Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, v11 napisał:

Jak to jest ani lobbyści się nie anonsują nikt z łapówką się nie pcha coś jest nie tak dać ogłoszenie" przyjmę łapówkę "?

Łoooo Panie, teraz to nawet agent Tomek nie ruszy dupska żeby se statystykę podciągnąć i wykrywalność zgłaszając się z torbą mamony.:( Takie czasy, takie czasy.

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Ocieplać domy , Pompy ciepła bo czas biegnie szybko .

Zaraz popierdzielę do lasu, liści nagrabię i chałupę jak za dziadków nimi ogacę. Potem zamelduję wykonanie zadania i ustawie się po należną kasę.:lanie:

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, v11 napisał:

Czy ziemianka będzie się kwalifikować jako obiekt ocieplony ?

Ziemianka łapie sie na dotację do budowy schronów, a raczej ukryć.:lol:

Kurna , już widzę napis przy wejściu- "Bezemisyjna ziemianka" i tą wesoło dymiącą rurę od piecyka -kozy.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

"Ocieplać domy , Pompy ciepła bo czas biegnie szybko ." 

No dobra Sorry, ale ja w ziemniance mam lepszy klimat.

Co2 tyle nie emituje.

A kto qr** nie emituje Co2 - wszystkich do pieca. Nataka to qr** polityjna polityka.

Edytowane przez 4pakplus
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Kurna , już widzę napis przy wejściu- "Bezemisyjna ziemianka" i tą wesoło dymiącą rurę od piecyka -kozy.:lol:

kozy-gdzie dedykowanym jedynie niskoemisyjnym paliwem są zimowe opony luksusowych limuzyn 

Opublikowano

Użytkuje 5 kart ale zatrzymałem się na 4 G  bo 5G to samo zło tam już tylko diabeł siedzi -Zasięg PLEYA za***isty nawet w piwnicy odbiera nie wiem jak w trumnie po przysypaniu jak dam znać to znaczy że zasięg jest jak nie odezwę się znaczy że nie ma więc czekaj cierpliwie na info 

Opublikowano
42 minuty temu, v11 napisał:

Użytkuje 5 kart ale zatrzymałem się na 4 G  bo 5G to samo zło tam już tylko diabeł siedzi -Zasięg PLEYA za***isty nawet w piwnicy odbiera nie wiem jak w trumnie po przysypaniu jak dam znać to znaczy że zasięg jest jak nie odezwę się znaczy że nie ma więc czekaj cierpliwie na info 

:D 

mam orange, ale to jest totalna porażka, nadajniki mają przeciążone i prędkości jakie osiągają to 3-4 mega, czyli tak jakby nie było

opinie o internetach (wszystkich rodzajów LTE, światłowód) wszystkich sieci są tragiczne, średnia ocen 1,0 :D nie wiadomo co wybrać (5G niedostępne)

Opublikowano
8 godzin temu, galan99 napisał:

Ludzie mają nie ocieplone bo ich nie stać a będą musieli .

Mnie też nie stać a będę w tym roku ocieplał mieszkanie. 🤷‍♂️

Opublikowano
4 godziny temu, nie napisał:

:D 

mam orange, ale to jest totalna porażka, nadajniki mają przeciążone i prędkości jakie osiągają to 3-4 mega, czyli tak jakby nie było

opinie o internetach (wszystkich rodzajów LTE, światłowód) wszystkich sieci są tragiczne, średnia ocen 1,0 :D nie wiadomo co wybrać (5G niedostępne)

Od jesieni ma światłowod z plusa interene+ tel.smiga wszystko  bez zastrzeżeń...

Opinie w Internecie w tej kwestii bardzo często o wszystkich sieciach są negatywne ...

Opublikowano

TUSK jak zawsze znajdzie jelenia dla swojego kłamstwa. Wychodzi na to, że Tusk nic nie wie. Nie wie czy chce CPK, nie wie czy chce atomu, nie wie czy cena benzyny może być po 5,19 zł., nie wie czy będzie zwolnienie z ZUS itd. Wie tylko, że chce więcej władzy i wie ze musi sluchac Niemców, a Niemcy juz wiedza ze nie chca w PL: portu w Świnoujściu, Turowa, CPK, Izery , atomu.

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, mirro napisał:

A ja przy takiej ziemiance widzę tablicę jak na oborach rolnicy wieszają np, że to za fundusze z Unie Europejskiej.😄

Opublikowano

Pamiętajcie że PO, PSL, 3 Droga głosowała za zielonym ładem, który wiąże się z wysokimi cenami prądu, gazu, paliwa , likwidacją kopalń , likwidacją pieców gazowych , zaoraniem rolnictwa, budownictwa, górnictwa, transportów i wszystkich branż po kolei . Dojdą jeszcze nielegalni emigranci.:)) ---- Baryłka ropy to 83 dolary. Tyle w temacie. Paliwo powinno być dzisiaj po 4 zł gdyby nas nie okradali.

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v