Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomasz Wróblewski
Problemem polskich mediów nie jest to, że państwo zagrabia znaczną część tortu, bo te które zagrabia, rządowe media , nie mają większego wpływu na opinię publiczną. Problemem jest służalczość tych, które teoretycznie tego nie muszą robić.  Prywatnych mediów.  

Tekst Onet o Stanowskim jest klasykiem partyjnej służalczości. Nic, ale to nic nowego nie wnosi do debaty, Nijak ma się do kampanii. Redakcja dostala z ksiegowości TVP wykaz plac i podała  je do publicznej wiadomości. Ma to jeden cel, złożyć hołd wierności  rządzącej partii. Mówię partii, bo choć zemsta była za slowa pod adresem dziennikarki TVP, to dalej dotyczy wizerunku partii, bo  Panią  Schneph trudno jest  traktować jako kogoś z poza  aparatu partyjnego. Coraz trudniej jest też  wierzyć w bezstronność Onetu, który w nieudolny i pokraczny sposób usiłuje dezawuować krytyka, za to, że krytykuje partyjnych aktywistów  Żenada redaktorze D.

propagandysta onetu osrany ze strachu razem z peowcami :D 

"nie chcę państwu kreślić scenariusza co będzie w roku 2027 jeżeli pis wygra wybory, rozliczenia przyjmą skalę jakiej państwo nie są sobie wstanie wyobrazić

w koalicji obywatelskiej to jest scenariusz, który im nie pozwala spać po nocach"

akcja demokracja dostała w ubiegłym roku od sorosa ponad milion złotych

po-lszewiki są bardzo niebezpieczni, widmo porażki może ich popchnąć do wszystkiego najgorszego

Opublikowano

....a już był na prostej Nawrocki...

Dziś oglądałem w Polsacie jak Czarnek zgrabnie wszystko wyjaśnił...no kryształ człowiek ...ten Nawrocki...

Pod koniec dziennikarz zapytał jak to z tą umową podpisana podczas pobytu w areszcie...i tu już Czarnek był nieprzygotowany....kazał pytać ...notariusza...

Ech...a już był na prostej....

• Like 1
Opublikowano

To nie Rosjanie wpływają na wybory w Polsce politycznymi reklamami na Facebooku, co wczoraj sugerowano.
To austriacko-węgierski partner biznesowy Akcji Demokracja, fundacji bliskiej obecnie rządzącym, któremu ludzie z Akcji Demokracja pomogli.

tak samo było w rumuni, oskarżali ruskich a okazało się, że to oni sami rozsiewali hejt i dezinformację, już są spaleni :D 

zaraz będą ogłaszać nowe wybory

• Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Wytłumacz ten upadek i jak nisko się stoczyłem oraz wytłumacz czemu miłośnicy Trzaskowskiego mają monopol bycia na wyżynach?

Też mogę zapytać - czemu zacząłeś płynąć z nurtem?

Po twoich komentarzach Sławku. 

Nie poznaje Ciebie. 

Kiedyś taki nie byłeś. 

Trzask prask to jest dno tylko im się wydaje że są na wyżynach. 

Ja zawsze staje okoniem bo mam właśniy punkt widzenia i nikt nie będzie narzucał mi swojego. 

Opublikowano (edytowane)

No i nie wyjaśniłeś.

Ogólnik - po komentarzach. Może coś więcej. Jakich , co w nich nie pasuje? Zaproponuj co maogẁ zmienić?

Lizał się po jajach jak Rafał nie będę. Krytykował platformę będę.

Kolejny głos krytyki. Kolejny bez argumentacji...

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
mikad napisał:

40 minut temu, DTaras napisał(a):

Pejoratywny... Kwestia kontekstu. Tematy które Stanowski opierdzielał dla TVP jaki miały wydźwięk?

W d#pie mam co sprzedawał kurwizji, kolaborował z reżimem za kasę i tyle. Dla mnie typ jest śliski.

36 minut temu, racyl napisał(a):

Stanowskiemu do niczego nie są potrzebne żadne media . Sprzedał udziały w kanale sportowym i otworzył nowy społeczny, polityczny.

Tylko ciemnej masie można opowiadać że stanowski w programie o sporcie na kanale tvp sport miał coś wspólnego z polityką

Ty już byłeś zagorzałym pisowcem, potem peowcem a teraz h#j wie kim. Idź policz procenty w oryskiwaczu.

Aaaa jak tak to co zrobisz jak nic nie zrobisz?

Agrest napisał:

No i nie wyjaśniłeś.

Ogólnik , pi komentarzach. Zaproponuj co maogẁ zmienić?

Lizał się po jajach jak Rafał nie będę. Krytykował platformę będę.

Kolejny głos krytyki. Kolejny bez argumentacji...

Tylko bardzo proszę - tych drugich także. Yebacz trzeba wszystkich bo zasłużyli bez wyjątku. Kiedyś im na złość za to Kwaśniewskiego wybrali ale teraz się nie zanosi.

racyl napisał:

Trzeba zdobywac wykształcenie kiedy jest na to pora

Jeśli myślimy o tych samych procentach to były teraz na egzaminie ósmoklasisty. To szmat czasu do chwili gdy przy opryskiwaczu trzeba z tego skorzystać. Ja to ogólnie bym wagowo wszystko robił z wodą włącznie.

Opublikowano
Godzinę temu, Leszy napisał(a):

U mnie mazowsze. Czarne znaczy, że zmarzły 🙃. Formalnie to typowe morwy czarne u nas nie występują. Jedynie niektóre morwy białe mają ciemniejsze owoce. 

IMG_20250502_174933.jpg

Ooo kurna ale zmarzły jak orzech włoski, u mnie też mazowieckie granica ze świętokrzyskim.

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Czegoś mi tu brakuje🤔...

...a wiem... płetwonurka 🙄

2 godziny temu, jacus napisał(a):

Słupa od światłowodu wywalili ..

Szkoda danych na dyskusję z wiejskimi przyglupami..

Z kompleksami większymi niż przyrodzenie.

A to To z miasta jesteś 🤔

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, DTaras napisał(a):

Tylko bardzo proszę - tych drugich także. Yebacz trzeba wszystkich bo zasłużyli bez wyjątku. Kiedyś im na złość za to Kwaśniewskiego wybrali ale teraz się nie zanosi.

Tych drugich też krytykowałem. Wiadomo że krytykuje się najbardziej tych których uważa się za tą gorszą czy też najgorszą opcję więc ilość komentarzy będzie znacznie się różnić.

I znajdź mi tu kogoś kto nie opiera się tylko na krytyce jednej opcji?

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

I znajdź mi tu kogoś kto nie opiera się tylko na krytyce jednej opcji?

Hi 🙋‍♂️

PIS PO jedno zło!😁

Opublikowano (edytowane)

Zazwyczaj krytykuję się tych co akurat rządzą , bo po co teraz krytykować PIS lub opozycję , można skrytykować Konfederacje tylko po co . 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Chyba nie czytasz forum. Tu krytykuje się na przemian rządzących z opozycją. Od października rządzący mają luz🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

Chyba nie czytasz forum. Tu krytykuje się na przemian rządzących z opozycją. Od października rządzący mają luz🤣

Bo jak nic nie robią, to co krytykować?🤭

Opublikowano
5 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Skoro to jedno zło, to dlaczego krytykujesz Agresta za krytykę jednego z nich? 

bo to skryty wielbiciel tuska

czy widziałeś, żeby chociaż raz skrytykował kogoś za krytykę pis? nigdy :D 

Opublikowano
40 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Skoro to jedno zło, to dlaczego krytykujesz Agresta za krytykę jednego z nich? 

Platformersów krytykuje a PISuar chwali oto dlaczego. 

Opublikowano (edytowane)

PIS miał sporo dobrych projektów , puki co PO , KO nie zrobiła nic pozytywnego pewnie można powiedzieć żę nic nie zepsuła też jak sie coś naprawia to zazwyczaj coś  sie popsuje dodatkowo ale obecna władza nic nie robi 

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

madrze mowi -temu mam z nia najwieksza zgodnosc w badaniu pogladow ..

a i tak nie bede na nia glosowal..

Jacku dlaczego 🤔😭...nie poprzesz Joanny...pomimo zgodności poglądów 🙆