Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
36 minut temu, Ulman napisał:

Jaki układ mafijny? Na czym on polega?

PZPN jest nie do ruszenia , brak dostępu ludzi znających się na piłce nożnej z zewnątrz układu , brak możliwości rewolucji w kadrze narodowej .

Opublikowano
8 godzin temu, hubertuss napisał:

Nie mierz wszystkich swoja miara z tą czekoladą. SKoro lubisz takie 0przysmaki to nie wszyscy musza je lubić jak ty.

Pis nie umie zarządzać a spółki osiągały zyski bo drenowali kieszenie obywatela. Baryłka szła w dół a u Obajtka paliwo w górę i chwalił się, ze zyski ma. Nawozy to samo za pisu nawozy wyprodukowane na gazie po starych cenach i cyk w jeden dzień Grupa Azoty ceny o 50 % w górę. Skroili rolnika. Potem gaz taniał a nawozy nie.

I czym ty się powiedz cieszysz specjalisto od kału a nie u ciebie to czekolada. Pis nie umiał zarządzać po prostu kasował obywateli i tłumaczył wam różne dyrdymały a wyście łykali tak jak ty ten kał czy tam czekoladę.

Ci nie umieją wcale zarządzać a drenują kieszenie jeszcze bardziej, Niemcy też wiedzieli że Hitler prowadzi ich kraj do zguby, a miał fanatyków do końca i z tobą jest podobnie i twoje argumenty to czysty fanatyzm.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

PZPN jest nie do ruszenia , brak dostępu ludzi znających się na piłce nożnej z zewnątrz układu , brak możliwości rewolucji w kadrze narodowej .

Pytanie pierwsze - czemu PIS nic z tym nie zrobił? 

Pytanie drugie - kto z zewnątrz miałby tam wejść i na jakich zasadach? 

Pytanie trzecie - jaką chcesz zrobić rewolucję w kadrze narodowej?

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Ci nie umieją wcale zarządzać a drenują kieszenie jeszcze bardziej, Niemcy też wiedzieli że Hitler prowadzi ich kraj do zguby, a miał fanatyków do końca i z tobą jest podobnie i twoje argumenty to czysty fanatyzm.

No na początku ....dobrz im szło...

Opublikowano

No że dzisiaj byś nie głosował na tych co głosowałeś.

7 godzin temu, hubertuss napisał:

I znowu okazuje się, że pis zrobił swoich w balona. Okazuje się, że ci skuci żołnierze za którymi pis stał murem i krytykował rząd. Strzelali wzdłuż płotu. Koledzy służący z nimi skarżyli się przełożonym, że czują się niebezpiecznie służąc z tymi panami i że to nie pierwsze takie strzały w ich wykonaniu były. Kosiniak dał ciała, ze nie upublicznił i nie pokazał filmu na gorąco. Ruskie onuce z pisu miały pożywkę i mogły siać ferment w kraju.

Wiesz ty chłopak co, ty na pewno jesteś Polakiem?

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Zapewniam Cię że na Kaczyńskiego, Czarnka czy też Macierewicza głosu i teraz bym nie oddał.

• Like 1
Opublikowano
Dnia 14.06.2024 o 21:53, Ulman napisał:

Poruwnywać to ty się możesz z galanem albo innymi analfabetami. Masz za ciasno pod beretem żebyś umiał zrozumieć że mądrze i wydajnie prowadząc biznes można mieć sporo czasu. Podawałem Mirro jako przykład niejednokrotnie ale najwyraźniej nie pojmujesz , ale na to nic nie poradzę.

Małe sklepy się zamykały na dużą skalę po tym jak PIS postanowił je chronić i wzmacniać więc trend będzie taki sam. 

Jak do niedziel dokładają to nie będą ich otwierać i problem sam się rozwiąże. A to ze ktoś chce albo nie chce pracować w niedziele to problem Rosmana i nikomu nic do tego. 

9 godzin temu, Ulman napisał:

To czemu nie głosują na PO ? Ty masz już tak zryty beret że dla ciebie wszyscy poza PIS to PO.Z resztą czego się można spodziewać po plaskoziemcy🤣

Dnia 15.06.2024 o 19:10, Ulman napisał:

Brak minimalnej jest jedynym uczciwym podejściem do wartości pracy. Wszelkie regulacje wzięły się z lewactwa i nadal socjaliści przy tym majstrują.  Sam fakt ze urzędnik decyduje ile przedsiębiorca ma płacić jest obrazą dla logiki. 

A że tak zapytam - za czym te koncerny optują bo nie bardzo rozumiem.   

Taaa, wojny by nie było też jakby nie było upainy. Gdybać to sobie możesz. W 2024 roku upaina to jedno wielkie złodziejstwo i korupcja a 16 lat temu to była dzicz i mafijno bandycki twór. Ich do NATO?  Fantasta z ciebie. Zrozum że świat robił, robi i będzie robił biznes z ruskimi. My mamy takie zidiocenie ale wiekszość świata ma wojnę gdzieś. Prawda też jest taka że zachód też ma upainę w d*pie. Ten twór jest tylko narzędziem do osłabienia rosji, sprawdzenia jej zdolności,  testowania uzbrojenia w warunkach bojowych i  wyczyszczenia magazynów ze staroci. W polityce nie ma przyjaźni tylko biznesy i czy chcesz czy nie biznes będzie robiony z ruskimi bo oni maja sporo do zaoferowania. Z dziadem który nic nie ma , interesu nie zrobisz. 

Głupków i socjalistów zawszę będę obrażał.

Ty się chłopie masz za jakiegoś lepszego 🤦 i oburza ciebie jakiś może i głupi mem ,mnie nazywasz prostakiem, a tu z kilku dni jakieś wyzwiska i poniżanie innych . Zobacz jaki poziom rozmowy trzymają@DTaras @dsbh @bezbarwny @dysydent mimo że mają różne poglądy 

Opublikowano
5 godzin temu, Ulman napisał:

Ech, co pisowiec to prymityw ......... Śmieszy cie takie prostacwo?

Jak mnie nazwiesz skoro głosowałem na wójta i radnego bezpartyjnych , do powiatu PSL a województwo PiSior , w eurowyborch konfederacja 🤔

Opublikowano
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Jak mnie nazwiesz skoro głosowałem na wójta i radnego bezpartyjnych , do powiatu PSL a województwo PiSior , w eurowyborch konfederacja 🤔

Masz poważny problem tożsamościowy

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Desperado napisał:

Wiesz ty chłopak co, ty na pewno jesteś Polakiem?

Tak tak wiem nie jestem Polakiem bo... nie wierzę w pisowską ciemnotę.

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

bo... nie wierzę w pisowską ciemnotę.

ty masz hopla na punkcie pisu jak i rząd którego popierasz, chyba zresztą tylko ty, pis nadal rządzi? do roboty, a nie zwalać niepowodzenia na pis.

• Like 1
Opublikowano

A kto jak nie pis ubolewał na cały kraj, ze żołnierzy skuli. Pomijam już że za pisu tak samo skuwali ale to pis zrobił histerię z tego tytułu. A teraz okazuje się, że chyba tak do końca na damo nie skuli. Kto insynuował, ze ten co zginął to zginął bo bał się strzelać bo tamtych skuli? Rząd Tusk tak szczekał czy pis? Nawet WIpler z konfy potwierdził, ze ma info, że strzelali wzdłuż granicy i co łyso ci, że cię znowu w wała zrobili. Wyłeś tu jak inni jaką to krzywdę żołnierzom zrobił Tusk?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał:

A kto jak nie pis ubolewał na cały kraj, ze żołnierzy skuli. Pomijam już że za pisu tak samo skuwali ale to pis zrobił histerię z tego tytułu. A teraz okazuje się, że chyba tak do końca na damo nie skuli. Kto insynuował, ze ten co zginął to zginął bo bał się strzelać bo tamtych skuli? Rząd Tusk tak szczekał czy pis? Nawet WIpler z konfy potwierdził, ze ma info, że strzelali wzdłuż granicy i co łyso ci, że cię znowu w wała zrobili. Wyłeś tu jak inni jaką to krzywdę żołnierzom zrobił Tusk?

No dobra....

Jednak faktycznie PiS już nie rządzi...

A to że popełniają też same błędy co PiS, chluby im nie przynosi...

No i w żaden sposób głupoty nie tłumaczy.

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak patrzę na tą tzw. aferę z żołnierzami to utwierdzam sie w przkonaniu że wiekszość jest dramatycznie głupia i wystarczy im zapodać odpowiednią narrację by powtarzali to w kółko,   jak małpy w cyrku. Cała ta sprawa jest warta kilku wzmianek w necie a nie narodowego bicia piany przez kilka tygodni.  Głupota ludu nas kiedyś zniszczy

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v