Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Dziwne powody radości.

dziwny czlowiek, dziwna radosc.. smierdzi onuca piwniczna..

to fachowo nazywa sie mentalnosc podkarpacka- w prawicowej prasie tak okreslali tych najglupszych z glupich pis-owcow.

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Jak powsadzają pisiorów do pierdla wielu wyborców oleje obietnice.

Na Białorusi też wsadzają za kratki " jak leci " i nikt nie ma przeświadczenia ,że wszyscy osadzeni  są winni . 

Opublikowano

Na Białorusi nie ma podziału politycznego. Nie jak u nas, który działa dzieląco na społeczeństwo. Cześć ludzi by w Polsce realnie chciałoby powiesić Tuska na latarni, a część wsadzić do pierdla wierchuszkę poprzedniej ekipy. 

Opublikowano

Lachy już pokazaliście jak doprowadzić gminę do bankructwa.   :P

10 minut temu, jacus napisał:

dziwny czlowiek, dziwna radosc.. smierdzi onuca piwniczna..

to fachowo nazywa sie mentalnosc podkarpacka- w prawicowej prasie tak okreslali tych najglupszych z glupich pis-owcow.

Opublikowano
40 minut temu, hubertuss napisał:

Większość ludzi chce po prostu spokoju i uczciwości. CO mami dać Tusk? Ja rozumiem w pisie socjaliści chcieli by wciąż dostawać. Większość ludzi rozumie, że musi sam zarobić rząd ma nie przeszkadzać nie łupić podatkami jak pis który wprowadził 31 nowych podatków lub podniósł stare. Mnie naprawdę nie interesuje obietnica Tuska której nawet nie słyszałem o tym paliwie za 5,5 mam to gdzieś. 

Ludzie pogonili pis za złodziejstwo gdyby byli uczciwi rządzili by 3 kadencje choć nic wielkiego nie zrobili. Wystarczy, ze Tusk zrobi porządek powsadza trochę pisiorów do więzienia to mówię w przenośni bo robią to służby i sądy. I będzie druga kadencja. Rząd nie może się skompromitować jak pis po kilku latach urzędnicy ministrowie nie mogą poczuć się pewnie na swoim i zacząć kombinować. i będzie dobrze. DO tego zrobią jakieś inwestycje za kasę z kpo coś tam kapną ludziom i pasuje.

Zobacz lewica obiecuje darmowe mieszkania i co.  Tusk nie ma roszczeniowego elektoratu jak pis który chciał by od rządu dostawać. Tuska wyborcy chcą spokoju i rozliczeń złodziei zpisu.

Co za szczęście, że elektorat KO nie jest roszczeniowy, tylko co dziwne socjal się zwiększa za KO zamiast zmniejszać. Czyżby TUSk chciał zrobić dobrze elektoratowi pisu? No i całe szczęście, że obecni rządzący nie wprowadzają nowych podatków, powracamy do normalności i dlatego wracamy do vatu na żywność, wracamy do urynkowienia cen prądu, wreszcie będzie normalnie, tylko jak zakwalifikować zgodę rządzących na ets2 od 2027 no nic że podatek, za 3 lata to się nie liczy co panie Holecki?

Nie chciało mi się szukać wcześniejszych twoich wypowiedzi za poprzedniego rządu o podatkach, na szczęście tą sobie zapamiętam i będę wklejał za każdym razem gdy oberwiemy nowym uciskiem fiskalnym, a plany rząd ma dalekosieżne, miejmy nadzieję, że w podatkach będzie jak w 100 konkretach, czyli gówno robimy.

Na ile starczy paliwa na hucpy z komisjami śledczymi? Do prezydenckich myślę dojedziemy bo naród w większości durny.

• Like 5
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Paliwo się kończy rudemu , przystawki zjedzone w koalicji . Wybory prezydenta za 11 miechy dopiero i co tu powiedzieć będzie można wyborcom co zrobili przystawki .

Ano że reanimowali piątkę dla zwierząt, najpierw futra, potem mięsko.  🙆‍♂️

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

To nie może czekać , tą ustawę trzeba szybko przegłosować . 

Obiecali swym wyborcom i muszą dotrzymać obietnicy . 

trzeba im podpowiedzieć , żeby  krowy nie były gwałcone i bez ich zgody zapładniane , będzie większy sukces .

@hubertus prawda poprzez mą inicjatywę - dobrze podpowiadam .

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Desperado napisał:

19 minut temu, galan99 napisał:

To nie może czekać , tą ustawę trzeba szybko przegłosować . 

Obiecali swym wyborcom i muszą dotrzymać obietnicy . 

trzeba im podpowiedzieć , żeby  krowy nie były gwałcone i bez ich zgody zapładniane , będzie większy sukces .

@hubertus prawda poprzez mą inicjatywę - dobrze podpowiadam .

Niech sobie głosują. Będzie wiadomo kto za czym podnosił rękę. Chyba, że Duda z rozpędu podpisze. To będzie klops. 

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Niech sobie głosują. Będzie wiadomo kto za czym podnosił rękę. Chyba, że Duda z rozpędu podpisze. To będzie klops. 

Wszyscy muszą zagłosować o obecnych u władzy zawarli taki pakt .

Opublikowano
51 minut temu, Leszy napisał:

a część wsadzić do pierdla wierchuszkę poprzedniej ekipy. 

Yyyyyyy ja miałem co do nich inne plany. Ale może faktycznie, niech ich zamkną.:lol:

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Nie wiem czy się śmiać z tego czy płakać.   🙆‍♂️  No fanatyk, normalnie fanatyk

NO i to jest właśnie cała twoja argumentacja. Nie masz nic do napisania piszesz fanatyk i jesteś szczęśliwy.

1 godzinę temu, andrzej78 napisał:

Na Białorusi też wsadzają za kratki " jak leci " i nikt nie ma przeświadczenia ,że wszyscy osadzeni  są winni . 

U nas od tego są służby prokuratura i sądy. A gamonie z pisu myśląc, że będą rządzić nie wiadomo jak długo szli tak po bandzie, że w wielu sprawach łatwo będzie posadzić.

49 minut temu, Takeda napisał:

Co za szczęście, że elektorat KO nie jest roszczeniowy, tylko co dziwne socjal się zwiększa za KO zamiast zmniejszać. Czyżby TUSk chciał zrobić dobrze elektoratowi pisu? No i całe szczęście, że obecni rządzący nie wprowadzają nowych podatków, powracamy do normalności i dlatego wracamy do vatu na żywność, wracamy do urynkowienia cen prądu, wreszcie będzie normalnie, tylko jak zakwalifikować zgodę rządzących na ets2 od 2027 no nic że podatek, za 3 lata to się nie liczy co panie Holecki?

Nie chciało mi się szukać wcześniejszych twoich wypowiedzi za poprzedniego rządu o podatkach, na szczęście tą sobie zapamiętam i będę wklejał za każdym razem gdy oberwiemy nowym uciskiem fiskalnym, a plany rząd ma dalekosieżne, miejmy nadzieję, że w podatkach będzie jak w 100 konkretach, czyli gówno robimy.

Na ile starczy paliwa na hucpy z komisjami śledczymi? Do prezydenckich myślę dojedziemy bo naród w większości durny.

I tu się samo zaorałeś Holecki twoja propaganda jest lipna jak ta z pisu. Ty myślisz nad tym co piszesz? Tak wklejaj to będę mógł się z ciebie za każdym razem pośmiać. Zrozumiałeś czy mam tłumaczyć twoją głupotę? Jak się urynkowi Holecki to kto nie dopłaca?

Co do vatu rozumiesz znaczenie słowa wracamy? Jak wracasz do domu z wakacji to wracasz do nowego domu czy do tego z którego wyjechałeś? Powód do starego obowiązującego vatu na żywność to nowy podatek? Rozumiesz Holecki znaczenie słowa nowy?

Komisje śledcze powoli będą znikać. Teraz będzie prokuratura i służby robić robotę. Koalicjanci z TD zrozumieli po wyborczą lekcje, że nawoływanie do odpuszczenia pisiorom słabo się kończy. Dudeł odejdzie będą wyroki. Koalicja już wie, że innej opcji dla nich nie ma.

10 minut temu, galan99 napisał:

Wszyscy muszą zagłosować o obecnych u władzy zawarli taki pakt .

Jaki pakt kto musi? Nie ośmieszaj się. Byłeś świadkiem, co w tym pakcie napisali?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

wolność wg po-paprańców

Image

i kilka komentarzy:

Widzę, że Pan mecenas krótko z dziennikarzami. Hasło wolne media to żart  taki był tylko. Pozwiemy teraz za publikowanie publicznie dostępnych informacji. 

A pamiętacie, jak za Kaczyńskiego był koniec demokracji i praworządności? 

To teraz dziennikarze będą dostawali od kumpla premiera Tuska mecenasa Giertycha pozwy za to, że publikują zdjęcia osób, które na publiczne posiedzenia przyprowadza sam… mecenas Giertych.

Może nie uda się rozliczyć PiSowskich przekrętów ale przynajmniej uda się rozliczyć dziennikarzy podających niewygodne informacje.

• Like 1
Opublikowano

@nie skończ tą nieudolną obronę wolności mediów. Nikt z KO nie zrobi nic gorzej czego by nie zrobił już pis. Giertych przynajmniej wykorzystuje prawo legalne w Polsce którego sam nie napisał. Popatrz co wyprawia Świrski z pisu. Przekręt który przewalił miliony w PFN teraz w jakiejś pisowskiej radzie samowolnie nakłada sobie kary na media nie wygodne pisowi lub blokuje legalne środki finansowe przekazywane legalnym mediom z budżetu państwa. Będzie kolejny czubek z pisu do posadzenia. Znowu się skompromitowałeś.

Opublikowano (edytowane)

Nazywasz się Holecki? To pewnie nie przypadek. Bo ja jedynie imię mam na H. To jest tylko przykład jak bardzo bezmyślny jesteś? Skąd on może znać moje nazwisko? Wierzysz we wszystko co jakiś dureń tu czy gdzie kolwiek napisze? @witejus znowu się od rana ośmieszasz.

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Problem w tym, że ty tak twierdzisz a ja pokazuję twoje kompromitacje na faktach. Łyknąłeś że nazywam się Holecki i teraz ci głupio.

1718029894_dsfs37_600.jpg

1718027149_gexxhw_600.jpg

1718030111_kzld18_600.jpg

I znowu się skompromisowałeś, ty jesteś jakiś antyMidas, czego się dotkniesz to spierdolisz.

Gdzie tu moja kompromitacja?oświeć mnie magistrze z Collegium Tumanum.

Kotłownia i Kamyk dostali jednoznaczny wp***dol od wyborców, w sumie można to uznać za odpowiedź od wyborców.

Opublikowano (edytowane)

Twoją kompromitację pokazałeś wyżej choćby z tym Holeckim wczoraj z Sośnierzem. A teraz co nerwy noszą i bluzgi lecą. Problem z takimi ludźmi jest taki, ze choć twierdzą co innego swoim zachowaniem pokazują, że nie maja racji. Bo nawet udać nie umiesz. Ciśnienie skoczyło co?

Pis z was znowu durni zrobił wyliście tu, że żołnierzy skuto za użycie broni na granicy. A tu się okazuje, że za pisu robili dokładnie to samo. Byli skuwani na granicy żołnierze za użycie broni. Za Błaszczaka. I co fajnie znowu być zrobionym w głupka przez pis? Ostatni żołnierz skuty na granicy za użycie broni za pis to 2023 rok całkiem nie tak dawno. Dokładnie za to samo co za Tuska i wtedy waszego skowytu nie było słychać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v