Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

czyli cos slyszales ale do konca nie wiesz co :) lepiej serduszka sobie przykleicie na bluzeczki :)        sikorskiemu jakas fuche szykuja w UE, jednak dobry fachowiec zasluguje na wyroznienie:)  fajna ta koalicja,   hołownia najpierw płacze, teraz zmeznial i grozi putinowi.  do tego fajny z niego showmen, kazde wystapienie posla komentuje ,  fajnie babeczki tancza sobie sejmie , niedlugo zatancza z kolegami z afryki :)    fajnie sie dzieje fajnie, mam nadzieje ze do wyborow samorzadowych a juz  do parlamentu europejskiego przejrzycie na oczy i pogonice holote......  moze byc pis, moze byc konfa oby nie ci sprzedawcy polski

• Thanks 1
Opublikowano

po drugie , nie widziecie podobienstwa miedzy zelenskim a tym zuczkiem holownia?

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

@masa24 na razie PiS idzie coraz szybciej na dno i za bardzo się nie zanosi na to aby trend miał się odwrócić ...

idzie bo tak na onecie wyczytales i jakis sondaz zobaczyles malo znanej sondazowni ????   rudy bardzo by chcial pozbyc sie opozycji ale niestety jest na to za glupi

faktem jest ze przekrety byly sa i beda od najnizszego szczebla po sama gore... tylko nikt nigdy nie bral sie za rozliczanie poprzednikow a rudy donek taka objal strategie..... po co realizowac obietnice , zajmowac sie biezacymi problemami jak mozna wszystkich wsadzic do wiezienia ???

Opublikowano
3 minuty temu, masa24 napisał:

idzie bo tak na onecie wyczytales i jakis sondaz zobaczyles malo znanej sondazowni ????   rudy bardzo by chcial pozbyc sie opozycji ale niestety jest na to za glupi

Przed wyborami też wielu tu szczekało że sondaże nie prawdziwe, że to kłamstwa, że są pewni 3 kadencji PiSu i co ??

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, mirro napisał:

Gdzie sodomito jeden z takim czymś w Sejmie?:lol:Jeszcze Pan Prezes by w towarzystwie ochrony przechodził i niepożądanego wzwodu doświadczył?:lol:

choć jeden przejaw zdrowia by objawił
niestety i na to małe szanse

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

No i pacz. CATL wycofuje się z inwestycji. Jeno nie tak jakby chciała część wyborców a wprost - nima prundu w systemie. Tera wróćmy do 2015 roku i zastanówmy się na co było lepiej wydać bejmy...

tracker napisał:

Lody ,laski i ukrainki to niejaki Sikorski bardzo lubi.

Ja też. Tyko już coraz mniej z tym mam wspólnego...

Opublikowano
1 godzinę temu, tracker napisał:
Problemów nie ma, ustaw nie ma, ale za to ...

no trze bedzie rury (takie do tańca "egzotycznego") w sejmie poustawiać

tam wcześniej ktoś coś o "szczęśliwych lodach" wspominał; też a'propos jak się rozkręcą bo chyba tylko to najlepiej potrafią :P

kto taką szumowinę do parlamentu wybiera?

pono miała to być niby jakaś akcja przeciwko nazbyt pobłażliwym przepisom penalizującym gwałt, znaczy co? - liczą się załapać zanim to będzie bardziej karalne? wszak taniec jest rodzajem oferty

Opublikowano

Ano S3 kole mnie też. Wszystko poszło na landówki. Jak jakie dziecko dostanie się pod koła albo coś od wzmożonego ruchu dobrze rozpizga to poparcie społeczne na bank wzrośnie...

Opublikowano
10 minut temu, dysydent napisał:

- liczą się załapać zanim to będzie bardziej karalne? wszak taniec jest rodzajem oferty

Chyba kulinarnej. No w takich lokalach karta dań taka trochę inna.:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Wszystko poszło na landówki. Jak jakie dziecko dostanie się pod koła

Rano puścili S przez Lublin tak jak kiedyś. Armagedon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v