Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.f00840df10781adaac19784826d716ae.png

ale to jest prymitywne, gdybym był widzem to bym przestałbym być nim szybko, zamiast odróżniać się pozytywnie od tvp i tvn to ich naśladują

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

ale to jest prymitywne, gdybym był widzem to bym przestałbym być nim szybko

Nie musisz być widzem, i tak pier**lisz takie same cuda jak oni xD Jak tam ten pełzający zamach stanu ?? Nauczyliście się już jak się składa donosy na prokuraturę czy nadal się uczycie ?? xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

O to. to właśnie. 

Aaa to Polska jest stroną w tej wojnie?

Nie uciekaj od tematu Polska jest Przygranicznym Krajem z Ukrainą gdzie trwa wojna . 

Niemcy zapewne będą i Francja bo mają na Ukrainie Biznesy a Ameryka będzie kopać złoto jak kiedyś w Rosji kopali za pomoc daną Rosji podczas 2 wony światowej .

Wielki Premier Polski czyli Tusk będzie brał udział w rozmowach pokojowych zakończenia wojny w Ukrainie ?.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobre....

To po co o tym napisałeś?😆

U ciebie temat zależy od pory dnia?

Nie do ciebie było i po h...j to napisał .

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Od tego ile wypił i jakie ma przez to aktualnie zwidy xD 

Do ciebie też to samo .

Wielki Premier Polski czyli Tusk będzie brał udział w rozmowach pokojowych zakończenia wojny w Ukrainie ?.

Niemcy zapewne będą i Francja bo mają na Ukrainie Biznesy .

Wyznawcy obecnej władzy macie problem co zrobi wasz Tusk czy go nie ...

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

jak się składa donosy na prokuraturę

a to na prokuraturę można donieść? a do kogo?

wiem że to tylko pomyłka składni i tak się tylko rozmarzyłem ;)

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

jak Musk afd szkopom wlansuje to z

10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tfuska

tylko bezpański kundel tylko pozostanie

nie wiem; putin lubi bezpańskie stworzenia? może choć on przygarnie
Chińczyki chętnie by przygarnęli ale znając Ich "spektrum kulinarne" ... ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

no niestety, niby republika, lubie prawicowe poglady, merytoryczne rozmowy. pamietam jak za mlody plus -minus ogladalem. tesonie za takim poziomem rozmowy gdzie gowniarz oo sredniej szkole czekal az taki program sie zacznie. teraz......nie da obejrzec czegokolwiek na zadnej stacji. w republice ...no przekaz dla dziadkow, w tvn chyba mysla ze wszyscy to idioci, a w tvp jest poziom jak zawsze 😂 az nie da sie chwili posiedziec. wile ranczo obejrzec po raz 100!

Opublikowano

image.png.060fc18e4801c38ba539ec09185033c9.png

wyborcy rudego patrzycie

Decyzją sądu telewizja TVN ma opublikować sprostowanie informacji zawartych w materiale stacji o fuzji Orlenu z Lotosem. O sprawie poinformowało biuro prasowe koncernu. "Wygrywamy z telewizją TVN24. Sąd przyznał, że informacje o zaniżaniu wartości Lotosu podczas przejęcia przez Orlen były nieprawdziwe

https://www.money.pl/gospodarka/orlen-gora-w-sadzie-tvn-ma-opublikowac-sprostowanie-6973294074268192a.html

• Haha 1
Opublikowano
18 godzin temu, DTaras napisał(a):

O co pytasz? Czy o to czy pasuje mi iż niema płotu i do sejmu można dojechać? Pasuje mi. A jeżeli można dojechać i służba stwierdza konieczność użycia siły to pytaj służb. Mamy luty 2025 poza tym Roman. Jakieś imieniny Ci się przeciągły?

widzę ze z ciebie rolnik jak z koziej d*py trąba gdybyś wiedział strajk w gdańsku  niema już stop x2 jest stop razy 5  

„5xStop”⛔️🤮 to sprzeciw wobec Mercosur, Zielonego Ładu, importu z Ukrainy, niszczenia polskich lasów i łowiectwa oraz wygaszania polskiej gospodarki.

no ale możemy po prostacku mówić ze sklepach jest pełno towaru nie to co za komuny i mamy demokracje i jest fajnie 

image.png.b126e94a31de0a94cd20f10487a26bb7.png

Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-radoslaw-sikorski-o-koniecznosci-przelomu-musimy-nauczyc-sie,nId,7909443

Tak popatrzyłem na zdjęcie i niby człowiek znany tylko jakby wąsika brak . :)  

Inna sprawa że ten cały motłoch chce nas na wojnę wysłać i jeszcze wzorce z uryny czerpać :) czyli co ??? Korupcja. Handel bronią ? Żebranie :) i ogólnie daj daj daj , Dezercja do sąsiedniego kraju :) a wszystkie porażki zgonić na innych że nie dali samolotów :) - no żeczywiście mamy się do czego porównywać .Z drugiej strony zdradek w ogóle nie kuma czaczy bo najpierw podpisuje sie oboma łapami by oddać cały wschód po Wisłę  za chwile mówi o dolinie dronowej w podkarpackim :) czyli dla kogo chce tą fabrykę dronów budować ??? dla wroga ??? no chybaa że jest inny plan ze zaatakują znów niemcy a to wtedy przepraszam , niech na podkarpaciu drony budują :) 

Opublikowano
33 minuty temu, dysydent napisał(a):

a to na prokuraturę można donieść?

chciał błysnąć i jak zawsze zrobił z siebie idiotę :D 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

chciał błysnąć i jak zawsze zrobił z siebie idiotę :D 

Raczej wy, w prokuraturze oficjalnie nie ma nadal dokumentów, a PiSiory już się same wycofują z tego zamachu stanu xD Czyżby Jarek znowu przespał xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Nie uciekaj od tematu Polska jest Przygranicznym Krajem z Ukrainą gdzie trwa wojna . 

Przecież nie uciekam.Chcesz być gwarantem granic dla Ukrainy? Powiem tyle. Lepiej być azylem dla Ukraińców, niż gwarantem ich niepodległości.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mirro napisał(a):

Przecież nie uciekam.Chcesz być gwarantem granic dla Ukrainy? Powiem tyle. Lepiej być azylem dla Ukraińców, niż gwarantem ich niepodległości.

Tak dawno było nadal aktualne .

Czasy się zmieniają a łapy rosyjskiego imperium ciągle kładą się cieniem na tym rejonie świata.

Jest filmik nadal Aktualny .

Wojny trwały długo.

Opustoszała Rzeczpospolita, opustoszała Ukraina.

Nienawiść wrosła w serca i zatruła krew pobratymczą.

https://wykop.pl/wpis/63934617/zakonczenie-ogniem-i-mieczem-wojny-trwaly-dlugo-op

Król jest ojcem, a Rzeczpospolita matką.

Edytowane przez galan99
  • Haha 1