Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, Wpaw napisał(a):

Wszystko się zgadza ale lepszy starszy niż siusiak. Kto we wsi ma zawsze największą wiedze babcia i dziadek.

Guzik prawda. Mogą mieć większy bagaż doświadczeń  ale z wiedzą to ma niewiele wspólnego.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Wiesz że nie o to mi chodziło. A ty chyba grywasz na grzebieniu? 

Nie umiem grać na grzebieniu, na klawiszach kiedyś próbowałem ale chyba w dzieciństwie słoń nadepnął mi na ucho ;) Lubię sobie posłuchać muzyki, ale dla dobra tego świata lepiej będzie jak nie będę próbował jej grać albo śpiewać xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie umiem grać na grzebieniu, na klawiszach kiedyś próbowałem ale chyba w dzieciństwie słoń nadepnął mi na ucho ;) 

W podstawówce pani od muzyki próbowała nauczy mnie grać na mandolinie, No i nie wyszło. Widać już wtedy lepiej w łapach leżał mi karabin.🤣

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Guzik prawda. Mogą mieć większy bagaż doświadczeń  ale z wiedzą to ma niewiele wspólnego.

No nie wiem. 

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał(a):

doświadczenia nie są źródłem wiedzy, ciekawa teoria

3 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

Twój skręt w stronę obrony pisu jest dla mnie niewytłumaczalny

podaj kilka przykładów obrony pisu przez @Agrest

Opublikowano

moja najmlodsza corka ma telewizor ale tylko netflixa uzywa.nawet nie ma anteny podpietej tylko wf-fi ..zadnych dziennikow nie oglada,na wybory nie chodzi.

mlodzi maja wyjebane na pis-po.. 

11 godzin temu, Desperado napisał(a):

Widziałem twój burdel na zewnątrz, to wewnątrz niczego nie pokazuj lepiej.   xD

pokaz twoj porzadek ...

11 godzin temu, Roman176 napisał(a):

od 2004 jak już a za pisu najwięcej Polaków wróciło 

Najnowsze dane dotyczące Polaków przebywających za granicą Główny Urząd Statystyczny opublikował w 2018 roku. "Wskazują one na to, że liczba osób przebywających za granicą to ponad 2,45 mln, zmniejszyła się ona o 85 tys. w stosunku do roku 2017

a tu masz jak było 

Największy wzrost miał miejsce pomiędzy 2004 a 2007 r., po czym nastąpił nieznaczny spadek. Od 2010 r. liczba emigrantów systematycznie rośnie.

http://biuletynmigracyjny.uw.edu.pl/54-czerwiec-2016/coraz-wiecej-polakow-na-emigracji

wiec jak rudego rządziło to jest najgorzej 

a pamietasz w ktorych atach rzadzil pis z samoobrona i lpr ??

nie wstawiaj zadnych linkow bo ich nie rozumiesz..

image.png.edc6f5b24e1c933bb462008c3f019b53.png

4 godziny temu, Agrest napisał(a):

Rozumiem że nie było dyskusji?

Widocznie dyskusja to rozmowa polegająca na wzajemnym głaskaniu się.

To pozostaje Wam dyskusja z racylem.

Przykre. Pogoda temat szambo do dowcipkowania, politykowania, i uj wie do czego.

Najpierw jednym przeszkadzała dyskusja na jakiś temat polityczny, a skomentowałem tylko zadany artykuł. Skomentowałem tz że wyraziłem swoje zdanie i wyjeśniłem dlaczego tak myślę. Nie spodobało się , pieprzenie że nie ten temat i takie tam...

Zrobiłem sobie przerwę i co? No takiego szamba to tam świat nie widział. Oczywiście polityka 3x dziennie. Miałem ubaw.

Teraz uraziłem Tomka, nie było to zamiarem źle tak zabrzmiało. Za to Cię tu przepraszam bo tam już nie wracam. Zamiarem.było podowcipkowanie bo nudą wiało.

To Pan kurnika i ogródka zalecił mi urlop bo rozmawiać nie umiem na temat gotowznia i hodowli drobiu i tylko o polityce.

Tu wedle mojej wiedzy prowadzona była dyskusja, może po za wykazywaniem debilizmu racylowi. 

Ale widać inny system ocen mamy. 

Tak czy siak zrozumiałem że problemem jest moja osoba. Dziękuję i pozdrawiam .

nie placz ewka ..znaczy porzeczka.. twardym trzeba byc a nie miekkim .

nie jestes pepkiem swiata, twoja osoba niewiele znaczy i nie jest zadnym problemem dla nikogo 

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wiesz co innego drżeć sobie łacha z jakiś sytuacji, a co innego drżeć sobie łacha z kogoś bo nie popiera twojego światopoglądu ... 

Akurat Agresta miałem za poważnego człowieka zdolnego do normalnej dyskusji, a tymczasem on zniża się do poziomu pajacusia ...

na szczescie ma chory kregoslup i do twojego poziomu sie nie znizy..

28 minut temu, Wpaw napisał(a):

Dej spokój za co tu przepraszać? To nie jest piaskownica. Jak to w życiu od słowa do słowa coś się powie. A czy słusznie no nie zawsze. 

A co tutaj do oglądalności republiki że oglądają sami starsi? A co to ma za znaczenie. Przypomnę że prezydenta wybiera się nie od 18 lat tylko od 35 w jakim celu? Odpowiedzcie sobie sami. 

Starsi ludzie mają mądrość nie tą zdobytą w telewizji tylko tą zdobytą w życiu.

madrosc swoja zdobyli w prl-u.. dzieci wyjechaly za chlebem,wnuki widza raz do roku. albo wcale.

gdyby popatrzec na mape poaprcia dla pis-u i woterkozetow to wnioski nasuwaja sie same ..

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

na szczescie ma chory kregoslup i do twojego poziomu sie nie znizy..

Jacuś, do poziomu osoby która poucza jak to wspaniale jest w Polsce A mając na środku podwórka kupkę gnoju raczej nikt tu się nie zniży ...

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, racyl napisał(a):

😄

Nawet nie wiesz co wstawiasz ale to typowe dla wyznawcy pis wierzącego w zamachy i inne kłamstwa pis

Porównywać stsacje które mają wpływy na poziomie 200- 300 milionów i robią sylwestra z republiką co ma 25mln i dopiero co robiła zbiórki na sprzęt i studio
😄😄😄

🤣 

Zmień płytę,bo to samo wciąż powtarzasz , weź napisz coś merytorycznego .Gdybyś nie wiedział ,to wpływy z reklam są uzależnione od oglądalności i właśnie po to wiele stacji stara się przyciągnąć jak największą liczbę widzów. Czymże jest kilka milionów zł wyłożone na koncert sylwestrowy skoro ma to mieć wymierne korzyści i nie jest to dla stacji żadnym wyzwaniem finansowym . Zresztą co tobie do tego ?? 

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Serio nie rozumiesz? Wstyd. 

To już Tobie tłumaczę jak krowie na między ,to był sarkazm , dotarło.😁😄😆

• Haha 1
Opublikowano

Słyszeliśta, że ruski wywiad pomagał pisowi przed wyborami zeszłego roku? Rozsyłali sms y by głosować na pis oraz shakowali bilbordy w wielu galeriach i wyświetlali tam wizerunki polityków pis z namawianiem by głosować na tę partię. Rosji tak jak i pisowi zależy na destabilizacji Polski i skłócaniu jej z Europą.

• Haha 1
Opublikowano

taki wpis opublikował Yad Vashem:

"Jak wynika z najnowszej książki Jana Gabrowskiego, polska policja mordowała Żydów w czasie Holokaustu z zapałem, a nawet bez nazistowskich rozkazów."

4 dni minęły a polski rząd milczy

tzn. nie milczy mówi, że pis jest zły, pis jest dziki .....................

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Słyszeliśta, że ruski wywiad pomagał pisowi przed wyborami zeszłego roku? Rozsyłali sms y by głosować na pis oraz shakowali bilbordy w wielu galeriach i wyświetlali tam wizerunki polityków pis z namawianiem by głosować na tę partię. Rosji tak jak i pisowi zależy na destabilizacji Polski i skłócaniu jej z Europą.

...normalnie jak bym słyszał to nową reklamę o dezinformacji...😆 

https://youtu.be/pGdPQqWDeqY

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nie napisał(a):

taki wpis opublikował Yad Vashem:

"Jak wynika z najnowszej książki Jana Gabrowskiego, polska policja mordowała Żydów w czasie Holokaustu z zapałem, a nawet bez nazistowskich rozkazów."

4 dni minęły a polski rząd milczy

tzn. nie milczy mówi, że pis jest zły, pis jest dziki .....................

No tak Ziobro już by przepraszał. Po co ich zaczepiać rzucili coś w świat poszło i przepadło i spokój. Ktoś se napisał coś w książce a rząd ma to komentować. Reklamę chyba książce zrobić chciałeś.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał(a):

moja najmlodsza corka ma telewizor ale tylko netflixa uzywa.nawet nie ma anteny podpietej tylko wf-fi ..zadnych dziennikow nie oglada,na wybory nie chodzi.

dopóki jest młoda ok , ale wejdzie kiedyś w wiek żę wybierze wygode pilota i kilka przycisków , technika idzie do przodu i pewnie wybór bedzie łatwiejszy ale telewizja daje szerszy obraz swiata , często gogle podsuwa nam to co chcemy widzieć i wiedzieć , zna nasze preferencje a to jest gorsze od tvn i tvp 

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Po co ich zaczepiać rzucili coś w świat poszło i przepadło i spokój.

o f*ck ........................

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Gdzie o tym słyszałeś, babki po sklepem gadały 🤔

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, nie napisał(a):

o f*ck ........................

Ty masz duże braki w wiedzy i wykształceniu i z nie odpartym trudem to tu dzień po dniu pokazujesz. Ktoś se książkę napisał i co. Tematyka znana od lat obejrzyj sobie film Wajdy Wyrok na Franciszka Kłosa lub przeczytaj powieść  z 1947 na której film wzorowano. Człowieku co ty tu wyciągasz jakieś kapiszony. Ktoś książkę napisał a w niej prawdę i co rząd ma wojnę Izraelowi wypowiedzieć czy przepraszać ich jak Zero? Nie kompromituj się.

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Gdzie o tym słyszałeś, babki po sklepem gadały 🤔

Może i babki w polskich służbach kontr wywiadu pracują nie wiem. W 2015 roku Moskwa też pomagała pisowi i to udowodniono. Moskwie pis w Polsce w rządzie jest mocno na rękę. To bardzo pożyteczni dla Moskwy idioci.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

Co tu się od pierd...ło - KOKO i satelity szleją .13  Satelitów  zostanie  wy...ne na Marsa . Zostanie na orbicie samo PO z marnymi procentami . 

Holding Tuska po roku rządów. Zyski spadły o 83 proc.

Holding Tuska zarobił na czysto łącznie 10 mld zł, a to o aż 51 mld zł mniej rok do roku .

Rudy musi poszukać kasy tylko u kogo ?. @racyl rudy już liczy ile by tu zj***ć tobie .

Po wyborach na Prezydenta rudy musi zredukować nadmierny budżet czyim kosztem kto zostanie po kieszeni ?

Klaus Iohannis -RUMUNIA .Sieć piekarni Luca.

wy***ie Polskie piekarnie w kosmos bo energia na pedała .

Od maja tego roku, Luca otworzyła już sześć lokali – cztery w Warszawie i dwa we Wrocławiu - przekazują przedstawiciele firmy w rozmowie z Business Insider Polska.

Na tym na pewno się nie skończy. 17 grudnia firma otwiera nowy, siódmy lokal w Polsce - we Wrocławiu w centrum handlowym Wroclavia.

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ty masz duże braki w wiedzy i wykształceniu i z nie odpartym trudem to tu dzień po dniu pokazujesz. Ktoś se książkę napisał i co. Tematyka znana od lat obejrzyj sobie film Wajdy Wyrok na Franciszka Kłosa lub przeczytaj powieść  z 1947 na której film wzorowano. Człowieku co ty tu wyciągasz jakieś kapiszony. Ktoś książkę napisał a w niej prawdę i co rząd ma wojnę Izraelowi wypowiedzieć czy przepraszać ich jak Zero? Nie kompromituj się.

Może i babki w polskich służbach kontr wywiadu pracują nie wiem. W 2015 roku Moskwa też pomagała pisowi i to udowodniono. Moskwie pis w Polsce w rządzie jest mocno na rękę. To bardzo pożyteczni dla Moskwy idioci.

Tamci ruskim a tuskek jest na rękę Niemcom , czyli Polska cały czas w d*pie ...

Bobek a Ty nie chcesz głosować na konfederacje 🤦

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Bobek a Ty nie chcesz głosować na konfederacje 🤦

Nie chcę głosować na kofederację do sejmu czy na prezydenta ... W UE niech robią rozpierdol i bałagan ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v