Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

I koło się zamyka, bez dolarów amerykańskich to Ruskie w końcu zagarną całą ukraine. Wtedy europejskim przywódca przydadzą się pampersy😁

Do tych debili i tak nic nie dotrze. Bodajże wczoraj bez zastanowienia potwierdzili że 0d 35 roku będzie zakaz sprzedaży samochodów spalinowych🤦‍♂️. Niech jeszcze wprowadzą zakaz produkcji czołgów spalinowych.

• Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, nie napisał(a):

Image

ta co chce organizować okrągły, niemiecki stół ws. wyborów w polsce 🤮

Wystarczy, ze Sasin już kopertowe wybory organizował nic go nie przebije.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Do tych debili i tak nic nie dotrze. Bodajże wczoraj bez zastanowienia potwierdzili że 0d 35 roku będzie zakaz sprzedaży samochodów spalinowych🤦‍♂️. Niech jeszcze wprowadzą zakaz produkcji czołgów spalinowych.

Idioci wybierają idiotów i jeszcze ich bronią😁 

Poziom absurdu tutaj sięga zenitu.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

łykasz to wszystko jak pelikan. Dzisiaj potwierdzili za rok czy dwa odwołają potem jeszcze kilaka razy potwierdzą i odwołają a ty będziesz łykał. Kiedy wydoroślejesz?

Teraz, Wpaw napisał(a):

Idioci wybierają idiotów i jeszcze ich bronią😁 

Poziom absurdu tutaj sięga zenitu.

Ja tam się dobrze bawię jak widzę sraczkę ciemnoty, że ujnia im samochodu na benzynę zakaże.

"To błąd. Polska nie powinna się pod tym podpisać". Pierwszy taki głos z PiS ws. Trumpa

W pisie zaczynają widzieć zagrożenie i mądrzeć. Lepiej późno niż wcale. Może i za miesiąc tutaj jak się przekaz pisu zmieni to będzie inne pisanie.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, DTaras napisał(a):

Taaa. Trump w 2020 roku dogadał się x Talibami też ma umowę na minerały. Tylko tam są materiały na magnesy a w Ukrainie jeno Uran raczej...

Gdyby naprawdę poważni i prawdziwi biznesmeni amerykańscy byli zainteresowani minerałami afgańskimi czy  ukraińskimi to by je i bez Trumpa dawno eksploatowali bo nie raz udowodnili że to potrafią w różnych innych miejscach i żaden polityk Im do tego niepotrzebny a najczęściej jeszcze przeszkadza.
powtarzam - te "minerały" to pic na wodę i kit propagandowo polityczny potrzebny Trumpowi tylko na jego własne podwórko nie gospodarcze a polityczne

nie będę się szerzej rozpisywał tu i teraz bo szybko bieg wypadków sam to wyjaśni i nawet jeśli wątek zapomnimy to sam nam sie przypomni i powrócimy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ja tam się dobrze bawię jak widzę sraczkę ciemnoty, że ujnia im samochodu na benzynę zakaże.

Na dzień dzisiejszy zakazują więc liczy się to co jest teraz.

A ty taki stary jesteś? Myslisz że nie doczekasz?

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy jest tak na dzień jutrzejszy będzie siak a cyz doczekam czy nie tego nie wiem i guzik mnie obchodzi czy będą auta takie czy siakie. Bardziej mnie obchodzi by mieć zdrowie i móc w ogóle jeździć a czy na prąd czy na benzynę mam to gdzieś. Nie przejmuje się Pierdołami.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

tylko że sterowanie zakazowo nakazowe gospodarką skończy się zawsze tym że nie ważne czy będziesz

18 minut temu, hubertuss napisał(a):

w ogóle jeździć a czy na prąd czy na benzynę

bo na pewno "na kartki" :P

doskonale pamiętam kartki na wszystko z benzyną włącznie a też wcześniej była gospodarka "centralnie sterowana" i wcale żadnej wojny nie było trzeba ani nawet kataklizmów naturalnych

to co teraz w Brukseli siedzi to kto wie czy nie jeszcze większa zaraza jak debil gomułka czy radosny idiota gierek

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
25 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dzisiaj potwierdzili za rok czy dwa odwołają potem jeszcze kilaka razy potwierdzą i odwołają

25 minut temu, hubertuss napisał(a):

a ty będziesz łykał. Kiedy wydoroślejesz?

kto tu powinien wydorośleć?? :D 

Opublikowano
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mnie to najbardziej dziwi to że ludzie wybierają takich debili a później jeszcze ich bronią i wspierają. Tutaj to jest dobre, gosciu pomógł powstrzymać napastnika i w zamian dostał nagrode 🤣🤣🤣

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-02-26/powstrzymal-nozownika-bohater-z-villach-uslyszal-zarzuty/

Wina Tuska. 

3 minuty temu, nie napisał(a):

kto tu powinien wydorośleć?? :D 

Na pewno ty. Skoro wierzysz w te strachy.

Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał(a):

tylko że sterowanie zakazowo nakazowe gospodarką skończy się zawsze tym że nie ważne czy będziesz

bo na pewno "na kartki" :P

doskonale pamiętam kartki na wszystko z benzyną włącznie a też wcześniej była gospodarka "centralnie sterowana" i wcale żadnej wojny nie było trzeba ani nawet kataklizmów naturalnych

to co teraz w Brukseli siedzi to kto wie czy nie jeszcze większa zaraza jak debil gomułka czy radosny idiota gierek

ano pamiętam, 9l/miesiąc na motocykl a w sezonie letnim (3 miesiące) dodatkowo 3l. czyli 12l/miesiąc

nie pamiętam ile na samochód, ale coś koło 20l, niech mnie ktoś poprawi, ile to km miesięcznie można było zrobić ?

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Na pewno ty. Skoro wierzysz w te strachy.

dobrze, że nie jesteś głupi i te strachy nie niszczę europejskiej gospodarki :D 

Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

@jahooo takich rzeczy się nie chce pamiętać
i może dlatego powracają

będzie 9kWh na motocykl, 4 kWh na rower i 20kWh ma samochód i wówczas pogadamy , miesięcznie, w sezonie letnim +3 kWh

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

będzie 9kWh na motocykl, 4 kWh na rower i 20kWh ma samochód i wówczas pogadamy , miesięcznie, w sezonie letnim +3 kWh

mój rower nieelektryk
se złoże wniosek o przydział dwu pedałów  xD

Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał(a):

ano pamiętam, 9l/miesiąc na motocykl a w sezonie letnim (3 miesiące) dodatkowo 3l. czyli 12l/miesiąc

nie pamiętam ile na samochód, ale coś koło 20l, niech mnie ktoś poprawi, ile to km miesięcznie można było zrobić ?

Wtedy samochody więcej paliły, taką Warszawą to na tych 20l pewnie z 200km zrobił, 9l na MZtke czy WSK z 300km pewnie zrobił.

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

mój rower nieelektryk
se złoże wniosek o przydział dwu pedałów  xD

możesz dostać odmownie, sam widzisz, że LBGTQ+_= teraz nie w modzie, w USA prezydent zapowiedział zwalczanie

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wtedy samochody więcej paliły, taką Warszawą to na tych 20l pewnie z 200km zrobił, 9l na MZtke czy WSK z 300km pewnie zrobił.

Warszawa wpierdalała 13-15 litrów na 100 i to przy delikatnej jeździe. Dużo zależało od regulacji tego ustrojstwa.

Opublikowano
18 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty nam lepiej powiedz, dlaczego dolar w ostatnich dniach tak dostaje po d*pie względem euro skoro rządzi tam tak wspaniały prezydent który podobno wykupuje porty na świecie ?? xD 

właśnie trump chce słabszego dolara :D 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

możesz dostać odmownie, sam widzisz, że LBGTQ+_= teraz nie w modzie, w USA prezydent zapowiedział zwalczanie

no ja w kwestii tego zwalczania
czasem jeszcze i setkę (km) mnie naleci zrobić
szybko się za...

na ra

Edytowane przez dysydent