Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Się media nie interesowały tak...

Jednak skoro nie potrafił się powstrzymać przy planowanym przemówieniu....

A już szkoda gadać.

A jeszcze te kłamliwe wykręty....

Powinni go wywalić dożywotnio z jakichkolwiek funkcji i partii.

Na takich nic nie działa.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

NO to se wywalajcie mi to wisi. Nie macie innych problemów. Chłop ministrem już nie jest a wy wywalać chcecie.

Lech Kaczyński nie raz bełkotał podpity i ciekawe czy krzyczeliście by wywalać.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Barubar irasiad poszukaj sobie. Kierwiński może raz był pijany publicznie Lech o tym już każdy mówił.

Pafnucy ty też raz tu popłynąłeś a tak tym się u innych interesujesz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

a w kolegium humanum tez byl taki kierunek ??

@jacus  inteligencja według ciebie

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „jestem problemem Tuska. OPUBLIKUJ GORACK WYPRZEDAZE APART.pl 70% WYREANE PRODEKTY < Kraj "Z handlową niedzielą jest trochę jak z aborcją". Jachira "błysnęła" w Sejmie Dodano: dzisiaj 19:01 AA な Klaudia Jachira (KO) w Sejmie Żródio:PAP Pawel Supernak Posłanka Koalicji Obywatelskiej Klaudia Jachira podczas wystąpienia w Sejmie porównała zakaz handlu w niedziele ٣٨ つっレクフミ sharii Wszystkie materiały”

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Jakiś link, film?

eeeeeeeeeeeeeeeeeee niema ale wyborcza pisała albo oko preesss albo coś tam jeszcze 

Może być zdjęciem przedstawiającym wieszak na ręczniki

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Jednak skoro nie potrafił się powstrzymać przy planowanym przemówieniu....

Mógł zasymulować zapalenie krtani i nie męczyć mikrofonu. 

Opublikowano

@nie dymają to ciebie. Pis robił wiele projektów, takie jak Izera czy CPK nawet na dobre nie ruszyły. Takie jak przekop Mierzei wyszły dwa razy drożej. A takie jak Ostrołęka zanim powstały trzeba było burzyć. I kogo dymają.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, nie napisał:

zobacz jak cię dymają :D 

W tym wszystkim jest tylko jeden problem. Dotyczy on Izery, koreańskich czołgów, rakiet. Nikt z poprzedniej włądzy nie tłumaczył ludziom że proces będzie trwał ileś lat, bo musi tyle trwać. Nagle wyskakiwali z radosną nowiną, że dzisiaj podjęliśmy decyzję a w zasadzie jutro, najdalej w piątek rusza produkcja a za tydzień to każdy se to będzie mógł kupić. Trza takie rzeczy jasno tłumaczyć. pokazać jakiś harmonogram i skończą się wrzaski że nic się nie dzieje, albo gdzie to jest. Ale sukces rządzi się swoimi prawami a jego ogłoszenie jest najważniejsze.

Już WAT wspólnie z Ursusem traktorów nabudowali. Skrzynię wymyślili, co już dawno była w użyciu. Chłopy przebierali nogami żeby kupić mocarnego Ursusa a tu pizdiec. A Ci co kupili to se teraz w Pakistanie części mogą szukać.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

Wyznawcy rudego ciekawie się zaczyna dziać .

Rudy budżetówce obiecał 7 % a teraz daje zaledwie 4 % bo kasy nie ma , będzie miał  protesty już zapowiadają jak nie dotrzyma słowa .

Niedziele handlowe NA NIE LEWICA .

Polacy powiadają od pie...l się od 13 i 14 ma pozostać .

Cała ta zbieranina się gotuje , jaki piękny to widok czekać cierpliwie jak się rozpadnie .

Inflacja wzrasta w Polsce .

Od lipca podwyżka , energii i gazu - tarczy brak .

Rudy nie ma kasy .

Cytuje .

Idzie wielki sprawdzian dla koalicji. "Albo Tusk dowiezie obietnice, albo PiS z hukiem wróci do władzy"

— Trwający właśnie spór w koalicji dotyczący niedziel handlowych — które popierają KO i Trzecia Droga, zaś Lewica mówi "nie" — to drobiazg w porównaniu z tym, co wkrótce może czekać rządzące razem ugrupowania — mówi Onetowi politolożka dr Barbara Brodzińska-Mirowska. W jej ocenie osłabieni po wyborach europejskich mniejsi partnerzy w koalicji za chwilę zaczną stanowczo i widowiskowo grać na siebie, a nie na wspólny rząd. Na to zaś premier nie może sobie pozwolić, bo zagraża to realizacji wyborczych obietnic.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 godzin temu, galan99 napisał:

— Trwający właśnie spór w koalicji dotyczący niedziel handlowych — które popierają KO i Trzecia Droga, zaś Lewica mówi "nie" — to drobiazg w porównaniu z tym, co wkrótce może czekać rządzące razem ugrupowania — mówi Onetowi politolożka dr Barbara Brodzińska-Mirowska. W jej ocenie osłabieni po wyborach europejskich mniejsi partnerzy w koalicji za chwilę zaczną stanowczo i widowiskowo grać na siebie, a nie na wspólny rząd. Na to zaś premier nie może sobie pozwolić, bo zagraża to realizacji wyborczych obietnic.

Jak tam dziś twoja zryta psycha? Masz nowe lęki i fobie czy wszystko po staremu?😆

Lewica nie chce handlowych niedziel tak samo jak PIS bo obie są partiami do bólu lewicowymi.  

Opublikowano
6 godzin temu, mirro napisał:

W tym wszystkim jest tylko jeden problem. Dotyczy on Izery, koreańskich czołgów, rakiet. Nikt z poprzedniej włądzy nie tłumaczył ludziom że proces będzie trwał ileś lat, bo musi tyle trwać. Nagle wyskakiwali z radosną nowiną, że dzisiaj podjęliśmy decyzję a w zasadzie jutro, najdalej w piątek rusza produkcja a za tydzień to każdy se to będzie mógł kupić. Trza takie rzeczy jasno tłumaczyć. pokazać jakiś harmonogram i skończą się wrzaski że nic się nie dzieje, albo gdzie to jest. Ale sukces rządzi się swoimi prawami a jego ogłoszenie jest najważniejsze.

Już WAT wspólnie z Ursusem traktorów nabudowali. Skrzynię wymyślili, co już dawno była w użyciu. Chłopy przebierali nogami żeby kupić mocarnego Ursusa a tu pizdiec. A Ci co kupili to se teraz w Pakistanie części mogą szukać.

Sęk w tym, ze za pisu proces trwał ileś lat zarówno w przypadku CPK jak i Izery fundusze marnotrawiono ileś lat. Ogłoszenia minęło tych lat kilka i tu i tu nic się nie działo w zasadzie. Nie zapominajmy o elektrycznych autobusach Ursus. Które też przepadły. W przypadku CPK Horała pokazywał harmonogramy które z realnych opracowanych przez specjalistów na potrzeby Horały i całej bandy zmieniano na nie realne ale za to szybkie w realizacji. 

CO do tej skrzyni z ursusa ja myślę, że tam chodziło o wielomilionowe dotacje z funduszu rozwoju i podobnych. A skrzynia komu ona potrzebna grunt, że dziesiątki milionów wzięte. Potem truchło Ursusa wystawiono na sprzedaż.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jak tam dziś twoja zryta psycha? Masz nowe lęki i fobie czy wszystko po staremu?😆

Lewica nie chce handlowych niedziel tak samo jak PIS bo obie są partiami do bólu lewicowymi.  

O jest onuca .

Powiedz mi kiedy będzie nowy odcinek, kabaretu w Brukseli z udziałem SPADOCHRONIARZA .

Czy to nie jest piękne , było jest i będzie , tylko nazwy się pozmieniają .

A ludziska myślą że będzie inaczej a takiego , h....a .

https://www.facebook.com/watch?v=1903094586803608

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, hubertuss napisał:

nie dymają to ciebie. Pis robił wiele projektów, takie jak Izera czy CPK nawet na dobre nie ruszyły. Takie jak przekop Mierzei wyszły dwa razy drożej. A takie jak Ostrołęka zanim powstały trzeba było burzyć. I kogo dymają.

ciebie ostrołęka to rudy  spółki tracą mld a ty idiota czeszesz się dobrze jest 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

49 minut temu, hubertuss napisał:

CO do tej skrzyni z ursusa ja myślę, że tam chodziło o wielomilionowe dotacje z funduszu rozwoju i podobnych. A skrzynia komu ona potrzebna grunt, że dziesiątki milionów wzięte. Potem truchło Ursusa wystawiono na sprzedaż.

nie tu chodziło o piękne grunty gdzie leżał ursus  , gdyby tak vw rozbić po Niemcach z Wolfsburga długo by istniał ?  no ale mąż spurek zarobił jest git   

ale jeszcze było mało to muzeum też musiało iść aut 

jego ? raczej twoja 

tym tekście jest tyle prostactwa ile masz inteligencji  , lewica idzie w inną stronę a to przykład 90% ludzi nie chce niedziel handlowych wiec nie po co im samobój ?   

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v