Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

ty jesteś z gatunku tych: "my tylko wykonywaliśmy rozkazy"  

Nie, ja jestem z tych co chcą permanentnie szkolić a także jebać, karać i nie wyróżniać.🤣

1 godzinę temu, nie napisał(a):

powiedziałbyś to żonie gdyby ją ktoś pobił lub coś gorszego zrobił?

Obawiam się że w tym wypadku wykorzystałbym wszystko czego dię nauczyłem.

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, mirro napisał(a):

Obawiam się że w tym wypadku wykorzystałbym wszystko czego dię nauczyłem.

co mnie nie zabije za to że próbowało nie może pozostać bezkarne, czy inaczej - nadal potencjalnie groźne i ... albo może nie będę kończył ;)

najlepiej dla tego czegoś/kogoś jest samemu zgłosić się na policję (czy czegoś podobnego\) tam po karę

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Orban może co najwyżej raport o Putinie przedstawić Ubrał się diabeł w ornat i ogonem na msze dzwoni. Kto w te brednie uwierzy? Zacznie za pisowców na uchodźctwie kary płacić to może na oczy przejrzy i skończy raporty pisać.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Orban może co najwyżej raport o Putinie przedstawić

Dlatego potrzebny mu był Romanowski. Ten mu machnie raport o Tusku za free.

• Haha 2
Opublikowano

Ja tego Orbana bym nie lekceważył i nie przeceniał , Tuska wyrolował to mu było widocznie potrzebne , Polska mu jest niepotrzebna a Orban Polsce tez niepotrzebny 

Mi sie wydaje żę na tej ucieczce finalnie wygra PIS więcej niż PO 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, hubertuss napisał(a):

Orban może co najwyżej raport o Putinie przedstawić Ubrał się diabeł w ornat i ogonem na msze dzwoni. Kto w te brednie uwierzy? Zacznie za pisowców na uchodźctwie kary płacić to może na oczy przejrzy i skończy raporty pisać.

Się strateg znalazł. Nic ci nie pasuje i nikt, tylko Tusk jest cacy a inni be.

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

po-lszewizm teraz będzie sławny nie tylko w europie ale także na całym świecie

ludzie poznają peowską praworządność

---------------------

Przychodzę do studia prosto z poczty gdzie odebrałem awizo. Będzie próba odebrania mi immunitetu za podanie dalej twitta. Sprawa leżała od 23.11.2023 w Sejmie. Marszałek Hołownia zajął się nią 10.12.2024 kiedy zostałem już szefem sztabu K.Nawrockiego - Paweł Szefernaker 

Kamila Gasiuk-Pihowicz
Marciniak - sługus Kaczyńskiego. Wszędzie takich chcieli mieć. W TK, KRS, Sądzie Najwyższym, sądach, prokuraturach. Po wyborach prezydenckich trzeba podjąć zdecydowane kroki wobec nich.

już się nawet nie kryją z zastraszaniem

Edytowane przez nie
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Ja tego Orbana bym nie lekceważył i nie przeceniał , Tuska wyrolował to mu było widocznie potrzebne , Polska mu jest niepotrzebna a Orban Polsce tez niepotrzebny 

Mi sie wydaje żę na tej ucieczce finalnie wygra PIS więcej niż PO 

Wy pisowcy zazwyczaj wszystko odbieracie na opak. 63 % ankietowanych uważa, że Romanowski uciekając potwierdził winę a tobie się wydaje inaczej - tez mi nowina.

58 minut temu, Wpaw napisał(a):

Się strateg znalazł. Nic ci nie pasuje i nikt, tylko Tusk jest cacy a inni be.

Strateg nie strateg ale tak będzie. UE ma z Orbanem na pieńku nikt go tam bronił nie będzie. 

13 minut temu, nie napisał(a):

po-lszewizm teraz będzie sławny nie tylko w europie ale także na całym świecie

ludzie poznają peowską praworządność

---------------------

Kogo obchodzi na świecie Orban i Romanowski. Orban w normalnych krajach ma już wyrobioną opinię więc nikt się nim nie przejmie. Nie przejmie się tez Orban Romanowskim jak będzie widział inny interes wymagający poświęcenia pisowskiego posła.

3 minuty temu, nie napisał(a):

20 gospodarka na świecie i 5 w eu, pomyśl zanim coś napiszesz

No i co z tego.  Zapytaj kogoś w USA Australii Kanadzie czy Japonii gdzie te Węgry czy ta Polska. Wam się wydaje, że waszym Romanowskim i tym całym lamentem świat się przejmuje a świat ma to gdzieś. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wy pisowcy zazwyczaj wszystko odbieracie na opak. 63 % ankietowanych uważa, że Romanowski uciekając potwierdził winę a tobie się wydaje inaczej - tez mi nowina.

Jak ci to przyszło do głowy ze jestem pisowcem  , a po drugie odpowiedz na zadane pytanie nasuwa się jednoznaczna a po trzecie to napisałem w dłuższej perspektywie czasowej 

19 minut temu, Ulman napisał(a):

a kogo na świecie interesuje Orban a tym bardziej tuskowa ekipa? 

No wydaje mi się że jak Trump zainteresuje się Orbanem to i Orban będzie mógł wiecej , oczywiscie to więcej jest nic nie znaczącym zjawiskiem ale .........

• Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, nie napisał(a):

Marszałek Hołownia zajął się nią 10.12.2024 kiedy zostałem już szefem sztabu K.Nawrockiego - Paweł Szefernaker 

Yyyyyyy a do czego potrzebny immunitet szefowi sztabu wyborczego?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Yyyyyyy a do czego potrzebny immunitet szefowi sztabu wyborczego?

To som prześladowania polityczne,  nie rozumiesz ?? Też tak możesz się bronić jak Cię zatrzyma teraz policja xD a na Nowogrodzkiej jak coś jest biuro turystyczne, specjalizacja: Węgry xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, jarecki napisał(a):

No wydaje mi się że jak Trump zainteresuje się Orbanem to i Orban będzie mógł wiecej

Clinton zainteresował się panną Lewinski, PAD panną Sadurską, to Trump może zainteresować się Orbanem. Pewnie wszystko można podciągnąć pod fatalne zauroczenie, ale miłość nie wybiera.

• Haha 2
Opublikowano
u powiedziane wre  rudy kłamca 

Jan Klimek

Kirwiński dostał 21 mil.żeby się pokazywać jak ktoś z dobrego serca zrobi most albo kładkę a pózniej on sobie przypina że to dzięki tęczowej- lewicowej POsranej koalicji zostało zrobione , wstyd obłuda i same kłamstwa .Wystarczy tam pojechać ludzie wszystko powiedzą a nie zakłamane TVP 1 czy 2 albo info tvp

3

Krzysztof Kryta
Takich czynów się nie pokazuje w TV. Za to w Krapkowicach pełna feta z Kierwinem i TV. I cyrk z goniącymi małpami.

17

Michał ST
Krzysztof Kryta kierwiski pewnie przywitał poczęstunkiem symboliczną lampka wina ,a reszta da dachu 🤣🤣🤣

Krzysztof Kryta
Michał ST na pewno ...🥳😜

• Lubię to!

• Odpowiedz

Michał ST
Wstyd rudy chohole , nad szprewa dostaniesz order o imieniu odwrócenia i podzielenia Polaków

4

Wojtek Kumorowicz
Brawo dla Pana

5

Z-dbClQDXLv.pngLider wśród fanów
Waldemar Sekuła
co się spodziewać po Ryżym i jego pacynkach ... dużo gadania a efektów zero...

• Confused 1
Opublikowano

Tiaaaa.

Tylko patrzeć jak na miesięcznice przyjedzie....

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Clinton zainteresował się panną Lewinski, PAD panną Sadurską, to Trump może zainteresować się Orbanem. Pewnie wszystko można podciągnąć pod fatalne zauroczenie, ale miłość nie wybiera.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v