Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Czyich?

Znam sam osoby które tym razem głosowały w Warszawie pierwszy raz....i nie na Trzaskowskiego...

...ale wiem....wszystkiemu winien Tusk i .... Żydy...🤭😆

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Agrest napisał(a):

Widzieli, wiedzieli, słyszeli???

https://vm.tiktok.com/ZNdhHBuMw/

Dziwi Cie to? 

Ciekawy jest  sondaż zaraz po wyborach o godzinie 21⁰⁰ w tv ogłosili i co...prawie idealnie z wynikiem wyborów  przypadek,  udało im się  tak trafić?🤔 Mogliby 6 w lotka typować 🤭

A co Ty na to ?

https://www.facebook.com/share/p/1FD8X3d2xj/

Edytowane przez GRZES1545
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

ale wiem....wszystkiemu winien Tusk i .... Żydy...🤭😆

Najłatwiej wyśmiać, zbagatelizować, wzrost liczby uprawnionych do głosowania w Warszawie o 50 tys jest przypadkowy?

Gdy w całej Polsce liczba uprawnionych spadła o kilkaset tys. a w Warszawie nagle wzrosła to co to jest?

Głosujący który nie wie gdzie mieszka i ucieka z lokalu gdy komisja chce ustalić jak jest naprawdę, to też przypadek?

Opublikowano (edytowane)

Dziwne że go nie gonili...😆 

W jednym z lokali wyborczych przyszedł gość z jakąś magiczną gąbka i stwierdził że x można zetrzeć i będą fałszerstwa...

Też powinien to zgłosić ...na milicję...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano

Ciekawe co z fałszerstwami w przypadku gdy wygra Nawrocki...😆

Chyba Tusk i Bodnar działa w świetle prawa i jak mają podstaw to zarzuty już powinny być w prokuraturze 🤔

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja kupuję ziemię tylko blisko domu, albo działki przylegające do moich albo takie że mogę doprowadzić nawodnienie. Wtedy idą warzywa/truskawki i szybko się zwraca zakup, daleko i V/VI klasy nie kupuje wcale. Dzierżawy trochę mam po 1200 za ha, ale wszelkie dopłaty i paliwo dla mnie.

Truskawki, badylarstwo itp to inna sprawa. Zboże i to 4-5 klasa to kiedy to się zwróci? Tym bardziej że nie ma następcy a wiek już taki, że z górki. 

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Najłatwiej wyśmiać, zbagatelizować, wzrost liczby uprawnionych do głosowania w Warszawie o 50 tys jest przypadkowy?

Gdy w całej Polsce liczba uprawnionych spadła o kilkaset tys. a w Warszawie nagle wzrosła to co to jest?

Głosujący który nie wie gdzie mieszka i ucieka z lokalu gdy komisja chce ustalić jak jest naprawdę, to też przypadek?

W poprzednich wyborach podobnie było. I co zamiecione pod dywan. Fałszerstwa były i będą taki mamy kraj🤷‍♂️

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Chyba Tusk i Bodnar działa w świetle prawa i jak mają podstaw to zarzuty już powinny być w prokuraturze 🤔

No powinny...ale lepiej zrobić show w internetach ...🤷

Teraz, GRZES1545 napisał(a):

W poprzednich wyborach podobnie było. I co zamiecione pod dywan. Fałszerstwa były i będą taki mamy kraj🤷‍♂️

Zgłoś to.🤷

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dziwne że go nie gonili...😆 

W jednym z lokali wyborczych przyszedł gość z jakąś magiczną gąbka i stwierdził że x można zetrzeć i będą fałszerstwa...

Też powinien to zgłosić ...na milicję...😆

I starł ? 🤭

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

I starł ? 🤭

No że ...prawie...🤭  

Gość mi tłumaczył że to prawda ..

Wytłumaczyłem mu że to niedorzeczne, że komisja z różnych partii, że mężowie zaufania....i że to wszystko się liczy, zamyka, pieczętuje....

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No powinny...ale lepiej zrobić show w internetach ...🤷

Zgłoś to.🤷

Przecież  ktoś tam zgłaszał skoro w tv było. Po co ja mam 🤔

No że ...prawie...🤭 

Dobrze że zapalniczką nie próbował🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zgłoś to.

Temat nie do szyderstw, niemało ludzi zgłaszało te fakty, np głosowanie po godzinie 21, a PKW czy też sąd stwierdził że skarg jest zbyt dużo by się nimi zajmować.

Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał(a):

jak ktoś nie umie odpowiedzieć na najprostsze pytanie to nie trzeba go upokarzać bo sam to robi. 

Wyraźnie widać-  tobie tylko na tym zależy,aby kogoś upokarzać i do tego zprowadzasz całą konwersację, być może traktujesz to jako formę dowartościowania swojej osoby. Forum to miejsce swobodnej wypowiedzi ,a ty traktujesz je jak miejsce egzaminowania użytkowników a tu nikt niczego nie musi .Twoje postępowanie nie jest  normalne i nie jest to tylko moje zdanie czego dowody można znaleźć na forum . 

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Temat nie do szyderstw, niemało ludzi zgłaszało te fakty, np głosowanie po godzinie 21, a PKW czy też sąd stwierdził że skarg jest zbyt dużo by się nimi zajmować.

Nagadac że ktoś gdzieś coś.....to i ja mogę...

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Truskawki, badylarstwo itp to inna sprawa. Zboże i to 4-5 klasa to kiedy to się zwróci? Tym bardziej że nie ma następcy a wiek już taki, że z górki. 

Pod zboże ziemi staram się nie kupować, chyba że cena atrakcyjna, ale to też max 2-3 km od domu, nie będę 10km jeździł ...

2 lata temu kupiłem 1.5 ha pod zboże, ale tylko dlatego że dolegało do mojego 2.5ha, to się fajna działka 4ha zrobiła ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

Wyraźnie widać-  tobie tylko na tym zależy,aby kogoś upokarzać i do tego zprowadzasz całą konwersację, być może traktujesz to jako formę dowartościowania swojej osoby. Forum to miejsce swobodnej wypowiedzi ,a ty traktujesz je jak miejsce egzaminowania użytkowników a tu nikt niczego nie musi .Twoje postępowanie nie jest  normalne i nie jest to tylko moje zdanie czego dowody można znaleźć na forum . 

Ja zadaje podstawowe pytania a jak ktoś nie umie odpowiedzieć i czuje się upokorzony to na to nic nie poradzę.  Zwróć uwagę że nie zadaję takich pytań @dysydent, @mirro czy @DTaras. Ciekawe dlaczego😁

Opublikowano
15 minut temu, witejus napisał(a):

Uspokuj się bo zaczynasz popadać w paranoję. 

Opublikowano
3 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Bo te osoby mają poglądy zbieżne z twoimi a ty czepiasz się tylko osób deklarujących poparcie dla PIS-u.

A gdzie tam zbieżne? Toć ja wyborca konfederacji. A że wyborcy PIS nie potrafią odpowiedzieć na najprostsze pytania bo żyją w realiach prostych przekazów które bezrefleksyjnie i bezkrytycznie przyjmują to nie moja wina.

Opublikowano
jarecki napisał:

Z drugiej strony przechodzenie na elektrociepłownie gazowe skoro ten gaz musimy importować to jeszcze gorsza glupota

EC na gaz można se w ciągu godziny wyłączyć całkiem i włączyć w podobnym czasie. Głupota? A skoro głupota to paliwo do flrktrowni jądrowej wyobraź sobie też musimy importować podobnie jak wugyl dla elektrowni węglowych oddalonych od ślunska.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

A gdzie tam zbieżne? Toć ja wyborca konfederacji. A że wyborcy PIS nie potrafią odpowiedzieć na najprostsze pytania bo żyją w realiach prostych przekazów które bezrefleksyjnie i bezkrytycznie przyjmują to nie moja wina.

Manipulant jesteś i tyle . Z góry zakładasz , że jak ktoś ciebie ignoruje to nie posiada wiedzy lub własnego zdania ,a że tylko wciągasz w te swoje gierki wyborców PiSu, to statystycznie wychodzą tobie wnioski,jakie wychodzą. Nie dziw się,że wielu unika z Tobą dyskusji , bo jak napisałem wcześniej " nie dyskutuje z ......." i dalej swoje zdanie podtrzymuje. Tym bardziej że część twoich pytań jest zupełnie idiotyczna , bo odpowiedź na twoje pytanie jest zawarta w przytoczonej treści lub poście ,a ty udajesz że czegoś nie rozumiesz. A wystarczy przeczytać treść ze zrozumieniem .