Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Wygooglowałem z ciekawości za co idą siedzieć i... szok😯 Za ściganie przestępców?? A taki grodzki śmieje się w twarz, drugi awansuje do Brukseli. Kurła cyrk☹️

Dzięki tym panom upadła Samoobrona i został zniszczony Lepper, bo tworzyli "dowody na zlecenie", nadal uważasz że są niewinni ?? Bo wg mnie to najgorszy typ ścierwa i już dawno powinni siedzieć w pierdlu ... Najgorszy rodzaj szumowiny społecznej ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano

Nie którym emocje sięgają aż do , Marsa spokojnie , mniej wrażeń wielki szum zrobili tylko ciekawe w jakim to celu się to dzieje . Co kombinują pod tą przykrywką .

Jeśli by naprawdę doszło do wsadzenia tych 2 Panów , to lawina zaczęła by schodzić na wszystkich Polityków od prawa i lewa . Tego nikt z Polityki nie chce i nie oczekuje . Andrzej Lepper , też miała wyroki sadowe i nie siedział . Tak Panowie robią zadymę , że ktoś nie wiedział o czymś .

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

zdjęć ufo są tysiące czyli istnieje

tak samo yeti i potwora z loch ness..

57 minut temu, mirro napisał:

No ma swoją egzotykę, choć jednak chyba ukierunkowaną również.

Porwany za młodu, odurzony butaprenem i oczadzony mgłą?

butaprenem to nie on..

33 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Wygooglowałem z ciekawości za co idą siedzieć i... szok😯 Za ściganie przestępców?? A taki grodzki śmieje się w twarz, drugi awansuje do Brukseli. Kurła cyrk☹️

twoj krysztalowy sasiad z orawy twierdzi inaczej..

Opublikowano
53 minuty temu, galan99 napisał:

Jeśli by naprawdę doszło do wsadzenia tych 2 Panów , to lawina zaczęła by schodzić na wszystkich Polityków od prawa i lewa .

I to byłby najbardziej pożądany efekt tego cyrku.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Nie którym emocje sięgają aż do , Marsa spokojnie , mniej wrażeń wielki szum zrobili tylko ciekawe w jakim to celu się to dzieje . Co kombinują pod tą przykrywką .

Jeśli by naprawdę doszło do wsadzenia tych 2 Panów , to lawina zaczęła by schodzić na wszystkich Polityków od prawa i lewa . Tego nikt z Polityki nie chce i nie oczekuje . Andrzej Lepper , też miała wyroki sadowe i nie siedział . Tak Panowie robią zadymę , że ktoś nie wiedział o czymś .

Żeby sobie sami nie strzelili w kolano, bo szybkie wybory i po po będzie.   xD

https://businessinsider.com.pl/prawo/ustawa-budzetowa-w-cieniu-aresztowan-czy-groza-nam-wczesniejsze-wybory/8fq87nv

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

53 minuty temu, galan99 napisał:

Jeśli by naprawdę doszło do wsadzenia tych 2 Panów , to lawina zaczęła by schodzić na wszystkich Polityków od prawa i lewa .

I to byłby najbardziej pożądany efekt tego cyrku.

Z tym, że jeżeli chodzi o szum to generują go naczelni zadymiarze ich koledzy chyba tylko po to aby zablokować działanie państwa i wygenerować wcześniejsze wybory. Potem i tak zostawią te małpy za kratami aby przyładować w klatkę w najmniej oczekiwanym momencie.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Tym razem skończą się dobrze, ludzie widzą jak ich małe partyjki zrobili w uja.  xD

A to gdzie tak mówią, bo już nie w TVP INFO, pewnie w Republice teraz PiS ma 50% poparcia xD

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Dzięki tym panom upadła Samoobrona i został zniszczony Lepper, bo tworzyli "dowody na zlecenie", nadal uważasz że są niewinni ?? Bo wg mnie to najgorszy typ ścierwa i już dawno powinni siedzieć w pierdlu ... Najgorszy rodzaj szumowiny społecznej ...

i nie dla tego że akurat udup.li Leppera bo to nawet można by za okoliczność łagodzącą uznać gdy udowadniamy jacy głupcy bywają wybierani do najwyższych władz których można "zrobić jak gówniarza" na ofertę korupcyjną tylko problem w tym że ta oferta była sfingowana pod określony przypadek i sama w sobie była nielegalna nawet bardziej niż jej przyjęcie.
Takich metod używają środowiska mafijne na wzajemne walki między sobą i sposób przeprowadzenia był w pełni w/g standardów mafijnych tym bardziej wyrafinowany że szyty na miarę pod ułomność intelektu konkretnego osobnika i z góry było wiadomo że ów osobnik zachowa się jak się zachował co nawet Lepper zaskoczył te szuje bo w czas się wycofał i de facto tej oferty nie przyjął a już na karb Jego ograniczoności intelektualnej należy złożyć że sam nie zgłosił/upublicznił propozycji korupcyjnej wystarczająco szybko (nie mam dowodów że jednak zgłosił tylko Go spławiono i celowo zatarto wszelkie tego faktu ślady "jak to w mafii") no ale Ten człowiek nigdy nie wykazał się refleksem myślowym co przecież przestępstwem nie jest.
Zakpili sobie te cwaniaczki i z wyborców Leppera, Jego samego, zasad prawa gdzie tym się różni obrońca prawa od zwykłego mafiozy że dowodów przeciwko komukolwiek nie fabrykuje bo w/g takich metod przeciwko każdemu z nas można jakieś dowody wyprodukować i każdego skazać; no "jak to w mafii"

wszystko co wydarzyło się później tylko udowadnia że rządzą nami zwyczajni mafiozi którzy opanowali instytucje państwa i to że te dwie kanalie chodzą nadal bezkarne po wolności i jeszcze jakieś immunitety se wyciągają świadczy tylko że mamy zgniłe państwo bo jeszcze jakieś przepisy po żal się Boże konstytucji nawet wyciągają na kruczki by tę zgniliznę uprawomocnić gdzie jednoznacznie widać nieetyczność tego wszystkiego i żaden prawnik tu niczego nie obroni aby nie zarzucić że broni nieuczciwość, intryganctwo i cwaniactwo kacyków którym pomyliła się władza z bezkarnością a wszelkie przepisy jakie niby to udowadniają tę bezkarność do wytarcia du.py się co najwyżej nadają a i to pod warunkiem że na miękkim papierze je wydrukują
nie muszę się obawiać że promuję tu tv Republika gdy podlinkuję co niżej bo jest to akurat przypadek gdzie dowodem na kogoś nikczemność jest jego własny przekaz, tylko ocena czysto prawna bez nawet próby jakiejkolwiek etycznej

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Wmawiaj se wmawiaj te bajeczki ..😁

Co ci zostało tylko płakać 🤣

ja na PiS nie głosowałem - stoję z boku i się przyglądam, jak się obrzucacie g... stojąc w szambie po szyję i się ciesząc, jak na kogoś spadnie tłuściejszy kawałek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v