Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

medzy 7-9 to byłby armagedon

Od rana migały napisy nad S że węzeł Tatary zamknięty ( choć nie był zamknięty). To ludzie walili zjazdami w Lublin i wszystko kotłowało się pod Zamkiem. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ano S3 kole mnie też. Wszystko poszło na landówki. Jak jakie dziecko dostanie się pod koła albo coś od wzmożonego ruchu dobrze rozpizga to poparcie społeczne na bank wzrośnie...

a jak dziecko będzie z ojcem w traktorze? :P

...
no nie mogłem przepuścić takiej okazji xD
że nawet... sorry

pono tego Ukraińca co biało czerwonego papieru toaletowego używał (i to bez ściągania portek tak że .... no :P ) pono skazany. W sumie słusznie; za głupotę bo "papier" nie zużył a portki teraz ma do prania

nie dociekałem kto i na co go skazał ale teraz (i tu już poważnie) trzeba uważać z wysypywaniem czegokolwiek po szosach bo na zasadzie symetrii ... bo zgaduję że to Ukraina swojego "zasr..ńca skazała i wypada uszanować i nie być gorszym <edit> (weryfikacja informacji w stosownym poscie na następnej stronie)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Mówisz na wyrost takie myślenie? Może i tak... W każdym razie zdania nie zmienię. Czy to tęczowy czy rolnik na jednego mi w tym przypadku wychodzi. Ostatecznie i ten rolnik też musi pamiętać ile taka opona w trakturze kosztuje oraz jak łatwo radialkę na boku przeciąć.

Opublikowano
dysydent napisał:

trzeba uważać z wysypywaniem czegokolwiek po szosach 

A po cóż to wysypywać? Chyba tylko żeby skiełkowało i narobić tego po 9 zł w biedronce - bo brakło.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

punktem krytycznym jest "zielony ład"

Dla przeciwnika może to być umówiona wizyta z psem u fryzjera.:lol: I co mu zrobisz? Takie priorytety.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Dla przeciwnika może to być umówiona wizyta z psem u fryzjera.:lol: I co mu zrobisz? Takie priorytety.

psy też wydychają CO2 z "drugiej strony" to nawet CH4 i takiemu/takiej bardzo łatwo wmówić że zielony ład to też nakaz "optymalizacji" pogłowia....

• Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, dysydent napisał:

a jak dziecko będzie z ojcem w traktorze? :P

...
no nie mogłem przepuścić takiej okazji xD
że nawet... sorry

pono tego Ukraińca co biało czerwonego papieru toaletowego używał (i to bez ściągania portek tak że .... no :P ) pono skazany. W sumie słusznie; za głupotę bo "papier" nie zużył a portki teraz ma do prania

nie dociekałem kto i na co go skazał ale teraz (i tu już poważnie) trzeba uważać z wysypywaniem czegokolwiek po szosach bo na zasadzie symetrii ... bo zgaduję że to Ukraina swojego "zasr..ńca skazała i wypada uszanować i nie być gorszym

nie ma możliwości skazania za taki czyn na terytorium obcego państwa chyba że nogi miał za granicą a d*pę w polsce wówczas jest długoletnie śledztwo co do miejsca popełnienia przestępstwa i zastosowanie odpowiedniego paragrafu .A tak jest problem czy miejscem zdarzenia jest d*pa czy nogi -proces na lata i może coś prokuratura europejska wypowie się bo to już prawie jurysdykcją UE

• Thanks 1
Opublikowano

Strajk i blokada dróg nie każdego cieszy. Jeśli ktoś jedzie, np. do żony rodzącej w szpitalu? a inni np. do Chorwacji na wakacje, na które pracował pół roku? A z drugiej strony, jak tu inaczej zastrajkować? przestać karmić zwierzęta? albo spalić zboże na polu?

Opublikowano

Ba ocena nieopuszczonych spodni jest kluczowa dla kwalifikacji czynu -bo w końcu obrona wywiedzie że powiew wiatru zawinoł flagą w sposób niekontrolowany a oskarżony ratował aby nie wpadła w błoto =taka linia obrony 

Opublikowano (edytowane)

jeśli Ty do tego piszesz

39 minut temu, dysydent napisał:

psy też wydychają CO2 z "drugiej strony" to nawet CH4 i takiemu/takiej bardzo łatwo wmówić że zielony ład to też nakaz "optymalizacji" pogłowia....

37 minut temu, mirro napisał:

Nooo chyba na takie dictum poparcia byś nie uzyskał.:lol:

to zawahanie w oporze wystarczy
zanim przetrawi w swym "wybrednym na złożoność "potraw"" przewodzie umysłowym takie coś co jedyne co ma uczesanego to psa zapomni kto i dlaczego toto do takiego wysiłku umysłowego zmusił i z parę dni minie temu że jakieś traktory w nieuzasadnionej agrotechnicznie ilości widziało :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

widzieliście nowy cennik prądu? tylko 75% drożej :) 

ciekawe co zrobią od czerwca? jeżeli o tyle podniosą to grudnia nie doczekają

może będą dawkować po 30-40% co pół roku, ale to i tak będzie kopanie sobie grobu

Opublikowano
18 minut temu, v11 napisał:

nie ma możliwości skazania za taki czyn na terytorium obcego państwa chyba że nogi miał za granicą a d*pę w polsce wówczas jest długoletnie śledztwo co do miejsca popełnienia przestępstwa i zastosowanie odpowiedniego paragrafu .A tak jest problem czy miejscem zdarzenia jest d*pa czy nogi -proces na lata i może coś prokuratura europejska wypowie się bo to już prawie jurysdykcją UE

no i zmusiłeś mnie do zgłębienia tematu a to z kolei zmusza mnie do zweryfikowania moich domysłów jakoby to

1 godzinę temu, dysydent napisał:

zgaduję że to Ukraina swojego "zasr..ńca skazała

bo został skazany przez Polskę o czym więcej

i tak przy okazji to co to za medium?
może być uznane za narzędzie ruskiej propagandy bo to już nie pierwszy raz gdy podaje informacje niedostępne w unijnych mediach mainstreamowych m in i taki które antagonizują Polskę i unią i Ukrainą i tylko czekać jakichś szykan pod adresem tego kanału

no ale póki nadaje to linkuję

15 minut temu, nie napisał:

widzieliście nowy cennik prądu? tylko 75% drożej :) 

ciekawe co zrobią od czerwca? jeżeli o tyle podniosą to grudnia nie doczekają

może będą dawkować po 30-40% co pół roku, ale to i tak będzie kopanie sobie grobu

a co im zrobisz... zrobimy? zastrajkujemy? przejdziemy na łuczywa?

Polska nie Turcja i siłowych przewrotów władzy u nas się nie praktykowało a bardziej siłowe utrzymania istniejącej stanami wojennymi tak że ... "no nie wiem"

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „DEMOTYWATORY.PL -Ojcze, a czy w trakcie postu kobietę można...? -Można, ale nie tłustą!”

7 godzin temu, racyl napisał:

424678771_391183636946138_4635877348290884571_n.jpg

nie pis zarobił psl a dokładnie Waldemar Pawlak  holding BZK 

Zapytajcie Waldemara Pawlaka i Zbigniewa Komorowskiego jak kręcą biznes na tym syfie ukraińskim od dawna. BZK Holding – firma związana z politykami Polskiego Stronnictwa Ludowego. "To jedna z największych w Polsce instytucji biznesowych zajmująca się przetwórstwem, handlem i produkcją rolną. Do grupy należą tak znane firmy jak „Bakoma”, „Polskie Młyny”, czy „Bioagra”. W skład holdingu wchodzi jeden z największych producentów mąki w Polsce "Polskie Młyny" w których prezesem jest WALDEMAREM PAWLAK Myślę że warto wrzucić tą informację dla opini publicznej.

• Thanks 1
Opublikowano
18 minut temu, dysydent napisał:

no i zmusiłeś mnie do zgłębienia tematu a to z kolei zmusza mnie do zweryfikowania moich domysłów jakoby to

bo został skazany przez Polskę o czym więcej

i tak przy okazji to co to za medium?
może być uznane za narzędzie ruskiej propagandy bo to już nie pierwszy raz gdy podaje informacje niedostępne w unijnych mediach mainstreamowych m in i taki które antagonizują Polskę i unią i Ukrainą i tylko czekać jakichś szykan pod adresem tego kanału

no ale póki nadaje to linkuję

a co im zrobisz... zrobimy? zastrajkujemy? przejdziemy na łuczywa?

Polska nie Turcja i siłowych przewrotów władzy u nas się nie praktykowało a bardziej siłowe utrzymania istniejącej stanami wojennymi tak że ... "no nie wiem"

Zapomniałeś o przewrocie majowym, może warto odświeżyć tradycję ?

Opublikowano

Polska gospodarka rozwija się bardzo dobrze .

W tym roku, pierwszym roku rządu Donalda Tuska, znów będziemy jednym z najszybciej rozwijających się krajów UE. To oczywiście efekt różnych uwarunkowań. Zaczęliśmy działać dopiero w połowie grudnia, ale jestem optymistą i uważam, że tegoroczny wzrost PKB wyniesie 3 proc., a może nawet więcej .Minister finansów .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v