Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Jakie bzdury sędzia nie legalnie powołany nie może wydać ważnego wyroku jaka to bzdura.

Wam też ten syf od Kuboty co chwila się wyświetla?

a co powiesz ze sam tuleja powiedział ze jest dużo gorzej za platformy niż za pisu ?

https://www.pap.pl/aktualnosci/sedzia-tuleya-mamy-chaos-wiekszy-niz-za-pis

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie katolicy też świętują...🤷

taki lewaki są najlepsze , jeszcze choinka stoi  no ale jak w głowie sie ma trele morele 

Choinka - co symbolizuje? Świąteczne drzewko jest symbolem odrodzenia, ale także źródła życia, którym docelowo jest Nowonarodzone Dzieciątko - Jezus Chrystus. Oznacza także płodność i odradzanie się. Zielony kolor choinki oznacza nadzieję, która ożywiła się wraz z przyjściem na świat Zbawiciela

Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale po co ?  Żeby się pokazać, wódki napić ...

Pewnie też.

Ale zauważ że dzięki temu nie przeszkadzają świętować...

Lepiej tak, niż za płotem by jakaś głośna robota była...

...tak moim zdaniem.

Opublikowano

Parlament Europejski przyjął rezolucję o ustanowieniu Europejskiej Tarczy Demokracji, by właściciele mediów społecznościowych usuwali ze swoich serwisów treści uznane przez brukselskich urzędników za "propagandę" i "fałszywe informacje", kiedy tylko zostaną o nich powiadomione. Stworzona ma zostać specjalna agencja, która będzie zajmowała się “nadzorowaniem demokracji”. Innymi słowy cenzura Internetu wjedzie na pełnej – zapowiada Zajączkowska-Hernik.

Opublikowano (edytowane)

@Agrest pytałeś mnie czy słyszę wycie? Dzisiaj słyszę wycie, jutro od rana usłyszymy skowyt. Wiesz kto napisał "Pieniędzy nie ma i nie będzie" Oj minki po tym dzisiejszym sukcesie szybko zrzedną.

Godzinę temu, witejus napisał(a):

Czym? dowody.

Jutro usłyszysz czym. Pis będzie straszył od nowa. Bo zdaje się kasy nie ma i nie będzie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wiesz kto napisał "Pieniędzy nie ma i nie będzie"

wiemy, twój bóg :D 

tusk, pieniądze kaczyńskiemu przyniesie w zębach :D 

Opublikowano
17 minut temu, hubertuss napisał(a):

@Agrest pytałeś mnie czy słyszę wycie? Dzisiaj słyszę wycie, jutro od rana usłyszymy skowyt. Wiesz kto napisał "Pieniędzy nie ma i nie będzie" Oj minki po tym dzisiejszym sukcesie szybko zrzedną.

Jutro usłyszysz czym. Pis będzie straszył od nowa. Bo zdaje się kasy nie ma i nie będzie.

Ty odbierasz to w relacji sukces - porażka. A ja w kategorii dobra zabawa. Początek roku będzie równie wesoły, choć i żenujący

Opublikowano
15 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Parlament Europejski przyjął rezolucję o ustanowieniu Europejskiej Tarczy Demokracji, by właściciele mediów społecznościowych usuwali ze swoich serwisów treści uznane przez brukselskich urzędników za "propagandę" i "fałszywe informacje", kiedy tylko zostaną o nich powiadomione. Stworzona ma zostać specjalna agencja, która będzie zajmowała się “nadzorowaniem demokracji”. Innymi słowy cenzura Internetu wjedzie na pełnej – zapowiada Zajączkowska-Hernik.

zatem "gmach demokracji" już na ukończeniu i nawet ramiaki powstawiane i przeszklone i tylko kitowanie zostało

ale zawsze znajdzie się jakiś "nieodpowiedzialny element" i kit wydłubie

znajdziemy sposoby
na pewno znajdziemy na każdy kit a to że te tzw "elity" coraz bardziej cenzurują słowo... "tamte" też najbardziej cenzurowały na tuż przed swoim upadkiem

Opublikowano

@AgrestSukces to tu jeszcze nie tak dawno przed chwilą ogłaszali inni. Natomiast ja mogę napisać, że pis obiecywał w 2015 roku rozprawienie się z Tuskiem i PO pozamykanie ich itd. Natomiast jak  powiedział Ziobro okazali się fujarami lub co najmniej miękiszonami. Natomiast Tusk przyznać trzeba jedzie z pisorami jak to kiedyś powiedział agent Tomek jak z furą gnoju.

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

@AgrestSukces to tu jeszcze nie tak dawno przed chwilą ogłaszali inni. Natomiast ja mogę napisać, że pis obiecywał w 2015 roku rozprawienie się z Tuskiem i PO pozamykanie ich itd. Natomiast jak  powiedział Ziobro okazali się fujarami lub co najmniej miękiszonami. Natomiast Tusk przyznać trzeba jedzie z pisorami jak to kiedyś powiedział agent Tomek jak z furą gnoju.

To ilu już siedzi? 😜

Jedni i drudzy tacy sami. Grają na emocjach wyborców i dawkują tematy zastępcze przez całą kadencję, by odwrócić uwagę od realnych problemów i afer

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał(a):

w tvn mają utajnione zarobki? 

nie

9 minut temu, danielhaker napisał(a):

To ilu już siedzi? 😜

Jedni i drudzy tacy sami. Grają na emocjach wyborców i dawkują tematy zastępcze przez całą kadencję, by odwrócić uwagę od realnych problemów i afer

pytałem dzisiaj co zrobili dobrego do kraju w ciągu roku ... nikt nic nie napisał 

@hubertuss tłumaczy się jak ich adwokat 

Opublikowano

patrzac na to wszystko, da sie zauwazyc, ze polacy to juz za wiele nie maja do powiedzenia. rzadzi nami eurokolchoz. jesli wprowadza cenzurę, to mamy komune -bis. nawet na agrofoto moderator bedzie musial usowac teksty anty - ujnia. pewnie wielu to nie popisze, zostanie hubertus i racyl 😎 nie beda sie juz musieli nami denerwować, beda mogli sobie spokojnie porozmawiac, poopowiadac o dobrobycie jaki nam zafundowal jasnie nam panujace"slonce Peru"😃

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Przecież i tak w Boga nie wierzysz do kościoła nie chodzisz ,to jak Ci  popsuł katolickie święta 🤔

Stary dziad jakby wieżył w Boga to nie oszukiwałby tak ludzi . Was wyborców jego ma za durnii😄

Opublikowano
Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

taki lewaki są najlepsze , jeszcze choinka stoi  no ale jak w głowie sie ma trele morele 

Choinka - co symbolizuje? Świąteczne drzewko jest symbolem odrodzenia, ale także źródła życia, którym docelowo jest Nowonarodzone Dzieciątko - Jezus Chrystus. Oznacza także płodność i odradzanie się. Zielony kolor choinki oznacza nadzieję, która ożywiła się wraz z przyjściem na świat Zbawiciela

Lewaki przynajmniej regularnie nie latają do kościoła.

Prawaki kłamią, oszukują kradną a potem do kościółka chodzą . Wyspowiadają się i od nowa to samo robią aż do znudzenia .

Lepiej być lewakiem niż obłudnym prawakiem co nie umie uszanować swojego Boga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v