Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mistrzem kłamstwa i obłudy to jest twój idolek, niemiecki sługus

https://x.com/i/status/1799066157657575492

niebywałe skurwesyństwo (lepiej żeby to nie była prawda)

Podsumowując. Żołnierz zmarł ze środy na czwartek. Obecna władza chciała zataić tę informację do "po wyborach", gdyż mogłoby to wpłynąć na wynik wyborczy. Gdy zaczęło śmierdzieć w tym temacie, ogłoszono, że jest w stanie śmierci klinicznej. Gdy śmierdziało bardziej, nie mogli już dłużej ukrywać. 

Opublikowano (edytowane)

Afera Solidarnej Polski zeszła na drugi plan wraz z śmiesznymi komisjami śledczymi , mamy aferę na granicy do śmierci żołnierza przyczyniła się dzisiejsza władza ten nie rząd nawet zamyka chłopaków za strzały ostrzegawcze . Śmiesznopolacy kpili z obrońców granicy nazywali ich psami to teraz mają . Ciekawe kiedy puszczą film Zielona Granica w TVN czy Info .

Tusk , Kamysz i bodnarowiec nie zmyją szybko z siebie krwi żołnierza .

Edytowane przez Mariusz2903
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Bredzić możesz co najwyżej ty. Po waszej stronie są fejki domniemania i kłamstwa. A po drugiej stronie jest pisowski giermek ZIobry Janeczek który jak się okazało na podstawie niezbitych dowodów w postaci pisma kłamie.

Nie wiem o jakiej stronie mówisz "Wasza"  W tym kraju jeszcze nie było mojej strony jeśli chodzi o rządzących czy opozycję, ale ty to ślepy fanatyk, tak jak piS każdego przeciw nim nazywał totalną opozycją, tak teraz debile z twojej strony o każdym anty twierdzą, że to pisiory. W niczym nie jesteś z twoimi rządzącymi lepszy od poprzedniej władzy, ba rzekłbym, że jesteście gorsi bo ochoczo wskoczyliście w te same buty zamordyzmu, tyle, że zamordyzm KO i zamordyzm PiS jest trochę inny, ale istota ta sama, ba nawet KO jest bardziej bezczelne.

Fejki, domniemania i kłamstwa? No raz ci się trafiło powiedzieć prawdę ale o tej twojej koalicji rządzącej. 100 konkretów jedno kłamstwo, praworządność i konstytucja kolejne. Media za Tuska tvp 85% czasu rządzący, radio 80%, za Morawieckiego tvp rządzący 80% czasu   i 63% radio. (dane odpowiednio dla Tuska za 1 kwartał 2024, a dla morawieckiego za 3 kwartał 2023. Także Holecki miarkuj się.

A jak tam twoje potępieńcze wycie o dotacjach na tvp o niepotrzebnym CPK? Już przełknąłeś te, 3,2 mld które na tvp dał twój guru Tusk? Juz mówisz, że cpk jest potrzebny? Jak rządził pis wydawałeś się mądrzejszy w swoich wypowiedziach, teraz wychodzi, że jesteś takim samym klakierem tyle, że innej opcji. Fanatyzm zawsze źle świadczy o człowieku

2 godziny temu, dysydent napisał:

polityka jest obrzydliwa ale nie aż tak jak co niektóre pismaki ją interpretują

18 minut temu, mirro napisał:

Jest dokładnie tak obrzydliwa.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

Jest dokładnie tak obrzydliwa.

pismaki są za prymitywne aby oddać pełną polityki obrzydliwości finezję
dla tego są tylko pismakami a nie politykami którymi nie zostaną jak by się nie starali

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

@galan99 nie sądzisz że mamy grube nadużycie w nazywaniu tego czegoś rewolucją?

rewolucja to jest takie coś co jest zdolne rozwalić cokolwiek wtedy kiedy chce i jak chce nie tak jak temu czemuś co samo nie wie kiedy i co się zawali a już całkiem nie wie dlaczego najczęściej jeszcze na łeb im samym się zawaliło

Opublikowano

Nadużycie tak nazywając OK .

Skoro można się dowiedzieć że budżet , zadłużany bardziej jak za pis . Teraz to nie przeszkadza wszystko jest ok , to po co była cała ta nagonka na PiS .

Jak teraz jest jeszcze gorzej .

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@nie Stanowskiego podlinkował
se obejrzyj to przynajmniej częściowo odpowiada na Twoje

36 minut temu, galan99 napisał:

to po co była cała ta nagonka na PiS

o właśnie to pytanie
nawet nie musisz do końca
pierwsze może pięć może sześć minut
permanentny stan kampanii wyborczej od zawsze do ... dyktatury?

postulaty Stanowskiego mają taką sugestię w podtekście
pożyteczny idiota czy coś więcej ten Stanowski? predzej to pierwsze i - jak już dawno temu pisałem - rządy pisdzielców są doskonałą podbudową do sekwencji zdarzeń prowadzącej do władzy zamordystycznej i właśnie krok po kroku to się dzieje a że same te rządy były skutkiem patałachowości popaprańców? no właśnie termin - "sekwencja"...
nawet ja u siebie rozpoznaję sporo z tego pożytecznego idiotyzmu i przyjrzyjcie się sobie inni Wy też czy ...
tak - pewne procesy historyczne dzieją się wbrew woli tej historii uczestników, kreatorów i sami oni...my też padają/my ofiarami swoich własnych poczynań

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Takeda napisał:

Nie wiem o jakiej stronie mówisz "Wasza"  W tym kraju jeszcze nie było mojej strony jeśli chodzi o rządzących czy opozycję, ale ty to ślepy fanatyk, tak jak piS każdego przeciw nim nazywał totalną opozycją, tak teraz debile z twojej strony o każdym anty twierdzą, że to pisiory. W niczym nie jesteś z twoimi rządzącymi lepszy od poprzedniej władzy, ba rzekłbym, że jesteście gorsi bo ochoczo wskoczyliście w te same buty zamordyzmu, tyle, że zamordyzm KO i zamordyzm PiS jest trochę inny, ale istota ta sama, ba nawet KO jest bardziej bezczelne.

Fejki, domniemania i kłamstwa? No raz ci się trafiło powiedzieć prawdę ale o tej twojej koalicji rządzącej. 100 konkretów jedno kłamstwo, praworządność i konstytucja kolejne. Media za Tuska tvp 85% czasu rządzący, radio 80%, za Morawieckiego tvp rządzący 80% czasu   i 63% radio. (dane odpowiednio dla Tuska za 1 kwartał 2024, a dla morawieckiego za 3 kwartał 2023. Także Holecki miarkuj się.

A jak tam twoje potępieńcze wycie o dotacjach na tvp o niepotrzebnym CPK? Już przełknąłeś te, 3,2 mld które na tvp dał twój guru Tusk? Juz mówisz, że cpk jest potrzebny? Jak rządził pis wydawałeś się mądrzejszy w swoich wypowiedziach, teraz wychodzi, że jesteś takim samym klakierem tyle, że innej opcji. Fanatyzm zawsze źle świadczy o człowieku

Co ty bredzisz. Dużo wyzwisk pod moim adresem zero konkretów. Normalne u pisiora. Twoja frustracja sprawia, ze skupiasz się na mojej osobie a nie na faktach. Weź lepiej idź gdzieś się wyluzuj odpocznij nie dotykaj Internetu przez weekend lepiej ci będzie. Bo dla mnie to tylko pokazujesz tymi wyzwiskami, ze w tej dyskusji jesteś skończony.

Dalej uważam, że cpk jest nie potrzebny nawet nie wiem czy Tusk będzie to kontynuował czy nie nie śledzę tematu nie interesuje mnie to. Jak będzie kontynuował na jaką skalę nie wiem. Jeśli będzie kontynuował. Tak więc nie oceniaj jaki się wydawałem skoro nie wiesz jaki teraz jestem.

Codo tvp tam takie złodziejstwo i marnotrawstwo było ,ze teraz trzeba to jakoś zasypać. Ja już nie mówię, że płacili sobie setki tys i miliony za byle co.  Ktoś tam wnosił 4 krzesła i parawan do studia 4 razy w miesiącu za 20 tys itd. Ale dochodziło już do tego, że jakaś dyrektorka kupiła płytki córce za 70 tys do łazienki na rachunek tvp. 

59 minut temu, nie napisał:

Kolejny desperat buduje politykę na śmierci człowieka. Ale cóż chłop z tego żyje oglądalność musi być.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, hubertuss napisał:

Normalne u pisiora.

@Takeda pisiorem nazywasz? no bez jaj. xD

dlatego Ty @hubertuss masz równie małe kompetencje mówić o czyimś politycznym zaślepieniu jak propagandyści pisdzielscy i popapr.. a zaraz; tym drugim usilnie się Sam starasz aby się na ten "etat" załapać

z oceną Stanowskiego zaś się z Tobą z grubsza zgadzam
a z grubsza bo szczegółowszej nie napisałeś
jedno zapewne mi przyznasz dobry jest ten Stanowski w tym co robi już pomijając co a to przy powszechnym deficycie profesjonalizmu wokół choćby to na jakiś szacunek zasługuje

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ha hah ty możesz sobie oceniać moje kompetencje a ja twoje. Zabawni jesteście. No i oczywiście nie zaślepieni. Wasza prawda jest jedyna i słuszna. Niestety tylko dla was.

A etat mam dobry bez polityki.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

jedno jest pewne - po ostatnich zdarzeniach wszystkie sondaże przedwyborcze w Polsce można sobie wsadzić

dziś nikt nie wie jaki będzie na prawdę wynik tego plebiscytu

no chyba tylko ci co go sfałszują :ph34r:

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

No i co idzie odwołać Janeczka, jeszcze wczoraj rozpisywałeś się, że nie idzie bo to PiSowski nominat z ramienia prezydenta nie do ruszenia. Dzisiaj już można? Dziwnym trafem po nagłośnieniu medialnym. A tak pro po kto tam w końcu jest na tej granicy? Biedne samotne matki z dziećmi, czy grupy agresywnych młodych mężczyzn?

8 minut temu, hubertuss napisał:

Tego jak Janeczek kłamał i jak pismo go odkryło i zdemaskowało nie da się wybronić masz rację

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, dysydent napisał:

jedno jest pewne - po ostatnich zdarzeniach wszystkie sondaże przedwyborcze w Polsce można sobie wsadzić

dziś nikt nie wie jaki będzie na prawdę wynik tego plebiscytu

no chyba tylko ci co go sfałszują :ph34r:

Naiwny jesteś. Sądzisz, ze ludzie uwierzą, ze Tusk kazał pozamykać żołnierzy lub jest winny śmierci innego i nie zagłosują na po? Sondaże się mniej więcej sprawdzą i tyle. Konfie też ta sytuacja nie wiele pomoże. Scena polityczna jest mniej więcej podzielona. Tak jak złodziejstwo pisu nie odstrasza nowych wyborców od pisu tylko poparcie jest mniej więcej stałe.

21 minut temu, binek napisał:

No i co idzie odwołać Janeczka, jeszcze wczoraj rozpisywałeś się, że nie idzie bo to PiSowski nominat z ramienia prezydenta nie do ruszenia. Dzisiaj już można? Dziwnym trafem po nagłośnieniu medialnym. A tak pro po kto tam w końcu jest na tej granicy? Biedne samotne matki z dziećmi, czy grupy agresywnych młodych mężczyzn?

Ja pisałem, ze nie można go odwołać? gdzie? Ja pisałem, ze to człowiek pisu i Ziobry o odwołaniu raczej nie wiele pisałem. Aczkolwiek słyszałem w mediach, ze Duda się stawia. Kto jest na granicy, różni. Nawet nie wiadomo kto zabił tego żołnierza. Może to był uchodźca a może żołnierz ruski czy białoruski bo takie wersje też są.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

gdy  policja mordowala na komisariatach polskich obywateli to nikt sie do dymisji nie podawal..

dzielny zolnierz .. taki zabija innych, samemu nie dajac sie zabic. ten byl niewyszkolony, nieporadny, nieprzewidujacy. zle dowodzony.

tylko różnica była z ujem co był okolicznym bojówkarzem i tak grzecznie dał się skuć ze aż mu aureolka zaświeciła  , ale to mała garstka bo mianownikiem j**any zdrajca rudy który wszystko podsyca ... jak biedni imigranci a dzisiaj bandyci mamy pokłosie jego zdradzieckiej rudej mordy 

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

pismaki są za prymitywne aby oddać pełną polityki obrzydliwości finezję

Tam nie ma żadnej finezji. To zwykła pieprzona obrzydliwość. Esencja sk,.wysyństwa i patologii wszelakiej.

Opublikowano
35 minut temu, hubertuss napisał:

Ha hah ty możesz sobie oceniać moje kompetencje a ja twoje. Zabawni jesteście. No i oczywiście nie zaślepieni. Wasza prawda jest jedyna i słuszna. Niestety tylko dla was.

A etat mam dobry bez polityki.

a jakaż to jest ta moja prawda? ja nie uznaję żadnej bo każda jest względna, staram się być sceptyczny do wszystkiego i wszystkich "prawd" i to że czyjąś obalam to nie znaczy że mam jakąś swoją zamiast. Jedynie staram się udowodnić że jeśli czegoś nie wiem to wcale nie znaczy że ktokolwiek wie cokolwiek więcej ode mnie zanim mi tego nie udowodni, tylko wtedy już wiem tyle samo co on czyli moje założenie nadal się ... aktualizuje

no tak, na tym forum tego portalu polityka może być tylko zajęciem hobbystycznym i tu nikt nikogo przekonywać nie musi że jest inaczej

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał:

Naiwny jesteś. Sądzisz, ze ludzie uwierzą, ze Tusk kazał pozamykać żołnierzy lub jest winny śmierci innego i nie zagłosują na po?

Ci którzy w to wierzą, co i tak by nie zagłosowali. 

Ja swych decyzji nie zmieniam. W tych wyborach głosuje na konfederacje, chociaż nigdy w wyborach krajowych ich nie poparłem i nie poprę. Innych też namawiam i mam nadzieję, że sporo ludzi tak zagłosuje. Fajnie by było jakby nasz główny establishment się trochę otrząsnął z marazmu. 

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v