Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ciągle wierzę innym...i sobie, a nawet w siebie ...

Permanentna kontrola najwyższą formą zaufania,:lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

szkoda że technicznie nikomu się to jeszcze nie udało

A właśnie że się udało. Mój pierwszy po szkole dowódca batalionu jakoś se mnie upatrzył i jebał na każdym kroku z programów strzelań. Po roku permanentnej kontroli, pytania padały w najbardziej nieoczekiwanych sytuacjach, przyswoiłem sobie na tyle zawiłości instrukcyjne że wystawiali mnie na strzały przy każdej kontroli zewnętrznej.:lol:

Opublikowano (edytowane)

zatem była to kontrola jednostkowa a nie permanentna

z punktu widzenia systemu ja bym nazwał - autystyczna a autyzm jest jednostką chorobową ;) miałeś chorego dowódcę a czy coś więcej to skąd mam wiedzieć? musiałbym skontrolować permanentnie przypadek a sam nie wierzę w taką możliwość :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

..czemu jakichś normalnych u nas brak???

jaki narod tacy wyborcy...

1 godzinę temu, mirro napisał:

Zaprawdę powiadam Ci że Allach różnymi ścieżkami wiedzie sprawiedliwego, a 40 dziewic. to też nie w kij dmuchał.:lol:

ile to by trzeba bylo czasu i enuchow zeby je pilnowac.. a to dziewictwo to jest jednorazowe czy stale ?? bylem tyl raz w zyciu w meczecie wiec nie jestem zorientowany..

Opublikowano
22 minuty temu, dysydent napisał:

miałeś chorego dowódcę a czy coś więcej to skąd mam wiedzieć?

Doprowadził do stanu, że kiedy tylko przyszedł rozkaz o organizacji kompanii rozpoznawczej, to natychmiast polazłem tam i poprosiłem o azyl. :lol:

Opublikowano
9 godzin temu, racyl napisał:

Chcieli zablokować Lublin aż do 23 czerwca ale mądry prezydent zgodził się tylko na 3 dni !!!.

Zwyczajny brak zajęcia na tej wsi !!

Krzysztof Żuk cham z platformy jak każdy inny ,szukają pretekstu zeby obczernić was szukając jak najwięcej zwolenników  ....

mocny cios was bd po wyborach teraz to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 

5 godzin temu, mirro napisał:

Zaprawdę powiadam Ci że Allach różnymi ścieżkami wiedzie sprawiedliwego, a 40 dziewic. to też nie w kij dmuchał.:lol:

a ja powiadam ci ze gdyby kijem dmuchał to by było coś nie tak ... a gdy ruchał to normalny chłop 

4 godziny temu, jacus napisał:

jaki narod tacy wyborcy...

nie, jaki naród taka władza 

Opublikowano (edytowane)

Kiedy jest dobry moment na protest?
– gdy się pojawiły pierwsze wzmianki o zielonym ładzie? nie xD,
– gdy były głosowania w parlamencie europejskim dotyczącym wprowadzeniu zielonego ładu? pfff xD,
– gdy partia rządząca miała w parlamencie europejskim swojego ziomeczka od rolnictwa i można było wywołać jakiś nacisk? no gdzie tam!,
– gdy premier partii rządzącej w pełni zaakceptował zielony ład i mówił że to trza podpisać? gdzieżby znowu!,
– gdy kaczyński zachwalał zielony ład i mówił że to konieczne do rozwoju czy jakoś tak? otóż i tym razem nie xD,
– gdy u sterów państwa od kilku miesięcy jest nowy rząd a ww. kwestie miały miejsce miesiące/ lata temu? TAK TAK TAK! I do tego koniecznie wpuścić musicie w swoje szeregi szemrane towarzystwo ( pozdrawiamy środkowym palcem „solidarność” i milionera hodowcę norek) a zwykłych obywateli niezwiązanych z rolnictwem wkuwriacie i utrudniacie im życie.

Edytowane przez racyl
Opublikowano

racyl -chyba nie myslisz ze u zatwardzialego elektoratu pis-u myslenie logiczne istnieje ???

ono do widel i lopaty sie nadaja..a nie do myslenia i planowania..

41 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Trzeba trochę wspomuc kolegów 

czekasz na powrot pis-u i ze zaczna z psychiatrykow swoich wyborcow wypuszczac ?? 

trzeba miejsca dla dojnej zmiany robic 🤣

• Like 1
Opublikowano

inteligencie z kieleckiego -zboze wjezdzalo 2 lata a tusk jest premierem od konca grudnia..

gdzie byla ta pani gdy zboze "techniczne " wjezdzalo bez zadnej kontroli ..gdy miliony ton zgnitego zboza wjezdzal co robily liczne inspekcje ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v