Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

po tobie, to takiej piramidalnej głupoty, mówiąc eufemistycznie, nie spodziewałem się

po-łgłowki mają tak wyprane mózgi, że wszystko można im wmówić

kowalczyk w czerwcu mówił żeby nie sprzedawać przed i w żniwa bo w drugiej połowie roku powinno być drożej

w czerwcu pszenica było po około 1400zł a w październiku 1600zł i więcej

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Skandal-w-Brukseli-Europosel-wegierskiego-Fideszu-uczestnikiem-sexparty-8012494.html

Ty chyba tam byłeś xD Już wiem skąd u Ciebie fantazje związane z wazeliną i pewną częścią ciała  xD 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Spiegel

Gdy Angela Merkel wchodziła do sali konferencyjnej w budynku Rady Europejskiej w Brukseli, Tusk kłaniał się nisko i ściskał dłoń Merkel. Następnie całował ją tak intymnie, że nawet Merkel, która jest przyzwyczajona do wszelkiego rodzaju uniżenia, patrzyła z pytającym zakłopotaniem na pochyloną głowę byłego polskiego premiera.

nawet niemcy byli zdziwieni poddaństwem tuska

------------------------------------

Rok 2025 będzie rokiem przełomu, na który czekaliśmy tak długo. Postanowiliśmy rozpocząć nowy etap. Jest możliwe w Polsce, żeby przegonić tych, którzy do niedawna patrzyli na nas z góry — powiedział Donald Tusk w siedzibie Giełdy Papierów Wartościowych. — W Polsce inwestycje w 2025 r. to będzie ponad 650 mld zł. I to jest kwota rekordowa — dodał premier.

650 tak, ale tysięcy ..... na sracz w parku. :D to są przełomowe peowskie inwestycje

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano
48 minut temu, nie napisał(a):

650 tak, ale tysięcy ..... na sracz w parku. :D to są przełomowe peowskie inwestycje

No masz rację, nie ma to jak ławki patriotyczne z których schodzi farba i ołtarze bojowe dla wojska xD

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No masz rację, nie ma to jak ławki patriotyczne z których schodzi farba i ołtarze bojowe dla wojska xD

różnica jest taka, że pis oprócz tych idiotycznych ławek zrobił szereg inwestycji np. gazociąg bp

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

różnica jest taka, że pis oprócz tych idiotycznych ławek zrobił szereg inwestycji np. gazociąg bp

Tak,tak, elektrownia w Ostrołęce to była flagowa inwestycja PiSu, razem z przekopem po którym pływają kajaki i podobno łodzie podwodne xD A z tego przekopu to już nie wspomnę jak mieliśmy się wzbogacić na bursztynie który miał tam być xD miało starczyć na przekop i jeszcze dużo zostać xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Zrobione z klepek, ni to ławki ni leżaki, ustawione tuż przy ruchliwej ulicy w Warszawie za 40 tysi

Ławki patriotyczne za 200tys widziałeś ?? Mogłeś nie widziec, bo po miesiącu farba zlazla i trzeba było sprzątnąć xD

Opublikowano

jak SIĘ Wam panowie podoba nowy plan gospodarczy Polski ? Rozwój kolei i portów a co z ,, PCK'' , nowoczesne techonologie bez nowoczesnych chipów zresztą tu już Polska przegrała bo UE ma wybrała kraje do inwestycji w nowe technologie i chaby technologiczne , a i współpraca z biznesem chyba Tomasz napisał że Orlen podjął współprace z prywatnym biznesem i go prokuratóra sciga a okazało się żę Tusk przeprosił za to i wszystko jest ok .

Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał(a):

Ponoć Tuskowi się zachciało mieć własnego Muska i zatrudnił tego od InPostu do deregulacji prawa. 🙃🙃

Ten pan z InPost ma ciekawą historię , a dokładniej o pierwszą prywatyzację swojej firmy , oczywiście niemusialo  być to działanie zaplanowane ale inwestorzy stracili 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

A w PCK bez zmian, Pomagają ludziom.🤣

każdy swoim

znaczy - ten lapsus wcale nie taki przypadkowy xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Brzuska już dawno by zbankrutował gdyby go nie doinwestowano :) w kryzysowym momencie . Ale kto go dofinansował to wielka tajemnica tajemnic :) , rozwija projekty niczym Musk ale na logike żadne nie powinny wypalić na tak wielka skalę ale o dziwo wypalają i tu pytanie czy to polska zdoloność typu - Nie da rady?! to patrz i potrzymaj mi piwo , czy po prostu niewidzialna ręka rynku plus inne "wspomagacze " które wspierają tylko wtajemniczonych .

Edytowane przez marks50
Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

Brzuska już dawno by zbankrótował gdyby go nie doinwestowano :) w kryzysowym momencie . Ale kto go dofinansował to wielka tajemnica tajemnic

ale że Ta Czeszka ("dziana"baba z Czech) to aż taka tajemnica?

Brzoska obecnie to tylko Jej pracownik; zważywszy proporcje udziałów

Opublikowano (edytowane)

Tusk to se może mieć "wyznafcóf" bo z czego "ono" by miało zapłacić pracownikom? z tych pensyjek brukselskich? nno na dwóch góra trzech by może wystarczyło a i to "minimalistów płacowych" :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 godzin temu, mirro napisał(a):

A nie przez decyzję USA w Jałcie?

H...j z tym dawno nie prawda 80 lat będzie w Maju .

Wielki Premier Polski czyli Tusk będzie brał udział w rozmowach pokojowych zakończenia wojny w Ukrainie @mirro ?.

Polska jako Kraj przygraniczny .

Jak to dobrze że obecnie  niema PiSu  u władzy .  Pokaże co potrafi WIELKA KOALICJA Z 13 GRUDNIA Z SATELITAMI .

Żeby zachód nie sprzedał Polski i tym razem z Wielkimi Niemcami i WIELKĄ FRANCJĄ . 

Powiadał że nikt go nie .

• Haha 1
Opublikowano

Ja już rok się zastanawiam jak satelity mogły dopuści tuska na premiera? I ciągle nie wiem. 

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Jak to dobrze że obecnie  niema PiSu  u władzy . 

O to. to właśnie. 

4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Wielki Premier Polski czyli Tusk będzie brał udział w rozmowach pokojowych zakończenia wojny w Ukrainie @mirro ?.

Aaa to Polska jest stroną w tej wojnie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v