Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
59 minut temu, Siedzacybyk napisał:

kościół ma wiele ciekawych rzeczy na swoim koncie. z drugiej strony, czy bez katolicyzmu w europie nie nastanie islam? swiat nie lubi próżnii, ludzie beda szukali nowego boga. jesli mialbym wybierac, wole katolikow😃

Islam pojawi się tylko tam gdzie będą migrować muzułmanie. Konwencja na tą religię jest znikoma. Już na chrześcijaństwo dużo większa. Kiedyś widziałem jakieś statystyki, to muzułmanów przybywa jedynie przez przyrost naturalny. W USA jak ludzie szukają jakiś nowych religijnych doznań, to wstępują do sekt. W Europie chyba mniej. Zaś zachód ogólnie interesuje się filozofią wschodu. Buddyzm itd. Głupie to pewnie jest, ale nie aż tak groźne. 

Opublikowano

Nie na darmo ratyfikowano porozumienia o pomocy "bratnich armi" z niemiec i feancji - jakby nasze służby się zbuntowały, wprowadzą stan wojenny i zagraniczne armie

może jeszcze niech do Putina napiszą, on też chętnie swoich wprowadzi, będzie IV rozbiór Rzeczpospolitej

• Like 1
Opublikowano

To już jest jakaś fikcja polityczna. 

7 minut temu, jahooo napisał:

Nie na darmo ratyfikowano porozumienia o pomocy "bratnich armi" z niemiec i feancji - jakby nasze służby się zbuntowały, wprowadzą stan wojenny i zagraniczne armie

może jeszcze niech do Putina napiszą, on też chętnie swoich wprowadzi, będzie IV rozbiór Rzeczpospolitej

Przed chwilą, PRZMAS19821982 napisał:

https://wyborcza.pl/7,75398,30701130,duda-nie-bede-wykonywac-polecen-tuska-i-kaczynskiego.html

"Nie będę wykonywać ani poleceń Donalda Tuska, ani Jarosława Kaczyńskiego. Mnie wybrali Polacy - mam zobowiązania wobec nich i nikogo innego" - mówi prezydent Andrzej Duda w rozmowie z Interią."

Słowa nic nie kosztują 

Opublikowano

Nie chce mi się to otworzyć. Na innych pisze o współpracy wojskowej, logistycznej itd. Mamy to samo podpisane z USA zdaje się. Ściągamy jak najwięcej wojsk obcych do kraju, od lat. Trzeba to jakimiś umowami potwierdzić.   

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Nie chce mi się to otworzyć. Na innych pisze o współpracy wojskowej, logistycznej itd. Mamy to samo podpisane z USA zdaje się. Ściągamy jak najwięcej wojsk obcych do kraju, od lat. Trzeba to jakimiś umowami potwierdzić.   

Po prostu wojska RFN mogą w pełni legalnie wraz ze sprzętem wjechać do Polski nie w ramach kontyngentu NATO. Może je do tego upoważnić Polski rząd

Opublikowano (edytowane)

Dla porównania 🇩🇪 zwiększyły zatrudnienie o 1,4% od okresu sprzed kryzysu pandemicznego, a 🇵🇱 o 6,5%.

co ten pis narobił? teraz tusk będzie musiał to naprawić

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inflacja w styczniu obniżyła się do 3,9% r/r z 6,2% r/r w grudniu 💪

(gdzie ci co pisali o hiperinflacji i opluwali prezesa nbp?)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Image

było bardzo dobrze, zobaczymy jak będzie dalej

Edytowane przez nie
Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 7 osób, ogień i tłum

Nasz przyjaciel znalazł się w tarapatach!
Hubert Ojdana, bohater, który w ostatnich dniach obnażył całą prawdę o procederze nielegalnego importu z Ukrainy znalazł się w tarapatach. Otrzymuje ciągłe groźby od Ukraińców i został wpisany na „Czarną listę SBU”. Ogromny apel do służb o pilne zajęcie się sprawą. Jeżeli ktoś może pomóc w tej kwestii to prosimy o kontakt. Nie możemy pozwolić żeby w NASZYM kraju, nasi rodacy byli ścigani za pokazywanie prawdy!
Opublikowano

Straż nasza jeździ po całej Europie a i poza nią. Nie widzę powodu by z policją np. było inaczej. Nie widzę też realnego zagrożenia by policja czy wojsko z zachodu przyjeżdżało pałować protestujących jak to się przedstawia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v