Ursus c360 3p 4x4
-
Podobna zawartość
-
Przez dicloduo
Witam, czy ktoś miał przypadek że podczas pracy ciągnikiem nastąpił głośny łoskot w filtrze powietrza. Podczas sprawdzania zdarzenia wpierw zauważyłem wyciek oleju, ochlapana chłodnica i przód maski. Po zdjęciu miski oleju filtra okazało się, że został zerwany kołnierz w misce oraz boczne pęknięcie długości 5 cm z śladem zarysowania , drut podtrzymujący wkłady został w 3 kawałkach.
-
Przez Krizh
Test podnośnika i nowej pompy przed jesiennym siewem. Na pusto podnosi bez problemu nawet przy opuszczonym siewniku. Zobaczymy co będzie się działo przy zasypie zboża
-
Przez lipton360_b
Czesc mam pytanie czy mozna jakos ciekawie nie duzym kosztem zmodernizowac c 360? tak by jakis komfort byl podczas prac tym ciagnikiem, chocby zima na przyklad.
-
Przez beczka57
Witam, mam taki problem. Wymieniałem blok w mojej 60 i z całego tego zamieszania zapomniałem o ściągnięciu tabliczki znamionowej.
Czy zna ktoś firmę gdzie można taką dorobić?
Z góry dzięki.
-
Przez Mti
Witam, nabyłem ursusa c355 z silnikiem 60 bez tabliczki znamionowej bo zgubiona czy teraz jak nowa będę wyrabiał to na tabliczce powinien pojawić się symbol silnika 55 czy 60 ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
FORD 3600
Czytaj dalej »
Żniwa kukurydzy 2024 New Holland T4.75s 3xd47