Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, nie napisał:

🤮

a co ty się spodziewasz po idiotach, którzy nie mając nic na obronę, piszą, że oni nigdy nie wierzyli w obietnice tuska, czyli świadomie głosowali na oszusta, który ich dyma

to tak jakbyś sprzedał pszenicę kolesiowi , który mówi, że kupi od ciebie po 1500zł/T, a w rzeczywistości płaci ci 500zł/T, ty natomiast mówisz, przecież wiedziałem, że mnie oszuka i zapłaci mi mniej i jeszcze udajesz, że jesteś zadowolony

upadek moralny, mówiąc brzydko; samozeszmacenie 

Czego ty się spodziewałeś ?

Ja o tym wiedziałem że nic się nie zmieni....

Opublikowano (edytowane)

@nie mój ojciec do tej pory czeka na emeryturę stazową która mu PAD obiecał w 2015 xD zostało mu kilka lat do emerytury, z PiSowska stazową już by dawno na niej był ... Już nie wspomnę o tym że PiS podniósłby rolnikom wiek emerytalny ... Kwota wolna od podatku po 7 latach, to Tusk ma jeszcze około 6 lat i 250 dni xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
54 minuty temu, mirro napisał:

Nie napinaj się tak. Popatrz jakie życie jest piękne.

ja mam polewkę z twoich idoli, natomiast ty, będziesz chodził okrakiem :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał:

ledwo 10 na 100 obietnic zrealizowanych a wszystkie największe media pieją z zachwytu jak to tusk dobrze rządzi, wolne, niezależne media 🤮

chyba w każdym zachodnim kraju taki kłamca i niedojda wyleciał by natychmiast ze stanowiska

obiecał rzeczy które były nie możliwe do zrealizowania w 100dni a ludzie się nawet nie zastanawiali się czy to jest realne w takim czasie. podejrzewam że i w 4 lata wszystkiego nie zrealizuje

Może mało oglądam tv ale nie widziałem wychwalania

431514716_7287048041383992_6381756811202752852_n.jpg.86aeb64d69182f3a1aed1879c7e08f3c.jpg

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

zatem poziom intelektualny wyborcy PiSu jest dokładnie taki sam jak wyborców pozostałych band politycznych wnioskując z

1 godzinę temu, racyl napisał:

obiecał rzeczy które były nie możliwe do zrealizowania w 100dni a ludzie się nawet nie zastanawiali się czy to jest realne w takim czasie. podejrzewam że i w 4 lata wszystkiego nie zrealizuje

co samo w sobie jest niekwestionowalną Prawdą i z powyższym praktycznie wszyscy się przecież zgadzamy (?)

ot mi się towarzystwo na stare lata trafiło :(

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał:

ja mam polewkę z twoich idoli, natomiast ty, będziesz chodził okrakiem :D 

Wyluzuj trochę, bo chyba jakiś taki nerwowy ten Twój śmiech.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, racyl napisał:

Wiedziałeś o tym i głosowaliście na nich?    🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Tak jak by przywrócić dawną organizację zwaną ORMO .

ORMO była organizacją społeczną zrzeszająca pełnoletnich obywateli, gotowych czynnie i w sposób zorganizowany brać udział w ochronie ładu i porządku publicznego i w ochronie mienia społecznego, i mienia obywateli.

Marcin Kierwiński będzie kierował obroną cywilną. Znamy szczegóły .

Ile będzie to kosztowało podatnika ?.

Druga sprawa 

Minister spraw wewnętrznych i administracji stanie na czele obrony cywilnej - poinformował szef resortu obrony Władysław Kosiniak-Kamysz. "Dla naszego rządu jedną z najważniejszych spraw jest nakreślenie nowych zasad funkcjonowania obrony cywilnej i ochrony ludności" - podkreślił.

Edytowane przez galan99
Opublikowano

kataryna

"Czy to dlatego rząd ciągle nie udostępnił komisji materiałów CB? Żeby się nie wydało, że na wszystko były papiery? I może jeszcze okazałoby się, że któryś z klepiących takie wnioski sędziów jest z tych „naszych”?"

dymać frajerów :D 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

poseł po:

Uwaga️ Jest konkret. Przekop Mierzei Wiślanej, na który wydano blisko 2 mld zł, będzie wreszcie użyteczny

Porozumieliśmy się z samorządem w Elblągu i zaczynamy pogłębianie drogi wodnej do portu. Dzięki temu będą mogły zawijać do niego jednostki o długości stu metrów i zanurzeniu 4,5 m. (to już nie rów dla kajaków?)

🚆 Przyjechałem dzisiaj z ministrem Dariuszem Klimczakiem do Elbląga, żeby ogłosić tę decyzję razem z władzami miasta. Bez wątpienia jest to dla nas ważny dzień, bo pojawia się szansa na rozwój dla całego regionu.

czyli władze elbląga, z powodów politycznych działały na szkodę regionu nie wydając zgody - co sobie wybrali to mają

czekam teraz na wyznawców tuska jak będą przekonywać, że przekop jest potrzebny :D :D 

już w październiku dawałem wam dobrą radę żebyście zamawiali duuuuuuuuuuuuuuużo wazeliny

nikt nie jest tak w d*pę ruchany jak wyznawcy antypisa :D najgłupszy elektorat

• Haha 1
Opublikowano

to ze prezes cie wyruchal bez mydla do dzisiaj ci sie sni ?? temu okrakiem chodzisz...ciekawe czy wspomina cie lepiej niz balbine ??

ten port bedzie ukrainskie zboze eksportowal  ??bo chyba nie towary z rosji beda glownym wolumenem jak do tej pory .a  eksport drzewa tez sie skonczy...

zostaja tylko kamienie do zaladunku..

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Tak jak by przywrócić dawną organizację zwaną ORMO .

ORMO była organizacją społeczną zrzeszająca pełnoletnich obywateli, gotowych czynnie i w sposób zorganizowany brać udział w ochronie ładu i porządku publicznego i w ochronie mienia społecznego, i mienia obywateli.

Marcin Kierwiński będzie kierował obroną cywilną. Znamy szczegóły .

Ile będzie to kosztowało podatnika ?.

Druga sprawa 

Minister spraw wewnętrznych i administracji stanie na czele obrony cywilnej - poinformował szef resortu obrony Władysław Kosiniak-Kamysz. "Dla naszego rządu jedną z najważniejszych spraw jest nakreślenie nowych zasad funkcjonowania obrony cywilnej i ochrony ludności" - podkreślił.

Widzę że ci się znowu pogorszyło. Skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą.

• Haha 1
Opublikowano

Z mojej młodości ORMO to były takie k**wy sadystyczne co nie umiały do trzech dodawać i starali się wybić uprzykrzając życie innym -mieli prawo karać kierowców ,kontrolować dokumenty no i oczywiście w kościele głośno spiewali 

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał:

czekam teraz na wyznawców tuska jak będą przekonywać, że przekop jest potrzebny :D :D 

Przekop nie jest potrzebny. Wpierdala się kasę w coś co się będzie samo zamulało. 

Porozumieliśmy się z samorządem w Elblągu i zaczynamy pogłębianie drogi wodnej do portu. Dzięki temu będą mogły zawijać do niego jednostki o długości stu metrów i zanurzeniu 4,5 m. (to już nie rów dla kajaków?)

Ciekawe co będą wozić takim czymś?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, v11 napisał:

Z mojej młodości ORMO to były takie k**wy sadystyczne co nie umiały do trzech dodawać i starali się wybić uprzykrzając życie innym -mieli prawo karać kierowców ,kontrolować dokumenty no i oczywiście w kościele głośno spiewali 

jeżeli nie uda się rozwalić nam systemu partyjno etatystycznego w xujni to tak na moje wyczucie za góra dziesięć lat będziemy mieli podobne szumowiny na kształt komuszych ormowców.
o ile oczywiście ta xujnia tego dożyje bo jeśli nie to nawet prędzej powrócą i ormowcy i zamordyzm ale to już różnie w różnych szczerupach po tej xujni no ale w pokomuszych krajach to wiadomo - na pewno
a czy to będzie w służbie ludu czy parafii to jakie to ma znaczenie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 minut temu, v11 napisał:

Z mojej młodości ORMO to były takie k**wy sadystyczne co nie umiały do trzech dodawać i starali się wybić uprzykrzając życie innym -

U nas na parafii żyje jeszcze takich dwu oddanych sprawie ORMOwców. Tym to wszystko przeszkadza w życiu. 

Opublikowano

A to nie proponowałeś im eutanazji skoro tak im życie wadzi?😁

Opublikowano

już w październiku dawałem wam dobrą radę żebyście zamawiali duuuuuuuuuuuuuuużo wazeliny

Nie moja sprawa jak się bawisz i z kim, ale mnie do tego nie mieszaj.:lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, mirro napisał:

Nie moja sprawa jak się bawisz i z kim.

Wie jak to wygląda w PiSie i myśli że wszędzie tak jest xD Może i w diecezji sosnowieckiej bywa, tam podobno lubią takie zabawy xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

skoro tak im życie wadzi?

Zdaje sie że walka z życiem i współobywatelami trzyma ich przy życiu. A jak kogo wk***ią, to od razu pewnie i lepiej się czują.:lol:

Opublikowano

nie stawiajmy aż tak jednoznacznych rozgraniczeń między poszczańcami a popaprańcami bo często to jedni i ci sami
karierowicze i szumowiny przecież nie raz barwy zmieniali i nawet z samej wierchuszki kilkoro by wymienił

• Like 1
Opublikowano

U nas była taka menda że zatrzymał kobiety wracające z pracy rowerami po ciemku i legitymuje a była tam jego matka i ten jak przyszło ją legitymować to mówi -"matko jak się nazywacie " 

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v