Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Ulman napisał:

A śluby pedalstwa i adoptowanie przez nich dzieci popierasz? 

kogo pytasz @Ulman? wszak @galan99 to Ona a do tego jest pedałem i  nawet nie wiem czy zaprzeczy ;)

a tak już poważniej to co oni mają ci ultra z tymi genitalnymi tematami? i nie ma różnicy czy ultralewica czy prawica? kompleks jakiś czy co? choć to bardziej na dewiację jakąś wygląda i to taką samą po obu stronach

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Stary jesteś i nikt cię nie słucha , nie przeszkadzaj młodym zmieniać świat .

Poprzyglądać się jak następują zmiany na lepsze jutro , swój czas miałeś mogłeś zmieniać , teraz niech młodzi mają szansę .

Starcy chcą wszędzie mieć ostatnie zdanie precz .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
Dnia 26.06.2024 o 21:25, hubertuss napisał:

Powiedział, ze Duda wykonywał jego rekomendacje 

6 godzin temu, hubertuss napisał:

Oczywiście, że prezydent nie przyjął by żadnych rekomendacji Tuska a tym bardziej ich nie wykonał. 

z kogo to tusk zadrwił i zrobił idiotów? :D 

Opublikowano

Styki ci się przegrzały jak musiałeś samodzielnie kilka zdań napisać? A może mama kazała iść spać? 

No to jeszcze napisz co z tymi domkami w Tarnawatce? Na pewno zamieszkają tam arabusy?

Opublikowano

PKO BP ogłosił podwyżki opłat. 
PKO BP podwyższa opłaty miesięczne między innymi za rachunki bieżące i rachunki o charakterze pomocniczym oraz za korzystanie z serwisu iPKO biznes. Drożej trzeba będzie zapłacić za także Rachunki Wirtualne (usługę identyfikacji masowych płatności). Na tym jednak nie koniec złych wieści dla klientów PKO BP.
Z komunikatu możemy się też dowiedzieć, że PKO BP wprowadza dodatkowo prowizję za wzrost salda na koniec roku kalendarzowego. Od 1 sierpnia 2024 roku wyższa prowizja będzie od wpłat gotówki w formie zamkniętej w walutach zrobione w banknotach, wypłat gotówki w formie otwartej, po wcześniejszym zgłoszeniu lub w kwocie nie wymagającej zgłoszenia. Dotyczy to także realizacji zlecenia wypłaty w oddziałach lub agencjach PKO Banku Polskiego, które wykonywane są w ramach usługi Wypłaty Masowe oraz wpłat gotówkowych w formie otwartej we wpłatomatach banku PKO BP.  

Decydenci PKO zarządzili także o wprowadzeniu innych opłat. Nowe regulacje powodują konieczność uiszczenia płatności za nowy rodzaj tokena sprzętowego. Jest to narzędzie, które klienci PKO BP wykorzystują do autoryzacji zleceń w serwisie iPKO biznes. Na tym jednak nie koniec.

Zapłacić trzeba będzie za nowy rodzaj kopert do wpłat bilonu o wadze do 4,5 kg. Opłata będzie pobierana przez PKO BP po udostępnieniu możliwości zamawiania tego rodzaju bezpiecznych opakowań. 

już zaczyna się nakładanie obciążeń, szybko poszło

Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

Łoooo kurna🤣 Do galana się upodabniasz w sile argumentów. Powinniście założyć zespół wzajemnej samopomocy w intelektualnej niemocy😆 Jak zdrajca i agent to pewnie też wyzyskiwacz ludu, spekulant, mason a może nawet reptylianin🦎

nie tvn mnie zaskoczył kto to prorosyjski człowiek ... myślałem ze musisz mieć kontakty  kgb  albo z Putinem cos ustalać a tu proszę 🤣  już wiem z czego ta inspiracja @hubertuss  taki głupi jest

Dnia 27.06.2024 o 22:39, Nieustraszony1044 napisał:

psl to nie platfusy , i przypominam  że głosowałem do powiatu na nich 

o qurwa 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

Opublikowano

449118447_883301360509613_9064311112743116811_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_s600x600&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=JxWfbdFdf6IQ7kNvgEmKqmV&_nc_ht=scontent-waw2-2.xx&oh=00_AYBOs9LLDFEMFmE-Ejo5JD5Kc-NzPM5qbOhMkrlMs_0Tow&oe=668507C8

Po paru rozmowach z mieszkańcami przygranicznych miejscowości i sygnałach, o tym że ludzie boją się o bezpieczeństwo swoje i swoich dzieci, spowodowane działalnością aktywistów i nielegalnych imigrantów postanowiliśmy aktywnie zadziałać.
Dziś wybraliśmy się na spacer po Puszczy gdzie dużo rozmawialiśmy i podziwialiśmy uroki Puszczy Białowieskiej. Po paru godzinach spaceru natrafiliśmy na dużą grupę nielegalnych imigrantów, która nam uciekła.
Będziemy powtarzać tego typu akcje bo widzimy jak lokalani mieszkańcy chcą powrotu normalności i mają dość aktywistów i nielegalnych imigrantów. A tam gdzie zawodzi państwo muszą pojawić się obywatele.
Od razu zaznaczamy ,że jest to oddolna inicjatywa mieszkańców terenów przygranicznych.
Tak dla szczelnej granicy !
NIE dla aktywistów i nielegalnych imigrantów !

zetorkowi12 pod dom ich zawieście  

ludzie się organizują  

Grupa publiczna
 ·

ciekawie sie robi 
Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba
Witold Guzik
Jestem z Krakowa . Mieszkam w Niemczech.

449131170_7617166745045280_8360718796461009090_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=2285d6&_nc_ohc=3v46IzET5oAQ7kNvgFzzzPU&_nc_ht=scontent-waw2-2.xx&oh=00_AYCHktPZMDLMlD2IGvXvMXS2NCLm0vVGLSSz7nw7pxnYmA&oe=6684EA0A
2 minuty temu, Ulman napisał:

Możesz wytłumaczyć  o co ci chodzi i o czym bełkoczesz? 

no onuca jesteś i tyle 

Opublikowano

towarzystwo dla córki i zony 

30 minut temu, Ulman napisał:

Taaa wiem, każdy kto nie wyznaje doktryny pisowskiej sekty jest zdrajcą, niemcem, ruskim albo wrogim agentem. Nic nowego 😆

umiesz czytać ze zrozumieniem ? według tvn 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano (edytowane)

W kwestii psychozy ruskiej i robienia laski upadlinie to PIS, PO TVN czy Republika mówią dokładnie to samo. USrael ich wszystkich równo za pysk trzyma. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

tylko tvn oskarżył czołowych polityków konfy  bez postawnie .. wystarczyło tylko słowo z Rosją robi się interesy a nie walczy bo mają zasoby strategiczne   a ja myślałem o powiązaniach z kgb itp  .......... tani nawóz tania ropa i wszystkich kij w ....... 

Opublikowano
mirro napisał:

15 godzin temu, nie napisał:

Dobre, 

Ani jeden ani drugi tego dobrze nie wymówił tak naprawdę. To jest skrót i wali się go po literce jakoś: dżaiessem iarr. Ciekawe czy ten drugi cwaniak potrafi rozszyfrować co to oznacza... W każdym razie jeden i drugi: brawo.

Takeda napisał:

@dysydent Właśnie brak cargo oznacza, że projekt nie ma sensu. Pozostaje się jarać trójskokiem i polskim megalopolis z debilnego wystąpienia Tuska. Nie mam czasu by dokładnie szukać i sprawdzać, ale jeśli to co Damian Olszewski na praktycznie o pieniądzach mówił o CPK, gdzie na samo lotnisko rząd musiałby dołożyć jeszcze 6mld  z kawałkiem bo  resztę zapewniały za 49% udziału dwie firmy inwestorskie to naprawdę Kamiński i wąsik to płotki przestępcze. Także nie mam jak zweryfikować, ale jeśli okaże się prawdą iż Vinci Airports i IFM z Australii zamiast CPK u nas zainwestują w Orbana zapowiedziany projekt to nie wiem czy mamy tyle miejsca w więzieniach by posadzić i pisiorów i platfusów.

Pomału zaczyna wychodzić, że "Für Deutschland" lansowane przez poprzednią władzę jednak było prawdziwe. Za nim coś się u nas podzieje to juz konkurencja będzie  chociażby w Rumunii.

edit, jeden z kilku odcinków o tym projekcie

czas by ktoś popełnił zaktualizowaną broszurkę  "Czy Polacy wybić się mogą na niepodległość"

Ale wiesz, że po pierwsze to cargo będzie bo jest na każdym lotnisku a po drugie inwestorzy zainwestują nieswoje w obydwa lotniska a jak się trafi to nawet w trzecie?

Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał:

tylko tvn oskarżył czołowych polityków konfy  bez postawnie .. wystarczyło tylko słowo z Rosją robi się interesy a nie walczy bo mają zasoby strategiczne   a ja myślałem o powiązaniach z kgb itp  .......... tani nawóz tania ropa i wszystkich kij w ....... 

A kto z dupolizów upaińskich nie oskarżał Konfederacji o pro rosyjskość? Toż jak ja pisałem że  mimo wszystko powinno się z ruskimi biznes robić to jacusie i jemu podobni a ze strony sekty wszyscy po kolei , pisali że onuca, czy ruski agent tak jak ty ostatnio. Ty możesz się w końcu określić czy z ruskimi trzeba się dogadywać czy ciągle na nich pluć? 

Opublikowano
18 godzin temu, witejus napisał:

To o tobie, niestety.

Pisałeś pod wpisem Romana bez żadnych odnośników do mnie. Nawet wyzywać kogoś skutecznie nie potrafisz. Wyszło, ze to o Romku. Który zresztą tak samo tylko wyzywać umie. Cecha słabych ludzi normalka.

15 godzin temu, nie napisał:

z kogo to tusk zadrwił i zrobił idiotów? :D 

No przecież sam pokazałeś ,ze z ciebie no i może jeszcze z Dudy i innych wyborców pisu. Broniliście tej wizyty cytatami z Tuska nie rozumiejąc, że wklejacie teksty gdzie Tusk wyśmiewa Dudę twierdząc, że prezydent realizował w Chinach jego rekomendacje.

Opublikowano (edytowane)

A Dragan Profesor - jak Sam o sobie twierdzi - pracownik fizyczny głosi że jeśli ktoś nie ma o czymś pojęcia to się chwali że zna tego trudną do wymówienia nazwę

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v