Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał(a):

Opalać się.

..się tylko odpowiednim filtrem nasmaruj...co byś nie wyglądał jak Trampek...

A tak se myślę...nie lepiej jak byś ten czas ...bezcenny poświęcił ze dwa sezony, by ten syf dookoła posesji ogarnąć, a nie jeździć w zimie nad morze...???

Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

Mieszasz dwie różne sprawy

nie to firma co kupiła pierwsze koncesje a ci ją odkupili ............... a widziałeś plan marcinek ? a kiedy zamknęli kopalnie ?  

Opublikowano
W dniu 6.01.2025 o 07:57, hubertuss napisał(a):

Widzę już zaczyna się podwójna moralność? Imigrant pisu czarny czy Niemiec czy kupił wizę na straganie w Afryce czy cofnięty z lasu na BY w konsulacie w Mińsku to dobry imigrant inni ci nie od pisu są źli?

no tak bo tam u was wyznawców i rządzących nie ma podwójnej moralności. Kiedys na granicy z białorusią stali zwykli spokojni ludzie  oczekując raju, a teraz bydło. ech...

W dniu 6.01.2025 o 08:38, witejus napisał(a):

jeden stary przygłup to nie cała konfederacja.

no przeciez nie jest w kofie bo go wywalili, chcą zrobic więcej niż 10% więc wyznawcy Tuska już posrani jak francuzi z Le Penn czy niemcy z AfD, bo Meloni we wloszech już rządzi.

W dniu 6.01.2025 o 08:59, racyl napisał(a):

Ja tak jak i dużo cześć polaków dowiedziałem się z mediów o tym źe takie świeczki zapala się w grudniu.

Takie jazdy są im nie potrzebne

Wiem, że po aktywności memowej znów masz fazę maniakalną, trochę dziwię się, że w uśmiechniętej polsce tego nie leczysz, czyżby lekarz nie dzwonił do ciebie? Pewnie Hołowni nie słyszał, jak tam palimy świecznik a wywalamy krzyże, jakby Jahu Natan przyjechał na obchody do Oświęcimia, to też nie aresztujemy bo to nie Putin? A nakazy aresztowania takie same.

W dniu 6.01.2025 o 09:08, jacek1296 napisał(a):

Chcesz powiedzieć, że jeden stary hodowca kota to nie cały pis?

Podobno jeden rudy niemiec to też nie cała KO. Swoją drogą dziwne, że ostatnio popularny stał się Rokossowski, jeden z najgenialniejszych dowódców 2 WŚ, ale pewnie to przez analogię, on był w rosji uważany za polaka w polsce za rosjanina. To jak Tusk, w polsce powszechnie uważany za niemca, w niemczech za polaka. On sam mówi, że jest kaszubem, a kaszubi gremialnie twierdzą, ze ich ziemia takiego dziadostwa by nie zrodziła.

W dniu 6.01.2025 o 09:34, Tomasz0611 napisał(a):

@andrzej78 no Ci legalni to bardzo bezpieczni, tak bezpieczni że są już morderstwa w kontenerowym osiedlu dla brudasów wybudowanym przez byłego prezesa Orlenu Daniela O ....

Całe szczęście, że z podpisanego pakietu przez obecnych rządzących o relokacji imigrantów będą do polski kierowani sami bezpieczni lekarze i inżynierowie

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Zlikwidowali pisowską szczujnie dotrzymali słowa a abonamentu większość i tak nie płaci to co kogo obchodzi czy zlikwidują czy nie.

Nie zlikwidowali, nadal jest w likwidacji tvp, nadal dostaje miliardy na propagandę, tylko propaganda w innym stylu. Ale tobie szkoda tłumaczyć boś fanatyk i wyznawca, razem z twoimi dwoma kolegami, taka wersja trzech króli. Einstein, Zweistein i Dreistein, trzy wybitne mózgi co jak dać im siekierę to rozszczepia atom...

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@nie ja się nie przejmuje tym co mówi Biedroń który sam jak na lewicowego działacza ma milionowy majątek. Ale dziwi mnie, ze ty to śledzisz i się tym przejmujesz.

Mnie dziwi, że ty, @racyl i @Tomasz0611 doskonale wiecie i śledzicie co w tvrepublika. Syndrom sztokholmski?

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

@nie już któryś raz napiszę - słychać wycie - znakomicie. Wasz skowyt aż nadto wyraża się wulgaryzmami na każdym kroku. Ty wyzywasz wyzywają ci co ich tu wklejasz. Wasz wkurw sięga zenitu. Nic nie możecie nic nie macie do powiedzenia i jeszcze nie macie pieniędzy. Za chwile Nowogrodzki nie zostanie prezydentem a Trump was oleje i wtedy dopiero będziecie tu wyli i wyzywali.

Tylko zemsta cię interesuje? Tak cię mentalnie pisiory gwałciły przez 8 lat, że teraz najchetniej powsadzalibyście wyborców pisu do obozów, a samych pisorów najlepiej na kołyme? to @racyl też powinien siedzieć, tylko być po kilku latach wypuszczony za dobre sprawowanie i złożenie samokrytyki towarzyszowi Stalinowi, herr Tuskowi

@mirro do ciebie kilka pytań, boś bliżej bagna WP. A nie mam czasu i ochoty by szukać i weryfikować. Ostatnio słychać głosy, a jak juz się posłucha Marka Budzisza to WoGóle nic tylko na najbliższej suchej gałęzi powiesić się obok komunistów co to mieli niby wisieć od lat. Ale do rzeczy.

1. Ile jest w tym prawdy, że abramsy nie sprawdziły się na polach ukrainy. ile to wina sprzętu ile pola walki ile samych ukraińców.

2. Czy faktycznie w starciu z tanimi dronami (ukry podobno robią milion rocznie) lepiej wypadają tanie proste czołgi ,które łatwiej naprawić po unieruchomieniu/uszkodzeniu, a i części bliżej niż USA. Zeby znów wracała moda na t34?

2. Czy Tygrysek w ostatnich ogłoszeniach potwierdza, że powielamy ukraińskie struktury dowodzenia i organizacji wojska, które się nie sprawdzaja?

Jakbys się wypowiedział i odniósl byłbym wdzięczny.

• Thanks 1
Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał(a):

Cudu🤣

Nie wymagaj od Romana logiki . Za chwilę będzie miał 40 lat i jak do tej pory tej zdolności nie nabył,  to już tak zostanie. 

to świadczy o twojej głupocie  no ale tv ci pokażą ze się nie opłaca   a ty bd trąbił przez resztę życia .. ale w d*pie byłeś gówno widziałeś   

18 minut temu, Ulman napisał(a):

Cudu🤣

Nie wymagaj od Romana logiki . Za chwilę będzie miał 40 lat i jak do tej pory tej zdolności nie nabył,  to już tak zostanie. 

to świadczy o twojej głupocie  no ale tv ci pokażą ze się nie opłaca   a ty bd trąbił przez resztę życia .. ale w d*pie byłeś gówno widziałeś   

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał(a):

A ja Ci coś poem. Ponieważ do Miasta Stołecznego Warszaaaawy nie chciało mie się jechać zazwyczaj to wizę otrzymywałem korespondencyjnie. O ile mi wiadomo - niekoniecznie odbywa się to w ambasadzie czy konsulacie bo ambasador lub też konsul może placówkę utworzyć poza tymi przybytkami.

Czyli konsul lub ambasador. , ambasada lub placówka terenowa , sposób korespondencyjny lub posrednik ,ale gdzie tu tak szeroko i grubo podkreślana  możliwość zakupu wizy na " bazarku " ? 😁

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

to jest jeden z największych przekrętów w historii polski, nawet na narkotykach nie robią takiej kasy jak na śmieciach

ja już swoje napisałem a jak na Ciebie to i tak łagodnie potraktowałeś temat

co do zarabiania to - myślę - zgodzisz się ze mną że nic w zarabianiu choćby i na utylizacji/recyklingu śmieci zdrożnego tylko nie w ten sposób który jest de facto nie biznesem a podatkiem pogłównym w najczystszej postaci

• Like 1
Opublikowano
Roman176 napisał:

2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Znowu to samo... wiesz co to statut?

akt prawny 

rada nadzorcza jsw 

image.png

Czyli niewiesz...

Takeda napisał:

no tak bo tam u was wyznawców i rządzących nie ma podwójnej moralności. Kiedys na granicy z białorusią stali zwykli spokojni ludzie  oczekując raju, a teraz bydło. ech...

O przepraszam - to się zmienilo jeszcze za PiSu. Właściwie to niedługo po akcji na przejściu.

Opublikowano
Takeda napisał:

Całe szczęście, że z podpisanego pakietu przez obecnych rządzących o relokacji imigrantów będą do polski kierowani sami bezpieczni lekarze i inżynierowie

Tu też poprawka - ci już są na granicy od dawna. Ominąć zaporę inżynieryjną to tylko inżynier a jak jednak dostanie gazem i parę kopów zanim wróci do okna życia to go solidarnie fachowo opatrują.

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Wczoraj znowu kierowca z zatrzymanym prawem jazdy wjechał w 18-nasto latke na przejściu , czy to media bardziej nagłaśniają bo jakoś sporo tego ostatnio 

trzeba odciągnąć ludzi od poważnych spraw  

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Wczoraj znowu kierowca z zatrzymanym prawem jazdy wjechał w 18-nasto latke na przejściu , czy to media bardziej nagłaśniają bo jakoś sporo tego ostatnio 

Chyba śledzisz takie ..

Ja nie widzę ..jak nie szukam...

3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Które poważne?

Opublikowano

Wypadki zawsze były i będą. Jedynym w tej chwili jest różnicą że są portale społecznościowe które informują o takich sytuacjach a media to podchwytują.

Opublikowano

no właśnie ostatnio dowiedzieliśmy się kto tu pije i ile  ............... on by musiał przestać pić jak ja                                                         u mnie największy alko niema takiego obciążnika jak on 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy by osiągnąć twój poziom, to cza chlać jak ty?🙆

@DTaras masz 

image.png.ddc48a2a387208cbfbc92cadb40979e8.png

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Wystarczy wejść na FB żeby się dowiedzieć 😉

Cię dawno nie...czytałem...

Co tam dobrego u Ciebie?

Jak tam mąż , dzieci?

Co tam słychać po świętach ...Partycjo???

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
andrzej78 napisał:

Czyli konsul lub ambasador. , ambasada lub placówka terenowa , sposób korespondencyjny lub posrednik ,ale gdzie tu tak szeroko i grubo podkreślana  możliwość zakupu wizy na " bazarku " ? 😁

Już Ci odpowiadam. bazaar to jest w pewnych miejscach na świecie forma domu kultury. Było takie cuś i w Polsce. Jak jesteś miejscowy to idziesz, robisz zakupy za parę dolców, pytasz i zostaniesz skierowany. Jak nie jesteś bierzesz pośrednika. Jak niema pośrednika - też się da ale może być nerwowo.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Roman176 napisał(a):

4 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Wypadki zawsze były i będą. Jedynym w tej chwili jest różnicą że są portale społecznościowe które informują o takich sytuacjach a media to podchwytują.

To nie są takie "zwykłe" wypadki, a wypadki spowodowane przez pijaków którym wcześniej zabrano uprawnienia, a oni nadal sobie jeżdżą, bo prawo jest dziurawe w ich przypadku ... Jakim cudem firma która zatrudnia takiego pijaka któremu zabrano lejce nie dostaje informacji o tym fakcie ? Dla mnie to jest bardzo poważna sprawa, że w tym kraju można sobie praktycznie bezkarnie jeździć pomimo zatrzymanych uprawnień ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1