Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, hubertuss napisał:

jakoś nie krzyczeliście, że pis nie zbuduje

no mnie to nie dotyczy

mam poszukać i pokazać?

no co się śmiejesz? napisałem - poszukać - a nie wyjąć

... a czekaj, rzeczywiście; jeszcze pocieszniej wyszło xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Normalne, że jutro jej nie zrobi tylko zajmie to lata.

Oczywiście dłuuugie lata, za poprzednich rządów też budował i prąd miał popłynąć w 2019 roku, i gdzie ten prąd?Tylko niejaki Grad tuczył się latami pensją 100 tysi miesięcznie🤣, teraz będzie tak samo.

CPK tez będą budować

Taaa, będą budować😆, tylko co będą budować?megapolis, przedtem Tusk, Czaskoski gadali że CPK to megalomania, teraz Tusk będzie budował megapolis😅Ten CPK to jakiś wykastrowany kadłubek wobec tego co miało być zbudowane, a przecież przed wyborami tusek ,,gwarantował " że CPK NIE POWSTANIE, to kogo robi w h*ja jak nie ciebie?

choć 3 mld zł utopili i nic tam nie ma przez kilka lat.

Przestań już powtarzać te brednie które głoszą ,,ministerki " Tuska

Czy mnie w wała Tusk zrobi czas pokaże na razie zarówno cpk jak i atom są w  realizacji. A 100 konkretów? Serio? Żadna partia od a do z nie zrobiła co obiecąła i żadna nie zrobi więc tu nie czuje się oszukany ani trochę. Na paliwo po 5,5 na pewno nie liczyłem.

Czas już to dobitnie pokazał że cię robi, jasne że nie czujesz się oszukany, fanatyk nigdy nie czuje się oszukany.

Opublikowano

Zapis ta spółka od Grada tez działała był Grad tylko, ze z pisu i też nic nie budowali. Mało tego pis straszył atomem tobie wtedy nie przeszkadzało. W modzie był wungiel. Tylko wojna wszystko wywróciła do góry nogami i atom zaczął być fajny. Duda mówił mamy węgla na 200 lat. Zapomniałeś.

3 mld za Horały utopione na cpk gdzie nic nie powstało to nie kłamstwo to prawda. Horała NIC tam nie zrobił przez kilka lat i wam też nie przeszkadzało. Chwilę przed wyborami wyburzyli kilka gospodarstw tak pis budował cpk i wtedy siedzieliście cicho. Dobrze, że Tusk zmienił projekt nie potrzeba by szybkie koleje w całej Polsce jechały prosto do cpk one mają jechać tam gdzie nimi ludzie chcą jeździć a nie bo ktoś sobie tak wymyślił. Pisowski projekt cpk był megalomanią. Bo nikt nie robił badań rynku tylko sobie narysował.

Na razie czas pokazał, ze pis z was wała robił. I ty fanatyku pisu tego nie zmienisz. Zostałeś oszukany. I jesteś oszukiwany dalej.

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

CPK to jakiś wykastrowany kadłubek wobec tego co miało być zbudowane,

A pewnie że wykastrowany. Bo powinien być wielki i zaczynać się stąd a sięgać po horyzont. Czyli tłumacząc na zwykły język - " od tej palmy w pizdu".:lol:

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

A pewnie że wykastrowany. Bo powinien być wielki i zaczynać się stąd a sięgać po horyzont. Czyli tłumacząc na zwykły język - " od tej palmy w pizdu".:lol:

pomyliło ci się z pojęciem czasoprzestrzeni w wojsku "kopiecie od tego miejsca do wieczora"

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał:

wg. po-łgłówków powinien mieć pół pasa startowego i powinna dojeżdżać do niego kolej wąskotorowa :D 

Lepiej mieć pół jak wcale. Tobie to już tylko wyzwiska zostały. Co wpis to wyzwiska a to już widać frustracja.

Opublikowano
5 godzin temu, nie napisał:

wg. po-łgłówków powinien mieć pół pasa startowego i powinna dojeżdżać do niego kolej wąskotorowa :D 

Nooooo faktycznie, wąski tor też może się przydać jako kolejka techniczna. Ty to masz jednak łeb.:gent:

Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał:

4 godziny temu, hubertuss napisał:

Lepiej mieć pół jak wcale. Tobie to już tylko wyzwiska zostały. Co wpis to wyzwiska a to już widać frustracja.

Jak to mówią uderz w stół.......

:D :D :D 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ulman napisał:

Napisałeś o bezmózgu i pierwszy się galan odezwał. Przypadek?

Galan to tak jak by z francuska

po tych wyborach okazuje się że ten cały kraj; znaczy - Francja ma problemy z  mózgiem. Jak nie nazistowska skrajność to trockistowska

dwa obozy z największym poparciem okazują się bezmózgimi oszołomami a większe otrzymał wprost komunistyczny poeb dla którego idolami są zdechłe co prawda już kreatury; fidel castro i hugo chavez no ale takie fascynacje mówią same za siebie i  na takich poebów głosuje co trzeci płazożerca

jednak pogonienie z Polski tych caracali śmigłowców było słuszną decyzją i wszystko co francuskie trzeba wyrugować z biznesu bo i tak samo się zutylizuje.
jednak jest dużo krajów mniej poważnych od Polski i nazywając Francję takim już wiele lat temu wcale się nie pomyliłem. No jak by nie patrzył to z tego wszystkiego najbliżej .. najpodobniejsi Polsce okazują się Niemcy

SAM NIE WIERZĘ ŻE TO NAPISAŁEM :o ;)

żabojady jak nic zmierzają prostą drogą do wojny domowej

Macron trafnie postawił diagnozę śmierci mózgowej, pomylił tylko pacjenta

obawiam się że były to ostatnie jako tako demokratyczne wybory w tym burdelu
kolejna banda poebów z bombą atomową

czyżby @DTaras z tą "Idiokracją" "miał nosa" ?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Onuca nie ma nic do powiedzenia , tęskni za onucą w Polsce .

Polska powinna jeszcze więcej sprowadzać dla ratowania Niemiec .

Polska wyprzedziła Chiny pod względem importu z Niemiec. Według informacji niemieckiego urzędu statystycznego przytoczonych przez Business Insider, w maju 2024 roku eksport z Niemiec spadł o 1,6 proc. w ujęciu rocznym i 3,6 proc. w porównaniu z kwietniem, osiągając wartość 132 mld euro.

https://www.money.pl/gospodarka/nowe-dane-zza-odry-polska-importuje-z-niemiec-wiecej-niz-z-chin-7046939285498784a.html

3 godziny temu, Ulman napisał:

Napisałeś o bezmózgu i pierwszy się galan odezwał. Przypadek?

Onuca jest bezmózg - spadochroniarz bredzi a onuca zanim powtarza , dobiera te same słowa wypowiedzi , nie ma własnych , naśladuje jak małpa .

Onuca czytaj sam bez - spadochroniarza i nie pytaj go , miej własną wypowiedz .

Ty na wschodzi blisko granicy .

Szykują się wywłaszczenia pod budowę bunkrów? Nowy pomysł .

Budowa bunkrów. Państwo będzie wywłaszczać grunty?

Budowa bunkrów miałaby być jednym z elementów planu wzmacniania obronności kraju. Członkowie fundacji Dobre Państwo zaczęli się zastanawiać, w jaki sposób państwo chce szybko i skutecznie wybudować bunkry czy rowy przeciwczołgowe, nie posiadając praw własności do gruntów, na których miałyby one powstać.  

https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-szykuja-sie-wywlaszczenia-pod-budowe-bunkrow-nowy-pomysl-zak,nId,7631732

Onuca czytaj dalej .

W Polsce powstanie legion ukraiński.

W Polsce powstanie „ukraiński legion”. Zełenski i Tusk ogłosili porozumienie .

https://wmeritum.pl/w-polsce-powstanie-ukrainski-legion/414334

Wołodymyr Zełenski i Donald Tusk osiągnęli porozumienie w sprawie utworzenia na terenie Polski legionu składającego się z obywateli Ukrainy

Ukraiński legion powstanie w Polsce. Jest ważna umowa. "Ochotnicy zostaliby uzbrojeni"

W Polsce powstanie „ukraiński legion”. Zełenski i Tusk ogłosili porozumienie

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, dysydent napisał:

i znów nie na temat mi odpisujesz

co sądzisz @galan99 o tym dyplomowanym filozofie czyt - dyplomowanym kretynie jakim jest " to coś"?

https://pl.wikipedia.org/wiki/Jean-Luc_Mélenchon

na szczęście ma już 72 lata i może nie zdąży zbyt wielu szkód narobić zanim...

Soros starszy i daje radę .

Jakie szkody ma narobić ?.

Onuca podobny tez chce w ramiona onucy na następne 40 lat .

Przez część publicystów opisywany jest jako polityk prorosyjski, wspierający Rosję i jej przywódcę Władimira Putina .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Mógł byś nie przesadzać?

Planeta się pali, a tu tak .... gorące pytanie ...

a co w tym pytaniu takiego "gorącego"

chyba łapię  - adresat ?

3 minuty temu, galan99 napisał:

Przez część publicystów opisywany jest jako polityk prorosyjski, wspierający Rosję i jej przywódcę Władimira Putina

to putina jednako wspiera i skrajna lewica i skrajna prawica gdy same siebie wzajem szczerze nienawidzą?
czy z tym publicystami wszystko w porządku?

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, galan99 napisał:

Jakie szkody ma narobić ?.

zdeklarowany komunista oszołom jakie szkody? pytasz

nie masz czasem aspiracji na .. jak to było? - jednego z tych

13 minut temu, galan99 napisał:

publicystów

? ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Galan.

Takie pytanie mam...

Jak się buduje potęgę kraju?

No respekt, szacunek na arenie międzynarodowej?

Skąd powinno mieć się kasę, bo to dość ważne?

Podpowiem że nie z winogron...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v