Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Jesteś, jesteś... Jednością z nimi.

Myśl se jak chcesz mam wyjepane 🤣🤣🤣😲

🤣🤣🤣😲

Edytowane przez Michał18
Opublikowano

Trump u Tusk stanęli razem przed obliczem stwórcy

Za ile lat USA wyjdą z recesji, pyta Trump 

Za jakieś 20 lat, odpowiada Pan Bóg

A za ile lat będzie w Polsce pełny dobrobyt, pyta Tusk ?

A to nie za mojej kadencji, odpowiada Pan Bóg

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kiedyś poważna dziennikarka społeczna. Obecnie puszcza ludziom disco polo aby ich pocieszyć po spaleniu chałupy albo przyprowadza im murzynkę która za pomocą magicznych świeczek ma im poprawić nastrój xD

Obecnie to tam im gorsza patologia tym lepiej ... 

Ona ma/miała program na 1?

Opublikowano
Popier96 napisał:

12 minut temu, slawek74 napisał(a):

znajomy ma mtz i nie uprawia jak chcesz mogę zapytać czy nie sprzedaje...🤔

Zapytaj. Tylko w nowej budzie czy w starej?

lata 90 ale chyba nowa nie ten orzeszek ogólnie porobiony

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Michał18 napisał(a):

Wystarczyło by już tego deszczu. 🤬😡 Już wolę zesłoroczną suszę😲😣

to zeszłoroczny na ten rok przesunięto i jest Qmulacja

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał(a):

Trump u Tusk stanęli razem przed obliczem stwórcy

Za ile lat USA wyjdą z recesji, pyta Trump 

Za jakieś 20 lat, odpowiada Pan Bóg

A za ile lat będzie w Polsce pełny dobrobyt, pyta Tusk ?

A to nie za mojej kadencji, odpowiada Pan Bóg

Jasiu, to ja w odpowiedzi:

Spotkało się dwóch księży i jeden sie żali drugiemu, że mu skradziono rower. Kolega kapłan radzi "w niedzielę na kazaniu zrób analizę 10 przykazań i przy 7 obserwuj ludzi w kościele. Wypatruj, kto się zaczerwieni, opuści wzrok, wykona jakiś nerwowy ruch. Będziesz wiedział, kto rower zajumał". Spotykają się w poniedziałek i ten, który radził pyta jak poszło. Ten drugi odpowiada "no zrobiłem analizę, ale przy 6 przykazaniu mi się przypomniało, gdzie rower zostawiłem"😉

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, jakoś o 21-22. Zresztą nadal ma.

Oj to wiem która, gdzieś mnie zaćmienie złapało 🤦

Kiedyś byli tam od nas troszkę inaczej to wyglądało jak przedstawili

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kiedyś poważna dziennikarka społeczna. Obecnie puszcza ludziom disco polo aby ich pocieszyć po spaleniu chałupy albo przyprowadza im murzynkę która za pomocą magicznych świeczek ma im poprawić nastrój xD

Dawno nie oglądałeś 

19 minut temu, Qwazi napisał(a):

Kobieta wąż...tego co ona, żadna inna kobieta z nogami swemi uczynić nie potrafi🤭...a trzyma się zacnie jak na swoje lata💪

Ponad 10 lat temu, jak przedstawiła sytuację jednego "przedsiębiorcy" i jego rodziny, to cała gmina przed telewizorami oczy przecierała ze zdumienia i niedowierzania 

Też znam podobny przypadek. Ale facet wyszedł na prostą 

17 minut temu, Michał18 napisał(a):

Pomyliłeś się bo ja nie łorawiok ani  bezrozumny 🤣 🤣 

On  też jest na podium pojebow 

15 minut temu, Popier96 napisał(a):

Nie oglądam telewizji 

Czasami warto..

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

Dawno nie oglądałeś 

Szkoda czasu na takie gowno-programy, to jakby oglądać jakieś Trudne Sprawy itp dziadostwo ... Zresztą, coraz mniej wartościowych rzeczy w telewizji, coraz więcej kanałów a coraz mniej wartościowej treści.

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak ona ma chyba 76 lat. Stara baba i ma wyjebane. Chociaż sie pośmiać można. Ja jej nie oglądam tylko czasami na FB czy YT taki koleś robi skrót jej poczynań 🤣.

• Haha 1
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

5 minut temu, Baks00 napisał(a):

A kto to ta Jaworowicz?

społeczeństwo takich lubią oglądać. kiedyś naprawdę się fajnie ten program oglądało a teraz to żenada ten program

Opublikowano
8 godzin temu, wojtal24 napisał(a):

jeżeli tak naprawdę powiedziała Ci własną matką prosto w oczy to współczuję Ci takiej rodziny

I tu się z Tobą zgodzę ,zjeba.. życie człowiekowi  ttego nigdy się nie nie zapomina ,to tylko narasta jak wrzód ,to cały czas ,,tańczy'' w podświadomości i świadomości . Ale żeby tak matka w oczy powiedziała ?             A może tak zalazł za skórę ,że ,,wypaliła'' w złości ?

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak ona ma chyba 76 lat. Stara baba i ma wyjebane. Chociaż sie pośmiać można. Ja jej nie oglądam tylko czasami na FB czy YT taki koleś robi skrót jej poczynań 🤣.

Midas jest dobry

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

społeczeństwo takich lubią oglądać. kiedyś naprawdę się fajnie ten program oglądało a teraz to żenada ten program

Kiedyś nawet jeżeli te problemy były reżyserowane to wyglądało to autentycznie, obecnie to poziom paradokumentow, czyli zwykły śmieć którego nie warto oglądać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v