Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał(a):

Żeby miało to sens to nie tylko mother fuckerów trza  nawrzucać , ale jednak i pewien zasób słów i zwrotów co wiedzieć jak użyć.

to też zełeński tak gadał: „suka bljadź” :D 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

A co by się zmieniło gdyby ta umowę USA-Ukraina podpisano ?

No to obywatele Ukrainy by się cieszyli. Ale wyszedł zgrzyt i wyszło na to że Trump chce ograbić Ukrainę z jej zasobów, po czym nawet ci co Zalenskiego nie lubili ( chodzi mi o Ukraińców) stwierdzili iż jest gość i nie dał się wykorzystać. Z tego co mówią gdyby prosił Trumpa i się łasił to by nie miał po co wracać.

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

i to jest we całym necie

....no całego jeszcze nie przejrzałem...🤷

2 minuty temu, nie napisał(a):

Czy Kaczyński się mylił odnośnie Ukrainy?

• Haha 1
Opublikowano

Niestety komik nie pierwszy raz wywinął taki numer , czy nie pamietacie jak strzelał focha jak na spotkaniu w Austrii nie chcieli mu dać pieniędzy to satał jak kołek w płocie . Czy nie pamietacie jak mówił że wojne przegra przez Polskę bo mu samolotów nie dali . Nie pamiętacie jak wyszli w ONZ jak przemawiał duda ? Nie pamiętacie jak oklaskiwał Hunkę w Kanadzie a potem jak tchórz przemknął przez Lotniskow w Lublinie ? To nie pierwszyzna że komik strzela focha , i powtarzam że jest niewdzięcznym s....em którego nauczyli żebrania ale nie nauczyli dyplomacji a że trafił na trampka który także ma ego wyżej kaszkietu to było jak było .Trampek publicznie mu powiedział podpiszesz papier to ja ci gwarantuje zawieszenie broni a ten się zaczął domagać gwarancji z wojskiem - jemu kury szczać prowadzać nie politykę robić 

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

Mógł się pożegnać zwrotem z tego konfliktu , takim na czasie.🤣

иди на хуй 

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

....no całego jeszcze nie przejrzałem...🤷

czy ty jesteś niedorozwinięty?

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, marks50 napisał(a):

Niestety komik nie pierwszy raz wywinął taki numer , czy nie pamietacie jak strzelał focha jak na spotkaniu w Austrii nie chcieli mu dać pieniędzy to satał jak kołek w płocie . Czy nie pamietacie jak mówił że wojne przegra przez Polskę bo mu samolotów nie dali . Nie pamiętacie jak wyszli w ONZ jak przemawiał duda ? Nie pamiętacie jak oklaskiwał Hunkę w Kanadzie a potem jak tchórz przemknął przez Lotniskow w Lublinie ? To nie pierwszyzna że komik strzela focha , i powtarzam że jest niewdzięcznym s....em którego nauczyli żebrania ale nie nauczyli dyplomacji a że trafił na trampka który także ma ego wyżej kaszkietu to było jak było .Trampek publicznie mu powiedział podpiszesz papier to ja ci gwarantuje zawieszenie broni a ten się zaczął domagać gwarancji z wojskiem - jemu kury szczać prowadzać nie politykę robić 

Idź już spać onuca...

Teraz, nie napisał(a):

Potrafisz odpowiedzieć?

Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nic nie myślę na temat tego czy blefował czy nie 

11 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ładnie umiesz się wymiksować z tematów w których sobie nie radzisz. 

idiota :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, nie napisał(a):

co się Go czepiasz akurat za ten post?

12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

w pełni sensowne pytanie a dziś to już retoryczne

Sekwencja Kaczyńskiego (ś.p. Lecha) była wszakże dłuższa i z tego co obecnie widzimy; nadal aktualna
w/g mnie najbardziej odkąd była wygłoszona

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

Sekwencja Kaczyńskiego (ś.p. Lecha) była wszakże dłuższa i z tego co obecnie widzimy; nadal aktualna

A i owszem...

Nagle pisiorom sie narracja zmienia i udają że nic takiego nie było...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

co się Go czepiasz akurat za ten post?

co ukrainy? w jakim kontekście? czy jest duża? czy leży nad morzem? zadaje pytania jakby był ograniczony umysłowo, więc szkoda czasu na odp.; nie tylko tym razem, zauważyłem to już dawno

Opublikowano
14 minut temu, nie napisał(a):

Przestałeś myśleć o dymaniu brązowych językach odbycie to się za wyzywanie wziąłeś. To jest po prostu wyraz twojej frustracji. Waszych fejków jak to Tusk kłóci się z USA nikt nie łyka. Nowogrodzki za chwilę może nie wejść do drugiej tury. I widać desperacje i strach w waszych szeregach.

Opublikowano

Se przypomniałem.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/slowacki-minister-obrony-o-inwazji-czy-ukraina-powinna-sie-poddac/f9vwzqs

""Po raz kolejny (Słowacja to) kraj, którego minister obrony mówi zdumionym polskim partnerom, że niestawianie oporu jest dobrym podejściem, ponieważ Rosjanin zawsze kiedyś odejdzie. Chyba że by (jednak) nie odszedł, panie Kaliniak" — napisał Ban. Jego zdaniem przedstawiciel rządu w Bratysławie uważa, że "inwazję można przeczekać, tak jak grypę", co jest stwierdzeniem na podobnym poziomie intelektualnym, jak książki autorstwa komunistycznych historyków."

Noooooo to nam się sąsiad udał.🤣

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Noooooo to nam się sąsiad udał.🤣

No jak się tak będzie walczyć za swój kraj, to niestety, sąsiad za nich nie będzie walczył.

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

1 minutę temu, Strongman napisał(a):

No pewnie że cyrk sam powiedział że będzie dobry program telewizyjny

No właśnie...

Się spotkały ..showmeny...

...tylko że po za kadrem ludzie umierają...

No i po co?

A na koniec babka od protokołu rzecze: Wynocha stąd! Wszyscy! Znaczy ja to z murzyńskiego inaczej zrozumiałem trochę ale tak mniej więcej oznajmiła. To ja niewiem kto tam czego podpisać nie chciał

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

No jak się tak będzie walczyć za swój kraj,

Iiiiiiiiii Grupa Wyszechradzka poszła w p.zdu.🤣 

• Like 1
Opublikowano
mirro napisał:

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

A nie może który z przywódców normalnie zadzwonić do Trampa i go zwyczajnie opieprzyc?

Łoooo Panie. Do tego to trza dobrej znajomości języka obsługiwanego przez Trumpa. Żeby miało to sens to nie tylko mother fuckerów trza  nawrzucać , ale jednak i pewien zasób słów i zwrotów co wiedzieć jak użyć. Inaczej tylko wesołość można wzbudzić i politowanie.

Tak. Bo to taki język, że inwektywy trzeba na bieżąco wymyślać... malo poetycki taki..

• Haha 2
Opublikowano
W dniu 1.03.2025 o 11:24, hubertuss napisał(a):

Jako pożyteczni idioci myślicie, że to co proponuje UA i nam za razem Trunmp to koniec wojny.

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Przestałeś myśleć o dymaniu brązowych językach odbycie to się za wyzywanie wziąłeś. To jest po prostu wyraz twojej frustracji.  I widać desperacje i strach w waszych szeregach.

:D 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Iiiiiiiiii Grupa Wyszechradzka poszła w p.zdu.🤣 

To w tej kwestii nie ma znaczenia, naród który korupcyjnie wypuszcza potencjalnych żołnierzy i trwoni  pomoc innych narodów, nie wiem na co liczy?

• Like 1