Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

pis rozdaje swoim

spółka Olgi Tokarczuk otrzyma 17 milionów na zrobienie gry

odpartyjnienie spółek państwowych

Image

na dobry początek nowego tygodnia, frajerzy :D 

• Like 1
Opublikowano

dlatego wyśmiewam forumowych po-łgłówków nazywając ich frajerami i mając bekę jak ich wydymano :D 

nie mówię, że pis nie rozdawał swoim posad i pieniędzy, bo każda partia rozdaje

ale po nie miała żadnego programu oprócz przejęcia władzy i rządzy zemsty, a ich wyznawcy głosowali na nich bo "pis kradnie i rozdaje swoim posady" i tak nie może być

a teraz tusk i spółka "kradną i rozdają swoim" jeszcze więcej - nie ma dnia żeby media nie donosiły o nepotyzmie, wyłudzeniach i "dotacjach"

chyba, że problemem nie było to, że kradną tylko, .......... że robią to nie nasi?

• Like 2
Opublikowano
46 minut temu, Siedzacybyk napisał:

jesli ktos wierzyl w brednie, ze oni krasc nie beda, to - doktora potrzeba :)!!

Co takiego zginęło ? Gdzie ta kradzież ?

Opublikowano (edytowane)

w "białych rękawiczkach" - czyli ustanowić prawo, które pozwoli ci to zrobić, z korzyścią dla siebie, bez złamania przez ciebie ustanowionego prawa. Czy pańszczyzna była prawem , tak była prawem szlachty, która sama to uchwaliła. Czy nagrody rozdane przez Hołownie były prawem, tak, rozdał ich więcej niż poprzednicy! W imię prawa katolickiego Wyprawy Krzyżowe wyżynały całe miasta na Bliskim Wschodzie! Prawo tworzą ludzie, dla ludzi. Niestety złodziej tworzy prawo, by mógł kraść, tylko on, natomiast dla ciebie będa paragrafy! Dlaczego poseł ma immunitet na wykroczenia??? ustanowił takie prawo dla siebie! my łamiemy przepisy, on stanowi prawo i to prawo dla niego jest łaskawe. Jeśli ktoś tego nie zauważa , to - doktora!!!

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Like 1
Opublikowano

To się nazywa urojenie 🤣 Pewnie masz już swoje lata i wszedzie widzisz prześladowców jak kaczor

Kaczyński kiedy był młodszy to inaczej patrzał na przemiany, ue. Nie darł mordy faszyści, agenci, zdradzieckie mordy bo widział że polsce jest to potrzebne żeby stanęła na nogi . Na takim straszeniu i urojeniu PIS postanowił budować kapitał polityczny. To trafia tylko do ludzi zaburzonych lub starszym nie wykształconych którym wszystko można wmówić tak jak w metodzie na wnuczka, garki, cudowne masażery i innych naciągaczy.

Normalnego człowieka KAczyński, tusk czy chołownia nie nabierze. Można chwilowo się zachwycać ale nie robić kalki non stop z republiki czy tvn 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Już was wyborców zrobili w " ciula " i nie mów , że nie daliście się nabrać, bo miała być nowa jakość,a weszli w buty PIS-u , dodatkowo robią odwet w PRL-owskim stylu.

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano (edytowane)

Jak się ma ten wczorajszy bełkot do dzisiejszego? Nagle zmieniłeś zdanie?🤣

3 godziny temu, galan99 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

17 godzin temu, galan99 napisał:

Za 19 lat minie 100 lat od tamtych wydarzeń mało kto będzie o tym pamiętał  .Zresztą  zostało wymazane z Historii nauczania Polaków o Wołyniu .

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

widze,ze na forum jesli nie jestes po-plecznikiem, jestes stary, niewyksztalcony, glupi zapatrzony w republikę. szkoda ,ze to rozdawnictwo jakie oferuje KO nie mozna zdementować argumentami , konkretami. pewnie jak swiat swiatem, gdy nie ma sie nic sensownego do powiedzenia, rzuca sie miesem i obelgami. taki poziom polityki sprzyja kłótniom i awanturom. cala polska sie kłóci, jakby o swoje, a wszyscy kradna. tu nie różni sie nikt. mysle ze różnią sie jedynie kierunki wpływów. KO- germany, pis-usa. najbardziej podobało mi sie podpisanie z koreancami umowy na K2. 😀 amerykance troche sie zdziwili😂

Edytowane przez Siedzacybyk
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Ulman napisał:

Jak się ma ten wczorajszy bełkot do dzisiejszego? Nagle zmieniłeś zdanie?🤣

Jaki bełkot to ty masz zjebane myślenie co do Ukrainy głu...e to już minęło 81 lat na h.j to drożysz .

Jak byś żył przez  500 lat  byś piszczał Wołyń .

Była 2 wojna światowa i się mordowali i co to ma teraz zmienić że piszczysz nadal wołyń .

Wolę Józefa Piłsudskiego od spadochroniarza bo nic nie wnosi do polityki nie ma przebicia nikt go nie słucha .

Wszystkiemu winni są Niemcy .

Bitwa Warszawska Ukraińcy dzielnie walczyli o tym nie wspomni ani razu .

Mam to gdzieś co sobie myślisz i piszczysz .

jeszcze jedno ci powiem .

Sama Ukraina ma h.j do gadania tam wszystkim sterują Korporacje międzynarodowe i tacy jak @Ulman im podobni  bardzo pasuje by psuć relacje żeby piszczeli Wpłyń mordowali  .

Miej pretensje do Niemiec jak by nie niemcy to by nie było Wołynia .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

...zdaje się że ty też jakoś edukacji szkolnej za wiele nie miałeś...

przeczytaj jeszcze raz, może zrozumiesz

wielu tutaj piszących nie rozumie tego co czyta

Opublikowano
38 minut temu, galan99 napisał:

Jaki bełkot to ty masz zjebane myślenie co do Ukrainy głu...e to już minęło 81 lat na h.j to drożysz .

Jak byś żył przez  500 lat  byś piszczał Wołyń .

Była 2 wojna światowa i się mordowali i co to ma teraz zmienić że piszczysz nadal wołyń .

Wolę Józefa Piłsudskiego od spadochroniarza bo nic nie wnosi do polityki nie ma przebicia nikt go nie słucha .

Wszystkiemu winni są Niemcy .

Bitwa Warszawska Ukraińcy dzielnie walczyli o tym nie wspomni ani razu .

Mam to gdzieś co sobie myślisz i piszczysz .

jeszcze jedno ci powiem .

Sama Ukraina ma h.j do gadania tam wszystkim sterują Korporacje międzynarodowe i tacy jak @Ulman im podobni  bardzo pasuje by psuć relacje żeby piszczeli Wpłyń mordowali  .

Taaaaa, winni niemcy a nawet prusacy i krzyżacy 😅 interesuje mnie czemu sam sobie przeczysz na przestrzeni kilkunastu godzin. Aż taki  zidiocialy jesteś? Najpierw piszesz żeby zapomnieć a potem żeby pamiętać? Przecież to choroba psychiczną. No i na koniec - powstanie warszawskie też było 80 lat temu, olać to i zapomnieć?  A Piłsudski był durniem socjalistą dziwkarzem i agentem więc marny to wzór ale jak dla takiego jak ty, może być 😁

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

A mnie się wydaje że Wołyń i tak by był. Podejrzewam że wojna z sowietami i tak była nieunikniona a z czym się to wiązało wystarczająco widzimy choćby w Katyniu. A Stiopa Bandera i tak przykleiłby się do kogokolwiek, choć Niemcy dawali mu jednak większe ( o dziwo) szanse na przeżycie.

1 godzinę temu, Siedzacybyk napisał:

pis-usa. najbardziej oodobalo mi sie podoisanie z koreancami umowy na K2. 😀 amerykance troche sie zdziwili😂

Zdziwili, albo i nie. Ale jak podpisywali na FA 50, to nawet ja się zdziwiłem, bo do dziś nie mogę wyjść z podziwu jakie siano trza mieć we łbie żeby tak zrobić. Gdzie w poprzednim postępowaniu FA50 nie był nawet drugi wyborem a bodaj czwartym.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

2 minuty temu, Siedzacybyk napisał:

niewykrztalcony,

...zdaje się że ty też jakoś edukacji szkolnej za wiele nie miałeś...

zgadza sie, wkradl sie blad, ale to tak jak sie pisze na aplikacji. nie wiedzialem, ze agrofoto to forum polonistyczne i ocenia sie kogos poprzez literowke, czy nawet ortografie. takie uwagi raczej swiadcza o niskim pulapie wytykajacego, ale moze mnie inaczej kultury uczono. niestety, gdy ktos nie ma nic sensownego do powiedzenia to, albo " mieso", chamskie uwagi, brak argumentow. "Sejm przyznał ponad pół tysiąca premii. To dziesięć razy więcej niż w analogicznym okresie rok wcześniej, gdy rządził jeszcze PiS. A łączna kwota nagród, jest nawet 20-krotnie większa. To jednak żaden bonus, a jedynie wyrównanie za pominięcie przy podwyżkach. " to jest kwintesencja panowania naszego króla !!!

• Like 1
Opublikowano
47 minut temu, Siedzacybyk napisał:

zgadza sie, wkradl sie blad, ale to tak jak sie pisze na aplikacji. nie wiedzialem, ze agrofoto to forum polonistyczne i ocenia sie kogos poprzez literowke

To nie literówka...

Kawałeczek dalej następny byk...ten sam w dwóch wyrazach...

Sam oceniłeś, że nie wykształcony...

Ciebie tak ocenić nie można? Tylko ty możesz?....no ciekawe podejście....ciekawe...

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ulman napisał:

Taaaaa, winni niemcy a nawet prusacy i krzyżacy 😅 interesuje mnie czemu sam sobie przeczysz na przestrzeni kilkunastu godzin. Aż taki  zidiocialy jesteś? Najpierw piszesz żeby zapomnieć a potem żeby pamiętać? Przecież to choroba psychiczną. No i na koniec - powstanie warszawskie też było 80 lat temu, olać to i zapomnieć?  A Piłsudski był durniem socjalistą dziwkarzem i agentem więc marny to wzór ale jak dla takiego jak ty, może być 😁

Niemcy nie mogli patrzeć na ten widok jakość im to nie przeszkadzało też mordowali i nie mieli litości .

pamiętać trzeba i żyć dalej trzeba to co było 81 lat temu w obecnym czasie nic nie zmieni twoje kwiczenie Wołyń .

Nigdy więcej takich mordów wojen ale czy jest to możliwe w perspektywie lat nikt nie wie .

Ludzie co porodzili się dla przykładu w 2000 roku mało ich to obchodzi nie będą się tym zamartwiać ani jedni ani drudzy .

Piłsudski jest Bohaterem dla mnie i wielu Polaków w tym kraju .

Piłsudski był durniem socjalistą dziwkarzem .

Wypowiedź @Ulman .

Mają sumienie ale mordują . Tak postępowali dla dobra ludzi .

Następni przyjaciele Polski też mieli sumienie ale mordowali w imię czego .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, andrzej78 napisał:

Już was wyborców zrobili w " ciula " i nie mów , że nie daliście się nabrać, bo miała być nowa jakość,a weszli w buty PIS-u , dodatkowo robią odwet w PRL-owskim stylu.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0AVXibqyzFKq6yXe43Hxn9gRhWnPYba8VCY5sUUYuG7mNsZAgTF1zVgz2FTPZXb5ul&id=100016479340344

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=944066541089413

https://www.facebook.com/watch?v=8280006262090088

https://www.facebook.com/watch?v=1808160279926509

https://www.facebook.com/100063530137737/videos/1042765663820040

Wybrali obecny rząd radośni  prawda @racyl.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

To nie literówka...

Kawałeczek dalej następny byk...ten sam w dwóch wyrazach...

Sam oceniłeś, że nie wykształcony...

Ciebie tak ocenić nie można? Tylko ty możesz?....no ciekawe podejście....ciekawe...

niewykształcony

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v