Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Roman - tu nie ma o czym gadać i nie rozwadniaj tematu.

no ja wiem https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/land-rover-defender-land-rover-defender-110-se-240-ID6FZdDa.html

4 latek 80k przebiegu wersja najuboższa SE i jeszcze sprowadzana   

7 minut temu, Ulman napisał:

Jak umiesz to udowodnij że takie auto z 2021 roku jest dziś warte 700tys pln.

o zaczyna sie .. 😆

Opublikowano

Ty nie raz sie głupszymi linkami posiłkowałeś. Super ekspres sprawdził że to auto za ok pół melona i z pewnością wartości nie zaniżyli. 

Z jakiego wiarygodnego żródła ty korzystałeś twierdząć że ten samochód jest wart 700 tys? 

Opublikowano (edytowane)

jakie sprawozdanie i rozliczenie? Co ty bredzisz?

Jak wiesz jaki to model i wyposażenie to ci powiedzą w salonie ile taki kosztuje. Potrzebujesz zeby ci to rozrysować?

No pochwal się skąd się dowiedziałeś że ten samochód wart jest 700 k pln? Masz jakieś dane czy to zmyśliłeś?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Z jakiego wiarygodnego żródła ty korzystałeś twierdząć że ten samochód jest wart 700 tys? 

tym ze podlinkowałem a ty jak prostak napisałeś ze mhs to nie ta sama wersja .. to jest tylko oznaczenie ze ma skrzynie auto ... a s albo se to bida albo normalna wersja wyp.     a on ma najwyższą z możliwych + przeróbki 

2 minuty temu, Ulman napisał:

Jak wiesz jaki to model i wyposażenie to ci powiedzą w salonie ile taki kosztuje. Potrzebujesz zeby ci to rozrysować?

No pochwal się skąd się dowiedziałeś że ten samochód wart jest 700 k pln? Masz jakieś dane czy to zmyśliłeś?

dobra chłopie przeczytaj co ja wkleiłem w poprzednich stronach  itp a jak nie pokażesz mi faktury a ja ci zalinkowałem to pomyśl trochę 

Opublikowano (edytowane)

Ale to są twoje urojenia bazujące do tego na samochodzie który jest innym modelem, ma inny silnik i jest młodszy. Ty jesteś nienormalny czy robisz sobie jaja? 

Po co ty sobie zmyślasz jakieś historie na które nie masz twardych danych i obudowujesz to kolejnymi urojeniami a potem sie w tym zaplątujesz i zaorujesz?  Nie wydaje ci się to poza normą?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Premier: Obniżamy podatek VAT dla branży beauty - m. in. salony piękności, kosmetyczne. - podstawowe potrzeby ludzkiej egzystencji; ciekawe kto to zlecił?

------------------------------

cała prawda całą dobę

Dziś na TVN24 GO opublikowano reportaż Czarno na białym pt. „Wysokie napięcie” na temat elektrowni jądrowej w Choczewie. W materiale pokazano zmanipulowane wizualizacje lokalizacji elektrowni. 

Dość wierne odwzorowanie budynków oraz ukształtowania terenu pozwalają przypuszczać, że autorzy wizualizacji zapoznali się z oficjalnymi materiałami, a decyzję o błędnym ulokowaniu elektrowni na wizualizacji podjęli świadomie.

Nie, elektrownia nie powstanie przy samej plaży – będzie od niej oddzielona przez ok. 400 m pas lasu. Najwyższe budynki (obudowa bezpieczeństwa reaktora, ok. 83 m wysokości) będą oddalone o ponad 800 m od plaży i nie będą z niej widoczne (10-13 metrowe drzewa na niewielkim wzniesieniu wystarczą, by zablokować widok). ms

tępa propaganda dla ciemniaków

Opublikowano
8 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Przecież Naszczalnik już dawno stwierdził, że Sejm nie istnieje xD Więc po co zbierać głosy xD

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/jaroslaw-kaczynski-w-sejmie-twierdzi-ze-sejm-nie-istnieje/ef80h49

I co tu takiego śmiesznego w tych słowach ? Przecież krótko i na temat wyjaśnił jak to wyglada. To nie z Kaczyńskiego powinno się śmiać tylko z nowej władzy ze sami robią kretynizmy

Opublikowano

Jarosław głupoty gada i tyle. Sejm działał przed stwierdzeniem ważności wyborów i po. Uznawalność tej izby nie ma wpływu na jego legalność. Tak samo jak podpisujesz akt notarialny i zarządzasz nieruchomością. Dalej idzie to do sądu, i w sumie Ciebie nawet to nie interesuje kiedy i kto w tym sądzie się tym wszystkim tam zajmie. 

Opublikowano
29 minut temu, masa24 napisał:

I co tu takiego śmiesznego w tych słowach ? Przecież krótko i na temat wyjaśnił jak to wyglada. To nie z Kaczyńskiego powinno się śmiać tylko z nowej władzy ze sami robią kretynizmy

Dement ostatnio cały czas robi z siebie pośmiewisko ... Biedny Naszczalnik nie radzi sobie z utratą władzy...

Opublikowano
nie napisał:

Premier: Obniżamy podatek VAT dla branży beauty - m. in. salony piękności, kosmetyczne. - podstawowe potrzeby ludzkiej egzystencji; ciekawe kto to zlecił?

------------------------------

cała prawda całą dobę

Dziś na TVN24 GO opublikowano reportaż Czarno na białym pt. „Wysokie napięcie” na temat elektrowni jądrowej w Choczewie. W materiale pokazano zmanipulowane wizualizacje lokalizacji elektrowni. 

Dość wierne odwzorowanie budynków oraz ukształtowania terenu pozwalają przypuszczać, że autorzy wizualizacji zapoznali się z oficjalnymi materiałami, a decyzję o błędnym ulokowaniu elektrowni na wizualizacji podjęli świadomie.

Nie, elektrownia nie powstanie przy samej plaży – będzie od niej oddzielona przez ok. 400 m pas lasu. Najwyższe budynki (obudowa bezpieczeństwa reaktora, ok. 83 m wysokości) będą oddalone o ponad 800 m od plaży i nie będą z niej widoczne (10-13 metrowe drzewa na niewielkim wzniesieniu wystarczą, by zablokować widok). ms

tępa propaganda dla ciemniaków

A lasu się nie wycina żeby się wokół elektrowni czasem nie zajarał?

Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał:

Podstawowe, czy nie ale niech coś działają. To jednak rynek usług i dobrze by było żeby kręciło się a nie zwijało. Przyczyna jest prosta. Nie wszyscy w tym kraju mogą pójść na etat i czekać na podwyżkę pensji minimalnej. 

Opublikowano
1 godzinę temu, masa24 napisał:

Kaczor nie pamięta nawet co mówi. Przyznał, że nie pamięta aby donka nazwał hitlerem, nie zna wawrzyka. Może nie wypada śmiać się z ludzi starszych, ale z głupich pisowców jak najbardziej.

Opublikowano

Branża bejuty to może podpadać pod przepisy od dzieła... Ale fakt to. Usługi zaczynają przeskakiwać do szarej strefy. W budownictwie jak była ulga budowlana to był jakiś nacisk na posiadanie faktur. Teraz elektryk, kafelkarz, malarz mają haj lajf

Opublikowano
11 godzin temu, racyl napisał:

Teraz przeczytałem na wp o tym "szantażu " tylko gdzie tu szantaż ? Jak dotąd każdy prezydent podpisywał i nie wysyłał ustawy budźetowej. Ten prezydent jest inny bo bardzo chcę przejąć schedę po kaczyńskim i robi wszystko żeby pis pomagać

A komu ma pomagać? Tusiowi bo tak sobie życzy?

Parę ciekawostek .

https://www.facebook.com/share/r/8mCnAG5HFmsYCdmL/

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Może pomagajmy sobie sami.

Wszystkiego za nas inni nie zrobią.

Bardzo dobre rozwiązanie, ludzie powinni się ogarnąć bo robią z nami co chcą a skłócony naród dalej wciąż głosuję na te same zdradzieckie mordki.

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Podstawowe, czy nie ale niech coś działają. To jednak rynek usług i dobrze by było żeby kręciło się a nie zwijało. Przyczyna jest prosta. Nie wszyscy w tym kraju mogą pójść na etat i czekać na podwyżkę pensji minimalnej. 

w kazdej wiekszej wsi po kilka salonow.. w miescie na kazdej ulicy po kilka. w sobote to o 8 rano kolejka.

chyba wiecej jest fryzjerek i makijarzystek, manicurzystek niz rolnikow.. no i jeszcze barberzy.

2 godziny temu, DTaras napisał:

Branża bejuty to może podpadać pod przepisy od dzieła... Ale fakt to. Usługi zaczynają przeskakiwać do szarej strefy. W budownictwie jak była ulga budowlana to był jakiś nacisk na posiadanie faktur. Teraz elektryk, kafelkarz, malarz mają haj lajf

jesli sa na ryczalcie to po wuja faktury ?? chyba ze przepisy sie zmienily.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v