój tyłek i nic więcej 😲...pisiorki widzę całą noc nie spali 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

dlatego potrzebne im sa rzady w PL by Simens nie zbankrutował

utrzymanie firmy siemens jest w interesie Polski , w przeciwnym razie przypłynął wiatraki produkowane w chinach , 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, witejus napisał(a):

Teraz to TY wyjesz, i będziesz długo wył, bo dni tej ryżej bandy są policzone.

Wmawiaj se ,ze wyje jak ci tak lepiej. Po waszych wpisach widzę, że choć wygraliście dalej agresja i kije w tyłkach. Może i dni Tuska są policzone i zobaczymy kto się bezie wtedy śmiał. 

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chyba tak i dalej szczeka. On tym żyje. To jak taki ratlerek- szczeka, szczeka, dostanie kopa, otrząśnie się i dalej szczeka.

W sumie jako jedyny z tuskowaego towarzystwa pozostał na placu boju😉.

Miłego dnia.

Wygraliście a w twoich wpisach widzę frustracje. Ja pisze spokojnie a ty od rana agresywny jakiś. Ciemnota boli co.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

utrzymanie firmy siemens jest w interesie Polski , w przeciwnym razie przypłynął wiatraki produkowane w chinach , 

ale te z Chin są wielokrotnie tańsze niż te z siemensa co też z tych samych chińskich fabryk tylko przeszły przez przylepialnie nalepek zwanych przez siemensa fabrykami na terenie xujni

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

A

A ten bogaty to ma dzięki biednemu , 1000 biednych utrzymuje jednego bogatego to ,, utrzymuje '' to złe okreslenie ale chodzi mi żę dzieki wydatkom drobnicy bogaty sie bogaci jeszcze bardziej żeby nie było to nic przeciwko temu nie mam , niech biedny założy firme to tez może zarabiać 

No i właśnie pisowki elektorat musi mieć takich panów nad sobą. 

6 minut temu, Wpaw napisał(a):

Po takich panach to dziadek babkę na konia wsadzał.

Chyba Obajtak po plecach twojego.

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ludzie odsuneli złodziei od władzy

Tak ci się wydaje ale to będzie powrót prawdziwych złodziei.

Opublikowano (edytowane)

władze ma nadal Tusk ,fakt że bez prezydenta nie może  za wiele zdziałać ...

tak samo jak prezydent który nic nie może ..więc dalej będą przepychanki i nic więcej 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

ale te z Chin są wielokrotnie tańsze niż te z siemensa co też z tych samych chińskich fabryk tylko przeszły przez przylepialnie nalepek zwanych przez siemensa fabrykami na terenie xujni

nie koniecznie sama produkcja to tylko ułamek , sa biura inżynieryjne itd . Polska nie kupiła helikopterów francuskich a ta firma w polsce zatrunia 1000 inznierów ale można powiedzieć żę nic w Polsce nie produkuje airbas  POSREDNIO ZARABIAMY NA SIEMENS a na chińskich wiatrakach nie zarobimy nic 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

siemens jest w interesie Polski

nie w Polskim interesie tylko w niemieckim , a powinny być wiatraki tańsze ale niemiec by nie zarobił i by nie miał czym kontrolować Polski . Jako rolnicy dobrze znamy mechanizm dopłat , bo najpierw niemiec winduje cenę np. ciagników a potem daje dotację o tyle o ile zawyżył cenę by ktoś to chciał w ogóle kupić a jak sie potemokazało ze w sumie to niemcy tylko naklejaja swoje nalepki na chińskich produktach i spijaja smietanke - to jest ta sprawczość niemiecka że oszukują wszystkich  w jwewropie a jak ktoś sie buntuje i nie daje sie oszukiwac to wymyslaja głupie normy np. spalin które sami nie mogli spełnic wiec oszukiwali na oprogramowaniu. Teraz blokuja samochody elektryczne cłami , za chwile wprowadza normy na plastik by chińczyków blokować - to jest ta sprawczość niemiec że okłamują wszystkich jak kiedyś kacapy na rublu transferowym , dlatego UE darzy by wszyscy w kołchozie mieli euro a zarabili na tym tylko niemcy. UE by trwała jak by nie była okradana przez szwa bów a tak sie rozpadnie . Wegry zapowiadaja bratankoexit.

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

prezydent nic nie może w tym układzie tylko blokować

To po co tak wściekle deronet obrzucał gównem Nawrockiego?dla jaj?

7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

mówisz że dudu to złodziej 🤣

Ukradł ci coś z tych kont?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

władze ma nadal Tusk ,fakt że bez prezydenta nie może  za wiele zdziałać ...

tak samo jak prezydent który nic nie może ..więc dalej będą przepychanki i nic więcej 

przypominam, że każde veto prezydenta, parlament może przegłosować, ale jak nie ma ustaw, nie ma veta i nie ma czego przegłosowywać

Edytowane przez Takeda
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Takeda napisał(a):

przypominam, że każde veto prezydenta, parlament może przegłosować, ale jak nie ma ustaw, nie ma veta i nie ma czego przegłosowywać

w tym układzie będzie z tym ciężko ...będę robić swoje małymi krokami 

Opublikowano

Ja pi.....e ale pisowska patologia uradowana aż się zygac chce czytając toto , ale co świat na głowie stoi Ameryka wybrała debila to co polska nie będzie gorsza też wybrali debila , a w dodatku ćpuna i złodzieja. 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, marks50 napisał(a):

nie w Polskim interesie tylko w niemieckim , a powinny być wiatraki tańsze ale niemiec by nie zarobił i by nie miał czym kontrolować Polski .

przecież siemens ma zakład w Polsce i zatrudnia tu pracowników , nikt nie karze kupowac ciągników niemieckich za dopłaty a po drugie to chyba włoski new holand jest najchętniej wybierany , jedyna marka produkowana w niemczech to fend i raczej jest marginalny w statystykach sprzedazy w Polsce 

Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał(a):

Ludzie odsuneli złodziei od władzy

Noo czyli wrócą niezlodziejskie "fundacje pozarządowe" ile to tam miliardów pisowcy nakradli policzyl to w ogóle ktoś?  Nawrocki oczywiście będzie niszczył kraj wszelkimi możliwymi sposobami byle umożliwić pisowcom wygranie w kolejnych wyborach , moze do tego czasu czesc tej pisowskiej miernoty wymrze , bo innego sposobu na te wyprane mózgi w tvtrwam i republice nie ma. 

Opublikowano
dysydent napisał:

Nawrocki jest bardziej prawicowy od pisdzielców a to że nie ma monopolu władzy to w demokracjach jest standard.

Nawrocki to jest konserwatywno tradycyjna odnoga PiSu wytworzona tak jak tego wymagała sytuacja. Tusk miał taką odnogę w postaci Konfederatów i chyba bardziej PSL niż trzeciej nogi. To z daleka widać. Nawrocki to jest produkt, nie samodzielny byt. To jest norma. Można mieć rakiety, samoloty czołgi ale i tak na koniec dupska nadstawia piechota. Nawrocki przeciw Sikorskiemu? Prosta rzecz. Z racji braku przeszłości w polityce cokolwiek złego by powiedzieć o Sikorskim o Nawrockim tego by nie było. Zobaczymy co to za gabinet będzie w sierpniu - to może być interesujące.