Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Roman176 napisał(a):

nie

pytałem dzisiaj co zrobili dobrego do kraju w ciągu roku ... nikt nic nie napisał 

@hubertuss tłumaczy się jak ich adwokat 

Bo to jest za długa lista, by wymienić wszystko w jednym zdaniu xD

Samo 100 bajerów... tzn. "konkretów" wymienić ile zostało spełnionych, to pisania do nocy 😆

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Lewaki przynajmniej regularnie nie latają do kościoła.

Prawaki kłamią, oszukują kradną a potem do kościółka chodzą . Wyspowiadają się i od nowa to samo robią aż do znudzenia .

Lepiej być lewakiem niż obłudnym prawakiem co nie umie uszanować swojego Boga

Godzinę temu, jacus napisał(a):

image.png.e2db4574d221cba5076ed7cb7bdc6cfb.png

żydzie czym tak się chwalisz .. 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

CO TO MA BYĆ .

Od 2 minuty rok 2024 .

@racyl Żydzi przygarną wszystko .

To poseł Braun dobrze zrobił rok temu w naszym warszawskim knesecie czy nie?

4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

jesteś trzeźwy ? 

zrobiłeś z siebie głupka i argumentów zbrakło?

Opublikowano

Powiazanie  wiary i prawicy jest troche naciągane. Jesli ktos ma poglady i przekonania o nizszych podatkach, mniejszym obciazeniu przedsiebiorcow, zmniejszenia biurokracji, wolnosci gospodarczej, wcale nie musi byc zagorzalym katolikiem, biegajacym codziennie do kosciola! Cos Wam sie troche pokrecilo, moze panuje takie przekonanie, ale to sa odrebne zagadnienia. Jesli jakas partia ma w swoim statucie Bog, nie znaczy ze jest prawicowa partia. W polsce takiej chyba nie ma, konfederacja probuje sie wcisnac w ten model ,ale czy po dojsciu do wladzy cos by z tego bylo??? Trudno orzeknac! Paradoksem jest ateizm w lewackich partiach, ktore popieraja calym sercem imigracje z krajow muzułmańskich, ktorzy to przybysze sa ortodoksyjnymi wyznawcami swojego boga, ktorzy dla idei  wysadzaja sie w powietrze, gloszac swiatu nienawisc do nurtu homoseksualizmu i ateizmu, jaki obecnie propaguje sie w europie!!!🤔🤕🤨

Opublikowano
1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

Trudno orzeknac! Paradoksem jest ateizm w lewackich partiach, ktore popieraja calym sercem imigracje z krajow muzułmańskich, ktorzy to przybysze sa ortodoksyjnymi wyznawcami swojego boga, ktorzy dla idei  wysadzaja sie w powietrze, gloszac swiatu nienawisc do nurtu homoseksualizmu i ateizmu, jaki obecnie propaguje sie w europie!!!🤔🤕🤨

bo lewak zazwyczaj jest  brzydki i głupi ...... i dlatego chcą emigrantów swój ciągnie do swego   

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

jakichkolwiek

ty wiesz co ja napisałem ?  ile masz %%%%%%%

• Like 1
Opublikowano

image.png.a2bef08c4e63ea4e645ec2b0886fa5e0.png

"Te marzenia to nie są wielkie ideologie, wielkie pretensje. Ludzie w Polsce chcą po prostu żyć godnie, normalnie. Chcą zarabiać na życie, które nie przypomina dramatu, myślenia, czy starczy do pierwszego. Te 100 dni, 100 konkretów doprowadzą do tego, że ludzie w Polsce będą mieli więcej w kieszeni, będzie taniej w polskich sklepach i będzie lepiej w każdym polskim domu” – zapewniał Tusk.

jak zwykle kłamał - natury nie oszukasz :D 

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):
Godzinę temu, danielhaker napisał(a):

to pisania do nocy

...tylko że już ciemno jest...😆

Dlatego mówię, że do nocy xD

Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

Paradoksem jest ateizm w lewackich partiach, ktore popieraja calym sercem imigracje z krajow muzułmańskich, ktorzy to przybysze sa ortodoksyjnymi wyznawcami swojego boga, ktorzy dla idei  wysadzaja sie w powietrze, gloszac swiatu nienawisc do nurtu homoseksualizmu i ateizmu, jaki obecnie propaguje sie w europie!!!🤔🤕🤨

Nie doszukuj się logiki u lewaków 😜

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v