Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jak o co.  Polskie płody za drogie  wiec wpuszczać z kraju walczącego  taki, cel  ma rząd Polski . Dopilnowanie zielonego ładu , żeby szybko i sprawnie został wprowadzony . Rząd musi być rygorystyczny w prowadzaniu nie może być uległy . Takim rządem jest rząd TUSKA .

Uśmiechnięta radosna  Polska .

Celebryta Szymek zdenerwował Donka i jego koleżków. "Wkurzył wiele osób"

Minister bardzo dobrze powiada że nie było by , przepływu ludzi .

https://www.facebook.com/reel/807409847866916

1 godzinę temu, tracker napisał:

Przewodniczący "Solidarności" w Turowie: Zamknięcie naszej kopalni to efekt ekologizmu .

Jak żyć teraz będzie ?. 

Jak zamkną kopalnie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Czy ty kiedykolwiek miałeś jakieś ambitniejsze przemyślenia które byłyby dłuższe jak 2-3 zdania?

No jeszcze pytanie zasadnicze - miałes kiedykolwiek jakieś pozytywne przemyślenia czy wiecznie psychotyczno lękowe katastroficzne wizje?

Opublikowano

Galan to co innego - on ma psychozę że to jemu krowy wyzdychają, potem szlag trafi kury, pies z kotem ucieknie, a jak już nic nie zostanie to go jeszcze na koniec okradną 😆

• Haha 1
Opublikowano

Ulman, tak dla odmiany weźno przedstaw jakieś podstawy do optymizmu w dzisiejszych realiach. Może jakieś optymistyczne wieści płynące ze środowisk rządowych dotyczące gospodarki ogólnie - rolnictwa przemysłu budownictwa...

Jest coś co po analizie w przyszłości nie będzie katastrofą?

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Ulman napisał:

Bycie nieszczęśliwym go uszczęśliwia.....O.o

Aleś ty głu...i , tak samo jak twe przemyślenia .

Ale to nić Rudy cię postawi do pionu , przemyślisz szybko jak zakończysz swe 10 ha uprawiać .

Radośnie zakończysz uprawę .

Celebryta Szymek zdenerwował Donka i jego koleżków. "Wkurzył wiele osób"

32 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

....no ale gdzie ma radość z tego?

Radość to ma z was Rudy że was dyma .

Pozatrudniał teraz samych obcych .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Radość to ma z was Rudy że was dyma .

A to tylko co niektórych?

Galan, Ty nie widzisz że na jednym wózku wszyscy?

Jak sąsiadowi krowa zdechnie, to i Ty mleka miał nie będziesz ..

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Galan, Ty nie widzisz że na jednym wózku wszyscy?

Gów....o prawda ja nie .

Kto głosował na rewolucję 15 paź to niech teraz strajkuje .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano

rudy rudy 

W 2026r. przestanie działać źródło 8% energii elektrycznej w Polsce. Prace straci bezpośrednio 5000 osób (pośrednio nawet 60 tysięcy).

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Jest wyrok W sprawie kopalni Turów. Sąd przyznał rację ekologom Dodano: dzisiaj 13:27 人O Parls”

pamiętacie co rudy powiedział ze on to załatwi😆 i załatwił na amen 

na hałdzie przewróciło  się wozidło żadnych wgnieceń żądnych zniszczeń a kierowca nie żyje 

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@galan99 uważaj, nie pij dzisiaj za dużo wina od Niemca, bo od jutra zabierają auta za jazdę po pijaku xD

no nie do konca..predzej zardzewieje na policyjnym parkingu niz go naprawde zabiora...

onuca-fucha jest.. 

https://businessinsider.com.pl/biznes/zmarl-wiceprezes-rosyjskiego-giganta-naftowego-to-juz-czwarty-przypadek-w-lukoilu/n6843l9

romus jak zwykle bredzi

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/glosna-sprawa-kopalni-wegla-w-turowie-jest-wyrok-sadu/llkczfz,79cfc278

Opublikowano
Roman176 napisał:

na hałdzie przewróciło  się wozidło żadnych wgnieceń żądnych zniszczeń a kierowca nie żyje 

Albo pompa klękła i wóz przewrócił albo wóz upadł i facet dynią w coś przyłoił. Ileż to potrzeba...

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ulman, tak dla odmiany weźno przedstaw jakieś podstawy do optymizmu w dzisiejszych realiach. Może jakieś optymistyczne wieści płynące ze środowisk rządowych dotyczące gospodarki ogólnie - rolnictwa przemysłu budownictwa...

Jest coś co po analizie w przyszłości nie będzie katastrofą?

Optymizm to stan ducha. Ja się cieszę że przy odrobinie szczęścia znowu bedę miał  pod 10t/ha. Cieszę się ze zrobiłem inwestycje i nie przepierniczyłem kasy. Cieszę sie że większość decyzji z 2023 trafiłem i mam nadzieje że instynkt mnie nie opuści. No i wreszcie mam nadzieję że po dołku który mamy rynek wyjdzie na prostą. Nie raz było słabo i takie okresy trzeba przeczekać. Z racji wojny rynek rolny jest wielką zagadką i w zalezności od sytuacji, tak szybko jak spadło na pysk , może pójść w górę. Optymizmem napawa mnie fakt ze zachód wie skąd sie biorą pieniążki i niedługo sie z ruskimi dogada bo kasa musi sie wszystkim zgadzać. No i na koniec mam nadzieje że trochę biedy sprowadzi ludzi na ziemie i spadną ceny ziemi żeby coś dokupić. 

Mam nadzieję że bedzie rosła grupa ludzi którzy uświadomią sobie że PIS PO i reszta to tacy sami durnie i socjaliści. Niestety nadal bedzie to grupa stosunkowo nieliczna bo jak wiedomo większość jest głupia i nadal bedzie głosować na jednych lub drugich bałwanów. 

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Aleś ty głu...i , tak samo jak twe przemyślenia .

Ale to nić Rudy cię postawi do pionu , przemyślisz szybko jak zakończysz swe 10 ha uprawiać .

Radośnie zakończysz uprawę .

Nie głupie przemyślenia tylko ty jesteś psychotycznym socjalistą z nasilonymi stanami lękowymi który nie umie ulepić kilku składnych logicznie zdań bo nie potrafi samodzielnie myśleć.  Nie będę tak jak ty biadolił i wbijał sobie idiotyzmy w głowę tylko dalej robił swoje. Rudy mi nic nie zrobi bo to nie on decyduje a rynek światowy. Przeżyłem już wiele rządów więc przeżyję i obecny.  

Opublikowano
49 minut temu, DTaras napisał:

Albo pompa klękła i wóz przewrócił albo wóz upadł i facet dynią w coś przyłoił. Ileż to potrzeba...

wystarczy lekkie uderzenie i pęknięty krwiak

znajomego córka zmarła przy zatrzymaniu przez patrol policji do rutynowej kontroli - z emocji serce się zatrzymało, nim przyjechała karetka, zmarła

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Ulman napisał:

Optymizm to stan ducha. Ja się cieszę że przy odrobinie szczęścia znowu bedę miał  pod 10t/ha. Cieszę się ze zrobiłem inwestycje i nie przepierniczyłem kasy. Cieszę sie że większość decyzji z 2023 trafiłem i mam nadzieje że instynkt mnie nie opuści. No i wreszcie mam nadzieję że po dołku który mamy rynek wyjdzie na prostą. Nie raz było słabo i takie okresy trzeba przeczekać. Z racji wojny rynek rolny jest wielką zagadką i w zalezności od sytuacji, tak szybko jak spadło na pysk , może pójść w górę. Optymizmem napawa mnie fakt ze zachód wie skąd sie biorą pieniążki i niedługo sie z ruskimi dogada bo kasa musi sie wszystkim zgadzać. No i na koniec mam nadzieje że trochę biedy sprowadzi ludzi na ziemie i spadną ceny ziemi żeby coś dokupić. 

Mam nadzieję że bedzie rosła grupa ludzi którzy uświadomią sobie że PIS PO i reszta to tacy sami durnie i socjaliści. Niestety nadal bedzie to grupa stosunkowo nieliczna bo jak wiedomo większość jest głupia i nadal bedzie głosować na jednych lub drugich bałwanów. 

Nie głupie przemyślenia tylko ty jesteś psychotycznym socjalistą z nasilonymi stanami lękowymi który nie umie ulepić kilku składnych logicznie zdań bo nie potrafi samodzielnie myśleć.  Nie będę tak jak ty biadolił i wbijał sobie idiotyzmy w głowę tylko dalej robił swoje. Rudy mi nic nie zrobi bo to nie on decyduje a rynek światowy. Przeżyłem już wiele rządów więc przeżyję i obecny.  

Rudy mi nic nie zrobi bo to nie on decyduje a rynek światowy. Przeżyłem już wiele rządów więc przeżyję i obecny.  

Tym razem świat jest inny, inna polityka dokręcania śruby ludziom .

Rudy ma dopilnować to co ma być wprowadzone , co inni zaplanowali nieźle mu to wychodzi .

Mało mnie to obchodzi co robi rudy , niech obchodzi tych co na niego i jego komików zagłosowali .

Było  do przewidzenia że tak będzie . 

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Tak, tak.........,  galan, bedzie katastrofa wszystko upadnie , nie bedzie niczego a ty w końcu trafisz na turnus leczniczy all inclusive.

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v