Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał(a):

ważne że Balcerowicz z Tuskiem uwierzą że "się widzi" a i tak całą resztę zasłania mgła bo tak naprawdę obecnie nikt nie wie w którym kierunku zmierza świat

Żadna Knfederacja nie wejdzie w żadne układy z tuskami

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Takeda napisał(a):

już są komentarze o  to co wyciekło z raportu pentagonu dla kongresu.

Srają trochę już amerykanie, bo  do 2030 przewidują, że w większości segmentów technologiczno-rozwojowych zrównają się ze stanami. Dziś już mają drony na poziomie USA, od 2027 roku tyle broni atomowej i środków jej przenoszenia, że gwarancja wzajemnego zniszczenia, nawet w przypadku uderzenia wyprzedzającego, tak jak "martwa ręka" w Rosji, już dziś mają chińczycy największą flotę wojenną świata, USA szacuje, że prawdziwy nie ten oficjalny budżet na zbrojenia jest taki jak USA, gdyby nie MUSK to i w dziedzinie kosmosu byliby do przodu całkowicie, a tak są tylko lepsi od NASA i to w cholerę.

Kurde dużo tego było

oj poruszyłeś tematy na kilka lat forum  że tu i teraz ograniczę się do jednego - Amerykanie mają jedną broń której Azjaci nigdy nie pojmą - jedni nazywają to liberalizmem, demokracją; inni "wolną amerykanką" gdzie jedyna zasada to brak zasad i u jankesów władza jest taka jak chce naród a u ... w zasadzie całej reszty świata naród jest taki jak chce władza.
No u nas trochę zanosiło się po upadku komuny na wariant amerykański ale POPiSdzielce skutecznie to zadusili

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał(a):

Z pisem też nie wejdzie a jak wejdzie to rząd padnie po kilku miesiącach. Konfa to kilka procent. Memtzen to gwiazda memów i filmików w necie jak mówi raz tak raz odwrotnie. Teraz Internet śmieje się jak mówił, że trzeba prywatyzować służbę zdrowia a potem, że nie powinna być prywatna.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Desperado napisał(a):

no to PiS ma zapewnioną reelekcję i tylko kwestia zgadnąć nie - czy, a - kiedy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Z pisem też nie wejdzie a jak wejdzie to rząd padnie po kilku miesiącach. Konfa to kilka procent. Memtzen to gwiazda memów i filmików w necie jak mówi raz tak raz odwrotnie. Teraz Internet śmieje się jak mówił, że trzeba prywatyzować służbę zdrowia a potem, że nie powinna być prywatna.

A wiesz jak z tuska się internet śmieje?

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

no to PiS ma zapewnioną reelekcję i tylko kwestia zgadnąć nie - czy, a - kiedy

Też mnie to męczy. Dlatego też, ten tego i takie tam ..........

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał(a):

A wiesz jak z tuska się internet śmieje?

Wiem wyzywają go że jest rudy. Dla polityka chyba jednak bardziej dotkliwe jak w jednym filmiku puszczają, ze mówi, że służba zdrowia musi być prywatna a potem z innej wypowiedzi, ze nie będzie prywatna. Wcześniej Mentzen za pis mówił, że cpk to marnowanie pieniędzy a za Tuska ,ze potrzebne.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Wiem wyzywają go że jest rudy. Dla polityka chyba jednak bardziej dotkliwe jak w jednym filmiku puszczają, ze mówi, że służba zdrowia musi być prywatna a potem z innej wypowiedzi, ze nie będzie prywatna. Wcześniej Mentzen za pis mówił, że cpk to marnowanie pieniędzy a za Tuska ,ze potrzebne.

Chłopie, nawet nie przyrównuj Mentzena do Tuska i jego kłamstw, bo chyba sam za siebie już nie możesz.

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
jarecki napisał:

Wszystko zależy od zrozumienia zarzutów i po to TVN  jest spółką strategiczną czym więcej dymu tym mniej zrozumienia kolejne zarzuty Romanowskiego  to już brniecie w nicość .

Jak ruskie pokazały każdy duży nadawca jest spółką strategicznie eważną dla ich interesu. To niema co głupot wypisywać.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Chłopie, nawet nie przyrównuj Mentzena do Tuska i jego kłamstw, bo chyba sam za siebie już nie możesz.

Sekta😁 a weź coś powiedz...

Opublikowano
Takeda napisał:

Widzisz rozwinąłeś.  Mi chodziło, że zimowe czerwienie to błąd pszczelarza w przygotowaniu do zimowli, do tego  na osiatkowanych dennicach o to ciężko by czerwiły matki,  prędzej rodzina się spracuje próbując ten czerw wychowywać, bo nawet jak spadnie temperatura to jest on w centrum gniazda, bo tam jest pierwsze miejsce po zjedzeniu zapasów.  Z resztą możesz mieć przez lata zgnilca i dopiero słaba rodzina ci to unaoczni

Przy tych zimach co ja mam? To i pszczoła zdurnieje... W styczniu tego roku była wiosna z zimą na zmianę. Teraz mam yak w grudniu. Zatem gdy już ta rodzina się spracuje... Jam już to napisał wcześniej...

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, hubertuss napisał(a):

noż to samo jak Tusk przed i Tusk już za Trumpa
no to co się czepiasz? i Jeden i Drugi jednocześnie powie że czarne jest białe a nawet na odwrót i jeszcze się tego wyprze że to mówił

przecież to byłby tandem "dobrany jak w korcu maku" xD

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, DTaras napisał(a):

Jak ruskie pokazały każdy duży nadawca jest spółką strategicznie eważną dla ich interesu. To niema co głupot wypisywać.

Myslisz żę Rosyjska narracja by się przedarła na większą skale ? Ja mysle żę już przed agresją Rosji na Ukraine społeczeństwo miało opinie wyrobioną czy popierać niezależność Ukrainy lub opcje nr 2 , niechce  mi się wracać i szukać jakie były nastroje tu na forum gdy PIS mówił o ustawie lex TVN , ale podejrzewam że odwrotne do obecnych 

3 minuty temu, dysydent napisał(a):

no to co się czepiasz? i Jeden i Drugi jednocześnie powie że czarne jest białe a nawet na odwrót i jeszcze się tego wyprze że to mówił

Tu nawet nie chodzi o słowa Tuska tylko o tych co ta narracje odwracają , jest przysłowie o królestwie kłamstwa 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

PIS mówił o ustawie lex TVN

no właśnie; czymże różni się pisowskie "lex tvn" od teraz Tuskowego de facto kontrolowania politycznego mediów i prywatnych choćby tylko po przez nadzór czyje one są?

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Pamiętacie ciamajdan i wyłączenie sygnału TVP , jakoś cicho o tym kto wyłączył , czyżby Amerykanie to ich firma nadaje sygnał TVP ? No i wczoraj rocznica przejęcia TVP przez KO .

Opublikowano

Polecam filmy tego doktora, często oglądam a to premiera.

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Człowieku, nawet Musk część tych swoich ekobadziewnych samochodzików elektrycznych produkuje w Chinach xD 

@galan99 nie ma się z czego śmiać, Tesla wyprodukowała 1,84mln tych swoich ekopudełek w 2023r, z czego 950tys, czyli około połowę produkcji w ... Chinach ...

Nie tłumacz temu durniowi. On ma urojenia i poważny defekt poznawczy. 

2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Ameryka se poradzi .

Europa biedna i Chińska gospodarka -Europę już opanowała . 

Ty udajesz czy faktycznie jesteś upośledzony?

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Ulman napisał(a):

Nie tłumacz temu durniowi. On ma urojenia i poważny defekt poznawczy. 

Ty udajesz czy faktycznie jesteś upośledzony?

Przybyła onuca napisała co wiedziała czyli nic - Nic nie znaczysz jesteś 00000000000000000000000000001 % .

Urzędnicy chcą wprowadzić dyrektywę - URZĘDNICY MAJĄ - KLIMATYCZNEGO ZAJOBA 

Co to znaczy onuca ?. 

https://www.facebook.com/watch?v=1089995162822457

Niemcy  zawsze mają  rację .

Onuca ma urojenia , koszmary . Unia nic nie znaczy gospodarczo to jest dno .

Główny kontroler Unii: w 2028 roku Wspólnota zbankrutuje. Dług UE w 2 lata podwoił się i za 3 lata Bruksela nie będzie go w stanie spłacać .

Teza o możliwym/prawdopodobnym, niemal nieuchronnym bankructwie Unii do 2028 roku nie pochodzi od mających coraz częściej rację wyznawców teorii spiskowych, ale z ust samego Tony’ego Murphy, szefa Europejskiego Trybunału Obrachunkowego (ETO). To najważniejsza instytucja od kontrolowania budżetu Unii i jej poszczególnych funduszy. Sprawdza jak się zbiera i wydaje nasze wspólnotowe pieniądze, a teraz ostrzega przed katastrofą finansową.

https://wpolityce.pl/polityka/709756-glowny-kontroler-unii-w-2028-roku-wspolnota-zbankrutuje

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v