Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tyle mamy w  polsce skansenow i muzeow ze wyposazenie sie znajdzie...

16 godzin temu, dysydent napisał:

bo dobrobyt i "awangarda" tworzy więcej degeneratów i dziwadeł?

nie żebym był Ich wyborcą od samego Ich powstania a wręcz przeciwnie no ale anty PiS to jeszcze większa szumowina niż ta propisowska ciemnota

no i naraziłem się wszystkim stronom polskiej sceny politycznej :P

ktos kto zna swiat z internetu nie powinien generalizowac 😂.

znasz osobiscie ilu wyborcow po ? lewicy ?? 

Opublikowano

A to mają odwagę przyznać się że są ich wyborcami?

Nawet tu są sami jebaćpisy, ale Ko? Po?, lewica? Ależ skąd, nie,nie, to jakaś pomyłka,  ja nie, a nie pamiętam...🤣

Opublikowano

Ale Jacuś pozna wyborcę pisu na odległość.

Jak ma auto, większe gospodarstwo od jego, mieszka w jakimś pięknym zakątku kraju w otoczeniu przyrody, z dala od zgiełku i motłochu to już stawia go w gronie potencjalnego wyborcy pis🤣

Opublikowano

Badania w sprawie programu dopłat do kredytów zlecono firmie z siedzibą w wirtualnym biurze.
Firma ta przeprowadziła sondaż telefoniczny zawierający pytania sugerujące konkretne odpowiedzi, faworyzujące określony wynik.

Jak ułożono ankietę dzięki której udowodniono, że Polacy narzekają na brak zdolności kredytowej, a nie na wysokie ceny mieszkań? Proste!
Zadając pytanie podali 3 możliwe odpowiedzi:
Przeszkadza Ci:
👉Zdolność kredytowa
👉Dostępność nowych mieszkań
👉Inne

Dopiero w zakładce "inne" ukryli ceny mieszkań!

Robota zrobiona i fajrancik😎 W końcu mamy badania, z których wynika, że ludzie nie mogą kupić mieszkania przez brak zdolności kredytowej - czas wydać 20 miliardów z kieszeni podatników!

Opublikowano
31 minut temu, Agrest napisał:

A to mają odwagę przyznać się że są ich wyborcami?

Nawet tu są sami jebaćpisy, ale Ko? Po?, lewica? Ależ skąd, nie,nie, to jakaś pomyłka,  ja nie, a nie pamiętam...🤣

na wsi zabitej dechami niewielu ich jest .. 

nie kazdy chce z glupkaimi pis-owskimi sie zadawac. ja jestem wyjatkiem 🤣

wejdz na strone pkw i sprawdz ilu takich masz we wsi..

7 minut temu, Agrest napisał:

Ale Jacuś pozna wyborcę pisu na odległość.

Jak ma auto, większe gospodarstwo od jego, mieszka w jakimś pięknym zakątku kraju w otoczeniu przyrody, z dala od zgiełku i motłochu to już stawia go w gronie potencjalnego wyborcy pis🤣

ja tak mam a nie jestem wyborca pis-u 😂

sprawdz statystyki.

na kogo glosowales ??

piekny zakatek ?? smrod opryskow to chyba po calym powiecie sie roznosi ??

Opublikowano
56 minut temu, Agrest napisał:

J,ebać wszystkich jak leci. Bez wyjątku. Bierze się władzę, to trza i brać odpowiedzialność, Może w końcu nastanie taka nowa świecka tradycja, bez chrześcijańskiego wybaczenia.

35 minut temu, nie napisał:

Badania w sprawie programu dopłat do kredytów zlecono firmie z siedzibą w wirtualnym biurze.
Firma ta przeprowadziła sondaż telefoniczny zawierający pytania sugerujące konkretne odpowiedzi, faworyzujące określony wynik.

Jak ułożono ankietę dzięki której udowodniono, że Polacy narzekają na brak zdolności kredytowej, a nie na wysokie ceny mieszkań? Proste!
Zadając pytanie podali 3 możliwe odpowiedzi:
Przeszkadza Ci:
👉Zdolność kredytowa
👉Dostępność nowych mieszkań
👉Inne

Dopiero w zakładce "inne" ukryli ceny mieszkań!

Robota zrobiona i fajrancik😎 W końcu mamy badania, z których wynika, że ludzie nie mogą kupić mieszkania przez brak zdolności kredytowej - czas wydać 20 miliardów z kieszeni podatników!

Od zawsze zdolność kredytowa deprymowała przyznanie kredytu mieszkaniowego. A jeżeli to sonda była dopłat do kredytów to tym bardziej. Bo zakładając że dopłata sprawi iż gościu będzie miał tę zdolność , to rozwiązuje też jego problem.

Opublikowano

Nie nastanie.

Nie za naszego żywota.

I pewno nigdy bo technologia i inwigilacja  rozwinie się do tego stopnia że pewno już na etapie pierwszego pomysłu w głowie pt. jebać władzę, pacjent dostanie takiego strzała że bunt będzie ostatnim o czym pomyśli

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

...

ktos kto zna swiat z internetu nie powinien generalizowac 😂.

znasz osobiscie ilu wyborcow po ? lewicy ?? 

więcej znam takich osobiście niż pisowskich
Jeden rasowy lewicowiec nam niedawno zmarł aż w gazetach pisali
lokalnych ale zawsze

On był mniej lewicowy niż pisowcy tak że szyld polityczny jest dzisiaj najczęściej mylący

a pytanie - ilu znam - z góry prosi się o wysłanie na bambus
jeszcze czego? mam wertować pamięć i liczyć? a jeszcze zgadywać co do których nie jestem pewien z której o ile z jakiejkolwiek bandy.
i po co,? bo jakieś pytanie na jakimś szmatławym forum? nie za wysoko sie Ty tu cenisz że liczysz abym Takich traktował poważnie i rzetelnie podchodził do odpowiedzi? xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Polska będzie się starała o organizację Igrzysk Olimpijskich - ogłosił premier Donald Tusk. Chodzi o Igrzyska w 2040 roku lub 2044 roku.

nie ma chleba? więc będą igrzyska - nowy program gospodarczy peowców

Opublikowano

Ale ogłoszenie starań uruchamia z automatu program Rodzina i Znajomi Na Swoim🤭

Przecież nikt nie będzie się starał za darmo🤣

Rząd już pobił wszelkie rekordy zatrudnień i nadal brakuje  miejsc dla swoich

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Nie nastanie.

Nie za naszego żywota.

I pewno nigdy bo technologia i inwigilacja  rozwinie się do tego stopnia że pewno już na etapie pierwszego pomysłu w głowie pt. jebać władzę, pacjent dostanie takiego strzała że bunt będzie ostatnim o czym pomyśli

Dopóki będzie pełna micha to buntu nie będzie. 

Zresztą naprawdę poza ideologią to jakikolwiek powód do wystąpienia mają tłumy? Nie wydaje mi się. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, dysydent napisał:

no to jak trafi na czas rządów jakichś wyznaniowców bez wskazywania palcem z jakiej partii z tymi igrzyskami dla odmiany na otwarcie będzie parada egzorcystów xD

ale sam przyznasz, że gdyby na wejście była hiszpańska inkwizycja, zrobiłoby robotę 🤣

2 godziny temu, Leszy napisał:

Dopóki będzie pełna micha to buntu nie będzie. 

Zresztą naprawdę poza ideologią to jakikolwiek powód do wystąpienia mają tłumy? Nie wydaje mi się. 

nawet jak nie będzie pełnej michy to i buntu nie będzie. Buntować to się można w krajach gdzie zmiana władzy zmienia sytuacje, u nas to bezsens bo zmiana dla zmiany? tutaj prędzej się poprawi po likwidacji tego państwa tymczasowego.

BTW Wczoraj już myślałem, że znów Błaszczak jest szefem MON, wielka defilada na placu czerwonym w stylu reżimowych watażków, tak się odmieniło ciamajdom rządzącym przez rok, bo ostatnio to była według Tygryska i rudej paki szopka

Edytowane przez Takeda
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 14.08.2024 o 14:57, jacus napisał:

to taki chochot losu ze jedynymi ktorzy wierza w obietnice tuska sa wyborcy pis-u .. 

choc biorac pod uwage ich inteligencje to nie ma sie co dziwic ..

wyborcy KO i ich przystawek są nawet głupsi, bo tutaj na brak wykształcenia narzekać nie mozesz, no chyba, że kupili na Bema albo na zniżke z lewym drewniakiem się załapali w znanym ośrodku handlu dyplomami, niestety w tym kraju jest jakieś 13 milionów  betonowych idiotów po 6,5 na każdy blok z opcji wyborczych

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
48 minut temu, Takeda napisał:

wyborcy KO i ich przystawek są nawet głupsi, bo tutaj na brak wykształcenia narzekać nie mozesz, no chyba, że kupili na Bema albo na zniżke z lewym drewniakiem się załapali w znanym ośrodku handlu dyplomami, niestety w tym kraju jest jakieś 13 milionów  betonowych idiotów po 6,5 na każdy blok z opcji wyborczych

nie myl wykształcenia z intuicją i inteligencją

Opublikowano
25 minut temu, jacus napisał:

zakladam ze jestes onuca z konfy 🤣

z tego co pamiętam to antyklerykał i Braun i podobni poebańcy stamtąd za coś takiego nie gasić a spalić gotowi na stosie

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

sa i tacy co glowa w ten beton zajebalii to nie raz  -co nie takeda ?? 

zakladam ze jestes onuca z konfy 🤣

cóż zbyt często z betonem pisu czy KO mam do czynienia, ba z moich obserwacji wynika, że po wyborach zwolennicy KO strasznie zgłupieli i upodobnili się do ciemnogrodu pisu.

A co do konfy to panie pudło, co prawda  Zajączkowska-Hernik miło popatrzeć, a i ubrać się potrafi, czasem Bosak czy Mentzen powiedzą coś sensownego, ale w gruncie rzeczy chyba wieksi szaleńcy niż reszta, jednakże czasem wyglądają kusząco co świadczy tylko o tym, w jakiej czarnej jesteśmy i niestety tylko obawiać się tego co będzie nam dawał światełko w tunelu bo perspektywy wyboru są żadne.

BTW skoro się tak już bawimy, to Waćpan sądząc po tym, że twierdzisz iz KO i PIS to wybór miedzy dżuma a cholerą, do tego jedziesz na pisorów bez opamiętania, na rządzących mimo wszystko patrzysz przez różowe okulary, resztę wyzywasz od ćwierć inteligentów i onuce to ewidentnie jesteś debilem z 3 drogi albo rudym najemnym trolem dla każdego, albo bardziej prawdopodobne pejsiatym bolszewickim nazistą z narodu wybranego co tam w Palestynie morduje kogo się da.

• Thanks 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v