Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

No i co z tej wizyty wyniknie? Pytam poważnie.

prawdopodobnie jakiś % w sondażach , napewno w 2 turze takie fotki nie pszeszkodzą 

Opublikowano
4 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

To napisz, jak nawrocki porzucił flagę polski.

Jak trzaskowski cytuje Lecha kaczyńskiego i mówi to co pis i konfederacja to sa dopiero jaja.

Co do flagi to trzaskowski ani razu nie wziął udziału w marszu niepodległości organizowanym w mieście w którym rządzi to dopiero jest miłośnik flagi biało czerwonej 😄

image.jpeg.9dfb3b8f358dab766005b8361d577635.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

Widzę, że pisowcy orgazmu doznali

Patryk Słowik
Czy ja dobrze rozumiem, że jeszcze wczoraj, przed zakończeniem wizyty, masa osób, w tym część korespondentów w USA, cisnęła bekę, że Nawrocki kupił bilet pozwalający mu być „na terenie Białego Domu”, że stoi w trzecim rzędzie, że może popatrzeć z oddali na Trumpa, podczas gdy - abstrahując od realnej wartości takiego spotkania - Nawrocki spotkał się z Trumpem w gabinecie owalnym?

to nie pisowcy dostali orgazmu (chociaż pewnie niektórzy tak) tylko peowcy dostali sraczki :D 

tveny, onety i wszyscy peowcy wyśmiewali wczoraj nawrockiego, że siedział gdzieś w krzakach i nie widział trumpa, że spotkania nie było ......... a dzisiaj muszą połykać swoje języki :D 

Opublikowano
35 minut temu, jarecki napisał(a):

prawdopodobnie jakiś % w sondażach , napewno w 2 turze takie fotki nie pszeszkodzą 

Po ostatnich wywijasach trumpa może być różnie.

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja głupi nie jestem i wiem, że nic nie da ale wielu wierzy. Nie chce nas zająć ale ludzie widza jego stosunek do świata do Europy do ludzi. Dość przypomnieć Dudę i 7 minut rozmowy po 7 godzinach lotu.

Tak swoją drogą ciekawe czy poświęcił Nowogrodzkiemu aż 7 minut. Czy tylko podął rękę i powiedział, ze musi wygrać i foty cyknęli?

...jednak matematyka...i dedukcja...daje wygraną Nawrockiemu...

...i po co się sprzeczać...🤷

...a jeszcze w tak nieładny sposób jak Panowie to robicie...

Toż chyba Wam sporo płacą, że tak się upodlacie i opluwacie

Opublikowano

Za pieniądze ksiądz się modli..za pieniądze lud się podli..

A my za darmo..w czynię społecznym..majowym..

Spawają jeszcze u was majówki pod kapliczkami?

Opublikowano
16 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ty widzę jesteś mega sfrustrowany ty już wiesz kto wygra. 😄

Chyba większego frustrata tutaj nie ma niż Ty 😄 24/7 nadajesz jak zepsute radio 🙆‍♂️

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

Nawrocki zrobił co trzeba pod stołem i Trump kazał mu wy***rdalać ?? Widać szkolenie odbyte na kiełbasie w masarni się przydało xD o tak pewnie wyglądała wizyta u Trumpa, bo tylko tak PiSuar umie prowadzić politykę z Amerykanami ...

image.jpeg.6c41db81eabcb84e16b63b7cc23e772d.jpeg

• Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

dziwna reakcja panuje na forum. napisalem o rudym,moze i nieprzychylne fakty, ale zgodne z prawda, no facjata raczej niewyjsciowa. zamiast dalej toczyc jakas rozmowe, to w odpowiedzi idzie personalny atak, kto jest np. moim idolem. zmartwie was, albo walicie na slepo,jak popadnie, moze malo tu zagladam i mnie nie pamietacie, ale juz mnie nazwaliscie kacykiem mentzena, teraz Kaczyńskiego 😃 a ja na opak naposze ,ze fajnie wypowiada sie jakubiak, bartoszewicz. do stanowskiego stracilem szacunek,po tym co odwalil z Maciakiem. taka dziecinna ustawka, zaplanowana na osmieszenie, a sami sie osmieszyli. nawrocki i mentzen maja najwieksze szanse, by nie pozwolić "teczowemu" wygrac.

Niestety tutaj słowa krytyki mogą być kierowane ale tylko w kierunku innym niż obecni rządzący...  teraz jest ta lepsza zmiana i demokracja wróciła 🤫

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Niestety tutaj słowa krytyki mogą być kierowane ale tylko w kierunku innym niż obecni rządzący... 

Booooo teraz jest czas ścigania PiSowców. 😂

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

No najlepiej to Sikorski prowadzi politykę zagraniczna...w sumie z Niemcami mu wychodzi👍 Aż dziw że go tu nie wychwalacie . 

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Booooo teraz jest czas ścigania PiSowców. 😂

Noooo złodziej krzyczy ,,łapać złodzieja" 😄

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Tak ma być. J.bać, karać, prześladować.🤣

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nawrocki zrobił co trzeba pod stołem i Trump kazał mu wy***rdalać ?? Widać szkolenie odbyte na kiełbasie w masarni się przydało xD o tak pewnie wyglądała wizyta u Trumpa, bo tylko tak PiSuar umie prowadzić politykę z Amerykanami ...

Skąd takie info, byłeś tam... ,czy tylko  wypowiedź oparłeś na własnych doświadczeniach.  

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...jednak matematyka...i dedukcja...daje wygraną Nawrockiemu...

...i po co się sprzeczać...🤷

No właśnie po co się wzajemnie obrażać jak można ładniej...

FB_IMG_1745902710563.jpg

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

.🤷

Dla co niektórych jest to jedyna możliwość dowartościowania własnej osoby.

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

No najlepiej to Sikorski prowadzi politykę zagraniczna...w sumie z Niemcami mu wychodzi👍 Aż dziw że go tu nie wychwalacie . 

Ostatnio znowu nayebany fikał do Muska, ale żona zobaczyła co wypisuje i odcieła internet.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Ja głupi nie jestem i wiem, że nic nie da ale wielu wierzy. Nie chce nas zająć ale ludzie widza jego stosunek do świata do Europy do ludzi. Dość przypomnieć Dudę i 7 minut rozmowy po 7 godzinach lotu.

Tak swoją drogą ciekawe czy poświęcił Nowogrodzkiemu aż 7 minut. Czy tylko podął rękę i powiedział, ze musi wygrać i foty cyknęli?

jak tyle wystarczy to po co więcej? Paciorki dla wodza wioski. Ukraińcy pokazali, że nie trzeba klekać przy negocjacjach z Trumpem, a mają o wiele gorszą pozycje negocjacyjną niz my.

Trump podobnie jak wiekszość ludzi mających władzę (nie ważne czy to gospodarczą, czy polityczną czy duchową), a mających ciągoty autorytarne, czują respekt/szacunek itd, itp, tylko przed tymi co potrafią bronić swoich interesów, czy też się postawić, wtedy czują respekt, nierzadko szacunek, bo na pochyłe drzewo to wszystkie kozy skaczą.

Jeśli stawiasz się w pozycji wiernopoddańczej nie możesz oczekiwać szacunku czy  ogólnie jakiegokolwiek poważania

Edytowane przez Takeda
Opublikowano (edytowane)

7 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Dla co niektórych jest to jedyna możliwość dowartościowania własnej osoby.

A dlaczego tylko dla co niektórych? Czyżbyś też chciał się dowartościować pokazując, że jednak inni według ciebie są gorsi? Którzy są to ci co niektóry co to chcą się dowartościować ci co są za pisem czy za ko a może ci od konfy? Następny od oceny innych się znalazł. Dowartościowałeś się tą złotą myślą?

3 minuty temu, Takeda napisał(a):

Jeśli stawiasz się w pozycji wiernopoddańczej nie możesz oczekiwać szacunku czy  ogólnie jakiegokolwiek poważania

Powiedz to tym z pisu. A pozycja negocjacyjna Ukraińców nie jest taka gorsza niż nasza. Mają czym amerykanom płacić inaczej Trump dawno oddał by ich Putinowi.

6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ostatnio znowu nayebany fikał do Muska, ale żona zobaczyła co wypisuje i odcieła internet.

Musk to chyba teraz ma większe problemy niż zaczepki pijanego czy tam trzeźwego Sikorskiego. Z Tesli chcą go wypierdzielić skończyło się rumakowanie i buta. Portfel szybko na d*pie posadził i pokory nauczył.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, andrzej78 napisał(a):

Skąd takie info, byłeś tam... ,czy tylko  wypowiedź oparłeś na własnych doświadczeniach.  

Przecież PiSowcy jedyne co potrafią to klęczeć przed tym debilem wysmarowanym samoopalaczem ...

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież PiSowcy jedyne co potrafią to klęczeć przed tym debilem wysmarowanym samoopalaczem ...

Może i klęczą ale do dzioba nie biorą🤭😁