Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dysydent napisał:

no ale paszkwil z wyznaniowo przecież ikonicznego obrazu neutralny wyznaniowo nie był?

aaa dzieło Macieja Świeszewskiego się Ci podoba sie? Albo bardziej do olimpijskiej podobna The first supper...

nie napisał:

myślenie logiczne cię zawodzi

może nie być antychrześcijański i nie być chrześcijański - to takie trudne do zrozumienia??

Czyli nie musiał? To teraz gdzie on był antychrześcijański?

dysydent napisał:

tak tak
już się (w edycji ) zreflektowałem
widzę że (też w edycji) zauważyłeś

podsumuję

ot i mamy "olimpiadę"
w pi..u

Jak? U nas na całego.

A czy katolickie czy chrześcijańskie igrzyska to nie są jak lwy opierdzielają towarzystwo spod znaku ryby?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Komentował to czego nie powinien

Czego nie powinien?Co to jest wg ciebie komentowanie?mechaniczne opowiadanie tego co widzi?Gdyby tak robił to byłby tylko opowiadaczem, lektorem, ale jako oczadzony nienawiścią do każdego kto nie dość gorliwie wychwala zboczenia, dewiacje i POlszewię nie zauważasz że nawet ludzie z twojej bańki mają przeciwną opinię do ciebie.Jacy to ludzie oburzyli się na Babiarza?tylko dyrekcja TVPO i nadgorliwi fanatycy Tuska i POlszewi.

Opublikowano

I tu jest problem ,bo miłościwie nam panującą władza z godnie z im rozumianą " wolnością słowa itd..., nałożyła cenzurę na pana Babiarza, mógł mówić tylko o sporcie i o niczym więcej , dlatego też w bardzo szybkim tempie został zdjęty z prowadzącego teleturnieju " Vabank"., a tam się porusza różne tematy.🫢😆🫢

Opublikowano

szczesliwy to kraj w jakim najwiejszym probleme jest babiarz..moze to i nie problem bo dzietnosc lezy i kwiczy i miliony babiarzy nam trzeba .

2 godziny temu, nie napisał:

tak jak np. mentzen i wojewódzki :D 

może kogoś kiedyś zabije, więc dajmy mu od razu dożywocie - stalin byłby z ciebie dumny 

ps. a może weźmie przykład z ciebie i będzie dywagował kto jest ukraincem, kto żydem a kto gejem??

a jesli mamy najwyzszego prezesa ktory jest tymi trzema w jednym ???

2 godziny temu, mirro napisał:

Pewnie Bachus, albo Dionizos. Ale po kolorze to raczej Dionizos po spożyciu denaturatu.:lol:

a to nie papa smerf byl ??

• Haha 2
Opublikowano
55 minut temu, witejus napisał:

Czego nie powinien?Co to jest wg ciebie komentowanie?mechaniczne opowiadanie tego co widzi?Gdyby tak robił to byłby tylko opowiadaczem, lektorem, ale jako oczadzony nienawiścią do każdego kto nie dość gorliwie wychwala zboczenia, dewiacje i POlszewię nie zauważasz że nawet ludzie z twojej bańki mają przeciwną opinię do ciebie.Jacy to ludzie oburzyli się na Babiarza?tylko dyrekcja TVPO i nadgorliwi fanatycy Tuska i POlszewi.

Powtarzam kolejny raz - on nie jest od komentarzy polityczno światopoglądowych tylko od sportowych i za to ma płacone. Niech opowiada o obecnych olimpijczykach, historii igrzysk, rekordach,  niespodziewanych sukcesach porażkach i tego typu pierdolach a nie wchodzi na grunt polityczno światopoglądowy.

9 minut temu, andrzej78 napisał:

I tu jest problem ,bo miłościwie nam panującą władza z godnie z im rozumianą " wolnością słowa itd..., nałożyła cenzurę na pana Babiarza, mógł mówić tylko o sporcie i o niczym więcej , dlatego też w bardzo szybkim tempie został zdjęty z prowadzącego teleturnieju " Vabank"., a tam się porusza różne tematy.🫢😆🫢

To nie cenzura tylko uświadomienie mu na czym jego robota polega. Zawieszenie jest przesadą ale on robotę spieprzył. Znajdź podobne wypowiedzi innych komentatorów  i podyskutujemy czy to jest powszechne 

2 godziny temu, dysydent napisał:

no ale paszkwil z wyznaniowo przecież ikonicznego obrazu neutralny wyznaniowo nie był?

tego nawet antypisoweć nie śmie zaprzeczyć
czy może śmie?

mnie to akurat rozbawiło ale nie sam fakt wyśmiewania ikon religii co poziom tych debili którzy ... w sumie to bardziej zażenowało niż rozśmieszyło choć rozśmieszyło też; jak można być taką pulpą estetyczną i się przebić tak wysoko aby na wierzch takiej imprezy jak Olimpiada wypłynąć? no fenomen xD

a tego poeba to wprost Cameron-owi a "Avatar-a" zajumali

co "ono" pokazuje? - "adzia badzia; panie, goń pan za mną!"?xD

navi.jpg

Nie pisaliśmy  o tym że to była  obraza uczuć  bo to raczej przesądzone. Kwestią była ta niby "neutralność" pisowców. Każdy wie że czegoś takiego nie ma i jak ktoś nie z nimi to automatycznie przeciw nim. Po prostu wysmiewalem się z zaprzanca @nie

Opublikowano
55 minut temu, DTaras napisał:

Aleee on gadał o pisence Yoko Ono i Johana Lennona...

Jak czytam tu niektóre wpisy to mam wątpliwości czy wszyscy mówimy o tej samej piosence. Już ze dwa razy sprawdzałem czy aby nikt tam w słowach nie grzebał, ale okazuje się że nie. To wszystko to jest "dorabianie p,ździe uszu" . Inaczej się nie da określić.

Opublikowano

jacus napisał:

a to nie papa smerf byl ??

I teraz już nikt smerfetce nie zaufa i dziecku bajki nie pokaże...

mirro napisał:

55 minut temu, DTaras napisał:

Aleee on gadał o pisence Yoko Ono i Johana Lennona...

Jak czytam tu niektóre wpisy to mam wątpliwości czy wszyscy mówimy o tej samej piosence. Już ze dwa razy sprawdzałem czy aby nikt tam w słowach nie grzebał, ale okazuje się że nie. To wszystko to jest "dorabianie p,ździe uszu" . Inaczej się nie da określić.

To już jest więcej niż uszy.. Ale trzeba przyznać - Babiarz to będzie ciekawe nazwisko na listach wyborczych...

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Gdzie wyzywałem Galana i Romana od debili? Zwolnij trochę bo chyba coś chyba Ci się (z całym szacunkiem) pojebało.

każdy czytający ten temat, wie do kogo były te słowa skierowane, więc takie zabawy zostaw dla siebie, bo się zachybałeś :D 

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Aleś odkrył... W artykule są słowa Lennona i Babiorza o pieśni i każde idą w inną stronę. Jeśli jeszcze wziąć pod uwagę, że komuna dla imć Przemysława jest czym innym niż dla Johana to pięść do nosa leży w innej części artykułu. Komuny rodziły się rozmaite jedne niestety a inne stety. Są tak samo sekty i są kibuce. Powiedział, stało się, tak myśli to i wycofywać się teraz nie będzie. Zrobił to raczej w związku z tym co powiedziane jest w tym artykule i gra na siebie. Zobaczymy czy wypali na niezależność czy w jakimś kierunku. Ja stawiam na to drugie.

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał:

każdy czytający ten temat, wie do kogo były te słowa skierowane, więc takie zabawy zostaw dla siebie, bo się zachybałeś :D 

To są tylko Twoje wyobrażenia a nie moje czyny. Akurat nie trafiłeś. Galana i Romana szanuję choć mogę się z nimi nie zgadzać. Raczej zawsze odnoszę się do sprawy a nie ad personam, więc spasuj trochę bo stracę szacunek ale do Ciebie.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ulman napisał:

Powtarzam kolejny raz - on nie jest od komentarzy polityczno światopoglądowych tylko od sportowych i za to ma płacone. Niech opowiada o obecnych olimpijczykach, historii igrzysk, rekordach,  niespodziewanych sukcesach porażkach i tego typu pierdolach a nie wchodzi na grunt polityczno światopoglądowy.

To nie cenzura tylko uświadomienie mu na czym jego robota polega. Zawieszenie jest przesadą ale on robotę spieprzył. Znajdź podobne wypowiedzi innych komentatorów  i podyskutujemy czy to jest powszechne 

Tylko do tego bo nie chce mi się brać udziału w gównoburzy i pierdoletach. Mi wychodzi, że Babiarz wziął przykład z Brauna, on też biegając z gaśnicą nie zajmował się tym czym powinien jako poseł, a to akurat Ci nie przeszkadzało.

BTW, gdyby Babiarz był choć odrobinę mądrzejszy to by powiedział, że ta piosenka to wyraz idealnej socjalistycznej utopii i nikt by się nie mógł przyczepić.

Naprawdę problem z d*py jak i kara z d*py. Masz pilota przełącz nikt nie każe oglądać.... jeszcze

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
10 minut temu, Takeda napisał:

TW, gdyby Babiarz był choć odrobinę mądrzejszy to by powiedział, że ta piosenka to wyraz idealnej socjalistycznej utopii i nikt by się nie mógł przyczepić.

Piosenka , to piosenka. Jedni śpiewają "majteczki w kropeczki" a drudzy "Nothing to kill or die for And no religion, too". Ani to socjalistyczne, ani jakieś wyrafinowane. 

Opublikowano
24 minuty temu, Takeda napisał:

Tylko do tego bo nie chce mi się brać udziału w gównoburzy i pierdoletach. Mi wychodzi, że Babiarz wziął przykład z Brauna, on też biegając z gaśnicą nie zajmował się tym czym powinien jako poseł, a to akurat Ci nie przeszkadzało.

BTW, gdyby Babiarz był choć odrobinę mądrzejszy to by powiedział, że ta piosenka to wyraz idealnej socjalistycznej utopii i nikt by się nie mógł przyczepić.

Naprawdę problem z d*py jak i kara z d*py. Masz pilota przełącz nikt nie każe oglądać.... jeszcze

Akurat w kwestii polityków, robienie tego za co im nie płacą to chleb powszedni i o zgrozo nikogo to nie bulwersuje.

Co do reszty to pełna zgoda.

14 minut temu, mirro napisał:

Piosenka , to piosenka. Jedni śpiewają "majteczki w kropeczki" a drudzy "Nothing to kill or die for And no religion, too". Ani to socjalistyczne, ani jakieś wyrafinowane. 

a jeszce inni Hells bells i sympathy for the devil 🤘

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

ma zespół touretta

Chyba zespół Obajtka, Repolonizacja Panie, repolonizacja.

2 godziny temu, Ulman napisał:

a jeszce inni Hells bells i sympathy for the devil 🤘

To klasyka. 

Opublikowano

To są tylko Twoje wyobrażenia a nie moje czyny. Akurat nie trafiłeś. Galana i Romana szanuję choć mogę się z nimi nie zgadzać. Raczej zawsze odnoszę się do sprawy a nie ad personam, więc spasuj trochę bo stracę szacunek ale do Ciebie.

ty jesteś jakiś nierozgarnięty? to nie było do ciebie

więc spasuj trochę bo stracę szacunek ale do Ciebie.

nie skomentuję

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał:

Nie, no kurna, po całym dniu okazało się że to nie do mnie. I jeszcze jestem winny i nierozgarnięty. 

kto wyzywa galana i romana co dziennie od debili? ty?

więc zacznij myśleć

kolejny uciekł z cyrku

-------------------------

Redaktor Lubecka
- Dlaczego pozwalamy się terroryzować Białorusi i nie zamkniemy granic do momentu zaprzestana wojny hybrydowej na granicy?
Bartoszewski
-  ...................... bo zamkniecie uderzy w gospodarkę państw sąsiednich, przede wszystkim Niemiec😂

minister polskiego rządu

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, DTaras napisał:

aaa dzieło Macieja Świeszewskiego się Ci podoba sie? Albo bardziej do olimpijskiej podobna The first supper...

zmiłuj się z tymi pracami domowymi bo z odzyskiem baz danych jeszcze nie skończyłem
btw to opatrznie mnie zrozumiałeś i nie chodzi mi o obsługę baz danych a o odzysk utraconych po upadku systemu i kaszanie na dysku . DMDE sam nie radzi

bez gugla nic mi nie mówią te Macieje a the first for this week is not supper but the first for mee is database client's
; very angry client's :ph34r: bo już drugie podejście i dopiero ustaliłem że winowajcą jest KBC laptopa co zawieszał system i powypadały pliki z tabeli MFT i po sygnaturach muszę teraz szukać co nie wiem czy komletne czy pokancerowane
dobrze że ten klient rozgarnięty i po updku systemu już nic z dyskiem nie grzebał to chyba nic nie ponadpisywało nawet z potraconych plików
no znalazłem dwie sprawne ale to nie o te chodzi i dalej muszę ... a dobra; tutaj mi na pewno nie pomożesz

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v