Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

ale przepraszany

"nie" napisał że jestem głupi, ja mu zasugerowałem żeby się walił na ryj i żyjemy dalej.

• Haha 3
Opublikowano

"Nie jest rolą kraju sprawującego prezydencję forsowanie jakiejś sprawy istotnej dla tego kraju” - Ignacy Niemczycki @ignacyn , wiceminister ds. europejskich w KPRM, w wywiadzie dla @DGPrawna.

dla tego nie, ale dla niemiec to już inna sprawa 🤮 niemieckie pachołki

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/rafal-trzaskowski-reaguje-na-protesty-rolnikow-sprzeciwia-sie-kontrowersyjnej-umowie/y34qt9l proszę nawet ,,Rafałek,,już nas popiera co tu się dzieje świat stanął na glowie

xD Nawet nie trzeba było długo czekać jak popiera rolników, ale gazem.   Brawo wyborcy koalicji, głosujcie tak dalej.

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, nie napisał(a):

dla tego nie, ale dla niemiec to już inna sprawa 🤮 niemieckie pachołki

Słusznie.

Powinno być sie kimś...

Trzeba potrafić pokazać że jest się kimś ważnym...

andrzej-duda-i-donald-trump.jpg

• Haha 3
Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Witam Was.

W nawiązaniu do ostatnich moich postów w ubiegłym temacie, przeanalizowałem swoje zachowanie.

Bez względu na to czy poczuwam się do bycia oszustem, alkoholikiem czy też zgorzkniałym starcem, moje zachowanie było karygodne i chamskie. Epitetami chciałem sprowokować kolegę racyla.  

Posunąłem się za daleko.

Niniejszym oficjalnie przepraszam Cię @racyl  za wszelkie chamskie epitety. 

Przepraszam też wszystkich uczestników forum za oglądanie tego spektaklu.

Po przeanalizowaniu wszelkich zastrzeżeń pod moim adresem,  noworocznym  postanowieniem przestaję prowokować i  wyśmiewać.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam i pozdrawiam.

jajcarz z ciebie 😂

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Oj tam, ja też parę razy już pisałem że "przepraszam bo zachowałem się jak gówniarz i więcej się to nie powtórzy". Jedni mogą przyjąć to jako samokrytykę a inni że pluję jadem.

i co daly przeprosiny ?? jesli to sie powtorzylo ..😂

ja was moge wyspowiadac i dac rozgrzeszenie -co laska blikiem.😂

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

laska blikiem.😂

Jak robisz laskę blikiem?🤭

2 minuty temu, jacus napisał(a):

Bez względu na to czy poczuwam się do bycia oszustem, alkoholikiem czy też zgorzkniałym starcem, moje zachowanie było karygodne i chamskie. Epitetami chciałem sprowokować kolegę racyla.  

Posunąłem się za daleko.

Oj napisz że wytrzezwiales i po sprawie...😋

Opublikowano
46 minut temu, Desperado napisał(a):

xD Nawet nie trzeba było długo czekać jak popiera rolników, ale gazem.   Brawo wyborcy koalicji, głosujcie tak dalej.

Bez powodu się gazem od policji nie dostaje ...

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Roman176 napisał(a):

Gdańsk Transport Company SA

Ilustracja Państwo

22px-Flag_of_Poland.svg.png Polska

Adres

ul. Powstańców Warszawy 19
81-718 Sopot

Data założenia

1996

Forma prawna

spółka akcyjna

Prezes

Torbjörn Nohrstedt

Udziałowcy

AAPP Sp. z o.o. (85%)
Intertoll (15%)

Opiszesz jak ta firma działa?  Jak zawsze wrzuciłeś jakiś neurotyczny bełkot i nie wiadomo o co ci chodzi.

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
51 minut temu, Desperado napisał(a):

Sama Cesarzowa jest przeciwko chołchozowym regulaciom Polska przejęła prezydencję w Unii będzie to wielka dobroć na Polski . Cesarzowa nie wprowadza złych decyzji dla unii a szczególnie dla Polski przysłała nam samego byłego  Prezydenta Unii został Premierem Polski .

@hubertuss @racyl I @Tomasz0611 DACIE SŁOWO NA 100 % że Cesarzowa broni Unii przed zielonym ładem i tak samo Premier Polski . To źli politycy źle się wypowiadają  w danym materiale o Unii i Cesarzowej i Premierze .

Polska ma Premiera z 13 grudnia obroni Polskę , przyszły Prezydent Polski pokochał Rolników i obiecał wsparcie .

Kapitał światowy ma wiele do zaoferowania dla Polski i Unii .

Premier Polski nie okłamuje  swych wyborców i Rafał i cały rząd 13 grudnia to czemu politycy powiadają co innego że zła CESARZOWA .

37 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bez powodu się gazem od policji nie dostaje ...

Wyborcy 13 grudnia wiedzą co powiedzieć ...

Porządek musi być i każdy ma wiedzieć gdzie jego miejsce w szeregu .

Opublikowano

a jest jakis swirometr?? w jakich jednostkach sie to mierzy ?? w antonich ??

44 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak robisz laskę blikiem?🤭

Oj napisz że wytrzezwiales i po sprawie...😋

laska to moge cie po grzbiecie.🤣

jak ci sie udalo zacytowac post porzeczki jako moj ??? 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Jaki dzisiej masz poziom odstępstw od normy psychicznej?

Takie wypowiedzi słuchasz jak w danym materiale to się nie dziwię że masz urojenia . Przecie wyborcy wybrali Rząd 13 grudnia to aż tak się pomylili nie możliwe .

Politycy powiadają to co chcą ...

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Sama Cesarzowa jest przeciwko chołchozowym regulaciom Polska przejęła prezydencję w Unii będzie to wielka dobroć na Polski . Cesarzowa nie wprowadza złych decyzji dla unii a szczególnie dla Polski przysłała nam samego byłego  Prezydenta Unii został Premierem Polski .

@hubertuss @racyl I @Tomasz0611 DACIE SŁOWO NA 100 % że Cesarzowa broni Unii przed zielonym ładem i tak samo Premier Polski . To źli politycy źle się wypowiadają  w danym materiale o Unii i Cesarzowej i Premierze .

Polska ma Premiera z 13 grudnia obroni Polskę , przyszły Prezydent Polski pokochał Rolników i obiecał wsparcie .

Kapitał światowy ma wiele do zaoferowania dla Polski i Unii .

Premier Polski nie okłamuje  swych wyborców i Rafał i cały rząd 13 grudnia to czemu politycy powiadają co innego że zła CESARZOWA .

Dla mnie ten premier pasuje więc w czym masz problem

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Dla mnie ten premier pasuje więc w czym masz problem

DACIE SŁOWO NA 100 % że Cesarzowa broni Unii przed zielonym ładem i tak samo Premier Polski . To źli politycy źle się wypowiadają  w danym materiale o Unii i Cesarzowej i Premierze .

To twa ostateczna odpowiedź  ?.

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał(a):

Pis uruchamia rolników bo kolejne wybory się zbliżają. Potem rolników kopnie w d tak jak kopał ich gdy rządził i kazał nie sprzedawać zboża bo jechało z ukrainny. A Wojciechowski zielony ład przepisał z programu pis. Że też jeszcze jacyś frajerzy idą na te przedwyborcze protesty.

5 minut temu, nie napisał(a):

RENTA ALKOHOLOWA wzrośnie do ponad 1900 zł miesięcznie od 2025

po-tologia dba o swoich :D 

Cieszymy się twoim szczęściem fajna podwyżka.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał(a):

DACIE SŁOWO NA 100 % że Cesarzowa broni Unii przed zielonym ładem i tak samo Premier Polski . To źli politycy źle się wypowiadają  w danym materiale o Unii i Cesarzowej i Premierze .

To twa ostateczna odpowiedź  ?.

Myślisz, że do końca świata będziemy się bronić przed zielonym ładem ?. Teraz nam to nie pasuje i się nie opłaca ale za jakiś czas nie wiadomo jak będzie .

Jak ktoś powstrzyma/ zahamuje to tylko ci obecni rządzący a nie krzykacze razem z orbanem

Opublikowano

Pis w unii nic nie znaczył i nic nie umiał załatwić. Pis miał komisarza rolnictwa w unii i nic nie umieli załatwić. Jedyne co załatwili to to, że Wojciechowski przepisał projekt zielonego ładu z programu pis co sam przyznał a teraz gonią naiwnych rolników na ulice by protestowali przeciwko zielonemu ładowi. A frajerzy idą i protestują

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

a jest jakis swirometr?? w jakich jednostkach sie to mierzy ?? w antonich ??

Skala powinna  być wyrażona w galmanach i wynosić od 1 do 10. Jednostki to galany i Romany gdzie 1 Roman to 0,25 galana. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Myślisz, że do końca świata będziemy się bronić przed zielonym ładem ?. Teraz nam to nie pasuje i się nie opłaca ale za jakiś czas nie wiadomo jak będzie .

Jak ktoś powstrzyma/ zahamuje to tylko ci obecni rządzący a nie krzykacze razem z orbanem

Co powiesz o danym materiale jak wyżej wstawiony z wypowiedzi 2 polityków .

Nie lubią rządu z 13 grudnia i Cesarzowej .