Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, dysydent napisał:

ok ok
a z jemenem dziwna sprawa że jankesi bronią szlaku handlowego konkurencyjnego dla ich interesów bo to szlak euroazjatycki i to Europa powinna tam ładu pilnować w swoim własnym interesie
jak to rozumiesz? bo ja nie za bardzo, jankesom co niektórym to też dziwne a Trumpowi prezent

Jak zespół uderzeniowy jest koło Jemenu, to jest bliżej wszystkiego co ważne w okolicy. Taki gest w stronę chinoli. Żeby z tym Tajwanem się tak nie srali.

No i Somalia obok, żeby drugi raz "Helikoptera w ogniu" kręcić nie trza było.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

3 godziny temu, hubertuss napisał:

Ze mnie nic się nie wylewa. Pisze bo wiem co piszę. CO za chwilę poniżej udowodnię

Ciebie tu nikt nie wyzywa ty wyzywasz bo nie umiesz inaczej. Myślisz po pisowsku, ze jak nikt nie kupuje tego kitu propagandowego to trzeba od chramów nawyzywać i upośledzonych lub kłamców i jakoś pójdzie. A no nie pójdzie. Mogłeś zamilczeć i się nie kompromitować dawałem ci szansę nie chciałeś. I wyszła trzecia opcja, że jesteś ograniczony lub kłamiesz jak pisałeś do mnie. Chwila pracy w necie. Wystarczy wpisać w przeglądarkę głupią frazę - prognozy dla cpk ale po co lepiej wyzywać w necie i kłamać. 

https://www.money.pl/gospodarka/cpk-znow-sie-kurczy-najnowsze-prognozy-iata-6975392924593024a.html

Tam jest odpowiedni wykres który pokazuje te 24 miliony w roku w którym lotnisko nawet nie powstanie. Dodatkowo 3 prognozy które IATA wydała mają trend spadkowy. CO kolejna to liczby mniejsze. 

CPK znów się kurczy. Najnowsze prognozy IATA

2 godziny temu, hubertuss napisał:

@gregor1284 Ja pokazałem konkretny przykład z tym cpk i prognozami. Takie przykłady są co dnia. Ja rozumiem, ze jakiś wyborca pisu ma gdzieś cpk i jego prognozy ruchu tak jak ja mam np gdzieś niektóre obietnice Tuska i ich realizację. Ale skoro jakiś wyborca pisu staje do kłótni z danymi wyssanymi z palca to znaczy, że jego akurat w wała zrobili bo się kłóci i wyzywa za nie prawdę.

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Spójrz na wykres i przestań się ośmieszać. Jaki sens dla ciebie coś szukać jak i tak pożytku nie ma. Chciałeś znalazłem i dalej się kompromitujesz. 

fragmenty nowej, tegorocznej prognozy opracowanej przez IATA w tym roku. Wynika z nich, że w 2030 r. Centralny Port Komunikacyjny obsłuży o 2 mln pasażerów mniej, dekadę i dwie dekady później o 5 mln pasażerów mniej, czyli odpowiednio 28, 40 i 60 mln podróżnych rocznie.

28 a nie 24 kłamcoooooooooooo

tak samo kłamiesz z przeszczepami

a tutaj głos eksperta

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, mirro napisał:

Jak zespół uderzeniowy jest koło Jemenu, to jest bliżej wszystkiego co ważne w okolicy. Taki gest w stronę chinoli. Żeby z tym Tajwanem się tak nie srali.

No i Somalia obok, żeby drugi raz "Helikoptera w ogniu" kręcić nie trza było.

oj żeby nie trza było kręcić czegoś typu "podwodny lotniskowiec" z tego wszystkiego

o; znów jakieś zakłócenia GPSa nad całą pn połową Polski

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał:

tak samo kłamiesz z przeszczepami

a tutaj głos eksperta

Głos eksperta z starego TVP INFO xD rzeczywiście, ekspert, w pobieraniu 500zł za jednorazową ekspertyzę na antenie xD 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Głos eksperta z starego TVP INFO xD rzeczywiście, ekspert, w pobieraniu 500zł za jednorazową ekspertyzę na antenie xD 

??????????????????? kto?

Edytowane przez nie
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A to nie słyszałeś, że "niezależni" eksperci szczujni dostawali 500zł za jednorazową ekspertyzę xD  

pytam o kim tak mówisz w kontekście tego nagrania co wkleiłem?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał:

pytam o kim tak mówisz w kontekście tego nagrania co wkleiłem?

Ten po lewej to dobrze znany "ekspert" z TVP ... Za każdym razem zgadzający się z poglądami partii wtedy rządzącej xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

No i bandzie hipokrytów nie udało się odwołać Bosaka.

Wystąpienie Kowala poniżej krytyki.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

No i bandzie hipokrytów nie udało się odwołać Bosaka.

Debile z lewicy sobie coś takiego umyślili, niewiele osób ich poparło i tak się skończyło ...

Praktycznie tylko Lewica była za odwołaniem Bosaka ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v