Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, witejus napisał:

Na pocieszenie ciebie powiem że i ty taki będziesz w tym wieku, o ile dożyjesz😏

A swoją drogą trzeba być nieprzeciętnym chamem by kpić z czyjegoś wieku i wyglądu.

Trzeba wiedzieć kiedy dać sobie spokój i pójść na emeryturę .

Kaczyński ciągnie pis na dno, wystarczy słuchać to co on wygaduje. Cały czas daje ludziom powody do beki

Edytowane przez racyl
Opublikowano
22 minuty temu, racyl napisał:

Na kogoś trzeba stawiać. Moje marzenie się spełniło, Szczójnia zlikwidowana więc duży plus na samym poczatku

Współczuję marności twoich marzeń. Ja jak mi coś nie pasuje to tego nie oglądam.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, dzikidaniel napisał:

Ja naprawdę myślałem że ty choć trochę bystry jesteś, a teraz piszesz coś tam pis namieszało, zupełnie jakby słowo pisane w GW bądź na pasku TVN wystarczyło ci za wyrocznie. Ba, do tego wadliwego krs donald już swoich wepchnął, a pierwsza poszła ta co najgłośniej krzyczała że nie ma krsu, jest niezależna i nie należy do żadnej partii (tak jak nas zapewniał pan donad tusk przed wyborami że wszystko odpolityczni a na stanowiska będą tylko powoływani niezależni eksperci), myszka agresorka, pani poseł z ręki POKO Kamila Gasiuk-Pihowicz.

No z tym bystrym toś pojechał po bandzie😅, im Gazeta Beznapleta i TUSK VISON NETWORK ZASTĘPUJE MÓZG, ROZUM I ROZSĄDEK. U nich ostatnio bardzo rozmnożył się Kot Schrödingera , KRS nie istnieje gdy nie ma tam ludzi Tuska a nagle zaistniał gdy wlazła tam ta rozdarciucha i ten łysy kamienicznik, Sąd Najwyższy nielegalny a gdy chodzi uznanie wyborów za legalne nagle się pojawia idą do niego.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Sąd Najwyższy nielegalny a gdy chodzi uznanie wyborów za legalne nagle się pojawia idą do niego.

To akurat nie miało dla nikogo żadnego znaczenia. Zajęli się tym z automatu i nikt och nie prosił o to. 

• Like 1
Opublikowano
racyl napisał:

Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych w Sądzie Najwyższym to jest bardzo bezstronna 😄, nie ma w niej żadnych byłych wiceministrów z rządu pis , jej pracowników czy kolegów partyjnych 😂 W trybunale konstytucyjnym też nie ma byłych posłów PIS i ludzi powiązanych z

Skoro to jest izba kontroli w SN to czy czasem nie zajmuje się wewnętrznymi sprawami sądu? To mnie ciekawi ale nie chce mi się statutów czytać..

Opublikowano
mirro napisał:

11 minut temu, dysydent napisał:

najpierw trzeba ustalić dlaczego rolnictwo jest dotowane

Rolnictwo jest dotowane żeby utrzymać rolników w chałupach. 

Aaa żywność jest dotowana aby całą resztę utrzymać....

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Jakaś ustawka z płemiełem i niezależnymi dziennikarzami w publicznej leci🤣

dzięki za cynk bo choć i tak tylko końcówkę ale bez tego nic bym nie obejrzał a tak zobaczyłem jąkatego Tuska co bardziej omijał niż odpowiadał na pytania jawnie wyselekcjonowane przynajmniej z tego co zdołałem złapać to było to coś co przypomina robienie dobrej miny do może nie złej ale ryzykownej gry.
Brak pewności siebie no i kiedyś jak by swobodniej potrafił się samodzielnie wypowiadać.
Łapaniem za słówka może kiedy indziej się zajmę jak retransmisję gdzie całości zobaczę choć po tym co zdążyłem tak trochę nie wiem czy warto

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, galan99 napisał:

Jakie przemyślenia od Rudego , znam przed 8 laty i mi wystarczy .

A co wtedy mówił o wojnie na upadlinie i ułaskawieniu Kamińskiego?

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, DTaras napisał:

Aaa żywność jest dotowana aby całą resztę utrzymać....

między lodówką a kiblem?

a poważniej; trochę działa ale jak by te dotacje coraz słabiej działały na ceny detaliczne, jeszcze nie ma tragedii ale trend już tak stały i długi że chyba trudno odwracalny
dopłaty obniżają ceny tylko surowca u producenta bo w detalu wcale tego nie widać a nawet odwrotnie. ostatnie dwa trzy lata no i ja oceniam Polskę bo to widzę najlepiej i być może to efekt tylko PiSu a może jednak degeneracji systemu w całej xujni?
bez analiz a tylko tak subiektywnie to wrzuciłem i czy tylko ja mam takie odczucia czy rzeczywiście akurat żywność drożeje najbardziej z wydatków detalicznego konsumenta ?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

u nas tez kiedys byl lepper-ale nie mialem czasu wtedy byc..

obecna zima jest wynikiem ocieplenia klimatu..

wir polarny sie rozpadl i temu zimno splynelo na poludnie..

snieg w azji mniejszej i afryce polnocnje nie jest niczym dziwnym -raz an kilka-kilkanascie lat pada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v