Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Czy byłeś kiedy, choć krótko żołnierzem? Jeśli nie, to (z całym szacunkiem) odpier**l sie od nas i nie sil się na naszego obrońcę. Jesteś w stanie coś zmienić? Masz jakieś pomysły ?

W zasadzie to nie same dowody idzie , ale o beztroskę prokuratury. 

Jaki masz stopień ? bo ja bombardier .

Opublikowano
41 minut temu, nie napisał:

a ruskie, pieniądze zarobione na handlu przeznaczą na cele pokojowe :D zacznij myśleć

jeżeli niemcy tak dobrze wyszli na handlu z rosją to dlaczego teraz mają kryzys gospodarczy? dlaczego niemieckie firmy wyprowadzają produkcję po za niemcy? 

Jak ruskie zarobią na kupowaniu mercedesów od niemców? Przecież oni wręcz wyrowadzą kase do Niemiec.

23 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Było napisać że ta sprawa nie ma już wpływu na wynik wyborczy a komisje śledcze PO to temat o jakim znaczeniu ?

Spytam inaczej , dla ciebie jako przyszywanego konfederata sprawa nagonki na obrońców granicy to temat zastępczy ? 

Nagonki to ja nie widzę a jedynie bicie piany o dwóch aresztowanych w wyniku burdelu prawno kompetencyjnego. Jest to temat nie wart 20% uwagi który mu się poświęca? Bo w sumie co takiego się stało?

21 minut temu, Roman176 napisał:

a ten @Ulman  pustak jest zadowolony z władzy .. za pisu srał tu od rana do wieczora teraz ich skromnie broni mimo ze jak napisałeś .. zadłużają x2 więcej jak pis oddają Niemcom itp ... ale jest ważne ze czysta woda 

O długu ci tłumaczyłem ale jako analfabeta i jednostka która łapie hasła z propagandy bez próby przemyślenia i weryfikacji i łykasz je jak małpa banana. Masz swą ułomność i jakoś z tym żyjesz ale najgorsze jest to że odkąd pamiętam niczego się nie nauczyłeś i z myśleniem nie ruszyłeś z miejsca. Ostatnio pewne symptomy widać bo np uciekłeś od tematu niby rosnących cen paliw bo pewnie jak się zaorałeś miesiąc wcześniej to ci się kontrolka zapaliła. Najgorsze jest że ty nie masz swoich przemyśleń i swojego zdania tylko bierzesz gotowce i przyswajasz jako swoje bez żadnego zastanowienia. Popatrz na kolegów @mirro, @dysydent , @DTaras, to sa ludzie któży najmniej wklejają a najwięcej maja do powiedzenia na bazie własnych przemyśleń. Zauważ że praktycznie wszyscy pisowcy są "wklejaczami" którzy są w stanie napisać od jednego bezmyślnego zdania ( @galan99) do co najwyżej kilku niewiele mądrzejszych tak jak ty. Nie uważasz że dobitny dowód na bezmyślość? 

Przed chwilą, Roman176 napisał:

ta a czemu zwierzchnika sił zbrojnych zostało to zatajone czyli dudy ? 

Bo jest to bardzo mało ważne.

Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał:

Czy byłeś kiedy, choć krótko żołnierzem? Jeśli nie, to (z całym szacunkiem) odpier**l sie od nas i nie sil się na naszego obrońcę. Jesteś w stanie coś zmienić? Masz jakieś pomysły ?

odpier**lić to sie mogą Holland baśki i reszty otoczenia rudego bo to oni zaczęli wiec wiesz ...  i reklamówkowce biegacze 

Opublikowano

Bo z nim się nikt nie musi liczyć. To jest w ogóle sytuacja porąbana z naszą konstytucją, bo prezydenta stawia ona wysoko, ale nic mu realnie nie daje władzy. 

1 minutę temu, Roman176 napisał:

ta a czemu zwierzchnika sił zbrojnych zostało to zatajone czyli dudy ? 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

O długu ci tłumaczyłem ale jako analfabeta i jednostka która łapie hasła z propagandy bez próby przemyślenia i weryfikacji i łykasz je jak małpa banana. Masz swą ułomność i jakoś z tym żyjesz ale najgorsze jest to że odkąd pamiętam niczego się nie nauczyłeś i z myśleniem nie ruszyłeś z miejsca. Ostatnio pewne symptomy widać bo np uciekłeś od tematu niby rosnących cen paliw bo pewnie jak się zaorałeś miesiąc wcześniej to ci się kontrolka zapaliła. Najgorsze jest że ty nie masz swoich przemyśleń i swojego zdania tylko bierzesz gotowce i przyswajasz jako swoje bez żadnego zastanowienia. Popatrz na kolegów @mirro, @dysydent , @DTaras, to sa ludzie któży najmniej wklejają a najwięcej maja do powiedzenia na bazie własnych przemyśleń. Zauważ że praktycznie wszyscy pisowcy są "wklejaczami" którzy są w stanie napisać od jednego bezmyślnego zdania ( @galan99) do co najwyżej kilku niewiele mądrzejszych tak jak ty. Nie uważasz że dobitny dowód na bezmyślość? 

ulman pisz dowody a nie bełkot ja daje linka ty udajesz pajaca ... zrozumiał bym jak bym wklejał pro pisowskie strony ale cytuje Niemca wiec nie udawaj większego głupka bo nawet konfederacja pisze to samo  

4 minuty temu, Ulman napisał:

Bo jest to bardzo mało ważne.

może dla ruskiej onucy 

Prezydent RP jest najwyższym zwierzchnikiem Sił Zbrojnych RP, zarówno w czasie pokoju, jak również w czasie wojny

4 minuty temu, Leszy napisał:

Bo z nim się nikt nie musi liczyć. To jest w ogóle sytuacja porąbana z naszą konstytucją, bo prezydenta stawia ona wysoko, ale nic mu realnie nie daje władzy. 

https://www.prezydent.pl/prezydent/kompetencje/zwierzchnik-sil-zbrojnych/prezydent-rp-zwierzchnik-sil-zbrojnych

Opublikowano (edytowane)

Jakiego linka dałeś? Którego, bo wklejasz hurtowo.

To że konfederacja coś mówi nie oznacza że ja muszę mówić to samo. To nie jest sekta pis a jak się myśli samodzielnie to można mieć własne zdanie. Poza tym podpinają się pod temat żeby być obecnymi w mediach na koniec kampanii.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Ulman napisał:

To że konfederacja coś mówi jak się myśli samodzielnie to można mieć własne zdanie. 

Ko to kosmici .

jak się myśli samodzielnie to można mieć własne zdanie.

Własne zdanie onucy .

Możesz mieć w kiblu możesz być nawet Królem przez ten czas onuca .

Tak to wygląda po drugiej strony granicy .

Onuca broni ich .

https://www.facebook.com/watch?v=1606205100162577

dzicz przybyła .

https://www.facebook.com/watch?v=1451896672322341

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Miałeś plecy , jakie JW .

Żadne plecy. Szkoła Oficerska i solidny zachrzan. Żary, Żagań, Braniewo, Lublin , Lębork.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

@nie, może dokończmy sprawe Mercedesów. Jaki jest sens zaprzestania im  sprzedaży tych wózków z własnej nieprzymuszonej woli? Czemu mają się z własnej woli pozbawić przychodu 2,6mld euro dla własnej gospodarki?

On ci nic nie dokończy. Bo on tylko fejki wkleja i wypisuje.

1 godzinę temu, dysydent napisał:

a to zależy kto udowadnia
to że teraz popaprańcy udowadniają to mnie też by dziwiło jak by kogoś innego niż pisdzielca największym łgarzem okrzyknęli

aż takie trudne to pojąć? przecież to oczywiste
by pisdzielce udowadniali to by było na odwrót

problem ma ten kto w takie dowody ślepo wierzy

Jak to kto udowadnia pismo z podpisem Janeczka. Wyobraź sobie podpisujesz własnoręcznie jakiś kwit. Apotem mówisz,że nic nie wiesz. Pokazują ci twój podpis a ty co dalej nie wiesz? Bądźmy poważni.

1 godzinę temu, nie napisał:

a ruskie, pieniądze zarobione na handlu przeznaczą na cele pokojowe :D zacznij myśleć

jeżeli niemcy tak dobrze wyszli na handlu z rosją to dlaczego teraz mają kryzys gospodarczy? dlaczego niemieckie firmy wyprowadzają produkcję po za niemcy? 

Uj tam jak Niemcy im sprzedają te mietki. Lepsze było jak pis do PL sprowadzał od ruskich węgiel zajumany z ukraińskiego Donbasu przez ruskich. Wtedy ci nie przeszkadzało co.

41 minut temu, Roman176 napisał:

jaki lud taka władza  taki @Ulman

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „OBSTAWA MECZU III LIGI OBSTAWA GRANICY”

Bo yeti to taka gelenda dla biednych super wóz polecam każdemu.

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Żadne plecy. Szkoła Oficerska i solidny zachrzan. Żary, Żagań, Braniewo, Lublin , Lębork.

Jak byłeś w Lęborku to i Choczewo powinieneś pamiętać bo to Pomorski Okręg Wojskowy był .

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał:

Konfederacja to kosmici .

jak się myśli samodzielnie to można mieć własne zdanie.

Własne zdanie onucy .

Możesz mieć w kiblu możesz być nawet Królem przez ten czas onuca .

A co ty możesz wiedzieć o własnym zdaniu?🤣🤣🤣

Te twoje przemyślenia przypominają pożar w burdelu.🔥💋👨‍🚒😆  Jako bezmyślna, bezwolna  i bezproduktywna  jednostka nie umiesz konkretnie wymienić z czym sie nie zgadzasz bo zupełnie nie masz swojego zdania. Takie jednostki sa najwierniejszym elektoratem a wierność jest tu odwrotnie proporcjonalna do inteligencji i potencjału intelektualnego. 

52 minuty temu, Roman176 napisał:

jaki lud taka władza  taki @Ulman

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „OBSTAWA MECZU III LIGI OBSTAWA GRANICY”

I po co się zaorujesz kolejny raz? 

Opublikowano

Taaaaa, masz takie zdanie jak pierwszy artykuł który rano przeczytasz🤣 Szkoda że nie chcesz zdradzić tych zacnych przemyśleń i potrafisz tylko i jedynie napisać że bełkot i kabaret. To zaiste szczyt inteligencji pisowskiego fanatyka.

Opublikowano

Z takich bogatych państw to Norwegia , Szwajcaria nie są w UE , można , można , ja nie życzę sobie aby jakiś nowy twór czyli RE , PE , KE mówiła mi czym mam palić w piecu , czym jeździć , w jakim domu mieszkać i co jeść . 

Opublikowano (edytowane)

Żeby być poza UE to trzeba być bogatym krajem. Żeby być bogatym krajem trzeba mieć zasoby. Aby je mieć trzeba mieć tak jak Norwegia zasoby naturalne albo być centrum finansowym w skali światowej. Dodatkowo trzeba mieć zasoby ludzkie. Wykształcone, myślące i świadome. Finalnie by być bogatym  trzeba wyzbyć się uprzedzeń fobii, historycznego zidiocenia i robić biznes z każdym.

My zasobów ludzkich nie mamy bo dali sie wybić w bezsensownych powstaniach, potem byli tępieni przez komunę a teraz są tępieni przez plebs który chce im dopieprzyć zamiast do nich równać. Zasobów specjalnych nie mamy oprócz węgla do którego najczęściej dokładamy Nie mamy też zasobów materialnych takich jak infrastruktura bo wojowaliśmy ze wszystkimi bez wzgledu na koszty materialne i ludzkie. Finalnie nie byliśmy i nie będziemy bogatym krajem bo z głupimi rządzącymi będącymi odzwierciedleniem głupiego społeczeństwa będziemy na wszystkich obrażeni. Nie bedziemy bogatym krajem też z racji deficytu inteligencji i klasy średniej a dominacji klasy niższej która nie chce się zmieniać, jest pazerna, roszczeniowa, leniwa i do tego przekonana o swojej ważności. 

Tak więc przy obecnych rzadzących i mentalności społeczeństwa, poza UE mielbyśmy bardzo duże problemy.

57 minut temu, galan99 napisał:

wiem jedno że onuca zawsze będzie onucą .

A co w twojej neurotycznej jaźni to oznacza? 

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v