Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, malaczarna napisał(a):

Dzień dobry. Poproszę trochę desczu

IMG_20250907_072406.jpg

6.40 miastowy do kawy mial

o tej porze go budzisz ?? niedobra ty.. chyba ze nie tylko o tak ideserek chodzilo 😂

24 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty nigdy...🤭

a po co ?? na potencje nie narzekam i nigdy nie mialem z tym problemow..

ogara kupilem jeszcze w podstawowce a sprzedalem po slubie.i tak stal bezuzyteczny.

nawet ten co go kupil sie ozenil przed  40 i dzieci ma male .

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

ogara kupilem jeszcze w podstawowce a sprzedalem po slubie.i tak stal bezuzyteczny.

Ogar choć bezużyteczny to chociaż stał...

A z potencją nie miałeś problemów bo jak je mieć  jej nie mając?

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

o tej porze go budzisz ?? niedobra ty.. chyba ze nie tylko o tak ideserek chodzilo 😂

nawet ten co go kupil sie ozenil przed  40 i dzieci ma male .

Mieliśmy plany inne. Dziecko mi wstało 5.40

34 minuty temu, marulekk napisał(a):

Dzień dobry 

17572350426413707250883226865618.jpg

O smacznego miałam wiecej

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał(a):

po co ?? na potencje nie narzekam i nigdy nie mialem z tym problemow..

Tak sobie tłumacz...

Może z potencja nie, ale z takim bebzonem o seksie tylko możesz coś pamiętać z dawnych czasów ...😆🤭

...temu ciągle o tym piszesz ...żeby całkiem nie zapomnieć....😆🤭

14 minut temu, jacus napisał(a):

ogara kupilem jeszcze

To nie motocykl...🤭

Opublikowano
44 minuty temu, jacus napisał(a):

jak na razie to siega glebi panny marianny 😂

chyba od tego taki czerwony na twarzy.. meczy go ta wielokrotna dziewica calymi nocami 😂

Woda na Twój młyn...powinieneś na pomponiku pisać...gdyby któryś z homo celebrytów te słowa wypowiedział, bym się z nimi zgodził, bo nie o to tutaj chodzi kto z kim śpi🤷...ale Ty niekoniecznie, bo musisz...szukać dziury w...🤷

...zresztą kto kogo w łożu gości, to jest jego prywatna sprawa 

Opublikowano
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Cały czas trzymam się jednej wersji. Jeden sklep jedna kierowniczka. 

Moja kierowniczka nie ma jednego działu który nadzoruje. Ma ich 3 działy (kasy,magazyn, montaże) dział składa się z kasjerów zwykłych czyli praca na linii, później są kasjerzy zwrotowo- magazynowi I kasjerzy reklamacyjni a także koordynatorzy którzy zarządzają tym wszystkim ( jeśli radzisz sobie na 2 stanowiskach pracujesz na tych 3 na przemienie jeśli nie to pracujesz tylko na linii kas) Jednak kasjerzy którzy wykonują więcej pracy niż na tych 3 wspomnianych przeze mnie gałęzi kasjerskich zostają przeszkoleni na pomoc koordynatorka aby wspomóc lub zastąpić ich w razie czego. Jednocześnie moja kierowniczka jest kierownikiem magazynu więc kasjerzy zwrotowo- - magazynowi I radzący sobie świetnie też stają się pomocą koordynatorów magazynu. Jeśli jednak trafia ci się okazja że zaproponują ci stanowisko w firmie inne niż do tej pory wykonywałeś ale pod tą samą kierowniczka to się decydujesz czyli montaże. 

W tej chwili brakuje wszędzie pracowników więc w momencie kiedy na zmianie masz dwóch ludzi na montażach to jeden z nich jest oddelegowany nmdo innych prac ( cały dział montażu składa się z kasjerów którzy wcześniej byli nimi ) jaśniej ci tego już nie wyjaśnię 

To właśnie mnie ciekawi, jak pracując za dwie czy trzy osoby masz czas jeszcze pisać na forum. Chyba że się obijasz a ktoś inny robi za Ciebie. 

42 minuty temu, jacus napisał(a):

sa jakies specjalne sor na bezorke??

Ty jesteś ekspert od bezorki dlatego się pytam. Odpowiesz na to pytanie czy cię przerasta ? Wolisz rżnąć głupa-bystrzachę.

Opublikowano
8 minut temu, tomek222 napisał(a):

Jest tu kto z Zamościa i okolic? Bo podobno w nocy kolejny dron wleciał w tamtych okolicach?

koło Komarowa, jest na Dzienniku wschodnim info

Opublikowano
4 minuty temu, tomek222 napisał(a):

Jest tu kto z Zamościa i okolic? Bo podobno w nocy kolejny dron wleciał w tamtych okolicach?

No i co? Ja do Zamościa mam 50 km i przy samej granicy mieszkam i nieraz w nocy myśliwce i helikoptery latają to chyba dobrze nas pilnują? A Ty skąd jesteś?

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Andpol napisał(a):

No i co? Ja do Zamościa mam 50 km i przy samej granicy mieszkam i nieraz w nocy myśliwce i helikoptery latają to chyba dobrze nas pilnują? A Ty skąd jesteś?

Tak pilnują nie widzą co wlatuje :D

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

@Desperado co sie dzieje ? Jako @Sean byłeś bardziej taktowny. Cały czas myślisz że to @Kallina86 ?

Widzisz, taktowny to ja jestem nadal, o ile ktoś na taki takt zasługuje   :) Kalina myślę że aż tak nie sfiksowała, chociaż różne wypadki po ludziach chodzą.  :P

Opublikowano
14 minut temu, Andpol napisał(a):

Oni tylko latają tak ma być czy pilnują to już jest drugie. Wszystko nad czymś się opiera. Oni mają pokazać ludności że coś robią a czy robią to już jest co innego 

37 minut temu, dsbh napisał(a):

To właśnie mnie ciekawi, jak pracując za dwie czy trzy osoby masz czas jeszcze pisać na forum. Chyba że się obijasz a ktoś inny robi za Ciebie. 

Chciałabym aby tak było wiesz mi. Nikt za mnie nic nie zrobi. Znajdę chwilę czasu to coś przeczytam i napisze. Proste czy jeszcze czegoś nie rozumiesz. 

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Oni tylko latają tak ma być czy pilnują to już jest drugie. Wszystko nad czymś się opiera. Oni mają pokazać ludności że coś robią a czy robią to już jest co innego 

I spać się nie da bo huk straszny.

Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał(a):

koło Komarowa, jest na Dzienniku wschodnim info

Daj link bo ja znalazłem info tylko o tym pierwszym.

9 minut temu, Andpol napisał(a):

No i nic ciekawi mnie to zamieszanie wokół tego pierwszego drona co go chłop znalazł na polu a MON uparcie twierdzi że to dron przemytniczy, gdzie ewidentnie widać po zdjęciach że to rosyjski dron gerbera.

A o tym koło Zamościa na razie cisza i tak się zastanawiam czy zestrzelili czy sam spadł.

Opublikowano
8 minut temu, tomek222 napisał(a):

A o tym koło Zamościa na razie cisza i tak się zastanawiam czy zestrzelili czy sam spadł.

Przecież to chodzi o tego samego drona, zamotałeś się 

Opublikowano
16 minut temu, jajonasz napisał(a):

Przecież to chodzi o tego samego drona, zamotałeś się 

Nic nie zamotałem może źle ubrałem w słowa, ten pierwszy dron w miejscowości Majdan-Sielec chłop znalazł wczoraj gdzieś o 17:00, a mi się rozchodzi o dzisiejszego który leciał w kierunku Zamościa około godziny 1:00 

A chwilowo w tym czasie prawie w całej wschodnio południowej części Polski zamknięto przestrzeni powietrzną dla samolotów pasażerskich i tak się zastanawiam czy zestrzelili czy samo spadło o ile wleciało bo na razie jest cisza medialna.

0e2cdcef9bb8c2641547e4f68fc020275bed315c595fe686534bac4015aaac05.jpg

6c8218b205091b64c5648c2a02b0304c1822e130b7023d7075d34b45bde772ad.png

a93e074d7708635e18c927e99c3271748c22129fba9abfe385a21f464f6ad1a1.png

Opublikowano

O 0³⁵ myśliwiec zerwał wszystkich na nogi.

Z której godziny to drugie zdjęcie? Bo tą trasą podążał 

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał(a):

O 0³⁵ myśliwiec zerwał wszystkich na nogi.

Z której godziny to drugie zdjęcie? Bo tą trasą podążał 

ja tam nic nie słyszałem, a leciał pewnie niedaleko, skoro w tę stronę